Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Azraydı canım

imageShack bu gece kafayı yemiş yüklemio uğraşacam ama, o inatsa bende inadım o kadar uğraştım çizmek için göz nuru valla:roflol:

yok canım ben sadece rengini göstermek için ekledim..ben köşe koltuk aldım..kahverengisi öyle beyazı da o kdr parlak değil..ona uygun tv ünitesi arıyorum da..

yok canım ben sadece rengini göstermek için ekledim..ben köşe koltuk aldım..kahverengisi öyle beyazı da o kdr parlak değil..ona uygun tv ünitesi arıyorum da..

anladım cnm
ben mobilya konusunda hiç bi fikri olmayan bi insanım bişey diyemicem o sebepten ben nasıl şeyler alıcam çok merak ediom doğrusu:çok üzgünüm:

burcu hanım ayakkabınızın resmini istedik koymadın.ama gelip çeyiz topiğine yerleştirmişsin hemen :mymeka:

Arsima al bakalım sana yer sofrasında supla:roflol: çorba kaseleri o renk değil hee içinde mercimek çorbası var içindeki siyah noktalarda mercimek tanesi oluyor aşkımla bağdaş yapmış yiyoruz karşılıklı fena da olmamış heee altta ki piknik örtüsü (sofra bezi)oluyor. Ortaya domates salatası yaptım içinede havuç rendeledim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok taktire şayan bir çalışma olmuş bacummmm :lepi:bu yeteneklerini değerlendirmelisinn:roflol::roflol::roflol:

ayyyy koptum ölecem karnıma kramp girdi :roflol: pc başında annem deli gibi ne gülüyorsun diyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ama o piknik örtüsü dedğin şey olmamış kuzum:) o genelde kareli olurD

düzeltmeleri arsima yapacak hatta sofra bezinin enini boyunu da verecem 120x90 gibim o da ona göre kesecek biçecek :roflol::roflol::roflol::roflol: karelerinide cm cm ölçer şimdi bu :roflol::roflol::roflol:

düzeltmeleri arsima yapacak hatta sofra bezinin enini boyunu da verecem 120x90 gibim o da ona göre kesecek biçecek :roflol::roflol::roflol::roflol: karelerinide cm cm ölçer şimdi bu :roflol::roflol::roflol:

evet o görev arsimanın görevi :roflol:gelince ölçer biçer...:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…