Kızlar şu yeşil kahveli köşe koltk takımıını resmini kim yazdıysa bana dönebilirmi soru sorcam????
Kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi??????
unutulacak gibi değil zaten:roflol: yok bu sefer yer sofrasında supla modeli çizecem birazdan gelio :roflol::roflol::roflol:
Azraydı canım
Teşekkür ederim sinaycım yarın sorarım onu görünce
yok canım ben sadece rengini göstermek için ekledim..ben köşe koltuk aldım..kahverengisi öyle beyazı da o kdr parlak değil..ona uygun tv ünitesi arıyorum da..
burcu hanım ayakkabınızın resmini istedik koymadın.ama gelip çeyiz topiğine yerleştirmişsin hemen :mymeka:
Arsima al bakalım sana yer sofrasında supla:roflol: çorba kaseleri o renk değil hee içinde mercimek çorbası var içindeki siyah noktalarda mercimek tanesi oluyor aşkımla bağdaş yapmış yiyoruz karşılıklı fena da olmamış heee altta ki piknik örtüsü (sofra bezi)oluyor. Ortaya domates salatası yaptım içinede havuç rendeledim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok taktire şayan bir çalışma olmuş bacummmm :lepi:bu yeteneklerini değerlendirmelisinn:roflol::roflol::roflol:
ama o piknik örtüsü dedğin şey olmamış kuzum:) o genelde kareli olurD
evet burcucum ziyan ediyorlar beni geleceğin bi salih memecanı olabilirim :roflol::roflol::roflol:
düzeltmeleri arsima yapacak hatta sofra bezinin enini boyunu da verecem 120x90 gibim o da ona göre kesecek biçecek :roflol::roflol::roflol::roflol: karelerinide cm cm ölçer şimdi bu :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?