abartmaa abartmaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
evet o görev arsimanın görevi :roflol:gelince ölçer biçer...:roflol::roflol::roflol:
burcu hanım ayakkabınızın resmini istedik koymadın.ama gelip çeyiz topiğine yerleştirmişsin hemen :mymeka:
salih memecanla bi akrabalığımızda olabiler aslında zaten anneme hep diyorum anne beni doğurduğun gün hastanede ünlü varmıydı beni karıştırmış olmayın diyorum hee vardı cigulinin karısıyla aynı anda girdiydik doğuma diyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızzz sen ne gelmion hiç buraya cadııı kaydirigubbakcemile3
Sinayyy :roflol::roflol::roflol: koptum ya çok harika tam bir sanatcı ruhu var sende annem
Depremi hissettinizmi kızlar???
deprem mi oldu :1shok:
annede süper espirikliymiş yalnız:roflol::roflol::roflol:
annem bi tane yaa matrak karı kopuyoz resmen :roflol::roflol:bi anımı sıkıştırıyım araya hemencik birgün kuzenim telfn açmış anneme teyze sana geliyorum demiş annemde akşam karanlığında nasıl gelcen demiş muratla gelcem teyze demiş annemde hee iyi o zaman bekliyom demiş neysem kapatmışlar annem bizi ayağa kaldırdı nesrin geliyor diye anne dedik nasıl gelcek bu saatte araba almış kız dedi bizede bir yerden laf sayıyor işte milletin çocukları araba sahibi oluyor sizden bi halt olmaz die neyse nesrin geldi hepimiz balkona arabayı görmeye çalışıoz araba falan yok ortada neyse nesrin içeri girio yanında sevgilisi meğer annem sevgilisi muratı arabası murat sanmış ayyy o akşam sabaha kadar koptuk nesrinde anneme kızıyor teyze aşk olsun ben araba alcak olsam hacı murata mı kaldım diee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy allah korusun...
biz paronayakız tüm kocaeli olarak biliyorsun.. deprem deyince tüylerim dikiliyor...
evet tekirdağda olmuş Allah korusun. depremi göbeğinde yaşamış bi insan olarak çok korkuyorum Allah bidaha yaşatmasın.
ınş bende dırek konuya daldım
ama cok korkuyorum evde yalnızdım bıde komşuma kactım gecelıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?