Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

he vallaa gecelıkle
bırden salllandım koltuktan kalktım yavasca normalde koşmam lazım bıde yalnızm koca evde kapıyıda kılıtledım bırı gelır korkusu hep var:roflol:
neyse kalktım tv yı kapattım gecelıkle ınmışım komşuma

sınay çizime bayıldım nan masallahın var kaşı kıcını nazar etmesın hadı ben kactım

geçmiş olsun kızlar daha hiç deprem yaşamadım Allahım inş. bundan sonra ki yaşamımda da göstermez merakta ediyorum aslında nasıl oluyor falan die :sm_confused:

şöyle oluyor
gece tam uyurken birden inanılmaz şiddette gök gürültüsüyle uyandım ben öyle sandım en azından okadar şiddetliydiki korkumdan sallandığımızı bile hissetmedim ve okadar korktumki yataktan çıkamadım annem aldı beni yataktan hepimiz bi kapının eşiğinde toplandık 3 katlı binanın 3. katında olmamıza rağmen sanki ayaklarımız topraktaydıda biz onun sesini duyuyoduk altımızda gürül gürül bir hareket. kızlar düşünsenize ev birbirine girdi mobilyalar yerde ama ben sallandığımızı hisetmedim sesten yada şoktaydım bilmiyorum...hatırlamak bile istemiyorum. Allah korusun...

amma ödlekmişin heeekaydirigubbakcemile3 allahtan banyoda değilmişin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hangi şehir burası?:uhm:

kız komşuna gitsen ne olacak eve bir şey olsan komşunda aynı binada değil mi allah seni ne etmesin. sonra millet seni evde arayacak terk etme olay mahallini. burda deprem eğitimlerinde hep bunu söylediler. aşağı katları inmeyin aksine yukarı doğru kaçın siz inene kadar deprem bitmiş olur falan.. ay neyse aynen bende buket gibi gatırlamak istemiyorum......:1no2:

sakarya sinaycım

Allah korumuş canım ya benim teyzemlerde düzcede oturuyorlar marmara depreminde konyaya gelmişlerdi tatile o sırada deprem oldu teyzemler 1 hafta sonra gidebilmişlerdi apt. yana eğilmiş o halde kalmış ve bir tek eşyaları kalmamış hepsi kırılıp dökülmüş sağlamlarda yağmalanmış zaten :1no2:

milletin can derdinde olduğu zamanda bunları yapanlarda vardı işte ne diyim o aldıklarının hayrını görceklerinimi sandılar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…