Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

renkler böle arkadaşlar kahverengisi aynı da burdaki beyaz parlak çıkmışş..microfiber kumaş beyaz öle parlak değil..resimdeki gibi köşe..
Bence gayet güzel olurr yerimseniben Oturma odası için açık renk zor olmazmı ama :uhm:
Hihoyittttttttttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sinayın sofra sanatı kaydirigubbakcemile3 o yemek takımına o suplalar olmamış :dilcikar: bide ortadaki pembe şey ne çözemedimm kaydirigubbakcemile3 bardak eksik ekmek eksik benneyaptımki
alemsinnn sinayy yaa çok güldümm kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Oyyy oyyy oyy karnım yarılacak :roflol: :roflol: :roflol:
Annecinin yanaklarından Şeniz
geçmiş olsun kızlar daha hiç deprem yaşamadım Allahım inş. bundan sonra ki yaşamımda da göstermez merakta ediyorum aslında nasıl oluyor falan die :sm_confused:

Ayyy izmirde bizde çok kötü yaşamıştıkk benneyaptımki Hatırlamak bile istemiyorumm :1no2: :1no2:

işyerinde arkadaslarım yaptılar sağolsunlar
benim hoşşik sevgilimlede bugun davetiye bastırdık al sana hediye diyoo :mymeka:

Çok üzgünüm çoook öylee hediyemi olur onu mecbur bastırıcak sengözlerimebaksanab
Ucuza kaçmış biraz haliyle bu zamanda parada tabi suuyunu çekiyor..Doğum günleride güme gidiyor kaydirigubbakcemile3

Peki ne zaman teslim edecekler davetiyeni ? Ayy ne çabuk karar veriyorsun buket yaa hastayım senin bu çabuk karar vermene kaydirigubbakcemile3
Mobilyaları napıcaksınız ? Aklında bi model renk varmı ?

cnm sorma ya bende hayretler içerisindeyim ama napayım öyle oluyor. çarşamba günü teslim edeceklermiş.
mobilya hakkındada en son 1 ay önce gezdim mobilyacıları çok sıkıldım biz mayıs ayında alırız demiştik dedim mayıs ayına kadar bakmak yok inegöle falan gitmek istiyorum aynı hızla mobilyalarıda alırsam çok mutlu olucam. aklımdada hiç bişey yok ya

Bide çalışıyorsun yaa ondan da hızlı karar veriyorsun alkisalkisalkis
Bence sen yine bu hızla bigün gelip dersin biz mobilyaları aldık diyee kaydirigubbakcemile3
Ben geçen seneden beri mobilya baktım kaydirigubbakcemile3 Nişanlım yeter artık beğen birisini alalımda bitsin bu işkence dedi kaydirigubbakcemile3 Neysem o kadar mobilyacı gezdim en sonunda bizim evin burdaki mobilyacıdan aldım yerimseniben
Yarında geliyormuş mobilyalarımm hihoyyyt 1,5 ay oldu sinirlenmeye başlamıştım Çok üzgünüm çoook

Aklında belirli renkler,model varsa karar vermen daha da kolaylaşır..
İnşallahh gönlüne göree çok güzel şeyler alırsınn canımm yerimseniben

cnm ne güzel yaa zaten üstümde yük şu mobilyalar ama inan dediğin gibi pat diye diyebilirim biz aldık ahanda bunlar diye
inşallah cnm istediğim gibi bulurum ama aklımdada bişey olmadığı için beni kısıtlayan bişey yok

Mesela ben salonu beyaz-siyah-kırmızı tasarlamak istiyordum.Fildişi koltuklar,Kırmızı yastıklar fonlar kırmızı perde fildişi tüller...gibi..Sonra salonumun yeterince büyük olmadığını düşündüm.Sonra ileride çocuk olursa ben ne halt edicem o koltuklarla dedim kaydirigubbakcemile3 Tam beyaz olmasada krem deri koltuk aldık..Yastıkları hafif pul işlemeli döşeme kısmı çok açık yeşil tonunda..Mobilya kısmıda açık bambu..Perdelerimide güpürlü lame simli seçtim.Fonuda sütlü kahve tonunda..Halımıda krem yanları yine çok açık yeşil ortası zebra desenli halı beğendim saray halıda onu almayı düşünüyorum.Salona yemek odası olarak bi masa alıcaz bide tekli uzun gümüşlük.Ortaya bi sehpa birde fiskos masası gibi bi sehpa alıcaz o kadar.Tv üniteside alıcaktık ama malesef paramız kalmadı onu düğünden sonra halledicez.Bide yemek masasının olduğu yere lame rengi varaklı ayna almayı düşünüyorum..Salon böyle biticek işte :uhm: Oturma odam Fuşya kenarları krem deri yastıklarımda turkuaz mavisi ve kahve tonlarında perdem lila tonlarında fuşya pullu fonlarım krem kadife üstüne mora yakın boncuklar kullanılacak.Halımda krem rengi üzeirnde gül kurusu gül motifleri var.Oraya ufak bi tv ünitesi alıcaz ikeadan çok uucuza bulduk bide orta sehpa bitti yerimseniben
Sende sade mobilyalar istiyorsun dimi bildiğim kadarıylaa :uhm:

betacım anlattıklarını bir bir canlandırdım kafamda bilmiyorum aynısımı ama anladığım kadarıyla çok hoş ve tüm detayları düşünmüşsün merakta etttim bak. bende sade istiyorum mobilyaları umarım öyle olur

Mobilyalarımda süprizz olsunn kaydirigubbakcemile3 Evime bi yerleşsinn ufak ufak çekerim resimlerini yerimseniben ZAten mobilyaları alınca diğerlerini mobilyana uygun seçiyorsun.Benim salonum hem spor hem sade hemde şık bişe olsun istedim.Ağır mobilyalar seçmedim.Sonuçta benimle yaşlanacak değiller yerimseniben
Oturma odamda şıkır şıkır capcanlı bi renk olsun istedim.Fuşya seçtim..Yoksam turkuaz-kahve istiyordum ama o tarzda bi koltuk takımı beğenemedim:uhm: ASlında turkuaz-kahve yapabilirsin buket..REnk ve perde seçimin çok kolay olur bu sene perdelerde bu tonlar çok modaa :lepi: Salonuda açık tonlarda yaparsın olur biter yerimseniben

betacım evet salonu açık sitiyorum bende. oturma odası olayı kafamda karışık büyük bi çalışma masası istiyorum oturma odası aynı zamanda çalışma odasıda olabilir
turkuaz kahve çok uyumlu renkler gerçekten
ben hep koyu renk mobilya severken eskiden artık hep gözüm açık rennkleri beğeniyo

Buket sen de bendensin, mobilya konusunda kılını kıpırdatmayanlar grubundan kaydirigubbakcemile3 Ama ben yine sana göre daha iyi durumdayım galiba en azından renkler ve olmasını istediğim tarzlar aşağı yukarı belli

mrb kızlar benimde haziranın 24 üne düğünüm var :) hayırlısıyla ...nişanlımla ben arcelikte calısıyoruz beyaz esya haliyle arcelikten buzdolabı 5233 ve cam. mak 6083 2500. tl aldık 6230 E bul. mak. md 6 fırın 910 ocak 6880 süpürge 554 m.dalga da 1600 aldımm ..... yatak odasını gecen gün aldık istikbalden senkron yatak odasını aldık 2900 aldıkkk... oturma odasını fusya lila agırlıklı düşünüyorum kösem oturma grubu yaptırdıkk güzel olmus düşündügümüz gibi ... halıyı da shaggy düşünüyorddum kullananlar pek memnun deillermiş... vitrrin takımıda evimiz pek geniş olmadıgı icin ve vitrini lüzumsuz gördügüm icin almıcam icindekileri bosalt yıka tekrar koy nedeen süs dursun gereksiz onuda istikbalden düşünüyorum gene senkron vitrin takımı cok hosuma gidiyorlar bu sene istikbal ve arcelige calısıcaz anlasılannn... mutfak ürünlerim de apricot resimlerini bulunca eklerimm ... annecimm 6 aydır benim eksiklerimle ugrasıyor carsıdan bıkma derecesine geldik diyebilirim....al al bitmiyor nerdeyse cici annecimde kızıyor eksiklerinizi kendiniz tamamlarsınız annene yüklenme fazla die seviyorum anneciğimi hep böyle gider inş... ALLAH HEPıMıZE KOLAYLIK SAGLIKLI Bı YASAM NASıP EDER ıNŞ.

Ne kaynatıyorsunuz bakalım naniknanik
Mobilyalarımı anlatıyorum bukete kaydirigubbakcemile3 Yarın geliyolar hihoyyyt

Bende salonu açık renk aldım.Oturma odasınada cıvıl cıvıl bi renk.Bu sene açık renk çok moda ondan banada aynısı oldu çünkü kaydirigubbakcemile3

Hemşom neler oldu anlat bakalım sengözlerimebaksanab

heheh gel kızz anlat hele annen naptı?

Vala kızlar annem uyuyordu şansıma kardeşimin gelmesine yakın uyandı. Bir de balkona çıkıp etrafa bakınıp duruyordu sıkıldım bugün çok filan dedi. Ben de baktım öyle olmıcak balkondan bozulcak sürpriz, kardeşim öğretmen ya doğuda onu aradım annemi telefonda oyala uzun uzun konuş dedim. Anneme de sık sık kesilmesini istemiyorsan salonda otur orda güzel çekiyo dedim kaydirigubbakcemile3 Salon arka tarafta çünkü yerimseniben Neyse orda konuşurken zaten kardeşim girdi kapıdan kadıncağız şok oldu, telefonu fırlatıp ağlayarak sarıldı oğluşuna :1rolleyes: Bana da kızıp durdu çok fenaymışım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…