Bence gayet güzel olurr yerimseniben Oturma odası için açık renk zor olmazmı ama :uhm:
renkler böle arkadaşlar kahverengisi aynı da burdaki beyaz parlak çıkmışş..microfiber kumaş beyaz öle parlak değil..resimdeki gibi köşe..
Hihoyittttttttttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sinayın sofra sanatı kaydirigubbakcemile3 o yemek takımına o suplalar olmamış :dilcikar: bide ortadaki pembe şey ne çözemedimm kaydirigubbakcemile3 bardak eksik ekmek eksik benneyaptımkiArsima al bakalım sana yer sofrasında supla:roflol: çorba kaseleri o renk değil hee içinde mercimek çorbası var içindeki siyah noktalarda mercimek tanesi oluyor aşkımla bağdaş yapmış yiyoruz karşılıklı fena da olmamış heee altta ki piknik örtüsü (sofra bezi)oluyor. Ortaya domates salatası yaptım içinede havuç rendeledim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3salih memecanla bi akrabalığımızda olabiler aslında zaten anneme hep diyorum anne beni doğurduğun gün hastanede ünlü varmıydı beni karıştırmış olmayın diyorum hee vardı cigulinin karısıyla aynı anda girdiydik doğuma diyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Oyyy oyyy oyy karnım yarılacak :roflol: :roflol: :roflol:annem bi tane yaa matrak karı kopuyoz resmen :roflol::roflol:bi anımı sıkıştırıyım araya hemencik birgün kuzenim telfn açmış anneme teyze sana geliyorum demiş annemde akşam karanlığında nasıl gelcen demiş muratla gelcem teyze demiş annemde hee iyi o zaman bekliyom demiş neysem kapatmışlar annem bizi ayağa kaldırdı nesrin geliyor diye anne dedik nasıl gelcek bu saatte araba almış kız dedi bizede bir yerden laf sayıyor işte milletin çocukları araba sahibi oluyor sizden bi halt olmaz die neyse nesrin geldi hepimiz balkona arabayı görmeye çalışıoz araba falan yok ortada neyse nesrin içeri girio yanında sevgilisi meğer annem sevgilisi muratı arabası murat sanmış ayyy o akşam sabaha kadar koptuk nesrinde anneme kızıyor teyze aşk olsun ben araba alcak olsam hacı murata mı kaldım diee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun kızlar daha hiç deprem yaşamadım Allahım inş. bundan sonra ki yaşamımda da göstermez merakta ediyorum aslında nasıl oluyor falan die :sm_confused:
beta gördümmm seni alkisalkisalkis
Tühh söbelendimm :1ninca:
Naber doğum günü kızı :1hug: Nasıl geçti günün ? süpriz yaptılarmı ?
işyerinde arkadaslarım yaptılar sağolsunlar
benim hoşşik sevgilimlede bugun davetiye bastırdık al sana hediye diyoo :mymeka:
Çok üzgünüm çoook öylee hediyemi olur onu mecbur bastırıcak sengözlerimebaksanab
Ucuza kaçmış biraz haliyle bu zamanda parada tabi suuyunu çekiyor..Doğum günleride güme gidiyor kaydirigubbakcemile3
Peki ne zaman teslim edecekler davetiyeni ? Ayy ne çabuk karar veriyorsun buket yaa hastayım senin bu çabuk karar vermene kaydirigubbakcemile3
Mobilyaları napıcaksınız ? Aklında bi model renk varmı ?
cnm sorma ya bende hayretler içerisindeyim ama napayım öyle oluyor. çarşamba günü teslim edeceklermiş.
mobilya hakkındada en son 1 ay önce gezdim mobilyacıları çok sıkıldım biz mayıs ayında alırız demiştik dedim mayıs ayına kadar bakmak yok inegöle falan gitmek istiyorum aynı hızla mobilyalarıda alırsam çok mutlu olucam. aklımdada hiç bişey yok ya
cnm ne güzel yaa zaten üstümde yük şu mobilyalar ama inan dediğin gibi pat diye diyebilirim biz aldık ahanda bunlar diye
inşallah cnm istediğim gibi bulurum ama aklımdada bişey olmadığı için beni kısıtlayan bişey yok
betacım anlattıklarını bir bir canlandırdım kafamda bilmiyorum aynısımı ama anladığım kadarıyla çok hoş ve tüm detayları düşünmüşsün merakta etttim bak. bende sade istiyorum mobilyaları umarım öyle olur
Ne kaynatıyorsunuz bakalım naniknanik
Mobilyalarımı anlatıyorum bukete kaydirigubbakcemile3 Yarın geliyolar hihoyyytNe kaynatıyorsunuz bakalım naniknanik
betacım evet salonu açık sitiyorum bende. oturma odası olayı kafamda karışık büyük bi çalışma masası istiyorum oturma odası aynı zamanda çalışma odasıda olabilir
turkuaz kahve çok uyumlu renkler gerçekten
ben hep koyu renk mobilya severken eskiden artık hep gözüm açık rennkleri beğeniyo
heheh gel kızz anlat hele annen naptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?