Buket sen de bendensin, mobilya konusunda kılını kıpırdatmayanlar grubundan kaydirigubbakcemile3 Ama ben yine sana göre daha iyi durumdayım galiba en azından renkler ve olmasını istediğim tarzlar aşağı yukarı belli
Senem öncelikle hayırlısı olsun canımm :1hug: Senin düğünede az kalmışş yerimsenibenmrb kızlar benimde haziranın 24 üne düğünüm var :) hayırlısıyla ...nişanlımla ben arcelikte calısıyoruz beyaz esya haliyle arcelikten buzdolabı 5233 ve cam. mak 6083 2500. tl aldık 6230 E bul. mak. md 6 fırın 910 ocak 6880 süpürge 554 m.dalga da 1600 aldımm ..... yatak odasını gecen gün aldık istikbalden senkron yatak odasını aldık 2900 aldıkkk... oturma odasını fusya lila agırlıklı düşünüyorum kösem oturma grubu yaptırdıkk güzel olmus düşündügümüz gibi ... halıyı da shaggy düşünüyorddum kullananlar pek memnun deillermiş... vitrrin takımıda evimiz pek geniş olmadıgı icin ve vitrini lüzumsuz gördügüm icin almıcam icindekileri bosalt yıka tekrar koy nedeen süs dursun gereksizonuda istikbalden düşünüyorum gene senkron vitrin takımı cok hosuma gidiyorlar bu sene istikbal ve arcelige calısıcaz anlasılannn... mutfak ürünlerim de apricot resimlerini bulunca eklerimm ... annecimm 6 aydır benim eksiklerimle ugrasıyor carsıdan bıkma derecesine geldik diyebilirim....al al bitmiyor nerdeyse cici annecimde kızıyor eksiklerinizi kendiniz tamamlarsınız annene yüklenme fazla die seviyorum anneciğimi hep böyle gider inş... ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK SAGLIKLI Bİ YASAM NASİP EDER İNŞ.
Ayy ne güzell yaa :asigim:Vala kızlar annem uyuyordu şansıma kardeşimin gelmesine yakın uyandı. Bir de balkona çıkıp etrafa bakınıp duruyordu sıkıldım bugün çok filan dedi. Ben de baktım öyle olmıcak balkondan bozulcak sürpriz, kardeşim öğretmen ya doğuda onu aradım annemi telefonda oyala uzun uzun konuş dedim. Anneme de sık sık kesilmesini istemiyorsan salonda otur orda güzel çekiyo dedim kaydirigubbakcemile3 Salon arka tarafta çünkü yerimseniben Neyse orda konuşurken zaten kardeşim girdi kapıdan kadıncağız şok oldu, telefonu fırlatıp ağlayarak sarıldı oğluşuna :1rolleyes: Bana da kızıp durdu çok fenaymışım :roflol:
kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:aynenn cnm sanki ben mobilyaları almıcamda onlar gelip beni alacak elim elim üstünde süzülüom yeni gelin misali kaydirigubbakcemile3
sulfatt oyy kıyamam annene hadi gözünüzz aydınn
kızlar ben kaçıom yarın iş beni bekler öptümö hepinizi tek tekkk
Ben salonumu kahve krem düşünüyorum. Krem ve beyaza yakın bir tonda koltuk (çok cesaret istiyor biliyorum ama yıllardır hayalim) yine çok koyu olmamakla birlikte ceviz tonlarda mobilyalar. Nişanlım koyu renk mobilyadan hoşlanmıyor zaten. Mümkün olduğunca her yer sade ve spor istiyorum. Oturma odam büyük ihtimalle kırmızı koltuk ve siyah beyaz kombinasyonlu bir oda. Bİr de küçük odamızı bebişimiz olana dek hem misafir hem çalışma odası olarak kullanıcaz. Yaptırcağımız kitaplığı daha sonra salona taşıcaz, ona uygun yapılcak zaten. Orası için de turkuaz-kahve düşnüyoruz. En azından bunları netleştirdim :lepi:
Amanda amann hemşomdaa karar vermişş :1hug: ayy ben kahve turkuaza bayılıyorum ama malesef o tarz bi koltuk bulamadım :1no2: belki ileride çokk ileridee kaydirigubbakcemile3 Walla hemşom bencede kahve krem süper olur salon için hem perde seçimin halı seçiminde çok kolay oluryerimseniben Mobilya alırken bu kıstaslarıda düşünmek lazım bence :uhm:
benim ev hep açık tonlarda bi yatak odası koyu..Annem ççok temizlik isticek evin diyor kaydirigubbakcemile3 bizimde küçük odamız var kışın muhtemelen bizde orada otururuz çünkü orda soba yakmayı düşünüyorum.2 tane tv koltuğu alıcaz ikeadan bide pofuduk pofuduk rengarenk yastıklar dikicek ablam yer yastığı olarak kullanıcaz.Bide nişanlımın kitaplığı ve çalışma masası var..bide 2 li koltuk tamamdırr yerimseniben bebek oluncada her yere sığar zaten kaydirigubbakcemile3 bebekken ona oda almak istemiyorum 1-2 yaşına kadar.büyüsün sonra alıcam :dilcikar:
Hadi bakalımm inş..istediğin gibi olurrMobilyaların hayırlı olsun hemşom darısı başımıza inşallah. Ben de yarın gidip portmanto modeline karar verip renkleri seçicem. Ondan kurtulalım bari :dance:
İyi geceler buketcim Şeniz
Ayyyy minderlere dek düşünülmüş ne güzel valla. Allah hayırlısıyla yeni yuvalarımıza geçmeyi nasip etsin :Saruboceq: Anneye bak sen bebişe odasını vermiyor :roflol: Vala benim bu renk seçimlerim yeni değil zaten, uzun süredir olan şeyleryerimseniben
kızlar selammmmmmmm..özledim sizi yahu ama iş güçten fırsat bulamıyorum..geçmişi okudum...aldıklarınızı güle güle kullanın.burcucum papilerin pek şık..hayatım tarlatan yerine bu daha güzel olmuş ben tarlatanı heeç sevmimm...sinaycım çizimin harika kopum kız:))betacım hayırlı olsun kuşum..
Vala kızlar annem uyuyordu şansıma kardeşimin gelmesine yakın uyandı. Bir de balkona çıkıp etrafa bakınıp duruyordu sıkıldım bugün çok filan dedi. Ben de baktım öyle olmıcak balkondan bozulcak sürpriz, kardeşim öğretmen ya doğuda onu aradım annemi telefonda oyala uzun uzun konuş dedim. Anneme de sık sık kesilmesini istemiyorsan salonda otur orda güzel çekiyo dedim kaydirigubbakcemile3 Salon arka tarafta çünkü yerimseniben Neyse orda konuşurken zaten kardeşim girdi kapıdan kadıncağız şok oldu, telefonu fırlatıp ağlayarak sarıldı oğluşuna :1rolleyes: Bana da kızıp durdu çok fenaymışım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?