Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aynenn cnm sanki ben mobilyaları almıcamda onlar gelip beni alacak elim elim üstünde süzülüom yeni gelin misali kaydirigubbakcemile3

Ama babama sürpriz olmazdı kalp hastası geçen yaz kalp krizi atlattık :çok üzgünüm: Babam dışardaydı zaten gelince baba sana bir sürprizimiz var ne olabilir sence dedim, hemen yüzünde kocaman bir gülümsemeyle askerimiz mi geldi yoksa dedi ve bildi :1rolleyes:, onun büyük sürpriz olmadı cesaret edemedim

sulfatt oyy kıyamam annene hadi gözünüzz aydınn

kızlar ben kaçıom yarın iş beni bekler öptümö hepinizi tek tekkk

Senem öncelikle hayırlısı olsun canımm :1hug: Senin düğünede az kalmışş yerimseniben
Bende tüm beyaz eşyalarımı arçelikten aldım.Walla evimizdede arçelik kullanıyoruz çok memnunuz ee nişanlımda beyaz eşyalarını arçelikten alınca bende bozmayım modeli dedim kaydirigubbakcemile3 Sende mobilya konusunda bendensin yerimseniben bende vitrin takımı vs.şeyleri almadım.Bi masa bide tekli gümüşlük yeter dedik.Tv ünitesi alıcaktık ama oda ileride artık.Salonu doldurma taraftarı değilim çünkü benim salonda ufak :1no2: Benimde oturma grubum fuşya hihoyyyt yarın gelecek çok merak ediyorum :asigim: Hayırlısı olsun bu arada tekrarr :1hug:

Ben salonumu kahve krem düşünüyorum. Krem ve beyaza yakın bir tonda koltuk (çok cesaret istiyor biliyorum ama yıllardır hayalim) yine çok koyu olmamakla birlikte ceviz tonlarda mobilyalar. Nişanlım koyu renk mobilyadan hoşlanmıyor zaten. Mümkün olduğunca her yer sade ve spor istiyorum. Oturma odam büyük ihtimalle kırmızı koltuk ve siyah beyaz kombinasyonlu bir oda. Bır de küçük odamızı bebişimiz olana dek hem misafir hem çalışma odası olarak kullanıcaz. Yaptırcağımız kitaplığı daha sonra salona taşıcaz, ona uygun yapılcak zaten. Orası için de turkuaz-kahve düşnüyoruz. En azından bunları netleştirdim :lepi:

Ayy ne güzell yaa :asigim:
aynenn cnm sanki ben mobilyaları almıcamda onlar gelip beni alacak elim elim üstünde süzülüom yeni gelin misali kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
sulfatt oyy kıyamam annene hadi gözünüzz aydınn

kızlar ben kaçıom yarın iş beni bekler öptümö hepinizi tek tekkk

İyi geceler tatlı rüyalarr canımm Şeniz :a015:

Mobilyaların hayırlı olsun hemşom darısı başımıza inşallah. Ben de yarın gidip portmanto modeline karar verip renkleri seçicem. Ondan kurtulalım bari :dance:
ıyi geceler buketcim Şeniz

Amanda amann hemşomdaa karar vermişş :1hug: ayy ben kahve turkuaza bayılıyorum ama malesef o tarz bi koltuk bulamadım :1no2: belki ileride çokk ileridee kaydirigubbakcemile3 Walla hemşom bencede kahve krem süper olur salon için hem perde seçimin halı seçiminde çok kolay oluryerimseniben Mobilya alırken bu kıstaslarıda düşünmek lazım bence :uhm:

benim ev hep açık tonlarda bi yatak odası koyu..Annem ççok temizlik isticek evin diyor kaydirigubbakcemile3 bizimde küçük odamız var kışın muhtemelen bizde orada otururuz çünkü orda soba yakmayı düşünüyorum.2 tane tv koltuğu alıcaz ikeadan bide pofuduk pofuduk rengarenk yastıklar dikicek ablam yer yastığı olarak kullanıcaz.Bide nişanlımın kitaplığı ve çalışma masası var..bide 2 li koltuk tamamdırr yerimseniben bebek oluncada her yere sığar zaten kaydirigubbakcemile3 bebekken ona oda almak istemiyorum 1-2 yaşına kadar.büyüsün sonra alıcam :dilcikar:

Ayyyy minderlere dek düşünülmüş ne güzel valla. Allah hayırlısıyla yeni yuvalarımıza geçmeyi nasip etsin :Saruboceq: Anneye bak sen bebişe odasını vermiyor :roflol: Vala benim bu renk seçimlerim yeni değil zaten, uzun süredir olan şeyleryerimseniben

Mobilyaların hayırlı olsun hemşom darısı başımıza inşallah. Ben de yarın gidip portmanto modeline karar verip renkleri seçicem. Ondan kurtulalım bari :dance:
İyi geceler buketcim Şeniz
Hadi bakalımm inş..istediğin gibi olurr

kaydirigubbakcemile3 veremem walla :dilcikar: Orası sıcak olursa mecbur orda oturup kalkıcaz oda ufak bi beşikle idare ediversin kaydirigubbakcemile3 2 keremi mobilya alıcam ona kaydirigubbakcemile3 Walla şimdi böyle diyorum ama ilerde ne olur bilemem kaydirigubbakcemile3 Hediye oda takımı gelirsede hayır demem yerimseniben

kızlar selammmmmmmm..özledim sizi yahu ama iş güçten fırsat bulamıyorum..geçmişi okudum...aldıklarınızı güle güle kullanın.burcucum papilerin pek şık..hayatım tarlatan yerine bu daha güzel olmuş ben tarlatanı heeç sevmimm...sinaycım çizimin harika kopum kız:))betacım hayırlı olsun kuşum..

SAol zeysbcimm a.s. sende hep geç giriyosun zeysb ve bende çıkmaya hazırlanıyor oluyorum kaydirigubbakcemile3

Kızlar hadi iyi gecelerr :1hug:

ay didiom bende haklısın kuşum....öptüm erken gelicem byyyyyyy

günaydın kızlarrr..
dün biri sormuş oturma odasında açık renk zor olmaz mı diyee..cevap veriyorum:)
yaa biz koltuğun modelini çok beğendik ben dedim şöyle canlı bikaç renk yaptıralım ama benim nişanlımın takıntısı var illa görcek öyle alcakk..o gördüğümüz de kahve beyazdı illa böyle olsun dedi..öyle oldu..neyseki son anda ikna ettim de içine turuncu ve yeşil yastıklar eklettirebildimm..
artık temizlikte yardım edecek:):)

Günaydın Güzeller, bi geçmişe göz atmak lazım öğlene biter herhalde alkisalkisalkis

ayyy bu ne hoş süpriz..annenin yerinde olsam kalpten giderdim sanırım,
asker yolu beklemek ne demek iyi bilirim Allah'ın izniyle 18 günümüz kaldı bizimde
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…