Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

işyerinde arkadaslarım yaptılar sağolsunlar
benim hoşşik sevgilimlede bugun davetiye bastırdık al sana hediye diyoo :mymeka:

yaa öyle deme bende sevgililer gününde aşkıma davetiyemizi hediye etmistim
ama tabi görerek beğenerek değil, direk bildiğin süprizzz :) şimdi bende mi hoşşik oluyorum :teytey:

yaa öyle deme bende sevgililer gününde aşkıma davetiyemizi hediye etmistim
ama tabi görerek beğenerek değil, direk bildiğin süprizzz :) şimdi bende mi hoşşik oluyorum :teytey:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bebişim olurmu öyle şey seninki deli gibi sürpriz olmuş.
ben davetyeyi beğendim seçtim işten çıktım gittik bastırdık al sana hediye diyo şakasına tabi
o hoşşik bebişim sen değilsin :1hug:

Bu arada çok az kalmış 18 güncükk:asigim:
su gibi geçsin gitsin 18 gün inşallah

canımmm, geçer mi kızzz
ayy sonuna yaklaştık ya hiç geçmiyo şimdi.. Ama iki mutluluğu birden yaşayacak olmak sevindiriyo beni
hem aşkıma kavuşucam hem evimizin hazırlıklarına baslıycazzz :1hug:

nan buket nette mi yatıyon ne ediyon sanal uyku falan mı var açıyom burdasın kapatıyom burdasın 7/24 bktbb:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın fıstıklarr ben geldimm :icecream:

canımmm, geçer mi kızzz
ayy sonuna yaklaştık ya hiç geçmiyo şimdi.. Ama iki mutluluğu birden yaşayacak olmak sevindiriyo beni
hem aşkıma kavuşucam hem evimizin hazırlıklarına baslıycazzz :1hug:

çok az kalmış canım ne çabuk geçecek bak göreceksin :1hug:

Sulfat nerdesin bacı dün iş çıkışı hint bazaar die bir yer var burda ora gittim süper şeyler vardı ama cebimde para yoktu :sm_confused:senin hasır kaşıklıktan da gördüm hatta içi bezli olanı vardı bezli olmayana 12 TL bezli olana 18 dedi çok geldi bana bezli daha kullanışlı dedi ordaki tezgahtar, bezini çıkarıp makineye atabiliyormuşun cırt cırtlı çok kalite birşeydi hemen yapıştım ama cebimdeki parama kıyamadım mutfak için deterjanlık vardı üzerine sünger ve fırçada koyabiliyorsun aslan şeklinde turuncu birtek onu aldım çıktım o da 1 tane kalmış biter diye kaptım hemen parasızlık ne kadar zormuş dün daha çok koydu beee -tatlicadiarzu-olayı çok mu dramatikleştirdim ne:roflol::roflol::roflol:

gurbık bana babek acıbadem sütü kullan dedı cıldım cok kuru fakat hayatımda hıc sıvılcem olmazken 1 aydr full cıkıyo cnm cok sıkkın neyse dun bı kac eczaneye gıttım yoktu bıkac aktara gıttım bana salve markasını kullan dedıler ozellıkle bı tanesı demez mı bak ben kadınlar kulubune uyeyım:1shok: erkek haa bıde 120 uyelığım var orda bayanlara önerırım yanlış bıldıklerını duzeltırım dedı kafam cok karıstı üstelık senın cıldıne en ıyı arapbacı kremı olur dedı-tatlicadiarzu- nan dedım arapbacı olmayım sonra yok yok dedı
son zmnlarda mısırı cok yıyyom o yapmış olabılır mı
ne kzartma çıkolata cıps borek corek bıle yemedım 1aydr hala cıkıyo bugunden sonra mısırada ara vercem:çok üzgünüm:

günaydın kızlar,
nasılsınız?
kızlar uzun zamandır giremiyordum, gecmisin tamamını okuyamadım ama simdi soyle bi goz atarken dikkatimi bisey cektide birisi blackquen'e basınız sagolsun yazmıs, noldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…