Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın kızlaarrr Dün akşam gelinlik siparişimi verdiimmmm Arkadaşımın gelinliğini diktirdiği yere diktiriyorum 1000TL. Model şu

minikim hoşgeldinnn :1hug:

komşu bu aralar canın da sıkkın oda sebep olmuş olabilir mısırın sivilce yaptığını sanmıyorum açıkçası

kızlar ya ben halı konusunda çok kararsız kalıyorum hiç beğenemiyorum yaa offf

hoşbuldumm....
böcüğüm mısırı bende dün yaptım.. yağda kavuruyorsun ya o yağı azaltsan belki yapmaz

günaydın kızlar
böcükçüm ya sıkma canını bazı eczaneler ilaç karışımlarıda yapıyo sivilceler için bi araştır istersen
oktar hayırlı olsun canım ben modelini çok beğendim

günaydın fıstıklarr ben geldimm :icecream:

çok az kalmış canım ne çabuk geçecek bak göreceksin :1hug:

sabırsızlanıyorum sırnaşık şey

öyle deme yaaa gerçekten insanın cebinde parası olmayınca,
bi de almak isteyip de alamıyosa birşeyleri öyle bozuluyo ki morali...offff
:çok üzgünüm:

oyy geçer balım geçer onca zaman geçmiş 18 güncük mü geçmiyecek:teselli:

nan buket nette mi yatıyon ne ediyon sanal uyku falan mı var açıyom burdasın kapatıyom burdasın 7/24 bktbb:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy bende çok güldüm...doğru valla bende ne zaman gelsem burdasın :) yalannnnn mıııı :teytey:

oktar gelinlik çok güzel durmuş üstünde yalnız anlamadığım birşey var bu gelinlikten diktiriyorum demişin neden diktiriyorsun?zaten giymişin üstüne bedenide olmuş -tatlicadiarzu-

provada gelinliğimin resmini çektim cep telefonuma ama simdi aktaracak kablo yada bluetooth bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…