bana hoşgeldin yok mu senağlama
günaydın fıstıklarr ben geldimm :icecream:
çok az kalmış canım ne çabuk geçecek bak göreceksin :1hug:
öyle deme yaaa gerçekten insanın cebinde parası olmayınca,Sulfat nerdesin bacı dün iş çıkışı hint bazaar die bir yer var burda ora gittim süper şeyler vardı ama cebimde para yoktu :sm_confused:senin hasır kaşıklıktan da gördüm hatta içi bezli olanı vardı bezli olmayana 12 TL bezli olana 18 dedi çok geldi bana bezli daha kullanışlı dedi ordaki tezgahtar, bezini çıkarıp makineye atabiliyormuşun cırt cırtlı çok kalite birşeydi hemen yapıştım ama cebimdeki parama kıyamadım mutfak için deterjanlık vardı üzerine sünger ve fırçada koyabiliyorsun aslan şeklinde turuncu birtek onu aldım çıktım o da 1 tane kalmış biter diye kaptım hemen parasızlık ne kadar zormuş dün daha çok koydu beee -tatlicadiarzu-olayı çok mu dramatikleştirdim ne:roflol::roflol::roflol:
oyy geçer balım geçer onca zaman geçmiş 18 güncük mü geçmiyecek:teselli:
nan buket nette mi yatıyon ne ediyon sanal uyku falan mı var açıyom burdasın kapatıyom burdasın 7/24 bktbb:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayırlı olsun canım, cok cok zarif gorunuyor, mutlulukla giy inşallahGünaydın kızlaarrr Dün akşam gelinlik siparişimi verdiimmmm Arkadaşımın gelinliğini diktirdiği yere diktiriyorum 1000TL. Model şu
hangi markalara baktın canım?kızlar ya ben halı konusunda çok kararsız kalıyorum hiç beğenemiyorum yaa offf
günaydınlarrrr..güzel,mutlu,şeker tadında birgün olsun herkeseŞeniz
kızlar ya ben halı konusunda çok kararsız kalıyorum hiç beğenemiyorum yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?