- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Günaydın kızlaarrr Dün akşam gelinlik siparişimi verdiimmmm Arkadaşımın gelinliğini diktirdiği yere diktiriyorum 1000TL. Model şu
renkler böle arkadaşlar kahverengisi aynı da burdaki beyaz parlak çıkmışş..microfiber kumaş beyaz öle parlak değil..resimdeki gibi köşe..
Kızlar şu yeşil kahveli köşe koltk takımıını resmini kim yazdıysa bana dönebilirmi soru sorcam????
Kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi??????
kızlar ya ben halı konusunda çok kararsız kalıyorum hiç beğenemiyorum yaa offf
provada gelinliğimin resmini çektim cep telefonuma ama simdi aktaracak kablo yada bluetooth bulamıyorum
günaydın pınarcım nerelerdesin sen ya sesin soluğun çıkmıo
Gülben Ergen'in son kasedinde Harun Kolçak la düeti var, dinlediniz mi ;?
"Giden günlerim oldu " offf dinleyip dinleyip başa alıyorum
ayyy bu ne hoş süpriz..annenin yerinde olsam kalpten giderdim sanırım,
asker yolu beklemek ne demek iyi bilirim Allah'ın izniyle 18 günümüz kaldı bizimde:asigim:
Sulfat nerdesin bacı dün iş çıkışı hint bazaar die bir yer var burda ora gittim süper şeyler vardı ama cebimde para yoktu :sm_confused:senin hasır kaşıklıktan da gördüm hatta içi bezli olanı vardı bezli olmayana 12 TL bezli olana 18 dedi çok geldi bana bezli daha kullanışlı dedi ordaki tezgahtar, bezini çıkarıp makineye atabiliyormuşun cırt cırtlı çok kalite birşeydi hemen yapıştım ama cebimdeki parama kıyamadım mutfak için deterjanlık vardı üzerine sünger ve fırçada koyabiliyorsun aslan şeklinde turuncu birtek onu aldım çıktım o da 1 tane kalmış biter diye kaptım hemen parasızlık ne kadar zormuş dün daha çok koydu beee -tatlicadiarzu-olayı çok mu dramatikleştirdim ne:roflol::roflol::roflol:
Arsima ile sülfat sormuş beni sadece,,
Arsima sizin bu mahmut ile tuba aşkınız öldürüyo beni neşeli bir çifte benziosunuz gerçektende
şimdi baktım hakikatende doğru :roflol: vallahi dikkatinize hayranımmm
arsima istediğin gibi şekli çizdim canım..senin gibi profesyonel olmasam da bişeyler karaladım:)
nan bi tabak çizdik millete maskara olduk hee o değil kendi kendimle de dalga geçiyom çok ısrar ettin sana bi yer sofrasında supla resmi çizcem
yawruşum tabaklarının modelini unuttum ama çizmin dün gibi aklımda
brcncvk86 cnm olayı anlayamadım sen üstteki oturma grubunu aldın mı?
anladım cnm
ben mobilya konusunda hiç bi fikri olmayan bi insanım bişey diyemicem o sebepten ben nasıl şeyler alıcam çok merak ediom doğrusu
Arsima al bakalım sana yer sofrasında supla:roflol: çorba kaseleri o renk değil hee içinde mercimek çorbası var içindeki siyah noktalarda mercimek tanesi oluyor aşkımla bağdaş yapmış yiyoruz karşılıklı fena da olmamış heee altta ki piknik örtüsü (sofra bezi)oluyor. Ortaya domates salatası yaptım içinede havuç rendeledim
ama o piknik örtüsü dedğin şey olmamış kuzum:) o genelde kareli olurD
düzeltmeleri arsima yapacak hatta sofra bezinin enini boyunu da verecem 120x90 gibim o da ona göre kesecek biçecek :roflol::roflol::roflol::roflol: karelerinide cm cm ölçer şimdi bu
annede süper espirikliymiş yalnız
Depremi hissettinizmi kızlar???
nesrinde anneme kızıyor teyze aşk olsun ben araba alcak olsam hacı murata mı kaldım diee
evet tekirdağda olmuş Allah korusun. depremi göbeğinde yaşamış bi insan olarak çok korkuyorum Allah bidaha yaşatmasın.
allah 1999 depremini göstermesin birdaha beterini de vermesin kızlar allah korusunn yarabbim
böcük yemin ediyorum alem kızsınn :roflol: bende diyorum böcük hemen nerden geldi:roflol: kız gecelikle mi kaçtınnn
şöyle oluyor
gece tam uyurken birden inanılmaz şiddette gök gürültüsüyle uyandım ben öyle sandım en azından okadar şiddetliydiki korkumdan sallandığımızı bile hissetmedim ve okadar korktumki yataktan çıkamadım annem aldı beni yataktan hepimiz bi kapının eşiğinde toplandık 3 katlı binanın 3. katında olmamıza rağmen sanki ayaklarımız topraktaydıda biz onun sesini duyuyoduk altımızda gürül gürül bir hareket. kızlar düşünsenize ev birbirine girdi mobilyalar yerde ama ben sallandığımızı hisetmedim sesten yada şoktaydım bilmiyorum...hatırlamak bile istemiyorum. Allah korusun...
Hihoyittttttttttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sinayın sofra sanatı kaydirigubbakcemile3 o yemek takımına o suplalar olmamış :dilcikar: bide ortadaki pembe şey ne çözemedimm kaydirigubbakcemile3 bardak eksik ekmek eksik benneyaptımki
alemsinnn sinayy yaa çok güldümm kaydirigubbakcemile3:roflol:
işyerinde arkadaslarım yaptılar sağolsunlar
benim hoşşik sevgilimlede bugun davetiye bastırdık al sana hediye diyoo :mymeka:
Neyse orda konuşurken zaten kardeşim girdi kapıdan kadıncağız şok oldu, telefonu fırlatıp ağlayarak sarıldı oğluşuna Bana da kızıp durdu çok fenaymışım
ayyy bu ne hoş süpriz..annenin yerinde olsam kalpten giderdim sanırım,
asker yolu beklemek ne demek iyi bilirim Allah'ın izniyle 18 günümüz kaldı bizimde:asigim:
senin hasır kaşıklıktan da gördüm hatta içi bezli olanı vardı bezli olmayana 12 TL bezli olana 18 dedi çok geldi bana bezli daha kullanışlı dedi ordaki tezgahtar, bezini çıkarıp makineye atabiliyormuşun cırt cırtlı çok kalite birşeydi hemen yapıştım ama cebimdeki parama kıyamadım
Günaydın kızlaarrr Dün akşam gelinlik siparişimi verdiimmmm Arkadaşımın gelinliğini diktirdiği yere diktiriyorum 1000TL. Model şu
hangi markalara baktın canım?
royal da çok modern ve hoş halılar var eğer klasik sevmiyorsan?
tezeee gelin hoşgeldin
provada gelinliğimin resmini çektim cep telefonuma ama simdi aktaracak kablo yada bluetooth bulamıyorum
Gülben Ergen'in son kasedinde Harun Kolçak la düeti var, dinlediniz mi ;?
"Giden günlerim oldu " offf dinleyip dinleyip başa alıyorum
parpalm canım halı gerçekten zor seçiliyor güzel görüntüsünün yanında kullanışlı ve kalitelide olması gerekiyor bütün gün üstünde geziyorsun evin bütün çilesini halılar çekiyor sakın ucuz olsun diye naylon alıyım deme hem çok kıl topluyor hemde bir süre sonra keçeleşiyor yıkadıkça dökülüyor rengi soluyor ben yatak odamın halısını aldım sadece royalden aldım. 3 parça şeklinde yatak örtüm beyaz, perdemi ve abajurlarımıda pembe aldım, o yüzden bu halıyı seçtim 450 vermiştim 8 ay falan önce belki pahalı ama kaliteli birşey oldu artı görüntüsüde çok hoş burda belli olmuyor o pembe halkaların kenarlarında ince simli ipler var ve kenarları oymalı :1rolleyes:
parpalm canım halı gerçekten zor seçiliyor güzel görüntüsünün yanında kullanışlı ve kalitelide olması gerekiyor bütün gün üstünde geziyorsun evin bütün çilesini halılar çekiyor sakın ucuz olsun diye naylon alıyım deme hem çok kıl topluyor hemde bir süre sonra keçeleşiyor yıkadıkça dökülüyor rengi soluyor ben yatak odamın halısını aldım sadece royalden aldım. 3 parça şeklinde yatak örtüm beyaz, perdemi ve abajurlarımıda pembe aldım, o yüzden bu halıyı seçtim 450 vermiştim 8 ay falan önce belki pahalı ama kaliteli birşey oldu artı görüntüsüde çok hoş burda belli olmuyor o pembe halkaların kenarlarında ince simli ipler var ve kenarları oymalı :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?