Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnmı bıseye sıkmadımkı daha önce cok sorunlar yasadım ozmn bıle yoktu yanı cıldım cok kuru bı sıvılce cıkardı oda sadece kızarır gerı gıderdı
mınıkcım mısıra ınankı cok az koyuyorum bı cay kasığı kadr bıle deıl ustelık sıvı yağ off delırcem

OKTAR hayrlı olsun cnm

Günaydın kızlaarrr Dün akşam gelinlik siparişimi verdiimmmm Arkadaşımın gelinliğini diktirdiği yere diktiriyorum 1000TL. Model şu

renkler böle arkadaşlar kahverengisi aynı da burdaki beyaz parlak çıkmışş..microfiber kumaş beyaz öle parlak değil..resimdeki gibi köşe..

kızlar ya ben halı konusunda çok kararsız kalıyorum hiç beğenemiyorum yaa offf

provada gelinliğimin resmini çektim cep telefonuma ama simdi aktaracak kablo yada bluetooth bulamıyorum

oktar guzel bı secım hayırlı olsn cnm ben
pashmina cevap verdıerlmıbılmıyorum ama azra bende beyendım
parpalım merinosa baktınmı?
glcnnn ekle beklıyoz
brnck86 cnm koltuklarını cok begendım unıtenle super duracak off ya evımde ıcıem sınmeyen tek şey koltuklarım oldu beyaz ıstedım olmadı senınkıler cok guzel bide biz koltukları netten gorduk yakıdna goremdım bigeldi kocaman neyse bıkacsene gecsın eskiteyıp ustunde tepıneyımde degıstırelımkafamçokkarıştı

Gülben Ergen'in son kasedinde Harun Kolçak la düeti var, dinlediniz mi ;?
"Giden günlerim oldu " offf dinleyip dinleyip başa alıyorum

günaydinnnn arkadaslar... deprem olmus aksam burda okudugum kadariyla
allah vatanimizi afetlerden korusun... gecmis olsun

sinay21 kadıköyde denemiştim bu gelinliği model olarak beğendim. Başka bir gelinlikçiye diktiriyorum.
Minik,Esmy,uğur böcüğü,glcnnn çok teşekkür ederim hepinize

Dinlemistim ve sözlerini de hemen buraya yazmistim ama aksam saatleriydi ve burasi sakindi gümbürtüye gitti yani. Ama Harun kolcak degil o baska bir herif kaydirigubbakcemile3 adi suan aklima gelmiyor da

ayyy bu ne hoş süpriz..annenin yerinde olsam kalpten giderdim sanırım,
asker yolu beklemek ne demek iyi bilirim Allah'ın izniyle 18 günümüz kaldı bizimde
:asigim:

Allah kavuştursun canım, bilirim son günler hele geçmek bilmez ben de aşkımı beklerken zorlandım. Ama kavuşunca unutuyorsun herşeyi :asigim:

:roflol::roflol: Kız bu ne hız, dün alcam diyodun koşup hemen baktın mı :dilcikar: Kuzuum ben 10 liraya aldım. Deterjanlığını iyi günlerde kullan a.s.

günaydın kısçeler

Arsima ile sülfat sormuş beni sadece,,
Arsima sizin bu mahmut ile tuba aşkınız öldürüyo beni neşeli bir çifte benziosunuz gerçektende

öyleyizdir
yeri geldimi inanılmaz neşeli
yeri geldimi inanılmaz huysuz bi çiftiz -tatlicadiarzu-
bazen birbirimizi yeriz kötükedihüso bazende aşk insanı oluruz :asigim:
değişiğiz biz

şimdi baktım hakikatende doğru :roflol: vallahi dikkatinize hayranımmm

ben aslında dahada dikkatliyimdir ama bu sıralar stresten dikkatim kaçtı

arsima istediğin gibi şekli çizdim canım..senin gibi profesyonel olmasam da bişeyler karaladım:)

şimcikkk
kapının yanında olsaydı tv üniten yükseklik konusunda takılabilirdik ama kapı başka duvarda tv ünitesi başka duvarda onuniçin sıkıntı yok
eğer illaki üst dolabı istemem dersen tamam yaptırma
ama tvnin monte edildiği mobilya ile alt dolap arasında boşluk olsun
ve tv takılan mobilyada çok yüksek olmasın
mesela şöyle bizim ölçümüz 195 ya
195i 3e bölmek zorundayız. İkisi tv için biri raflar için.
65cm balkon kapısına yakın tarafta raf olacak
geri kalan 65+65 e ise tv ortalanacak o yanlar 25 olacağı için tvnin altında ve üstünde görünen mobilyada 25cm lik olsun
anlatabildim mi acep:uhm:

nan bi tabak çizdik millete maskara olduk hee o değil kendi kendimle de dalga geçiyom çok ısrar ettin sana bi yer sofrasında supla resmi çizcem

sağol canım benim kırmadığın içinŞeniz

yawruşum tabaklarının modelini unuttum ama çizmin dün gibi aklımda

:roflol::roflol:

brcncvk86 cnm olayı anlayamadım sen üstteki oturma grubunu aldın mı?

yok onu almadı
onu renk için gösterdi

anladım cnm
ben mobilya konusunda hiç bi fikri olmayan bi insanım bişey diyemicem o sebepten ben nasıl şeyler alıcam çok merak ediom doğrusu

ana ne fena kız
hiçmi bakmıyorsun ordan burdan
aa bu model güzelmiş olabilir fln dediğin yokmu

:roflol::roflol: :roflol:
pembe şey ne
sofra düzenine hayranım ama eksik çok

ama o piknik örtüsü dedğin şey olmamış kuzum:) o genelde kareli olurD

yada üzerine bilmem nere hatırası yazar :lepi:
sinayımız konyada olduğuna göre
konya hatırası yazmalı :roflol:
(bu arada kız sinay konyanın neresindesin sen)

düzeltmeleri arsima yapacak hatta sofra bezinin enini boyunu da verecem 120x90 gibim o da ona göre kesecek biçecek :roflol::roflol::roflol::roflol: karelerinide cm cm ölçer şimdi bu

:roflol::roflol:
formundasın bugün

annede süper espirikliymiş yalnız

genlerinde var bunların :roflol:

Depremi hissettinizmi kızlar???

yok :1shok:

nesrinde anneme kızıyor teyze aşk olsun ben araba alcak olsam hacı murata mı kaldım diee

süper ya sırnaşık şeysırnaşık şey

evet tekirdağda olmuş Allah korusun. depremi göbeğinde yaşamış bi insan olarak çok korkuyorum Allah bidaha yaşatmasın.

allah 1999 depremini göstermesin birdaha beterini de vermesin kızlar allah korusunn yarabbim

AMİN.

böcük yemin ediyorum alem kızsınn :roflol: bende diyorum böcük hemen nerden geldi:roflol: kız gecelikle mi kaçtınnn

insan üstüne sabahlık neyim alır :jeyyar:

ay çok fenaydı ya Allahım bidaha yaşatmasın:Saruboceq:
benim uykum çok ağırdır hissetmemiştim annemler uyandırıp dışarı çıkarmışlardı ama
aylarca etkisini atamadım üstümden
sadece bi ses vardı onu hatırlıyorum belki bende senin gibi sese kitlenip sallantıyı hissedemedim

çatal koymamış bıcak yok

işyerinde arkadaslarım yaptılar sağolsunlar
benim hoşşik sevgilimlede bugun davetiye bastırdık al sana hediye diyoo :mymeka:

sende davetiyeden bi örnek sakla
onun doğum günü zamanı gelince ona hediye et :roflol:
bu yılki en büyük hediye bu diye :icecream:

Neyse orda konuşurken zaten kardeşim girdi kapıdan kadıncağız şok oldu, telefonu fırlatıp ağlayarak sarıldı oğluşuna Bana da kızıp durdu çok fenaymışım

senağlamasenağlama
o anı yaşayabildim senağlama
Allah bidaha ayırmasın sizi :Saruboceq:

ayyy bu ne hoş süpriz..annenin yerinde olsam kalpten giderdim sanırım,
asker yolu beklemek ne demek iyi bilirim Allah'ın izniyle 18 günümüz kaldı bizimde
:asigim:

biter inşallah
ama inan sanki günler çok yavaş geçiyor gibi gelir insana

ay burda niye yok öyle
yada ben niye göremiyorum
seninki daha janjanlıymış

Günaydın kızlaarrr Dün akşam gelinlik siparişimi verdiimmmm Arkadaşımın gelinliğini diktirdiği yere diktiriyorum 1000TL. Model şu

hayırlı olsun

kızlar nişanlım şehir dışına gidiyor yine iş için
ve ne kadar kalacağı henüz belirsiz
yarın yola çıkacak
ve bizim yarın koltuklara karar vermemiz gerekiyordu
+ vitrifiye almamız gerekiyordu
+ davetiyeleri yazmamız lazımdı
+ arçelikteki işimizi halletmemiz lazımdı
+ + +
ben nası hepsini tek başıma halledicem :1shok:

parpalm canım halı gerçekten zor seçiliyor güzel görüntüsünün yanında kullanışlı ve kalitelide olması gerekiyor bütün gün üstünde geziyorsun evin bütün çilesini halılar çekiyor sakın ucuz olsun diye naylon alıyım deme hem çok kıl topluyor hemde bir süre sonra keçeleşiyor yıkadıkça dökülüyor rengi soluyor ben yatak odamın halısını aldım sadece royalden aldım. 3 parça şeklinde yatak örtüm beyaz, perdemi ve abajurlarımıda pembe aldım, o yüzden bu halıyı seçtim 450 vermiştim 8 ay falan önce belki pahalı ama kaliteli birşey oldu artı görüntüsüde çok hoş burda belli olmuyor o pembe halkaların kenarlarında ince simli ipler var ve kenarları oymalı :1rolleyes:

canım evet harika bi şarkı bende bütün gün dinliyorum ama harun kolçakla değilde çok güzel hareketler bunlardaki oğuzhan la düet yapmışlar zaten şarkının söz ve müziğide ona ait bildiğim kadarıyla

tşk ederim canımm..değiştirirsin 2-3 sene sonra..istediğini alırsın şekerim..beğenmene çok sevindim..inşallah güzel olacak..
tepin bakalım:)

teşekkür ederim yorumun için koyu bir pembemi yakından görmedim ben hiç gidip bakmak lazım en çokta salona seçemiyorum ya

görmüştüm bunu
o simli ipler ışıl ışıl :)
bende koridor mutfak ve boş oda için royaldan aldım modeller çok hoş tabi fiyat biraz pahalı
gerçi halıcıya girince ilk baktığım yerdekiler daha pahalıydı
adama dedimki bunun 1e 3ü var mı
ne için dedi koridor için dedim
abla istersen daha uygun bak dedi çünkü 1 tanesi 600 flnmış :roflol:
royaldan aldıklarım 800 tuttu indirim yaptı amca sağolsun
yatak odamada carpetustan almıştım 3ü 600 tuttu
şimdi salon kaldı bakalım onu nereden kaça nası bişe alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…