Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buarada sinay21 daha önce yazdımmı sana bılmıyorum sen sravden kırmızı sıyahlı yatk ortusu sıparsı vedım demsıtın ben onu cok begenmsıtım odam acok gıtcegını dusunmustum sonra annmelr resımlerde olanı alınca almadım ama aklımda hala geldımı sana ?
bugece ruyama girdide :)

öncelikle beğendiğim gelinlikleri ekleyeyim sonra da aldığımı :) ne kadar farklı görün
hem almak isteyenlere de modeller fikir...

kapının olduğu taraftaki duvar 2 metre canım eğer yarın öbürgün odayı değiştirirsem sıkılıp da:) o zaman oraya da sığsın istedim o yüzden 195 yaptıralım dedik..yoksa diğer duvar çok uzun aslında..
üst dolabı istemedik..salondaki tv ünitesi baya kapsamlı bu biraz sade olsun istedik oda ferah olsun yanii..çizimlerinden sonra farkettim ki alt dolapla tvnin olacağı platform arasında boşluk olması gerekiyor..ve o platformun da dediğin gibi yüksek olması bozuyor görüntüyü..senin çizdiğin tek taraflı olan ölçüü alttaki yanii çok şık durur o çizime göre aklımda 2 soru kaldı..1.si 165boy çok mu kısa ve ortada kalır..2.si 65 cmlik raf eni çok mu uzun olur canım??:1hug:

sinay21 kadıköyde denemiştim bu gelinliği model olarak beğendim. Başka bir gelinlikçiye diktiriyorum.
Minik,Esmy,uğur böcüğü,glcnnn çok teşekkür ederim hepinize
hııım anladım canım hayırlı olsun :1hug:
Dinlemistim ve sözlerini de hemen buraya yazmistim ama aksam saatleriydi ve burasi sakindi gümbürtüye gitti yani. Ama Harun kolcak degil o baska bir herif kaydirigubbakcemile3 adi suan aklima gelmiyor da
çok güzel hareketlerdeki herif o düetteki -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol: Kız bu ne hız, dün alcam diyodun koşup hemen baktın mı :dilcikar: Kuzuum ben 10 liraya aldım. Deterjanlığını iyi günlerde kullan a.s.
ayyy evet kıskançlık başıma vurdu bacı alkisalkisalkisneysem buldum allahtan haftaya alacam fotosunu koyarım hemen deterjanlığım manyak bişi teşekkür ederim sulfatım a.s.:1hug:

ortadaki pembe şey tuzluk oluyo bikerem :dilcikar:konyanın içinden :roflol::roflol:genlerimde birazda bulgaristan göçmenliği var her ne kadar konyada doğsamda-tatlicadiarzu- çatala ne gerek var lüzumsuz yere bulaşık çıkarıyon başıma bıçağın yer sofrasında işi ne :roflol:sanada alıyım arsimam ver adresini haftaya kargoda :1hug:

yeminnn ettt :) ben onu harun kolçak diye dinliyorum yaaaa :sm_cool:

arsıma sbh bışey yazdım okur msun cunku sende babek kullandın bıldığım kadarıyla

herkes burdaysa, gelinliğimi ekliyorum, alıntı yapmayın lütfen tekrar sileceğim

1-) 65 cmlik raf çok geniş değil
2-) üst dolap olmayacaksa eğer 165 cm kısa olmaz gayet iyi (odamdakilerede danıştım gayet iyi dediler)
3-) ölçü konusunda takıldığın yer olursa metren varsa al metreden bak :)
ben hep öyle yaparım
şimdi bile 165 e baktım 65cm yede baktım gayet iyi
bu çizmdeki gibi olacaksa senin tek yapman gereken şey tvyi rahat izlemek için sağdaki rafları sola geçirmek
ama o zamanda tvnin yerini değişip kapı yanına alırsan raflar kapıya yakın olacak bu sefer tv duvar dibine kaçacak
uyş ne zor iş :)

GLCNN ılk resımdekı ıkı parca sanırsam pek beğenmedım
ıkıncı resım bıraz daha hoş

suplanın ne işi varsa bıçağında o işi var :roflol:
hesap nonu verirsen adresimi veririm :lepi:

arsıma sbh bışey yazdım okur msun cunku sende babek kullandın bıldığım kadarıyla

kullandım canım
daha sonradan cilt analizi ettirdim
cildimin ph ı ölmüş öyle dediler :roflol:
sonra bana bi ürün verdiler bunu kullan herayda cilt bakımı yapalım sana ücretsiz düzelir dediler
kullandım bi dünya para verip bişeye yaramadı kötükedihüso
şuan kullanmıyorum onu
garnier kullanıyorum

herkes burdaysa, gelinliğimi ekliyorum, alıntı yapmayın lütfen tekrar sileceğim

ekleeeeeeeeee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…