günaydın kısçeler
şimcikkk
kapının yanında olsaydı tv üniten yükseklik konusunda takılabilirdik ama kapı başka duvarda tv ünitesi başka duvarda onun için sıkıntı yok
eğer illaki üst dolabı istemem dersen tamam yaptırma
ama tvnin monte edildiği mobilya ile alt dolap arasında boşluk olsun
ve tv takılan mobilyada çok yüksek olmasın
mesela şöyle bizim ölçümüz 195 ya
195i 3e bölmek zorundayız. İkisi tv için biri raflar için.
65cm balkon kapısına yakın tarafta raf olacak
geri kalan 65+65 e ise tv ortalanacak o yanlar 25 olacağı için tvnin altında ve üstünde görünen mobilyada 25cm lik olsun
anlatabildim mi acep:uhm:
hııım anladım canım hayırlı olsun :1hug:sinay21 kadıköyde denemiştim bu gelinliği model olarak beğendim. Başka bir gelinlikçiye diktiriyorum.
Minik,Esmy,uğur böcüğü,glcnnn çok teşekkür ederim hepinize
çok güzel hareketlerdeki herif o düetteki -tatlicadiarzu-Dinlemistim ve sözlerini de hemen buraya yazmistim ama aksam saatleriydi ve burasi sakindi gümbürtüye gitti yani. Ama Harun kolcak degil o baska bir herif kaydirigubbakcemile3 adi suan aklima gelmiyor da
ayyy evet kıskançlık başıma vurdu bacı alkisalkisalkisneysem buldum allahtan haftaya alacam fotosunu koyarım hemen deterjanlığım manyak bişi teşekkür ederim sulfatım a.s.:1hug::roflol::roflol: Kız bu ne hız, dün alcam diyodun koşup hemen baktın mı :dilcikar: Kuzuum ben 10 liraya aldım. Deterjanlığını iyi günlerde kullan a.s.
günaydın kısçeler
sağol canım benim kırmadığın içinŞeniz
:roflol::roflol:
:roflol::roflol: :roflol:
pembe şey ne
sofra düzenine hayranım ama eksik çok
yada üzerine bilmem nere hatırası yazar :lepi:
sinayımız konyada olduğuna göre
konya hatırası yazmalı :roflol:
(bu arada kız sinay konyanın neresindesin sen)
:roflol::roflol:
formundasın bugün
genlerinde var bunların :roflol:
süper ya sırnaşık şeysırnaşık şey
çatal koymamış bıcak yok
ay burda niye yok öyle
yada ben niye göremiyorum
seninki daha janjanlıymış
canım evet harika bi şarkı bende bütün gün dinliyorum ama harun kolçakla değilde çok güzel hareketler bunlardaki oğuzhan la düet yapmışlar zaten şarkının söz ve müziğide ona ait bildiğim kadarıyla
parpalim step halı var bide
eccük tuzlu ama salon için güzel şeyler var
kapının olduğu taraftaki duvar 2 metre canım eğer yarın öbürgün odayı değiştirirsem sıkılıp da:) o zaman oraya da sığsın istedim o yüzden 195 yaptıralım dedik..yoksa diğer duvar çok uzun aslında..
üst dolabı istemedik..salondaki tv ünitesi baya kapsamlı bu biraz sade olsun istedik oda ferah olsun yanii..çizimlerinden sonra farkettim ki alt dolapla tvnin olacağı platform arasında boşluk olması gerekiyor..ve o platformun da dediğin gibi yüksek olması bozuyor görüntüyü..senin çizdiğin tek taraflı olan ölçüü alttaki yanii çok şık durur o çizime göre aklımda 2 soru kaldı..1.si 165boy çok mu kısa ve ortada kalır..2.si 65 cmlik raf eni çok mu uzun olur canım??:1hug:
salon gerçekten zor açık renklerden kaçın kafamçokkarıştıteşekkür ederim yorumun için koyu bir pembemi yakından görmedim ben hiç gidip bakmak lazım en çokta salona seçemiyorum ya
ortadaki pembe şey tuzluk oluyo bikerem :dilcikar:konyanın içinden :roflol::roflol:genlerimde birazda bulgaristan göçmenliği var her ne kadar konyada doğsamda-tatlicadiarzu- çatala ne gerek var lüzumsuz yere bulaşık çıkarıyon başıma bıçağın yer sofrasında işi ne :roflol:sanada alıyım arsimam ver adresini haftaya kargoda :1hug:
arsıma sbh bışey yazdım okur msun cunku sende babek kullandın bıldığım kadarıyla
herkes burdaysa, gelinliğimi ekliyorum, alıntı yapmayın lütfen tekrar sileceğim
ben şu yer sofrasını merak ettim dün akşam mı çizdin sinay?
Kızlar resimleri nasıl siliyorsunuz?? Biraz acemiyimde kusura bakmayın.
ayyy çığlık atıcam şimdi tıkandımmmmm:)
tirledimmm haaaaaaaaa
Kızlar resimleri nasıl siliyorsunuz?? Biraz acemiyimde kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?