Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hesap numaramı vermem banane banane :dilcikar:hee bu arada supla farklı,bıçak kombineyi bozardı :)))))
bende garnier kullanıyorum meyve özleri içeren temizleyici gerçekten cildi arındırıyor pırıl pırıl oluyor hihoyyyt

Son düzenleme:
arsıma bısey sorcam kullandın yararı olmadı mı cnm sonra değiştrsın yoksa ph o mu öldurdu ya kusrabkma dun kafamı cok karıstrdılarda
babek almak konusunda hala kararsızım bıde yazın çillerım cıkıyo suanda sıvılce patlaması yasıyorum akrat bana arapkızı kullan dedı sonra arapbacı olmayım dedım yok yok dedı off off-tatlicadiarzu-

ayyy evet minikkaydirigubbakcemile3 bence hiç merak etme hayatta supla almazsın birdaha :roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten bana saçma geliyo...
yemekteyizden önce supla nedir onu bile bilmiyorduk sonuçta
yemek takımımı kütahya porselenden alıcam sanırım her takımın kendi suplasını yapmışlar onda

daha öncede bahsetmiştim hiç düsündüğüm bi model değildi, ben güpürlü sevyiordum, beyaz seviyordum taşlı hiç sevmiyordum :) ama görür görmez bayıldım bu gelinliğe, yorumlarınız benim için önemli
,duvagı uzun ve incili...

Son düzenleme:
aa super ozaman canım, sen gelikliçidenmi aldın bunu, bende boyle istiyorum cunku ; o bir tane telide takınca tam super olur benim için. birde ne kadara aldın canım onu

annem aldı fatih'te bi yerden ama yerini bilmiyorum 120 TL. istersen yerini de öğrenirim istersen

Azra yatak odalarımız aynı mı:lepi:

Yeni balayı yerin hayırlı olsun hayatımm yerimseniben Bu arada cicilerini iyi günlerde kullan :1hug: Ne çok kurulama bezin var dikkatimi çekti kaydirigubbakcemile3
Bu arada gelinliğini çok merak ediyorumm

teşekkür ederim canım. Valla ben de merak ediyorum nasıl olcekkaydirigubbakcemile3

ayyyy koptum ölecem karnıma kramp girdi :roflol: pc başında annem deli gibi ne gülüyorsun diyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ismi asortik olsun diye piknik örtüsü demedim. ürünün üzerinde piknik örtüsü yazdığı için öyle dedim. Biz de yerde yemek yedik sinaycım, kraliyet ailesinden gelmiyoruz. Yeteri kadar eğlendiysen söyle başka resim koyayım dicem ama elimde resim yok henüz. Ama illa istiyosan senin için konuşarak şaklabanlık yaparım.

başınız saolsun cnm

kim öldü kaçırdım sanırım? Başınız sağolsun...

hayatımm gelınlıgın 2 parcamıı

tek parça nihalcim

bncede demir tarlatandansa böylesi çok mantıklı yerimseniben oynadıkça o demirler görünüyor iğrenç delikafadulden

evet bence de

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan tük aldıklarını

hayatım tarlatan yerine bu daha güzel olmuş ben tarlatanı heeç sevmimm...

ben de...

canımmm, geçer mi kızzz
ayy sonuna yaklaştık ya hiç geçmiyo şimdi.. Ama iki mutluluğu birden yaşayacak olmak sevindiriyo beni
hem aşkıma kavuşucam hem evimizin hazırlıklarına baslıycazzz :1hug:

Az kalmış canım Allah kavuştursun inşallah

Günaydın kızlaarrr Dün akşam gelinlik siparişimi verdiimmmm Arkadaşımın gelinliğini diktirdiği yere diktiriyorum 1000TL. Model şu

çok güzel Allah giymeyi nasip etsin inşallah

Canım Allah kolaylık versin, tek başına çok zor ama mecbursan yapacak bişi yok

veee bu da benim merak eden varsa?
ben kimseyi göremedim gerçi, hem geç kalmıştım

Son düzenleme:
gayet güzel ama üst çok gri kalmış alta göre taşlardan dolayı yada resimde öyle duryor

canım üst farklı bi renk gibi durmuş bide etek kısmı yoğun derecede kabarık geldi bana ama zevkler tartışılmaz

bu tarz gelinlikler tarzım değil canım model için yorum yapmam doğru olmaz..
ama bana sanki seni kilolu göstermiş gibi geldi çünkü diğer eklediğin resimde gayet normalsin

GLCNNN cim hayırlı olsun cnm üstü bayaa taşlı heralde yakından resim yokmu üstünü yakından merak ettim :asigim:

işin içinden çıkamıyorum arsima yaaa..rafları ters tarafa geçirirsem kötü mü durur diyosun?

şimdi bu senin çizdiğin yerleşime göre raflar balkon kapısı tarafında olmalı
ama ilerde odanın şeklini değişirim odanın giriş kapısının olduğu duvara geçiririm dersen ters olur

o zaman yollama :dilcikar:
bnde kaşıklıksız kalırım senağlama

canım ben biberiye sbunu ile birlikte kullandım
ilk zamanlarda inanılmaz iyiydi siyah noktanın s si yada n si kalmamıştı :lepi:
ama şöyle bişede var ben yüzüme ne kullanırsam kullanayım ilk biay iyi gelir sonra cildim ona alışır ve etki göstermez
phımı kim öldürdü henüz katili bulamadk :roflol:
sana tavsiyem sivilceler için imex kullan geceleri iyi gelir eczanede satılıt

vışşş :1shok:
içinde rahatmısın :uhm:

Canım Allah kolaylık versin, tek başına çok zor ama mecbursan yapacak bişi yok

öyleede
ama işte oraya git buraya git zor olacak

hayatım çok üzüldüm şimdi, ben asla seni kırmak için söylemedim bunu eğer gerçekten kırıldıysan çok özür dilerim gerçekten hiçbir art niyet taşımadan yazmıştım bundan sonra sana karşı daha dikkatli seçerim cümlelerimi tekrar özür dilerim :çok üzgünüm::1hug:

canım walla gunler azaldıkca bana bırseyler oluyo annemde dıyo kısım burdasın ama sesın solugun çıkmıyo heycandan dılımı yuttum sanırım kaydirigubbakcemile3

günaydinnnn arkadaslar... deprem olmus aksam burda okudugum kadariyla
allah vatanimizi afetlerden korusun... gecmis olsun

cnm pnar VALLA ANLIYORUMSENI
FMK SAĞOL CNM BEN DUYMADIM ÇOK ŞÜKÜR
GLCNN BENCE SUPER Bİ GELINLIK BENMDE USTU TAŞLI SENINKI KADA R YOĞUN DEGIL AMA ARARKEN HEP BEN USTU AYRI TAŞLI KEMER GIBI DURSUN DIYE HER GELINLIKCIYE OYLE SORMUSTM SADECE SENINKININ ETEĞİ COK HAREKETLİ AM AKÖTÜ DEĞİL GUZEL ÜSTÜDE GÖSTERİŞLİYA ALTI DAHA SADEDE OLABILRIDI AMA DEDIGIM GIBI ÇOK BEGENDIM BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…