suplanın ne işi varsa bıçağında o işi var :roflol:
hesap nonu verirsen adresimi veririm :lepi:
kullandım canım
daha sonradan cilt analizi ettirdim
cildimin ph ı ölmüş öyle dediler :roflol:
sonra bana bi ürün verdiler bunu kullan herayda cilt bakımı yapalım sana ücretsiz düzelir dediler
kullandım bi dünya para verip bişeye yaramadı kötükedihüso
şuan kullanmıyorum onu
garnier kullanıyorum
ekleeeeeeeeee :lepi:
ayyy evet minikkaydirigubbakcemile3 bence hiç merak etme hayatta supla almazsın birdaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
aa super ozaman canım, sen gelikliçidenmi aldın bunu, bende boyle istiyorum cunku ; o bir tane telide takınca tam super olur benim için. birde ne kadara aldın canım onu
Yeni balayı yerin hayırlı olsun hayatımm yerimseniben Bu arada cicilerini iyi günlerde kullan :1hug: Ne çok kurulama bezin var dikkatimi çekti kaydirigubbakcemile3
Bu arada gelinliğini çok merak ediyorumm
bende aldım o örtülerden ama sofra bezi die aldım asortik ismi mi piknik örtüsü kaydirigubbakcemile3valla nişanlımda bende yerde yemek yemeye bayılıyoz böyle bağdaş yapıp karşılıklı yiyecez masa da alacaz tabi misafir geldi mi asortikleşcez suplaları mı yer sofrasına koyamıyacağıma göre :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy koptum ölecem karnıma kramp girdi :roflol: pc başında annem deli gibi ne gülüyorsun diyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
başınız saolsun cnm
hayatımm gelınlıgın 2 parcamıı
bncede demir tarlatandansa böylesi çok mantıklı yerimseniben oynadıkça o demirler görünüyor iğrenç delikafadulden
mrb kızlar benimde haziranın 24 üne düğünüm var :) hayırlısıyla ...nişanlımla ben arcelikte calısıyoruz beyaz esya haliyle arcelikten buzdolabı 5233 ve cam. mak 6083 2500. tl aldık 6230 E bul. mak. md 6 fırın 910 ocak 6880 süpürge 554 m.dalga da 1600 aldımm ..... yatak odasını gecen gün aldık istikbalden senkron yatak odasını aldık 2900 aldıkkk... oturma odasını fusya lila agırlıklı düşünüyorum kösem oturma grubu yaptırdıkk güzel olmus düşündügümüz gibi ... halıyı da shaggy düşünüyorddum kullananlar pek memnun deillermiş... vitrrin takımıda evimiz pek geniş olmadıgı icin ve vitrini lüzumsuz gördügüm icin almıcam icindekileri bosalt yıka tekrar koy nedeen süs dursun gereksizonuda istikbalden düşünüyorum gene senkron vitrin takımı cok hosuma gidiyorlar bu sene istikbal ve arcelige calısıcaz anlasılannn... mutfak ürünlerim de apricot resimlerini bulunca eklerimm ... annecimm 6 aydır benim eksiklerimle ugrasıyor carsıdan bıkma derecesine geldik diyebilirim....al al bitmiyor nerdeyse cici annecimde kızıyor eksiklerinizi kendiniz tamamlarsınız annene yüklenme fazla die seviyorum anneciğimi hep böyle gider inş... ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK SAGLIKLI Bİ YASAM NASİP EDER İNŞ.
hayatım tarlatan yerine bu daha güzel olmuş ben tarlatanı heeç sevmimm...
canımmm, geçer mi kızzz
ayy sonuna yaklaştık ya hiç geçmiyo şimdi.. Ama iki mutluluğu birden yaşayacak olmak sevindiriyo beni
hem aşkıma kavuşucam hem evimizin hazırlıklarına baslıycazzz :1hug:
Günaydın kızlaarrr Dün akşam gelinlik siparişimi verdiimmmm Arkadaşımın gelinliğini diktirdiği yere diktiriyorum 1000TL. Model şu
kızlar nişanlım şehir dışına gidiyor yine iş için
ve ne kadar kalacağı henüz belirsiz
yarın yola çıkacak
ve bizim yarın koltuklara karar vermemiz gerekiyordu
+ vitrifiye almamız gerekiyordu
+ davetiyeleri yazmamız lazımdı
+ arçelikteki işimizi halletmemiz lazımdı
+ + +
ben nası hepsini tek başıma halledicem :1shok:
işin içinden çıkamıyorum arsima yaaa..rafları ters tarafa geçirirsem kötü mü durur diyosun?
hesap numaramı vermem banane banane :dilcikar:hee bu arada supla farklı,bıçak kombineyi bozardı :)))))
bende garnier kullanıyorum meyve özleri içeren temizleyici gerçekten cildi arındırıyor pırıl pırıl oluyor hihoyyyt
arsıma bısey sorcam kullandın yararı olmadı mı cnm sonra değiştrsın yoksa ph o mu öldurdu ya kusrabkma dun kafamı cok karıstrdılarda
babek almak konusunda hala kararsızım bıde yazın çillerım cıkıyo suanda sıvılce patlaması yasıyorum akrat bana arapkızı kullan dedı sonra arapbacı olmayım dedım yok yok dedı off off-tatlicadiarzu-
daha öncede bahsetmiştim hiç düsündüğüm bi model değildi, ben güpürlü sevyiordum, beyaz seviyordum taşlı hiç sevmiyordum :) ama görür görmez bayıldım bu gelinliğe, yorumlarınız benim için önemli
duvagı uzun ve incili...
Canım Allah kolaylık versin, tek başına çok zor ama mecbursan yapacak bişi yok
hayatım çok üzüldüm şimdi, ben asla seni kırmak için söylemedim bunu eğer gerçekten kırıldıysan çok özür dilerim gerçekten hiçbir art niyet taşımadan yazmıştım bundan sonra sana karşı daha dikkatli seçerim cümlelerimi tekrar özür dilerim :çok üzgünüm::1hug:ismi asortik olsun diye piknik örtüsü demedim. ürünün üzerinde piknik örtüsü yazdığı için öyle dedim. Biz de yerde yemek yedik sinaycım, kraliyet ailesinden gelmiyoruz. Yeteri kadar eğlendiysen söyle başka resim koyayım dicem ama elimde resim yok henüz. Ama illa istiyosan senin için konuşarak şaklabanlık yaparım.
canım walla gunler azaldıkca bana bırseyler oluyo annemde dıyo kısım burdasın ama sesın solugun çıkmıyo heycandan dılımı yuttum sanırım kaydirigubbakcemile3
günaydinnnn arkadaslar... deprem olmus aksam burda okudugum kadariyla
allah vatanimizi afetlerden korusun... gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?