Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gülçin canım resimden herhalde üst kısmı ile alt kısmı arasında renkler sanki farklı gibi ya da üst kısımdaki işlemelerden öyle duruyo bilmiyorum

sinay yer sofrasını gördümm :roflol: :roflol:

alemsin yaa süper olmuşş...

bide nargileli şark köşesi çizçizer misinn lüfenn sırnaşık şey

mobilyam doğtaş aşil yemek odası venge rengi mobilya ama ekliyemiyorummmm onu

altı fazla kabarık olduğu için sanki kilolu göstermiş seni canım.nacizane fikrim..
arsimaaa aklıma ne geldiii.
alt kısmı olduğu gibi bırakıp 195 yani..sağdaki rafları kaldırsam..ortalayıp tvyi yerleştirsek platform üstüne..
altında aralık kalsa yine nasıl olur sence?
kendi çapımda düzeltmeye çalıştım bak bölee..

üstü sade taş tülün üzerine islemeli gümüş değil yani...
üstünü yakından çekememisim

canım gelinliğin üst kısmı giyerken falan batmadı mı ben buna yakın bi model giymiştim acayip kaşındırdı ve battı rahatsız ediciydi alt kısmı güzel ama biraz kilolu göstermiş seni bende kabarık giycem gelinliğimi ama basene kadar daralttırıyorum kabarıklıklar basenden sonra başlıyor :asigim:
bu arada fotonu gördüm fıstık gibi hatunmuşun

neeeeeee kilolulu mu durdurmuş... ühhüüü yoksa ben gerçekten sisko olmayayım :)
zaten dün rejime basladım
:1no2:

glcn sıldınmi resmi
parpalm bence ıcındede koyu kahve acı kahveın oldgu halılar tercıh et

ben kabarık modellerden hoslanıyordum, pamuk prenses gibi hani :asigim:
ama kilolu göstermis mi hic düsünmemistim bunu

neeeeeee kilolulu mu durdurmuş... ühhüüü yoksa ben gerçekten sisko olmayayım :)
zaten dün rejime basladım
:1no2:

valla koyduğun fotoda manken gibisin ama gelinliği giynce bambaşka olmuşun bence etek kısmı seni şişmanlatmış yada benimki gibi yaptır basene kadar indir sonra kabarttır yerimseniben

bu da aşkımla ben..askerde, yanına en son gittiğimde, geçen haftalarda... :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…