valla koyduğun fotoda manken gibisinama gelinliği giynce bambaşka olmuşun bence etek kısmı seni şişmanlatmış yada benimki gibi yaptır basene kadar indir sonra kabarttır yerimseniben
negüzel askerinin yanına gitmişsin ben beş aydır göremiomsenağlama
yorumlarınızı dinlicem kızlar bakmaya başlayalım nişanlım bi gelsin bu arada 15 mayıs teskere günü kesinleşmiş çok mutluyummmmm kızlar ya
yorumlarınızı dinlicem kızlar bakmaya başlayalım nişanlım bi gelsin bu arada 15 mayıs teskere günü kesinleşmiş çok mutluyummmmm kızlar ya
altı krem üzeri taslıolduğu için fotoda öyle çıkmış, renk farklılığı yok normalde , sengözlerimebaksanabAllah bir ömür boyu mutlu etsin glcnnn. Gelinliğinde renk farklılığı var gibi.
maşşallh ne tatlısınız
gülçincim kısa dönemmi askerliği
GLCNN bir ömür böyle olursunuz inş.bu arada Antepli misin?
ama benimki hazır gelinlik diktirmedim ki
ayrıca tsk ederim iltifatın için
bu halı mıydıı ??
bende diyom ki bu ip resimlerni deli kız neden koydu :roflol: :roflol:
ne kadar cahil kalmışım yaaa
mobilyam doğtaş aşil yemek odası venge rengi mobilya ama ekliyemiyorummmm onu
kendi çapımda düzeltmeye çalıştım bak bölee..
bu da aşkımla ben..askerde, yanına en son gittiğimde, geçen haftalarda... :asigim:
gülçincim bi ömür mutlu olursunuz inşallah ne güzel yakınsınız ya off biz çok uzağız malesef gelişi yaklaştıkçada günler geçmek bilmiyosenağlama
aynı şeyi düsünüyorum bende ,günler yaklastıkca gecmek bilmiyor.. bi daha hic ayırmasın Rabbim
mirmirmirmir
gelinlikle ilgili hiç beklediğim yorumları alamadım
herkesin zevki farklı tabi de, yine baslarına da kulak vermek lazım oysa ben çok bayılarak almıştım
acele mi ettim acaba?
Lada fotoyu cekerken annem oturudğu yerden cekince alttan ondan mı öyle cıkmıs renk farklılığı, sismanlık falan?
:1no2:
gelinlikle ilgili hiç beklediğim yorumları alamadım
herkesin zevki farklı tabi de, yine baslarına da kulak vermek lazım oysa ben çok bayılarak almıştım
acele mi ettim acaba?
lada fotoyu cekerken annem oturudğu yerden cekince alttan ondan mı öyle cıkmıs renk farklılığı, sismanlık falan?
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?