Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla koyduğun fotoda manken gibisin ama gelinliği giynce bambaşka olmuşun bence etek kısmı seni şişmanlatmış yada benimki gibi yaptır basene kadar indir sonra kabarttır yerimseniben

ama benimki hazır gelinlik diktirmedim ki

ayrıca tsk ederim iltifatın için

negüzel askerinin yanına gitmişsin ben beş aydır göremiomsenağlama

yorumlarınızı dinlicem kızlar bakmaya başlayalım nişanlım bi gelsin bu arada 15 mayıs teskere günü kesinleşmiş çok mutluyummmmm kızlar ya

yorumlarınızı dinlicem kızlar bakmaya başlayalım nişanlım bi gelsin bu arada 15 mayıs teskere günü kesinleşmiş çok mutluyummmmm kızlar ya

hadi bişey kalmamış geldikten sonra nasıl geçti diceksiniz :) Allah kazasız belasız kavuşmanızı nasip etsin :Saruboceq:

gözünaydın cnmm gelincee ağlarsın ben ağlamıstımsenağlama sevinçtenn :asigim:

Allah bir ömür boyu mutlu etsin glcnnn. Gelinliğinde renk farklılığı var gibi.
altı krem üzeri taslıolduğu için fotoda öyle çıkmış, renk farklılığı yok normalde , sengözlerimebaksanab

maşşallh ne tatlısınız

a.s. tskler

gülçincim kısa dönemmi askerliği

evet kısa dönem cnm

GLCNN bir ömür böyle olursunuz inş. bu arada Antepli misin?

canımmm çok tskler, evet Antepli'yim.

gülçincim bi ömür mutlu olursunuz inşallah ne güzel yakınsınız ya off biz çok uzağız malesef gelişi yaklaştıkçada günler geçmek bilmiyosenağlama

ama benimki hazır gelinlik diktirmedim ki

ayrıca tsk ederim iltifatın için

hııım o zaman hiç canını sıkma senin içine sindiyse gerisi önemli değil belkide fotoda bize öyle geldi yanında seninle giden oldu mu gelinlikçiye onların yorumu neydi??

bu halı mıydıı ??
bende diyom ki bu ip resimlerni deli kız neden koydu :roflol: :roflol:
ne kadar cahil kalmışım yaaa

:roflol::roflol:

mobilyam doğtaş aşil yemek odası venge rengi mobilya ama ekliyemiyorummmm onu

o hardal rengi gibi olan renk yerine kahve olsa tam süper olurmuş

kendi çapımda düzeltmeye çalıştım bak bölee..

vazgeçtim olamaz
tv oyuncak gibi durdu :)
onu büyütme imkanınız yokmu

bu da aşkımla ben..askerde, yanına en son gittiğimde, geçen haftalarda... :asigim:

çok minyon görünüyorsun
ama gelinlikte böyle değildin valla :tomato:

Son düzenleme:
gülçincim bi ömür mutlu olursunuz inşallah ne güzel yakınsınız ya off biz çok uzağız malesef gelişi yaklaştıkçada günler geçmek bilmiyosenağlama

aynı şeyi düsünüyorum bende ,günler yaklastıkca gecmek bilmiyor.. bi daha hic ayırmasın Rabbim
mirmirmirmir

gelinlikle ilgili hiç beklediğim yorumları alamadım
herkesin zevki farklı tabi de, yine baslarına da kulak vermek lazım oysa ben çok bayılarak almıştım
acele mi ettim acaba?
lada fotoyu cekerken annem oturudğu yerden cekince alttan ondan mı öyle cıkmıs renk farklılığı, sismanlık falan?
:1no2:

ay canım ya uğraşmış çok teşekkür ederim evet krem rengi acı kahve tonlarında bir halı bulursam kapıcam çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde çok sağolun kızlar geçer inşlhhhh

ya kızım benm yorumumu okumadın he
küs sana
parplam sanada dedım ıcınde acı kahve olalı halının bence

ya asma yüzünü
sen beğendin ya gerisini boşver
gelinlikçi ve annen ne dedi
ve unutma fotoğrafta görünen şeyler bazen güzel olur ama gerçeği çirkin
bazende tam tersi olur çirkin görünür ama güzeldir unutma
ışıktan acıdan fln değişir hep
sakın gelinliğe çirkin dedim sanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…