gelinliğimi annem ve babamla aldım,prova sırasında da arkadaslardım gördü.hııım o zaman hiç canını sıkma senin içine sindiyse gerisi önemli değil belkide fotoda bize öyle geldi yanında seninle giden oldu mu gelinlikçiye onların yorumu neydi??
glcn oakdr guzel yorum yaptım gelınlgıen bişey demedın he
okudunmu?
brccvk86, canım ben banyon iiçin yorum yapmıştım ama görmedin bikerem hııh :1closedeyes:kızlar banyoma öneri yapmadınız..kafamda tasarladım bi kaç renk.onu hallettimm..
bari oturma odam için yaptıracağım tv ünitesi renklerine yardım edin yaa
şimdii bu tv ünitesini baz alarak yaptırıyoruz.farklı olarak sağ tarafında olan 3 raftan sol tarafında da olcak ve tvnin olduğu arka platform yarım değil de aşağıya dolapların üstüne kadar uzayacak..
koltuğum köşe koltuk bi tarafı beyaz üzerine kahverengi yastıklar..bi tarafı da kahve üzerine beyaz yastıklar.
renkleri nasıl olmalı tv ünitesinin?
resimdeki renk uyarmı..uyarsa adı nefisfisfisCADIARZU
ay canım ya uğraşmış çok teşekkür ederim evet krem rengi acı kahve tonlarında bir halı bulursam kapıcam çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde çok sağolun kızlar geçer inşlhhhh
cnm pnar VALLA ANLIYORUMSENI
FMK SAĞOL CNM BEN DUYMADIM ÇOK ŞÜKÜR
GLCNN BENCE SUPER Bİ GELINLIK BENMDE USTU TAŞLI SENINKI KADA R YOĞUN DEGIL AMA ARARKEN HEP BEN USTU AYRI TAŞLI KEMER GIBI DURSUN DIYE HER GELINLIKCIYE OYLE SORMUSTM SADECE SENINKININ ETEĞİ COK HAREKETLİ AM AKÖTÜ DEĞİL GUZEL ÜSTÜDE GÖSTERİŞLİYA ALTI DAHA SADEDE OLABILRIDI AMA DEDIGIM GIBI ÇOK BEGENDIM BEN
gelinliğimi annem ve babamla aldım,prova sırasında da arkadaslardım gördü.
kimse olumsuz yorum yapmadı,
ama kafam karıstı simdi,
acaba fotodan mı böyle görünüyo ki? yoksa gerçekten çirkin bi gelinmi olucam ben?
tatlımmm bi sen güzel seyler yazmıssın zaten, canım sıkıldı biraz
beğenmezsen acıkca söyle
hiç dert etmeden sıkılmadan dicen beğenmedim diye
bak modelle kıyasla fark varsa söle burası böle deil şurası söle deil ondan beğenmedim de
[/COLOR]
mandilin içini ferah tut güzelim ya o gün çuval giysek yakışıcak ama yinede içine sinen olsun
mandılıncıgım sen gıt gelınlıkcınsenır ahtalcak emınmmm bak
Eğer içine sinmiyorsa 100 lira değil 200 olsa yine vazgeç, gidip beğendiğini al,
bugün sana özel olacak çünkü.
ama sunu da belirteyim diktirmekle alakalı değil yaşadığın sorun çünkü ben hazır aldım mesela,
transparandı üstü normalde astarlattım, benim de o biraz hoşuma gitmedi nasıl oldu ki orjinal durmadı mı diye düsündüm,
ama bosverdim simdi, ben kendimi güzel hissediyorsam onu giyince tek önemli olan bu[/COLOR][/B],
Ahhh mandalincimm geçen hafta bende senin gibiydimm :teselli: Ama sonra saolsun kızlar beğendiler gelinliğimi ama alt kısmıda benim içime sinmedi.Ben bide satın aldım Çok üzgünüm çoook Teslim almaya gittimde beğenmediğim kısımları açık açık söylücemm Çok üzgünüm çoook İçimize sinmesi çok önemlii dimi benneyaptımki Ama inan fazlada takılma sende benim gibi :1no2: Herşeyin bi çözüm yolu elbet vardır.Beğenmediysen al paranı iptal ettir..Ama çözüm yolu elbet bulunur sıkma canını :1hug:
Kaporanı geri verirler. içine sinmeyen neyse git bir an önce konuş benimde problem olmuştu biliyorsun iptal ettim ve başka yere yaptırdım yani bu en önemli şey gelinler için o yüzden yapamayacaklarını düşünüyorsan hiç düşünme iptal et.
[/COLOR][/B]
caniko unutmuşum ben onu yaaaaakaydirigubbakcemile3
ekkerim birazdan Şeniz
canım gelinlik konusunda da kapora yanar kuzum eveta.s
gelinliğimi annem ve babamla aldım,prova sırasında da arkadaslardım gördü.
kimse olumsuz yorum yapmadı,
ama kafam karıstı simdi,
acaba fotodan mı böyle görünüyo ki? yoksa gerçekten çirkin bi gelinmi olucam ben?
mandilinden :) arsimam, heeç duymadım ben kireç önleyici şeysini. ama yararlı gibi biraz bakınıyım.
buarada koltuklar için krem ve gülkurusu gayet yumuşak renkler çook tatlı olabilir. Perde de gül kurusunun koyusunu kullanırsın, mükemmel uyumlu olur.
bide canım seni göremedim ben benim için eklermisin?
tamamlanınca güzel olacak. Kurtuldum bu dertten :lepi:
hadi bişey kalmamış geldikten sonra nasıl geçti diceksiniz :) Allah kazasız belasız kavuşmanızı nasip etsin :Saruboceq:
gözünaydın cnmm gelincee ağlarsın ben ağlamıstımsenağlama sevinçtenn :asigim:
Parpalmcanım royalin şu modelinede bitiyorum ben salonum için hatta bunu düşünüyorum
:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?