Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hııım o zaman hiç canını sıkma senin içine sindiyse gerisi önemli değil belkide fotoda bize öyle geldi yanında seninle giden oldu mu gelinlikçiye onların yorumu neydi??
gelinliğimi annem ve babamla aldım,prova sırasında da arkadaslardım gördü.
kimse olumsuz yorum yapmadı,
ama kafam karıstı simdi,
acaba fotodan mı böyle görünüyo ki? yoksa gerçekten çirkin bi gelinmi olucam ben?

glcn oakdr guzel yorum yaptım gelınlgıen bişey demedın he
okudunmu?

tatlımmm bi sen güzel seyler yazmıssın zaten, canım sıkıldı biraz

HERKEŞLERE SELAAAM..

baberko, nişan yüzükleriniz hayırlı olsun inşallh.

azracım, güle güle kullanın canım kırmızı siyah yakışır.

arsimam, heeç duymadım ben kireç önleyici şeysini. ama yararlı gibi biraz bakınıyım.
buarada koltuklar için krem ve gülkurusu gayet yumuşak renkler çook tatlı olabilir. Perde de gül kurusunun koyusunu kullanırsın, mükemmel uyumlu olur.
bide canım seni göremedim ben benim için eklermisin?

blackqueen, başınız sağolsun. hoşgeldin.

burcişim, ayakkabı tam sana göre bahsettiğin gibi çok sade dümdüz bişi diilmiş canım. askılarınıda çarpı gibi bağlıcaksın dimi? Ben beğendim canım, çok yakışcak kuzuma.

eccu, bi ben göremedim fotoğraflarınızı yaa lüüütfen bidaha eklermisin?

sulfatcım, gözünüz aydın.
cicilerinide gördüm, güle güle kullan inşallh tatlım

hayatım, balayınız hayırlı olsun. harika geçer inşallh. aldığın cicilerinide güle güle kullan. piknik örtüsünü bile düşünmüşsün yaa :)

adanalıebru, sende glüle güle kullan.

pasmina, naptın canım angaraya geldin gittin mi? sınawın nasıl geçti?

sinaycım, koptum gülmekten. çizimlerinden ırak bırakma bizi sakın çoook gözel oliyir . anneciğinede çöok güldüm:):):)

oktar, gelinliğin hayırlı olsun.

gülçin, canım hani nirdeee hemen kaldırmışsın gelinliğini??? eklediğin 2 resimide istiyorummmm klava:

parpalm, halı cücelmiş, koridorada yakışır bence. salon koltuklarınıda gördümmm güle güle kullan .

brccvk86, canım ben banyon iiçin yorum yapmıştım ama görmedin bikerem hııh :1closedeyes:
buarada bu tv ünitesi anlattığın koltuk takımına uyar canım ama yinede tedirginsen zebrani - beyaz gibi bi renkte olabilir. Ama bu model çok güzel raf eklettirme derim. gamyoncuiremsu

canımmmm...:içelim: saol, acaba senin kadar güzel bi gelin olabilecek miyim bende ... bayılmıstım seninkine , hem de kapalı olmama rağmen

Hiçkimse çirkin gelin olmaz bence çookkk güzel bir gelin olacaksın.

beğenmezsen acıkca söyle
hiç dert etmeden sıkılmadan dicen beğenmedim diye
bak modelle kıyasla fark varsa söle burası böle deil şurası söle deil ondan beğenmedim de

[/COLOR]
mandilin içini ferah tut güzelim ya o gün çuval giysek yakışıcak ama yinede içine sinen olsun
mandılıncıgım sen gıt gelınlıkcınsenır ahtalcak emınmmm bak
caniko unutmuşum ben onu yaaaaakaydirigubbakcemile3
ekkerim birazdan Şeniz
canım gelinlik konusunda da kapora yanar kuzum eveta.s

kızlar çooook teşekkür ederim teselliniz, yorumlarınız için. a.s.
dün izin aldım öğleden sonra. gelinlikçi çarşısına gittik annemle önce bütüüün gelinlikçileri tek tek dolaştık eğer çook beğendiğim bi model bulursam kendi gelinliğimi iptal edip direk alıcaktım. Ama bütün vitrinler hemen hemen aynıydı hiç biri benimkinden iyi değildi.
En son kendi gelikçimize gittik, dedimki benim içime hiiiç sinmedi sıkıntılıyım bu konuda böyle dewam ederse alamayacağım dedim.
Sağolsunlar çook ilgilendiler (sıkıştırmak lazımmış demekki) hemen tekrar giydirdiler bana gelinliğimi. tereddut ettiğim yerleri tek tek söyledim üzerinde bikaç bişeyler yaptık çooooh gözel oldu acayip içime sindi şimdi. Meğer ben biraz acele etmişim provada henüz parça pinçik bişi görünce bunu ben giymem paçoz gibi deyip kendimi üzmüşüm. İnşallh tamamlanınca güzel olacak. Kurtuldum bu dertten :lepi:

resimden o zaman kuzucum ya
hem unutma kimse çirkin gelin olmayacak :)

önerin için sağol canım

Son düzenleme:
Parpalmcanım royalin şu modelinede bitiyorum ben salonum için hatta bunu düşünüyorum
:asigim:

gülçin canım bozma sakın moralini dediğin gibi fotoğrafta renk farklılığı olmuş üstteki işlemeler gümüş gibi çıkmış en önemlisi senin içine sinmesi gerisini boşver bence:1hug:

esmy haklısın canım bende öyle bişiler bakıcam evimi serince fotoları koyarım artık bende kısmetse

arsimam balım ne tatlı çıkmışşsın sen öylee yaa tam tahminim gibi şeker küpünemi düştün fıstık yerimseniben

hadi bişey kalmamış geldikten sonra nasıl geçti diceksiniz :) Allah kazasız belasız kavuşmanızı nasip etsin :Saruboceq:

gözünaydın cnmm gelincee ağlarsın ben ağlamıstımsenağlama sevinçtenn :asigim:

Parpalmcanım royalin şu modelinede bitiyorum ben salonum için hatta bunu düşünüyorum
:asigim:

gayet hoşmuş gerçekten diyorum ya yakından bakmak lazım halıya dokunarak görerek almalı

mandilin canım çok sevindim hadi gözün aydın inşallah üstündede görürüz en kısa zamanda:sm_cool:

hoşgeldin kırmızılım mandilinimyerimseniben

gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim

sağol mandilin tşk ederim..
arsimacım sen de çok sağol eklediğin çizimleri nişanlıma gönderiyordum bi türlü çıkamadım işin içinden sonunda geldi yanıma 5 dk önce..baktı bilgisayardan çizimlere
çıkaralım bakalım şunu printerdan dedi..çıkardım..

alt rafla arka panel arasında boşluk kalsın istiyomusun dedi evet dedim..zaten o ayrı olcak o zaman bizim elimizde yukarı aşağı oynamak baktık 165 alçak kaldı..10 cm daha çıkarıp 175 yaparız..
baktık o da olmadı 25 cm raf ekletip üst kısma190 yaparız dedi..
evde monte edilcek nasıl istersen öyle ayarlarlar dedi..
aynı bu ölçülerde yaptırmaya karar verdik canım..alt dolabın üstünden 30 cm bırakıp boyu biraz daha yukarı taşıyabiliriz.
raflar aynı yerde kalabilir izlemekte sorun olmaz dedi..

GLCN resimle çok fark ediyoo ailen kötü olsa aldırmazdı zaten bence hiç takma kafana..hem önemli olan senin içine sinmesi değil mi..
:1hug:

glcn cim bende göremedim ama
mandilin ekleyip bi daha silersem resimleri valla banlıcaklar beni :)
sinay21 royal halılardan uzak durun yaa annemde kullanıyo evde ilk başlarda yumuşak sonradan kazık gibi oluyo süpürmesi ayrı dert taş gibi oluyo çünkü..kendi evimin halılarını alırken halıcıya begendigim bikaç royal halının modelini sordum ellerinde varmı diyee royal in adını bile ağzınıza almayın dedi naylon karışımıymışş zamanla sertleşiyo dedi demekki anneminkilerde ondan öle oldu :s ben saraydan aldım salon halılarımı shaggy cok memnunum çok güzel tavsiye ederim gerçi daha kullanalı 9 güncük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…