Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canımmmm...:içelim: Saol, acaba senin kadar güzel bi gelin olabilecek miyim bende ... Bayılmıstım seninkine , hem de kapalı olmama rağmen

esmy haklısın canım bende öyle bişiler bakıcam evimi serince fotoları koyarım artık bende kısmetse

glcnnm cıgım heralde olacaksın hıc kafan bulanmasın sonucta herkezın zevkı farklı yorumlar oyuzden benm tzevkıme uyuyuor ama burda emnm herkz cokguzel olacak
mandilin dedım sana bende provlarda deıdm bu ne cok dandık duruyor ama bıtınce son gun ıcıme sındı
parplm beklerız
arsima resımdekı senmısın kız

bütün yorumlar için tsk ediyorum kızlar,

Son düzenleme:
arsimam balım ne tatlı çıkmışşsın sen öylee yaa tam tahminim gibi şeker küpünemi düştün fıstık yerimseniben

ay çok utandım

o gün varya kaydirigubbakcemile3
benim ünivden sonra hocanın beni bırakmasından ötürü yüzümde çok sivilce çıktı 2 yıl bol sivilceli dolaştım
neyse ilaç kullanıyorum sürekli o bu şu hangisi faydalı gelirse
benikiyle o zamanlar birlikte değiliz
cilve dönemlerimiz kaydirigubbakcemile3
bi ilaç kullanıyordum gece sürdüm sabah bi kalktım yüzüm kızamıklı gibi ama koca koca kırmızılı senağlama
zor bela işe geldim
şans ya benimkide ankaradan geldi beni öyle gördü iğrenç bigündü
hala dalga geçiyor hoşşik :mymeka:

rica ederim canım

hayatım, balayınız hayırlı olsun. harika geçer inşallh. aldığın cicilerinide güle güle kullan. piknik örtüsünü bile düşünmüşsün yaa :)

sağol canım

bu arada damla dinçer burada mı?

GLCN üst işlemeside maşallahhh çok güzell alkisalkisalkis
arsima cım ne güzel şeymişsin sen ölee KK nın bütün hatunları çok güzell yaa maşallahh yerimseniben

gayet hoşmuş gerçekten diyorum ya yakından bakmak lazım halıya dokunarak görerek almalı

aynen öyle

raflar aynı yerde kalabilir izlemekte sorun olmaz dedi..

hadi gözün aydın kaydirigubbakcemile5

royal halılardan uzak durun yaa annemde kullanıyo evde ilk başlarda yumuşak sonradan kazık gibi oluyo süpürmesi ayrı dert taş gibi oluyo çünkü..

ben alırkende
saray, kaşmir, merinos için aynı şeyi dedi satıcı amca :roflol:
hadi elinde yok diye kötüledi desem hepsininde satışını yapıyordu

arsima resımdekı senmısın kız

evet :icecream:

Mandilin, böcük ve Eccu icin yeniden ekledim fotoları, gördüyseniz sileyim?

alla alla gerçekten çok ilginç türkiyenin önde giden en seçkin halı firması deco da öyle mesela zaten biri bellona biri istikbalin olması lazım aayyy sen öle diyince içime kurt düştü ama yatak odası çok kirlenip etmez herhal -tatlicadiarzu-

ben alırkende
saray, kaşmir, merinos için aynı şeyi dedi satıcı amca :roflol:
hadi elinde yok diye kötüledi desem hepsininde satışını yapıyordu :

amcam halı kalmadı deseydin-tatlicadiarzu- ip alıp kendimiz mi dokusak ki :roflol::roflol:

arsima cım ne güzel şeymişsin sen ölee KK nın bütün hatunları çok güzell yaa maşallahh yerimseniben
cnmm tsk

:) :teytey:

şekerler...
biliyorsunuzki sizleri takipteyim...
7 yıllık evli olarak:)
halı konusunu görünce birşeyler yazayım dedim...
ben salonumda deco,
koridorlarımdada royal kullanıyorum....
valla çokta memnunum..
çok kafanıza takmayın satıcıların söylediklerini....onlar kendilerine göre yorumluyorlar...
benimkilerde shaggy bu arada..hiç yapışma sertleşme felan olmadı...
söylemek istedim...
bu arada hepinizde çok zevklisiniz maşallah..
7 yıllık evli bir ablanız olarak sormak ve danışmak istedikleriniz olursa seve seve yanıtlarım..
nasılsa mutlaka uğramadan edemiyorum buraya...:)

arisma ne kadar sempatik güzel bi kızmışsın çok şekersin bayıldım

sağol canım

Şeniz
sen kadar olmasamda

Hmm arsİma kuccukmususn sen kızz

ufalimda cebine girem istersen
23,5 yaşındayım kaydirigubbakcemile3

amcam halı kalmadı deseydin-tatlicadiarzu- ip alıp kendimiz mi dokusak ki :roflol::roflol:

sakallı ipten alıp kendim örecem :roflol:

sağol arsima katkın büyük canım benimmm...öptüm seniii
bu arada çok da güzelsin :)

saol canım Şeniz

gelınlık halını gene kacrdım
ama senı gördum ya yeter masallah cok tatlısın enıste bıraz yamuk cıkmışkaydirigubbakcemile3

özloşum canım ablam:1hug: yetiş bacı gibisin valla yine yetiştin içime su serptin bende royalden almayı düşünüyorum tüm halılarımı yatak odası halımı aldım zaten fotosunuda koydum hatta gördün mü bilmiyorum :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…