canımmmm...:içelim: Saol, acaba senin kadar güzel bi gelin olabilecek miyim bende ... Bayılmıstım seninkine , hem de kapalı olmama rağmen
esmy haklısın canım bende öyle bişiler bakıcam evimi serince fotoları koyarım artık bende kısmetse
arsimam balım ne tatlı çıkmışşsın sen öylee yaa tam tahminim gibi şeker küpünemi düştün fıstık yerimseniben
Parpalmcanım royalin şu modelinede bitiyorum ben salonum için hatta bunu düşünüyorum
:asigim:
hayatım tesekkur ederim fiyat bilgisi için, ben ankarada oldugum için istanbula gelip alamayabilirim burda bir sorayım fiyatlarını eger cok fiyat farkı yoksa burdan alırım ama ucuk fiyat soylerlerse ozaman sorarım yerini sana. tekrar tesekku ederim canım
hayatım, balayınız hayırlı olsun. harika geçer inşallh. aldığın cicilerinide güle güle kullan. piknik örtüsünü bile düşünmüşsün yaa :)
gayet hoşmuş gerçekten diyorum ya yakından bakmak lazım halıya dokunarak görerek almalı
raflar aynı yerde kalabilir izlemekte sorun olmaz dedi..
royal halılardan uzak durun yaa annemde kullanıyo evde ilk başlarda yumuşak sonradan kazık gibi oluyo süpürmesi ayrı dert taş gibi oluyo çünkü..
arsima resımdekı senmısın kız
alla alla gerçekten çok ilginç türkiyenin önde giden en seçkin halı firması deco da öyle mesela zaten biri bellona biri istikbalin olması lazım aayyy sen öle diyince içime kurt düştü ama yatak odası çok kirlenip etmez herhal -tatlicadiarzu-glcn cim bende göremedim ama
mandilin ekleyip bi daha silersem resimleri valla banlıcaklar beni :)
sinay21 royal halılardan uzak durun yaa annemde kullanıyo evde ilk başlarda yumuşak sonradan kazık gibi oluyo süpürmesi ayrı dert taş gibi oluyo çünkü..kendi evimin halılarını alırken halıcıya begendigim bikaç royal halının modelini sordum ellerinde varmı diyee royal in adını bile ağzınıza almayın dedi naylon karışımıymışş zamanla sertleşiyo dedi demekki anneminkilerde ondan öle oldu :s ben saraydan aldım salon halılarımı shaggy cok memnunum çok güzel tavsiye ederim gerçi daha kullanalı 9 güncük oldu
ben alırkende
saray, kaşmir, merinos için aynı şeyi dedi satıcı amca :roflol:
hadi elinde yok diye kötüledi desem hepsininde satışını yapıyordu :
Hmm arsİma kuccukmususn sen kızz
cnmm tskGLCN üst işlemeside maşallahhh çok güzell alkisalkisalkis
arsima cım ne güzel şeymişsin sen ölee KK nın bütün hatunları çok güzell yaa maşallahh yerimseniben
glcnnm cıgım heralde olacaksın hıc kafan bulanmasın sonucta herkezın zevkı farklı yorumlar oyuzden benm tzevkıme uyuyuor ama burda emnm herkz cokguzel olacak
mandilin dedım sana bende provlarda deıdm bu ne cok dandık duruyor ama bıtınce son gun ıcıme sındı
parplm beklerız
arsima resımdekı senmısın kız
arisma ne kadar sempatik güzel bi kızmışsın çok şekersin bayıldım
GLCN üst işlemeside maşallahhh çok güzell alkisalkisalkis
arsima cım ne güzel şeymişsin sen ölee KK nın bütün hatunları çok güzell yaa maşallahh yerimseniben
Hmm arsİma kuccukmususn sen kızz
amcam halı kalmadı deseydin-tatlicadiarzu- ip alıp kendimiz mi dokusak ki :roflol::roflol:
sağol arsima katkın büyük canım benimmm...öptüm seniii
bu arada çok da güzelsin :)
şekerler...
biliyorsunuzki sizleri takipteyim...
7 yıllık evli olarak:)
halı konusunu görünce birşeyler yazayım dedim...
ben salonumda deco,
koridorlarımdada royal kullanıyorum....
valla çokta memnunum..
çok kafanıza takmayın satıcıların söylediklerini....onlar kendilerine göre yorumluyorlar...
benimkilerde shaggy bu arada..hiç yapışma sertleşme felan olmadı...
söylemek istedim...
bu arada hepinizde çok zevklisiniz maşallah..
7 yıllık evli bir ablanız olarak sormak ve danışmak istedikleriniz olursa seve seve yanıtlarım..
nasılsa mutlaka uğramadan edemiyorum buraya...:)
halı konusunu görünce birşeyler yazayım dedim...
ben salonumda deco,
koridorlarımdada royal kullanıyorum....
valla çokta memnunum..
arsima küçüksn iştefustk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?