Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aaa ewt o aklıma hiç gelmedi otobüs kesin vardır bi iett ye bakim ben :))

sülfat baberko hayatım burcu karalahana çok sağolun kızlar....

biyolog olarak başvurdum ama başvuru formunda başka bölümleride işaretlemiştim satınalma vs.

inşallah iyi olur kızlarr...pazar gününün stresini yaşıyorken bu eklendi heyecan dorukta

Geçmişi de okuyorum bir yandan kardeşimin gelmesi ile ilgili iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım teşekkür ediyorum canlarım Şeniz

karalahanam baktım ama aktarmalı var bköyden alternatifler ;
istoç camii,başakşehir,güvenler sitesi,demirciler san.sitesi bunlrdan bitanesine gitcen ordanda istoç otobüsü. ama en yakın demirciler san. sit.

AAyyyyy allahım sülfatı birtürlü yakalayamıyorum ben varken o yok, o varken ben yokum.

Sulfatcım ciclerin süper olmuş en uygun takım oydu zaten güle güle kullan arkadaşım hepsini...

Bi ara topicte buluşalım yaa merakla fotoğraflarını bekliorum.

Sen nerden aldın peki bu fiyata???

bahçelievler belediyesinin aşağısında canım...he birde baktım iett ye bakırköyden direk var 98m

he anladım cnm sen sözlümün evine yakınsın ozaman 98 m yi ben görmedim -tatlicadiarzu- ama iyi oldu öğrendiğim allah razı olsun. ama nişanımdan sonra bi hafta ctesi bi hafta pazar izin kullancam paramda olunca bi gider gezerim :))

sulfatcım bayıldımmmmm ya çok güzelllllllerrrrr

güzelim fiyatlarını tam bilmiyorum am bu takımdan koçtaş da ve tepe home da oluyor.hatta migroslarda da olabilir.başka bildiğim yer yok canım.buralara bir bak derim

sülfatçım setin süper olmuşşş...

çok heyecanlıyım kızlar geçmişi okumadan sizinle paylaşmak istedim..

Yarın sabah amerikan hastanesine iş görüşmesine çağırıldımm hihoyyyt

çok seviindim minikcim.ne tür bir işe başvurmuştun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…