Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben istoçtan elektrik süpürgesi alıcam bu günlerde ama bende kendim gitmiyorum bir ahbabımız gidip alacak.ben gitsem bakardım canım senin için ama bence git yaaa.otobüsle falan.hm bizede anlatırsın neler var neler yok.çok ucuzmuş orası

minik bence riske atma ist. da trafik sözkonusu bu birr, ikincisi topuklu ayakkabı giyersin falan şıkır şıkır gidersin pantolon ceket yürüken yorulursun hava sıcak sıcaklarsın falan nebilimm taksimde inince de binebilirsin, yada mecidiyeköy otobüsünden inip de taksiye binebilirsen sanırım m. köyden daha yakındır....

evt canım metrobüsle mecidiyeköy ordan taksi yapcam..
zaten çok stresli biriyim bide yürürsem terden ölürüm..topuklu sorun değil babet giycem çünkü :roflol:

sulfat aldıklarına bayıldım hayırlı olsun bende bu takımdan istiyorum ama çok pahalı belki indirime girer diye bekliyorum.
Minik hadi hayırlı olsun inş iyi geçer.

Sülfat aldıklarına yorum yapmıcam çünküüüü süperlerrr tek kelimeyle güle güle kullan cnmm :lepi:
minik hayırlı olsun cnm benimm...

Tatlım ya gerçekten de denk gelemiyoruz bir türlü. Teşekkür ederim canım, beğendiğine sevindim. Canım ben hediyelik ve züccaciye satan bir yerden aldım. Denk geldiğimiz bir an eklerim tabii fotoları Şeniz

sulfatcım bayıldımmmmm ya çok güzelllllllerrrrr

Sağol songacım, daha güzelleri senin olsun a.s.

sulfat aldıklarına bayıldım hayırlı olsun bende bu takımdan istiyorum ama çok pahalı belki indirime girer diye bekliyorum.
Minik hadi hayırlı olsun inş iyi geçer.

Canım teşekkür ederim, ama indirime girceğini sanmıyorum. Bir de bu uygun fiyatlı takımlardan biri, diğerleri daha da pahalı a.s
Sülfat aldıklarına yorum yapmıcam çünküüüü süperlerrr tek kelimeyle güle güle kullan cnmm :lepi:

Ayyyy buketim de beğenmiş Teşekkür ederim canım benim

bakırköye gel beraber gidelim diycem ama ben sadece pazar izinliyim.ndadad kesin kapalıdır.bakırköyden direk var...sen nerdein canım...

Damla dincer niye ses etmion kuzum?

kaydirigubbakcemile3 valla sırf sordun diye yazıorum kaydirigubbakcemile3 bende dün geldim kocaeliden nişanlımın yanına gitmiştimdeeee .Güzeldi valla gezdik tozduk para biriktirmeye çalışıyoruz zor oluyo biraz kriz yüzünden ama bugün ganimeti yolladııı bende duruyo para onda dursa harcar kesin Şeniz

zor para biriktirmek gönül herşeyi almakta istiyo

zor para biriktirmek gönül herşeyi almakta istiyo

Bu parayı veriyo bana ama ben harcamam bunu biliyo dedimki ben bunu harcasam üzülmezmisin ? Ne üzülcem sen harcamazsan ben harcarım dedi haha delikafadulden parayı hiç önemsemiyo bi yandan iyi bi yandanda kötü btün maaşını bi günde harcayabilir bundanda pişman olmaz olmuyorda :1no2: ama yavaş yavaş bana benzemeye başladı oda :jeyyar: maaşı aldım deyince başının etini yiyom hani para gelmemiş hesaba diyeee ama mcburuz seneye naparız yoksa :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…