aslında bakırköyden bir otobüs.arabada var ama tam bilmediğim için emin olamıyorum.kaybolmamak için ilk tobüslemi gitsem
herkes çok güzel diyor.kesin olduğunu bilsem giderdim .bana da vardır gibi geliyor orda ama ....
çok seviindim minikcim.ne tür bir işe başvurmuştun acaba?
ben biyoloğum canım biyolog olarak başvurdum bakalım
hayırlısı güzelim
AAyyyyy allahım sülfatı birtürlü yakalayamıyorum ben varken o yok, o varken ben yokum.
Sulfatcım ciclerin süper olmuş en uygun takım oydu zaten güle güle kullan arkadaşım hepsini...
Bi ara topicte buluşalım yaa merakla fotoğraflarını bekliorum.
Sen nerden aldın peki bu fiyata???
sulfatcım bayıldımmmmm ya çok güzelllllllerrrrr
sulfat aldıklarına bayıldım hayırlı olsun bende bu takımdan istiyorum ama çok pahalı belki indirime girer diye bekliyorum.
Minik hadi hayırlı olsun inş iyi geçer.
Sülfat aldıklarına yorum yapmıcam çünküüüü süperlerrr tek kelimeyle güle güle kullan cnmm :lepi:
bakırköye gel beraber gidelim diycem ama ben sadece pazar izinliyim.ndadad kesin kapalıdır.bakırköyden direk var...sen nerdein canım...
Damla dincer niye ses etmion kuzum?
kaydirigubbakcemile3 valla sırf sordun diye yazıorum kaydirigubbakcemile3 bende dün geldim kocaeliden nişanlımın yanına gitmiştimdeeee .Güzeldi valla gezdik tozduk para biriktirmeye çalışıyoruz zor oluyo biraz kriz yüzünden ama bugün ganimeti yolladııı bende duruyo para onda dursa harcar kesin Şeniz
iyiyim minik sen nasılsın cnm
senin kısmetler açıldı bu hafta maşallahh
zor para biriktirmek gönül herşeyi almakta istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?