Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlar
4-5 gündür siteye hiç uğrayamadım Ankaradan nişanlım geldi kına gecesi için abiye ve gelinliği hallettik çok şükür. inşallah çok güzel olurlar...

sizler neler yaptınız kızlar eksik gedik var mı bi durum ?özledim buraları ya

cnm hayırlı olsun sesin soluğun çıkmadığından belliydi zaten bişeyler yaptığın ne güzel halletmişsin nasıl istediğin gibi bişeyler bulabildinmi?

hayırlı olsun canım umarım istediğin gibi olmuştur.. varsa resimlerini ekler misin

hoşgeldin gamze a.s.

cnm hayırlı olsun sesin soluğun çıkmadığından belliydi zaten bişeyler yaptığın ne güzel halletmişsin nasıl istediğin gibi bişeyler bulabildinmi?

sağol canım.pc ye geçmeye vaktim olmadı hiç.beğendiğim oldu canım.biraz farklı düşünüyordum ama nişanlım da beğenince onda karar kıldık.bi kaç model denedim ama gözümüz onda kalmıştı.o oldu. inşallah güzel olurlar. tamamen fransız danteli ve kristal boncuklarla ve swarovski taşlarla işlenmiş. inşallah güzel olur canım.

oo hem dantel hem taşş yemede yanında yat tarzı bişey olmuştur yaw o

hayırlı olsun canım umarım istediğin gibi olmuştur.. varsa resimlerini ekler misin

hoşgeldin gamze a.s.[/B][/COLOR]

canım resim yok maalesef ama fransız danteli tamamen göğüs kısmı 3-4 kat pile gibi düz kumaş. onun üstünde swarovski taşlar sallanıyor kolye gibi. geri kalan her yer kesme taş işli. sırtından da aşağı kadar yarım daire şeklinde swarovski taşlar var. sol yanda da gülü var altı tül onun da üstünde dantel parçaları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…