Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol canım inşallah öyle olur.

yok canım henüz halledemedim. inşallah birgün sıra onada gelecek benneyaptımki para yetiştiremiyorum ya param olduğu an halledecem inş...

MüebbetSevdam tarif ettigine göre gelinligin mükemeldir... Yavas yavas alirsin eksiklerini bende ilk baslarda cok takilyorum ama artik degil kacmiyorya saglik olsun eksikler bir sekil tamamlarnir zamanlar kaydirigubbakcemile5

MüebbetSevdam tarif ettigine göre gelinligin mükemeldir... Yavas yavas alirsin eksiklerini bende ilk baslarda cok takilyorum ama artik degil kacmiyorya saglik olsun eksikler bir sekil tamamlarnir zamanlar kaydirigubbakcemile5

inşallah canım sağolasın. gelinliği ben çok sevdim inşallah görenlerde beğenir.

kız evden çıkana kadar eksiği bitmezmiş canım.birisini alsam başka bişi geliyor aklıma.şu sıralar yatak takımları yapılıyor bütün param onlara gidiyor birde kayseriye linens açılmış herşeyde %50 indirim yapmışlar birazda oraya harcadım bu ay yine erkenden bitti param Allah daha çok kazanç verip kolaylıkla aldırsın inşallah hayırla canım bu kadar çok almama rağmen eminim düğünden sonra çeyiz yerleşince yine eksikler çıkacaktır kaydirigubbakcemile2

sulfatcım, ooooh ne güzel tamamlamışsın banyonu. hepsini yerleştirince harika olacak. alkisalkisalkis

baberkocum bu banyo takımları en uygun koçtaşta derim ben. yinede bahouseve praktikere de baktın mı? yerimseniben

minikcim hadi hayırlısı, inşaallh istediğin gibi geçer görüşme. kaydirigubbakcemile2

Günaydın çeyiz güzelleri,

Pembe bir kapı arkası askılık vardı, beta eklemişti galiba emin değilim, hatırlyana varmı o tchibonunmuydu, askı almam lazım da onu pek beğendim.

Buket, evdeki eksikler çıkıyor canım yatak odasına bir askılık şart, ayrıca mutfak masasının üzerine kumaşın dışında bir şey gerekli.

tubişcim, tchibonundu canım ama nisana özeldi sanırım kalmamış olabilir.
buarada az anlatsana nası alıştınmı evine, herşey çok daha güzel dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…