Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oyy böcüğüm kıyamam sana sen tek mi yaşıodun

abımle
ama ben annemı babamı ıstıyom
gece hep kabus gördum yaa
aksamda hıc bısı konusmadık annemle sankı böle ayrılık acısı taa derınden gelıydı senağlama
bıseyler demek ıstedım ama boğazımda koca bi yumruk oldu ıkımısde sustuk off yaa bugun eve gıtcem ve gene aylarca yalnız kalcam yaa senağlama

günaydın şekerler

günaydın günaydın günaydın kızlarrr

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr dicem ama bi tek GLCN ve ben varızzz..
günaydın canımm

gunaydınnnnnn
:çok üzgünüm: :a015: senağlama annemle babam bugun gıdıyo yaa

Good Morning Ladies
hihoyyyt

nereye komşu ben bişey mi kaçırdım???? :uhm:

G-ü-n-a-y-d-ı-n Güzeller... bugün çok güzel birşeyler olacakmış gibi hissediyorum,
güne oldukça pozitif başladım
:teytey: hihoyyyt

Buket, evdeki eksikler çıkıyor canım yatak odasına bir askılık şart, ayrıca mutfak masasının üzerine kumaşın dışında bir şey gerekli.

:lepi: saol tubişimm

günaydın cnm avatarın süpermişş

oyy cnm kıyamam yaa çokk zordur haklısın üzülme ama :1hug: en yakın tatilde sen gidersin

gunaydınnnnnn
:çok üzgünüm: :a015: senağlama annemle babam bugun gıdıyo yaa

[böcük ALLAH kavuştusun hiç ayırmasın inş..
buarad dun aksam baktım muabbetsevdam gelınlık demıs ama göremedım
minik busabah iş görüşmen varmış hayırlı olur ınş şişli civarındayım ama tarif için gecıktım sanırım

sulfatçım banyo setine bayıldım çok şık iyi günlerde kullan canım
minik iş görüşmen inşallah çok iyi geçer bu arada resmini göremedimsenağlama
yine gösterirsin biz varkenyerimseniben
m.sevdam yoktun ne zamandır gelinliğin hayırlı olsun merakla bekliyorum valla fotoğraflarını

98m bakırköy otobüs durağını bilirsin ordan kalkıyor.üzerindede istoç yazıyor.ama şimdi ben bilmiyorum ki istoç dedikleri yer bizim gitmek istediğimiz yer mi?direk o çeyizcilerin ıvır zıvırın önüne götürür mü bizi sormak lazım.

güzelim fiyatlarını tam bilmiyorum am bu takımdan koçtaş da ve tepe home da oluyor.hatta migroslarda da olabilir.başka bildiğim yer yok canım.buralara bir bak derim

koçtaşın internet sitesine baktım canım.her modeli var bu yok sadece.ay hepte pahalı mağzalarda var ya şansa bak.sağl songacım...

bir nasip olsada gitsek.burdan sanki giden olmuştu gibi hatılıyorum ben ama,başka yerde mi okudum acaba.

günaydın kızlar,
sulfatcım banyo setin harika gule gule kullan canım,
minikcim sanada iyi sanslar diliyorum, insallah hayırlısı olur senin için.
m.sevdam gelinliğin hayırlı olsun, anlattıgına gore cok sık birsey, sorması ayıp olmazsa nekadara diktiriyorsun acaba gelinliğini?
kızlar birde dun sormustum ama cvbınızı kacırmıs olabilirim blacquen'e bassaglıgı dilemissiniz, 2 gundur goremiyorumda onu birisine birsey mi oldu?

Son düzenleme:
tubişcim, tchibonundu canım ama nisana özeldi sanırım kalmamış olabilir.
buarada az anlatsana nası alıştınmı evine, herşey çok daha güzel dimi?

tubişcim evinin resimlerini eklicek misin kuzum?

O askılıklar hoşuma gitmişti, bir bakarım yinede mağzasına inşallah kalmıştır. Ev resimlerini ekleyeceğim canım h.sonu çekicem bir boşlukta, düğün resimleride var daha ama almadım alınca onlarıda ekleyeceğim.

Evli olmak çok güzel bütün dertler bitmiş gibi şu anda sadece taksitlerimizi düşünüyoruz, düşündüğümüz ve hayal ettiğimiz şeyleri yapabiliyoruz ve birlikte uyuyup birlikte uyanıyoruz Allah herkese nasip etsin ve mutluluğumuzu daim etsin.

İstoça ben gittim dediğiniz otobüs caminin oradan geçiyor ve içinden aşağı iniyordu şimdi yol değişti ama içine giriyor yine, perakende satan mağza çok fazla yok dolaşmanız gerekiyor. Alt adaların bitip üst adalara geçin olduğu bir cadde var orada satanlar var, diğer yerlere oranla gerçekten ucuz. Bakırköyde bir mağza vardı tacın orada konuşmuştuk kızlarla o mağzadan bieve ve bilmedim bir markaya ait aksesuarlar aldım. İstoça çamaşır sepeti falan almaya gittiğimde orada gördüm 45 liraya aldığım şey 25 liraydı. orada taksit imkanı yok mağzada taksit var.

canım bi yakını vefat etmiş annesinin kuzeniydi yanlış hatırlamıyorsam o yüzden gelemiyomus bi kaç gündür

Günaydın kızlar. Bende istoç'a gideceğim banyo takımı almak için. Pazar günleri kapalımı acaba
Minik hayırlı olsun umarım işin olur.
Uğur böcüğü allah kavuştursun
M.sevdam hayırlı olsun gelinliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…