oyy böcüğüm kıyamam sana sen tek mi yaşıodun
günaydın şekerler
günaydın günaydın günaydın kızlarrr
gunaydınlarr
günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr dicem ama bi tek GLCN ve ben varızzz..
günaydın canımm
gunaydınnnnnn
:çok üzgünüm: :a015: senağlama annemle babam bugun gıdıyo yaa
Good Morning Ladies hihoyyyt
nereye komşu ben bişey mi kaçırdım???? :uhm:
Buket, evdeki eksikler çıkıyor canım yatak odasına bir askılık şart, ayrıca mutfak masasının üzerine kumaşın dışında bir şey gerekli.
günaydın
abımle
ama ben annemı babamı ıstıyom
gece hep kabus gördum yaa
aksamda hıc bısı konusmadık annemle sankı böle ayrılık acısı taa derınden gelıydı senağlama
bıseyler demek ıstedım ama boğazımda koca bi yumruk oldu ıkımısde sustuk off yaa bugun eve gıtcem ve gene aylarca yalnız kalcam yaa senağlama
gunaydınnnnnn
:çok üzgünüm: :a015: senağlama annemle babam bugun gıdıyo yaa
he anladım cnm sen sözlümün evine yakınsın ozaman 98 m yi ben görmedim -tatlicadiarzu- ama iyi oldu öğrendiğim allah razı olsun. Ama nişanımdan sonra bi hafta ctesi bi hafta pazar izin kullancam paramda olunca bi gider gezerim :))
güzelim fiyatlarını tam bilmiyorum am bu takımdan koçtaş da ve tepe home da oluyor.hatta migroslarda da olabilir.başka bildiğim yer yok canım.buralara bir bak derim
ben istoçtan elektrik süpürgesi alıcam bu günlerde ama bende kendim gitmiyorum bir ahbabımız gidip alacak.ben gitsem bakardım canım senin için ama bence git yaaa.otobüsle falan.hm bizede anlatırsın neler var neler yok.çok ucuzmuş orası
saol baberko Şeniz
tubişcim, tchibonundu canım ama nisana özeldi sanırım kalmamış olabilir.
buarada az anlatsana nası alıştınmı evine, herşey çok daha güzel dimi?
tubişcim evinin resimlerini eklicek misin kuzum?
98m bakırköy otobüs durağını bilirsin ordan kalkıyor.üzerindede istoç yazıyor.ama şimdi ben bilmiyorum ki istoç dedikleri yer bizim gitmek istediğimiz yer mi?direk o çeyizcilerin ıvır zıvırın önüne götürür mü bizi sormak lazım.
koçtaşın internet sitesine baktım canım.her modeli var bu yok sadece.ay hepte pahalı mağzalarda var ya şansa bak.sağl songacım...
bir nasip olsada gitsek.burdan sanki giden olmuştu gibi hatılıyorum ben ama,başka yerde mi okudum acaba.
günaydın kızlar,
sulfatcım banyo setin harika gule gule kullan canım, bizim ev belli olsaydı ve banyoma uysaydı kesin bende alırdım bu takımdan ama malesef ev kira olacagı ve henuz kiralamadıgımız için alamıyorum :sm_confused:
minikcim sanada iyi sanslar diliyorum, insallah hayırlısı olur senin için.
m.sevdam gelinliğin hayırlı olsun, anlattıgına gore cok sık birsey, sorması ayıp olmazsa nekadara diktiriyorsun acaba gelinliğini?
kızlar birde dun sormustum ama cvbınızı kacırmıs olabilirim blacquen'e bassaglıgı dilemissiniz, 2 gundur goremiyorumda onu birisine birsey mi oldu?
GLCNNN ne olacak acep bendede bi heyecan var Allah hayır etsinn kaydirigubbakcemile3
canım bi yakını vefat etmiş annesinin kuzeniydi yanlış hatırlamıyorsam o yüzden gelemiyomus bi kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?