günaydın kızlarrrr :)
3000 ler olmuş sayfalara bak sen ben nasıl okuyacaım bunları
günaydın kızlarr merak edenlerr evimi ekledim bilginiz olsun
canım günaydın inanmıyorum ya 13günün kalmış darısı başıma yaa
günaydın kızlar. Bende istoç'a gideceğim banyo takımı almak için. Pazar günleri kapalımı acaba
minik hayırlı olsun umarım işin olur.
uğur böcüğü allah kavuştursun
m.sevdam hayırlı olsun gelinliğin
bizimde 15 günümüz var sağsalim gelsinler inşlh
AY HEMEN UÇUYORUM O TOPİKE ÇEKİLİN YOLDAN
nereye ekledin canım
inşallah canım ya sizinde çok az kalmış bizim daha 21gün varsenağlama
efsane dönüyomuş öyle diyooo
dediğin gibi arisma millet tabağı nevresimi bile beraber alıyo
tek başıma bişeyler bakmak benimde canımı çok acıtıyo
ağlıyıcam vallasenağlama
Arsimam üzülme ama ya. onuda anlamaya çalış ben bile kız olmama rağmen okadar sıkıldım ve bunaldımki erkek olsam çıldırırdım heralde. büyükler boşuna demiyor yuvayı dişi kuş yapar diye buyrun işte en güzel örnek.
ya arsima anlıyorum ozmaan bende vaar garıplık ben kendım hiç takmadım peşime onunlamı upraşcam erkek mıletı sevmezkı alışverişi ne çeyiz alışverişine geldedım ne gelınlığe hiç birineeeee-tatlicadiarzu-
Kızlar sadece benim nişanlımda evlilik öncesi sendromu var sanıyodum ama aynı dertten muzdarip sizleri de görünce üzülmedim değil:)
Evet ya alışverişide sevmiyolar pek bi kaç seçenek arasında gezinmesi var diye sıkıştırıyolar sonra satıcıyla nişanlınızın gazına gelip abuk bişey alırsınız a.s.
Çamaşır sepetim hariç tüm banyo aksesurlarını tamamlamış oldum kaydirigubbakcemile2
ayy ben kıyamam sana canım
bende bir gelinlikçiye gittim. kız giyip çıkarıyordamatta bakıyordu içim cızladı
aşkıma söyledim diyorki senin gönlün olsun diye geldiğimde masusçuktan gezerz sednde giyer çıkartırsın diyor :roflol:
canım ama bazı erkeklere bu tarz şeyler sıkıcı gelir kuzum yaaa lütfen dert etmee Şeniz
Arsima üzülme canım benimde nişanlım gelinlik bakmaya gelmedi modele bile bakmadı düğüne kadarda görmeyeceğim dedi ogün görmek istiyormuş. Onun haricinde herşeyi beraber bakıp karar veriyoruz bensiz hiçbirşey almaz beğenir bana gösterir.
kıslar acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
yukardaki seti bakırköyde baktım.ama çok pahalı ya.daha uyguna alabileceğim bir yer istiyorum sizden biliyorsanız eğer acaip acil haber bekliyorum.ben sorduğum fiyatları yazayım size.
evt canım metrobüsle mecidiyeköy ordan taksi yapcam..
zaten çok stresli biriyim bide yürürsem terden ölürüm..topuklu sorun değil babet giycem çünkü :roflol:
selam kızlar
4-5 gündür siteye hiç uğrayamadım Ankaradan nişanlım geldi kına gecesi için abiye ve gelinliği hallettik çok şükür. inşallah çok güzel olurlar...
sizler neler yaptınız kızlar eksik gedik var mı bi durum ?özledim buraları ya
Pembe bir kapı arkası askılık vardı, beta eklemişti galiba emin değilim, hatırlyana varmı o tchibonunmuydu, askı almam lazım da onu pek beğendim.
Günaydın tertip :sm_cool:
canım günaydın inanmıyorum ya 13günün kalmış darısı başıma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?