Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBUEccu nereye ekledin cnm?
Eccu yatka odan cok ıc aydınlatıcı fugadanmı bu modelone benzıyor
kısa yada uzun dönemmi? izinmi kullandı?
arsimacım hadi hayırlı uğurlu olsun cnm a.s.
Hadi gözün aydın arsima bak üzüldüğüne deymedi iyi dileklerin içinde teşekkür ederim
Hayırlı olsun Arsima
Eccu yatak odanı ve salon mobilyanı neredn aldın acaba
Hayırlı olsun Arsima
Eccu yatak odanı ve salon mobilyanı neredn aldın acaba
eccu evın Çok guzel ferah ordada yazdım yorumda beyaz degıl sıyahta dırenenler ıcın guzel bı ornek cokguzel ferah ytk odana serdıgın tuvalt aynasına peluŞ nerden aldn Çok hoŞ
bİrde salontulunu senmı yapmıstn atıyormuyorum
kısa dönem canım ama izin kullandığı için biraz geç gelicek malesef
günler hiç geçmek bilmiyo artıksenağlama
günaydın tatlım bugun çokkkkkk mutluyum içim içime sıgmıyorhihoyyyt
günaydın tatlım bnde ınanmıyorum 13 gun kaldıgına ama ınankı aynı seylerı sende yasayacan
arsimacım gozun aydın canım, cok ama cok sevindim halledebilmene
eccu evin bir harika olmus, ben siyah ve koyu renk mobilya istiyorum ama beyaz cok cok guzel olmus bayıldım evine, gule gule agız tadıyla otur insallah canım
ay ne zamn gideceksin.seni beklesek bizde haberimiz olsa en azından fiyatlardan.işte pazar açık mı kapalı mı hiç birimiz bilmiyoruz ki...
ben marangoza yaptırdım canım mobilyalarımı ama netten begendim modelleri öle yaptırdım mesela tv ünitem fugadan :)
peluşu eminönünden aldım esmacım..evet ip perdedeki boncuklarımı ben yaptım mutfakda öle
arsimacım gozun aydın canım, cok ama cok sevindim halledebilmene
eccu evin bir harika olmus, ben siyah ve koyu renk mobilya istiyorum ama beyaz cok cok guzel olmus bayıldım evine, gule gule agız tadıyla otur insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?