Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hadi gözün aydın arsima bak üzüldüğüne deymedi iyi dileklerin içinde teşekkür ederim

eccu evın Çok guzel ferah ordada yazdım yorumda beyaz degıl sıyahta dırenenler ıcın guzel bı ornek cokguzel ferah ytk odana serdıgın tuvalt aynasına peluŞ nerden aldn Çok hoŞ
bırde salontulunu senmı yapmıstn atıyormuyorum

arsimacım hadi hayırlı uğurlu olsun cnm a.s.

sağol canım

Hadi gözün aydın arsima bak üzüldüğüne deymedi iyi dileklerin içinde teşekkür ederim

ben bi ona değil herşeye üzüldüm
hatta dün işten çıkarken gelen bi telefona uyuz oldum oturdum ağladım
bu insanlar beni çileden çıkartıyor

Hayırlı olsun Arsima
Eccu yatak odanı ve salon mobilyanı neredn aldın acaba

sağol canım

Hayırlı olsun Arsima
Eccu yatak odanı ve salon mobilyanı neredn aldın acaba

ben marangoza yaptırdım canım mobilyalarımı ama netten begendim modelleri öle yaptırdım mesela tv ünitem fugadan :)

peluşu eminönünden aldım esmacım..evet ip perdedeki boncuklarımı ben yaptım mutfakda öle

arsimam balım bak dert ettiğine değmedi ne güzel halletmişsin dün canım benim hadi hayırlı olsun.
hewmde tahmininden daha uygun olmuş.

kızlar dün işten çıkmama 10 dk kala nişanlım geldi
araba ayarlamış hemen koltukçuya gittik
modelleri kesinleştirdik kumaş secmek epeyce zorladı beni kaydirigubbakcemile
saat 8 kadar ordaydık
sonunda kumaşta beğenebildim
ve güzel pazarlıkla 3500 e hallettik bu işi :lepi:
[/QUOTE]

canım çoook sevindim gördünmü bak boşuna üzülmüşsün hayırlı olsun inşallah bittiğindede görürüzŞeniz

arsimacım gozun aydın canım, cok ama cok sevindim halledebilmene
eccu evin bir harika olmus, ben siyah ve koyu renk mobilya istiyorum ama beyaz cok cok guzel olmus bayıldım evine, gule gule agız tadıyla otur insallah canım

eccu evin bir harika olmus, ben siyah ve koyu renk mobilya istiyorum ama beyaz cok cok guzel olmus bayıldım evine, gule gule agız tadıyla otur insallah canım

teşekkür ederim offfff sana bişey diyim beyaz bile tozu nasıl belli ediyor özellikle yatak odasında koyu renklerden vazgeç derim..beyaz özellikle yatak odasında çok huzur verici oluyo tavsiye ederim

ay ne zamn gideceksin.seni beklesek bizde haberimiz olsa en azından fiyatlardan.işte pazar açık mı kapalı mı hiç birimiz bilmiyoruz ki...

Pazar günleri kapalı, cumartesi günleride en erken kapanma saatleri 3-4 bildiğim.

Arsima, koltukların hayırlı olsun.

eccu evet hatırladm dugudnen once cunku resımlerde demsıtın ben yaptımdıye
buara arsimaya ne oldu kacırdım herkez hayırlı olsn demıs
offf fıkrımı soluyum eger almadıysan sıyahtan ısrar la kacın çünkü:
beyeaz daha ferah sıyah mobılyacıda sana hoş gelıyor cunku orda spotların altında ama alıp 4 duvar ıcıne koyunca ıcç karartır ki ayrıca
benm yatak odam siyah beyaz oda mecbur kaldık hepsını biyerden alıcaktık ordakı en aydınlık renkte öyleydi o siyah varya yarısı siyah ama bir toz oluyor anlatamam salonda daha zor olur misafırın gelır felan ama fıkrım sadece yanlış anlama ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…