Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar hepinize günaydınlar olsun,

inşallah senin için hayırlısı olur canım. bu arada hastane şişli'de değil nişantaşında değil mi? bi de ben de görebilir miyim seni?

sorunda orda bende pazar izinliyim :)) paza rkapalı bildiğim kadarıyla.ben bahçelievlerdeyim cnm haznedar.sen

evet pazar kapalı biz 2 hafta önce gittik geri döndük

sağol canım...
pazar günüde abdi ibrahim için gidicem araba olayını hallettim sayılır

ay abdi ibrahim de güzel iş. ben her ay abdi ibrahim'e dua ediyorum Apranax içinalkisalkisalkis :roflol:

ohh maşallah hayırlısı olsun canım, şıkır şıkır bi gelin olacaksın anlaşılana.s

gunaydınnnnnn
:çok üzgünüm: :a015: senağlama annemle babam bugun gıdıyo yaa

Allah tez zamanda yine kavuştursun canım:teselli:

Allah'tan sallamıyo seni bi de sallasa nolcakkaydirigubbakcemile3 sevindim senin adına. bu 3500'ün içinde neler var canım?

damla dinçer burada mı dün de sormuştum amakafamçokkarıştı

arsimacım gözün aydınn hadi bakalım başladı artık güzel uğraşlarr

sağol canım hihoyyyt

arsimam balım bak dert ettiğine değmedi ne güzel halletmişsin dün canım benim hadi hayırlı olsun.
hewmde tahmininden daha uygun olmuş.

sağol canm Şeniz
ben ev konusunda herşeyi çok dert ediom kızom kendime ama elimde değil
kafayı tırlatmazsam iyidir :roflol:

canım çoook sevindim gördünmü bak boşuna üzülmüşsün hayırlı olsun inşallah bittiğindede görürüzŞeniz

sağol canım ya Şeniz
bitsin eklicem hemen :)

arsimacım gozun aydın canım, cok ama cok sevindim halledebilmene

sağol Şeniz

Arsima bebişim hayırlı olsunnnn hihoyyyt

hihoyyyt darısı başına Şeniz

arsıma hayrlı olsun

merci hihoyyyt

ay kısa donem ama olsun şükredin cnlarmmm

bencede
ben kaç ay bekledim :çok üzgünüm:
gerçi bekledim denemez kaç ay yaptım desem daha doğru :roflol:
çünkü biz birlikte yaptık :roflol:

Arsima, koltukların hayırlı olsun.

sağol adaşım

arsimaya ne oldu kacırdım herkez hayırlı olsn demıs

koltukların siparişini verdik kaydirigubbakcemile5

arsima hayırlı olsun canım

sağol canm Şeniz

Allah'tan sallamıyo seni bi de sallasa nolcakkaydirigubbakcemile3 sevindim senin adına. bu 3500'ün içinde neler var canım?

salon için 3+2+1+1+puf
oturma odası için 2 kanepe

birşey sormak istıyorum porland 24 parca yemek takımı 65.00 tl sizce fiyatı uygun mu????

arsima cım çook sevindim dert ettiğine değmemiş bak halledivermişsiniz.

Eccu evinin resimlerini gördüm açık renklerle döşenmiş çok sade bir evin var canım allah ağız tadıyla oturmak kısmet etsin.

Tubiş yeni gelinimiz hoşgeldin canım ...

teşekkür ederim offfff sana bişey diyim beyaz bile tozu nasıl belli ediyor özellikle yatak odasında koyu renklerden vazgeç derim..beyaz özellikle yatak odasında çok huzur verici oluyo tavsiye ederim
canım ya tozu belli edeceğini biliyorum aslına bakarsan beyaz olanlarda bir baska guzel duruyor ama siyah camlı olanlarada bayılıyorum, hele yemek masasında siyah cam cok hosuma gidiyor ama bakalım henuz karar vermedim.

yok canım benim neden yanlıs anlayayım :1hug:
burda birbirimize fikirlerimizle yardımcı olmaya calısıyoruz, yol gosteriyoruz bu cok guzel ve faydalı oluyor bence
henuz karar vermedim canım zaten bakıyorum, aslında haklsın magazadaki gibi durmuyor evde ama siyah camlı mobilyalar cok hosuma gidiyor, ama oturma odasını kesinlikel beyaz agırlıklı tv unitesi falan dusnuyorum; bakalım belki salon ve yatak odasında da fikrim degisir gezip gordukce.
tesekkur ederim tavsiyeler için a.s.

arsima çok iyi almışsınız 3500 e hepsini..
biz modokodan 2 metreye 3 metre köşe koltuk+1 tane tekli koltuk+2 tane 45 cmlik sert hem puf hem sehpa aldık 2500 TL peşine. leke tutmayan kumaş..

valla benim kayınvalidem bana almış praktikerden porlandın 24 parça yemek takımını 59 TL ye..

dün bnde birmilyoncudan aldım başka yere bakmadan acaba acelemı ettım yoksam kazık mı yedım bılmıyorum:1no2: kayınwaldeme anneler günü hedıyesı aldım

biz modokodan 2 metreye 3 metre köşe koltuk+1 tane tekli koltuk+2 tane 45 cmlik sert hem puf hem sehpa aldık 2500 TL peşine. leke tutmayan kumaş..

Bende modoko'dan alıcam koltuk takımlarımı 3+2+1+1 3200TL dediler. Siz hangi firmadan aldınız çünkü köşe takımıda alacağım ve fiyat uygun geldi bana

Hoşbulduk fıstığım, sana cvp yazmıştım ama burayada yazayım isminin yarısı silinmiş hihoyyyt

arkamdan hızla geliceksin inşallah evliler kervanına Şeniz

birşey sormak istıyorum porland 24 parca yemek takımı 65.00 tl sizce fiyatı uygun mu????

uygun gibi

arsima cım çook sevindim dert ettiğine değmemiş bak halledivermişsiniz..

sağol canım Şeniz

Kızlar avatarı nasıl yapıyorsunuz???? Acemiyim çok soruyorum kusura bakmayın...

kullanıcı paneline gir solda avatar yazıyor oradan yükle canım

wow
benim kanepeler öyle
salon keten

arsima cnm hayırlı olsn ınss

sağol canım Şeniz

Bende modoko'dan alıcam koltuk takımlarımı 3+2+1+1 3200TL dediler. Siz hangi firmadan aldınız çünkü köşe takımıda alacağım ve fiyat uygun geldi bana

off çokmuş yaf
ben toplamda 3+2+1+1+puf+3+3 3500 e aldım
eğer modellerin hazırda varsa benim gittiğim yeri tavsiye ederim kuzum
çok ilgililer

off çokmuş yaf
ben toplamda 3+2+1+1+puf+3+3 3500 e aldım
eğer modellerin hazırda varsa benim gittiğim yeri tavsiye ederim kuzum
çok ilgililer [/COLOR][/QUOTE]

Çok uygun fiyatı.Hazır modeller.Nerede olduğunu söyleyebilirsen uğrayabilirim. Ne kadar sürede teslim ediyorlar.

oktar sen hangi mobilyacıya sordun canım?
bak orda flash diye bi mobilyacı var orda bi tane köşe takımı beğendik biz..ortada puf +yanları sehpası var..koltuğun da sol tarafı sehpa..boyu kumaşı fln çok güzel..2800 TL dedi peşin fiyatı ama o indirimle 2500 a iner..
biz ayva(wood store)dan aldık..
bi de centi metri diye bi mağaza var orda da salon için çok şık takımlar var fiyatları da çok pahalı değil..bi bak istersen bu dediklerime canım.

bu gecelik böyle olsun minikim ben bekçilik yapmaya devam edicem ama :roflol:
beta gelmedi akşam oda 2 numaralı bekçi :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dün misafirler vardı geç girdim ama herkes gitmişti kaydirigubbakcemile3

ARsimacımm hayırlı olsunn ne güzell sonunda karar vermişinizz hihoyyyt

Kızlar dünde benimm mobilyalarımm geldii

Ayyy çok mutlu oldumm.Annemler felan oturdular bi süree sanki misafirliğe gelmişler gibi hissettimm senağlama
Yanlış salon koltuklarımdan birinin rengini yanlış getirmişler Çok üzgünüm çoook değişicek bişede tam olsa şaşarımm benneyaptımki

Bu arada eccu evin çok sade ve huzur verici Allah huzur,mutluluk içinde bir ömür boyu oturmayı nasip etsinn :Saruboceq:

Tubiss kına ve düğün fotolarını gördüm..Çok tatlı olmuşsun maşallahh Allah bizede o günleri göstersinn :Saruboceq:

Hemşomm banyo takımına dicek bişe yokk.KK el birliği ile güzel bir seçim yapmışızz kaydirigubbakcemile3
Tek kelimeyle :lepi:

Müebbetsevdam gelinliğini ve kınalığını çok merak ettimm Hayırlısı olsun canım :1hug:

Glcn dün gelinliğini koymuşun ben göremedimm senağlama

Aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsa affola herkes yeni cicilerini iyi günlerde kullansın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…