sülfat baberko hayatım burcu karalahana çok sağolun kızlar....
biyolog olarak başvurdum ama başvuru formunda başka bölümleride işaretlemiştim satınalma vs.
inşallah iyi olur kızlarr...pazar gününün stresini yaşıyorken bu eklendi heyecan dorukta
sorunda orda bende pazar izinliyim :)) paza rkapalı bildiğim kadarıyla.ben bahçelievlerdeyim cnm haznedar.sen
sağol canım...
pazar günüde abdi ibrahim için gidicem araba olayını hallettim sayılır
selam kızlar
4-5 gündür siteye hiç uğrayamadım Ankaradan nişanlım geldi kına gecesi için abiye ve gelinliği hallettik çok şükür. inşallah çok güzel olurlar...
sizler neler yaptınız kızlar eksik gedik var mı bi durum ?özledim buraları ya
gunaydınnnnnn
:çok üzgünüm: :a015: senağlama annemle babam bugun gıdıyo yaa
kızlar dün işten çıkmama 10 dk kala nişanlım geldi
araba ayarlamış hemen koltukçuya gittik
modelleri kesinleştirdik kumaş secmek epeyce zorladı beni kaydirigubbakcemile
saat 8 kadar ordaydık
sonunda kumaşta beğenebildim
ve güzel pazarlıkla 3500 e hallettik bu işi :lepi:
arsimacım gözün aydınn hadi bakalım başladı artık güzel uğraşlarr
arsimam balım bak dert ettiğine değmedi ne güzel halletmişsin dün canım benim hadi hayırlı olsun.
hewmde tahmininden daha uygun olmuş.
canım çoook sevindim gördünmü bak boşuna üzülmüşsün hayırlı olsun inşallah bittiğindede görürüzŞeniz
arsimacım gozun aydın canım, cok ama cok sevindim halledebilmene
Arsima bebişim hayırlı olsunnnn hihoyyyt
arsıma hayrlı olsun
ay kısa donem ama olsun şükredin cnlarmmm
Arsima, koltukların hayırlı olsun.
arsimaya ne oldu kacırdım herkez hayırlı olsn demıs
arsima hayırlı olsun canım
Allah'tan sallamıyo seni bi de sallasa nolcakkaydirigubbakcemile3 sevindim senin adına. bu 3500'ün içinde neler var canım?
canım ya tozu belli edeceğini biliyorum aslına bakarsan beyaz olanlarda bir baska guzel duruyor ama siyah camlı olanlarada bayılıyorum, hele yemek masasında siyah cam cok hosuma gidiyor ama bakalım henuz karar vermedim.teşekkür ederim offfff sana bişey diyim beyaz bile tozu nasıl belli ediyor özellikle yatak odasında koyu renklerden vazgeç derim..beyaz özellikle yatak odasında çok huzur verici oluyo tavsiye ederim
eccu evet hatırladm dugudnen once cunku resımlerde demsıtın ben yaptımdıye
buara arsimaya ne oldu kacırdım herkez hayırlı olsn demıs
offf fıkrımı soluyum eger almadıysan sıyahtan ısrar la kacın çünkü:
beyeaz daha ferah sıyah mobılyacıda sana hoş gelıyor cunku orda spotların altında ama alıp 4 duvar ıcıne koyunca ıcç karartır ki ayrıca
benm yatak odam siyah beyaz oda mecbur kaldık hepsını biyerden alıcaktık ordakı en aydınlık renkte öyleydi o siyah varya yarısı siyah ama bir toz oluyor anlatamam salonda daha zor olur misafırın gelır felan ama fıkrım sadece yanlış anlama ok
valla benim kayınvalidem bana almış praktikerden porlandın 24 parça yemek takımını 59 TL ye..
Kızlar avatarı nasıl yapıyorsunuz???? Acemiyim çok soruyorum kusura bakmayın...
arsima cnm hayırlı olsn ınssKızlar avatarı nasıl yapıyorsunuz???? Acemiyim çok soruyorum kusura bakmayın...
arsima çok iyi almışsınız 3500 e hepsini..
biz modokodan 2 metreye 3 metre köşe koltuk+1 tane tekli koltuk+2 tane 45 cmlik sert hem puf hem sehpa aldık 2500 TL peşine. leke tutmayan kumaş..
arsima cım çook sevindim dert ettiğine değmemiş bak halledivermişsiniz.
Eccu evinin resimlerini gördüm açık renklerle döşenmiş çok sade bir evin var canım allah ağız tadıyla oturmak kısmet etsin.
Tubiş yeni gelinimiz hoşgeldin canım ...
birşey sormak istıyorum porland 24 parca yemek takımı 65.00 tl sizce fiyatı uygun mu????
arsima cım çook sevindim dert ettiğine değmemiş bak halledivermişsiniz..
Kızlar avatarı nasıl yapıyorsunuz???? Acemiyim çok soruyorum kusura bakmayın...
arsima çok iyi almışsınız 3500 e hepsini..
biz modokodan 2 metreye 3 metre köşe koltuk+1 tane tekli koltuk+2 tane 45 cmlik sert hem puf hem sehpa aldık 2500 TL peşine. leke tutmayan kumaş..
arsima cnm hayırlı olsn ınss
Bende modoko'dan alıcam koltuk takımlarımı 3+2+1+1 3200TL dediler. Siz hangi firmadan aldınız çünkü köşe takımıda alacağım ve fiyat uygun geldi bana
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dün misafirler vardı geç girdim ama herkesbu gecelik böyle olsun minikim ben bekçilik yapmaya devam edicem ama :roflol:
beta gelmedi akşam oda 2 numaralı bekçi :roflol:
günaydınlar
kızlar dün işten çıkmama 10 dk kala nişanlım geldi
araba ayarlamış hemen koltukçuya gittik
modelleri kesinleştirdik kumaş secmek epeyce zorladı beni kaydirigubbakcemile
saat 8 kadar ordaydık
sonunda kumaşta beğenebildim
ve güzel pazarlıkla 3500 e hallettik bu işi :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?