Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

York mobilyada beğendim koltuk takımını. Yatak odası ve salonu beşgül mobilyadan beğendim 10.000Tl dediler. Mobilyacı hafta sonu ölçü aldı evde istediğimiz modeli belirttik bakalım kaç para fiyat çıkaracak uygunsa ona yaptıracağız yoksa Beşgül mobilyadan alacağız.

off cuğum evet salona kesınlıkle açık olsn benımdeöyle siyah ytk odamda var siyah cam senın deıdıgn gıbı

Bende modoko'dan alıcam koltuk takımlarımı 3+2+1+1 3200TL dediler. Siz hangi firmadan aldınız çünkü köşe takımıda alacağım ve fiyat uygun geldi bana

kızl<ar ya dah aonbcede dedım modaka masko çokpahalı
modese eyup diyrm ısrarlaaa

Çok uygun fiyatı.Hazır modeller.Nerede olduğunu söyleyebilirsen uğrayabilirim. Ne kadar sürede teslim ediyorlar.

modokonun orda nato yolunda imalatcı bi firma
biz işte dün sipariş verdik ayın 20 sinde istiyoruz dedik ok dediler
2 hafta da teslim ediyorlarmış

ARsimacımm hayırlı olsunn ne güzell sonunda karar vermişinizz hihoyyyt

Kızlar dünde benimm mobilyalarımm geldii

sağol kuzum
ay gözün aydın
o yanlışta düzelir inşallah
bu arada makyözden mail geldimi :)

Evett az kaldıı delikafadulden İnşallahh görürüm bende o günleri :Saruboceq: Ama hala eksik var hala alıyorum bitmiyor :uhm:

Eksik hiç bitmez sıkma kendini olduğu kadar olsun. Aldıkalrına göre evin çok güzel olucak diye düşünüyorum.
Mobilyalarında hayırlı olsun.

Ayyyy alıntı yapmadan ilerledim, banyo setimi beğendiğinize sevindimkaydirigubbakcemile2 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Şeniz Ahhh eksikler konusunda bir de bana sorun listemi görseniz acırsınız bana :çok üzgünüm: Yaw ben bu gidişle misafir yemek takımım ve çatal kaşık takımım olmadan gidicem :roflol:

Hemşom haydi gözün aydın canım, mobilyalar da geldi, ohhhhhihoyyyt Görebilcek miyiz peki yerimseniben

Şeniz niye kız

oktar özel mesajın kapalı atamıyorum

Bende kaşıksız evlenicem diyordum hep sonra bir anda 3 takım alıverdik.şakkıdı

Arsima canım çok sevindim koltuk işini halletmene, ayy sen de benim gibisin anladığım kadarıyla bu ev hazırlığında. Herşey olsun bitsin istiyorum, herüf bana diyor eee ben haziran temmuz tamamen boş olcam, okullar kapancak ya. Niye beni sıkıştırıyorsun? Daha dün tartıştık, bişey demicem artık yetişmezse yetişmesin laelaelaelaelae

sağol kuzum
ay gözün aydın
o yanlışta düzelir inşallah
bu arada makyözden mail geldimi :)
Tşk ederimm a.s. 2-3 gün içersinde hallederiz demişler Çok üzgünüm çoook
Ahh o makyöz yokmuu :mymeka: Gelmedi canım sallamadı heralde benii :dilcikar: Bende bi daha ilgilenmedimm benneyaptımki
Eksik hiç bitmez sıkma kendini olduğu kadar olsun. Aldıkalrına göre evin çok güzel olucak diye düşünüyorum.
Mobilyalarında hayırlı olsun.
Ayy canım benim saol a.s. İşte param oldukça bişeyler almaya çalışıyorum..Eksikte olsun versin dimi yavaş yavaş alıcaz napalımm fisfisfis
inş.. canımm al al bitmezzzzzzz bak daha hala çıkıyo

öylee walla kaydirigubbakcemile3 annemde bazı şeylerinde eksik kalsn evlendikten sonra canın sıkılır o zaman alırsın diyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…