Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beta koltukların hayırlı olsun canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bir ömür boyu. ah bi de Allah bana koltuk nasip etsin...

beta senınkıde hayrlı olsun cnm resım yokmuCADIARZU
Hayırr yokk Süprizz alkisalkisalkis
Hemşom haydi gözün aydın canım, mobilyalar da geldi, ohhhhhihoyyyt Görebilcek miyiz peki yerimseniben
Hayırr kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı betacım

Saol toprağımm :1hug: Sende halı arıyormuşsunn dimi :uhm: Senin mobilyana göre ben kaşmirde gördümm bi tane çok uyar kanımca yerimseniben

sağol kuzum
ay evet öyleyim ve her seferinde aramızda bu konuda sorun çıkınca
aman napim yetişmezse yetişmez bundan sonra bende takmıcam diyorum
sonra bi bakıyorum yine bişeylerle ilgileniyorum :tomato:
dün nişanlımda dedi bu kadar takma ama elimde değil
herşey kusursuz güzel ve çabuk olsun istiyorum
önceden evlilikle ilgli hayaler kurarken düğünden 1ay önce evi bitirip kapımızı kitlicektik hep öyle derdik
şimdi 1,5 ay kaldı daha evimiz bile teslim edilmedi ya
ben çatlıyorum kafamçokkarıştı

Ahh o makyöz yokmuu :mymeka: Gelmedi canım sallamadı heralde benii :dilcikar: Bende bi daha ilgilenmedimm benneyaptımki

neler kaybetti farkında değil hoşşik

Uyuzum biraz sanırım ondan. Ben de diğer eksikleri tamamlıyorum onlar da ne zaman gönlüme göre çıkarsa artık :roflol:

:teytey:

bızım patronda gecen yıl evlendı evı teslım edılmedı dıe 3 kez düğünü erteledıler

Tubişim çok sevindimm oleyyyyyy inş canım tecrülerinden faydalanıcam ....

İnşallah tatlım seve seve yardımcı olurum.

Arsima ev ne zaman teslim edilicek, koltuklar ne zaman gelicek nasıl rahatsın böyle ya yetişmezse napcanız.

hayatım, nasılsın seni görmüyordum uzun zamandır selam sabah yok evlendim geldim farkında bilem değilsin

hani hankisi bi diyiver bakımmmŞeniz

beta koltukların hayırlı olsun canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bir ömür boyu. ah bi de Allah bana koltuk nasip etsin...
Saol hayatımm a.s. Daha güzelleri senin olsun yerimseniben
Beta mob,lyaların hayırlı olsun canım.

Sulfatcım hoşgeldin sende sonunda karşılaştık ...
tşk ederim pashminammm :1hug:
beta hayırlı olsun canım resimlerini eklicekmiisiinnnnn:)
kaydirigubbakcemile3 eklemeyimm süpriz olsun :dilcikar:

neler kaybetti farkında değil hoşşik
:teytey:
Evett bi sürü müşteri kaybettii :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Pashminam canım senin için foto eklicem ama daha sonra çünkü kendi pc den yazmıyorum şuan yerimseniben

Evet pashminam yaa, nasılsın canım?

İyiiim demek isterdim ama regli olayı bugün birinci günü sersem gibi dolaşıoyorum evde anlıycan keyfim yok yanii

Baya bişey halletmişsiniz canım çok sevindim adına inan, kardeşinde gelmiş askerden gözünaydın tekrar arkadaşım.

Kafan baya rahatlamıştır artık dimi bu arada banyo takımların konuşuyo valla çok beğendim bide saf saf soruyorum sana nerden aldın diye ist. da oturuyosun zannettim mesajını okuyunca koptum kuşum yaaa.

bızım patronda gecen yıl evlendı evı teslım edılmedı dıe 3 kez düğünü erteledıler

sağol içimi ferahlattın klava:

Arsima ev ne zaman teslim edilicek, koltuklar ne zaman gelicek nasıl rahatsın böyle ya yetişmezse napcanız.:

kim demiş rahatım diye içim içimi yiyor
sende böcükle şuan çok iyi moral verdiniz sağolun iyice delirim :roflol:
ne zaman teslim edecek sorusuna gelince şubat ayından beri her ay başı teslim edecek bekliyoruz işte
en son mobilya ölçüsü almaya gittik nişanlım aradı bak haziranda düğün var yetişcek demi ona göre mobilya ölçüsü aldırcam dedi yetişcek abi yetişcek dedi -tatlicadiarzu-
koltuklarımı 20 mayısta gidip tükanda görecez ok dicez 23 mayısta eve getircekler
beyaz eşyalarımda 23 mayısta gelecek
mobilyalarımda mayısın 2. haftası deniyor
ama benim evimde henüz su elektrik vs. yok temizlik fln yapılmadı
yetişmezse naparız bilmiyorum o tarafın büyükleri bi ara ailesi ile oturacağımızı söyledi ama ben istemem evliliğimin ilk günlerini başka yerde yaşamayı + evime gelinliğimle girmek isterim
bu evin yetişmemesi durumunu kafama takmaktan bisürü rahatsızlık çıktı başıma
şu sıralar daha bi relaxım yada kendimi kandırıyorum
hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…