Hayırr yokkbeta senınkıde hayrlı olsun cnm resım yokmuCADIARZU
Hayırr kaydirigubbakcemile3Hemşom haydi gözün aydın canım, mobilyalar da geldi, ohhhhhihoyyyt Görebilcek miyiz peki yerimseniben
hadi hayırlısı betacım
Hayırr yokkSüprizz alkisalkisalkis
Hayırr kaydirigubbakcemile3
Şeniz niye kız
oktar özel mesajın kapalı atamıyorum
Arsima canım çok sevindim koltuk işini halletmene, ayy sen de benim gibisin anladığım kadarıyla bu ev hazırlığında. Herşey olsun bitsin istiyorum, herüf bana diyor eee ben haziran temmuz tamamen boş olcam, okullar kapancak ya. Niye beni sıkıştırıyorsun? Daha dün tartıştık, bişey demicem artık yetişmezse yetişmesin laelaelaelaelae
Ahh o makyöz yokmuu :mymeka: Gelmedi canım sallamadı heralde benii :dilcikar: Bende bi daha ilgilenmedimm benneyaptımki
Uyuzum biraz sanırım ondan. Ben de diğer eksikleri tamamlıyorum onlar da ne zaman gönlüme göre çıkarsa artık :roflol:
Tubişim çok sevindimm oleyyyyyy inş canım tecrülerinden faydalanıcam ....
Hayırr yokkSüprizz alkisalkisalkis
Hayırr kaydirigubbakcemile3
Saol toprağımm :1hug: Sende halı arıyormuşsunn dimi :uhm: Senin mobilyana göre ben kaşmirde gördümm bi tane çok uyar kanımca yerimseniben
Saol hayatımm a.s. Daha güzelleri senin olsun yerimsenibenbeta koltukların hayırlı olsun canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bir ömür boyu. ah bi de Allah bana koltuk nasip etsin...
tşk ederim pashminammm :1hug:Beta mob,lyaların hayırlı olsun canım.
Sulfatcım hoşgeldin sende sonunda karşılaştık ...
kaydirigubbakcemile3 eklemeyimm süpriz olsun :dilcikar:beta hayırlı olsun canım resimlerini eklicekmiisiinnnnn:)
Evett bi sürü müşteri kaybettii :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
neler kaybetti farkında değil hoşşik
:teytey:
hani hankisi bi diyiver bakımmmŞeniz
Evet pashminam yaa, nasılsın canım?
dur bende bi sürü halı katalogu vardı ordan bakıvereyim senin için yerimseniben
bızım patronda gecen yıl evlendı evı teslım edılmedı dıe 3 kez düğünü erteledıler
Arsima ev ne zaman teslim edilicek, koltuklar ne zaman gelicek nasıl rahatsın böyle ya yetişmezse napcanız.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?