Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım Foto eklemedim inşallah bitince eklerim.

evet canım nişanlım gelince onunlaydım devamlı. giremedim hiç nete. sağol canım darısı sana inşallah.foto çeker çekmez eklerim buraya delikafadulden

m.sevdam gelinliğin hayırlı olsun, anlattıgına gore cok sık birsey, sorması ayıp olmazsa nekadara diktiriyorsun acaba gelinliğini?

sağol canım inşallah herkes çok beğenir.est.. canım ne demek gelinlik normalde 1750 750 de kına gecesi için abiye idi toplam 2500 dediler son olarak 2250 yaparız dediler pazarlık attık ve 1700 e oldu ikisi ve duvak rahibe duvağı oda hediye :) kına kıyafetimde hem abiye hem bindallı tarzı ikisinin ortası oldu :)

M.sevdam hayırlı olsun gelinliğin

sağol canım çok teşekkür ederim Şeniz
.

ohh maşallah hayırlısı olsun canım, şıkır şıkır bi gelin olacaksın anlaşılana.s

inşallah canım çok sağol a.s.

Müebbetsevdam gelinliğini ve kınalığını çok merak ettimm Hayırlısı olsun canım :1hug:

sağol gülüm inşallah en kısa zamanda ekleyeceğim buraya :)

gözün aydın canım
hem aldıkların için hemde nişanlına kavuştuğun için Şeniz

çok teşekkür ederim canım darısı herkesin başına inşallah.nişanlıma kavuştum ama vuslat 4 gün sürdü ve gitti :çok üzgünüm:

Ayyy canım çok iyi anlıyorum seni, her ay aynı dertten çekiyorum ben de. Dinlen bugün. Evet banyo takımım halloldu rahatladım bir de hasır bir çamaşır sepeti alcam. Ama benim bir de ebeveyn banyom var yaaa. Öyle hemen bitmiyor yani :çok üzgünüm: Kardeşimle hasret gideriyoruz vala geldiğinden beri dışarı çıkmadı o da hiç. Teşekkür ederim canım a.s.
sulfat hoşgelcn cnmmm kardeısmel haster gıderdınızmı

Hoşbulduk tatlım Şeniz Evet gideriyoruz vala çok özlemiştik. Darısı herkesin başına :Saruboceq:

Evett bi sürü müşteri kaybettii :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

bravo böcük tam söylencek laf yani şimdi:mymeka:

yaniii :1closedeyes:

Ahhh o kataloglar annem evden kaçacak sırf onlar yüzünden nereye gitsem broşür katalog alıyorum. Dağ gibi oldu :roflol::roflol::roflol:

bende öyleyim
ama mesela bitirdiğim işin katoloğunu atıyorum
fuara gitmiştik ordan da bi sürü aldım
gelinlik halloldu attım
davetiye basıldı davetiye katalogları broşürleri atıldı
foto işini hallettim attım
nikah şekeri kauförde öyle
koltuk bakmıyorum artık onları mobilyaları

bide ben gelinlik mobilya ve koltuk resimlerini çıktı almıştım sürekli çantamda geziyordum
gelinlik okeylenince attım :) mobilya okeylendi dünde koltuğu attım
çantamda rahatladı şimdi sadece perdeler için evin planı var :)

Arsima öldürcem seni artık klava: amma stres yaptın haaa hepsi olur yaa olmasada kafanızı sokacak kadar olsun be kızım ne dert edion detaylar sonradan tamamlanır kuşum biz geliriz sana temiz<liğe merak etmee

Arsima öldürcem seni artık klava: amma stres yaptın haaa hepsi olur yaa olmasada kafanızı sokacak kadar olsun be kızım ne dert edion detaylar sonradan tamamlanır kuşum biz geliriz sana temiz<liğe merak etmee

:tomato:
şuan detaylar dahil herşey ok
evi beklioz ama inşaattamı oturam :roflol::roflol::roflol:

Arsima, walla ilk düşündüğümü söyledim. Ayrıca kayınvalidenlere gitme fikri olmaz asla olmaz. Ev olmazsa ilk gece otelde kalabilirsiniz. Sonra balayına gidiceksiniz zaten ondan sonrasıda Allah büyük.
Evi teslim etsinlerde temizlik kolay, su elektrik olmasada kendi evine git.

bakalım ne olacak
bekleyip görecem
şuan elimden bişe gelmiyor
düşünmekte istemiyorum
çünkü sırf bunun yüzünden mide ağrıları çok çektim
herşey olacağına varır

ben de öyleyim arsima bir sürü çıktı almıştım..neyi aldıysak attım..:)
çantam çok ağır yaaa yüklerle geziyorum valla:)

:tomato:
şuan detaylar dahil herşey ok
evi beklioz ama inşaattamı oturam :roflol::roflol::roflol:

Düğüne kadar yetişir be canımm korkma oturmazsanız inşaate en fazla su elekt. bağlanmaz artık elk. olmaması romantik bir ortam yaratsada su olmadığını varsayarsak .............

Neyse biz dua edelim elk. ve suda yetişsin en olmadı elk. yetişmesin ama su kesinlikle bağlansın sucuyu sıkıştırın kuşum

birşey sormak istıyorum porland 24 parca yemek takımı 65.00 tl sizce fiyatı uygun mu????

güzelim bence uygun.ben günük yemek takımımı porlanddan aldım.lolipop modelinden.ben daha fazla ödedim.65 normal bence.ama ben takımı 8 kişiliğe tamamladım.porlandda öyle bir özellik var.yani kendi takımını kendin yaratıyorsun.biraz pahalı oluyor tabi ama çok kaliteli ürünleri.bir kere evleniyoruz yahuuuu.değer bence dimi kızlarrrrr hihoyyyt

m.sevdam canım naptın fotoğrafçı işini yoktun ne zamandır konuşmadık merak ettim

tubiscim selam valla özür dilerim ben sana hiç bişi demedim mi:çok üzgünüm: hayırlı, uğurlu olsun canım. Rabbim bi ömür boyu eşinle mutlu, sağlıklı, huzurlu olmayı nasip etsin inşallah. Darısı başımızaa.s.

Saol hayatımm a.s. Daha güzelleri senin olsun yerimseniben

amin canımŞeniz

m.sevdam canım naptın fotoğrafçı işini yoktun ne zamandır konuşmadık merak ettim

canım fotografcı işi biraz askıda gibi yani istediğimiz fotografçı düğün günümüzde dolu.düğünden sonra çekim yapalım diyor ama onuda ben istemiyorum.Nişanlımın kuzenleri de güzel ve farklı foto çekiyorlar nişanlımda olmazsa onları ayarlarız diyor şaşırmış ve kararsız bi durumdayım canım sizce ne yapmalıyım ?

ıyıkı bişi dedık ha vurmayan kalmadı
patronum ozmn aman cok cok var dıodu bı baktıkı bu ay 1.yıl dönumu olmuş
herseyde halolur
arsıma hasta etme kendını ınş bıtcek evde olmadı bıze gelın bız cıkarıs evden:roflol:

bence düğünden sonra çekim olmaz ya başka fotoğrafçılarla görüşün bi kere yaşıcaksınız o günü riske atmayın nişanlının kuzunlerinin tecrübesi varmı peki?

bence düğünden sonra çekim olmaz ya başka fotoğrafçılarla görüşün bi kere yaşıcaksınız o günü riske atmayın nişanlının kuzunlerinin tecrübesi varmı peki?

evet canım riske girmek istemiyorum işte. kuzenleri çok güzel fotolar yakılıyorlar profesyonel makina var ellerinde.onlar olursa daha doğal pozlar olur diyor nişanlım ama bilmiyorum artık.nişanlım bile çok doğal pozlar yakalar.eline makinayı alınca harika eserler çıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…