Pashminam canım senin için foto eklicem ama daha sonra çünkü kendi pc den yazmıyorum şuan yerimseniben
[böcük ALLAH kavuştusun hiç ayırmasın inş..
buarad dun aksam baktım muabbetsevdam gelınlık demıs ama göremedım
minik busabah iş görüşmen varmış hayırlı olur ınş şişli civarındayım ama tarif için gecıktım sanırım
sulfatçım banyo setine bayıldım çok şık iyi günlerde kullan canım
minik iş görüşmen inşallah çok iyi geçer bu arada resmini göremedimsenağlama
yine gösterirsin biz varkenyerimseniben
m.sevdam yoktun ne zamandır gelinliğin hayırlı olsun merakla bekliyorum valla fotoğraflarını
m.sevdam gelinliğin hayırlı olsun, anlattıgına gore cok sık birsey, sorması ayıp olmazsa nekadara diktiriyorsun acaba gelinliğini?
M.sevdam hayırlı olsun gelinliğin
ohh maşallah hayırlısı olsun canım, şıkır şıkır bi gelin olacaksın anlaşılana.s
Müebbetsevdam gelinliğini ve kınalığını çok merak ettimmHayırlısı olsun canım :1hug:
gözün aydın canım
hem aldıkların için hemde nişanlına kavuştuğun için Şeniz
İyiiim demek isterdim ama regli olayı bugün birinci günü sersem gibi dolaşıoyorum evde anlıycan keyfim yok yanii
Baya bişey halletmişsiniz canım çok sevindim adına inan, kardeşinde gelmiş askerden gözünaydın tekrar arkadaşım.
Kafan baya rahatlamıştır artık dimi bu arada banyo takımların konuşuyo valla çok beğendim bide saf saf soruyorum sana nerden aldın diye ist. da oturuyosun zannettim mesajını okuyunca koptum kuşum yaaa.
sulfat hoşgelcn cnmmm kardeısmel haster gıderdınızmı
Evett bi sürü müşteri kaybettii :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
bravo böcük tam söylencek laf yani şimdi:mymeka:
Ahhh o kataloglar annem evden kaçacak sırf onlar yüzünden nereye gitsem broşür katalog alıyorum. Dağ gibi oldu :roflol::roflol::roflol:
sağol içimi ferahlattınklava:
kim demiş rahatım diye içim içimi yiyor
sende böcükle şuan çok iyi moral verdiniz sağolun iyice delirim :roflol:
ne zaman teslim edecek sorusuna gelince şubat ayından beri her ay başı teslim edecek bekliyoruz işte
en son mobilya ölçüsü almaya gittik nişanlım aradı bak haziranda düğün var yetişcek demi ona göre mobilya ölçüsü aldırcam dedi yetişcek abi yetişcek dedi -tatlicadiarzu-
koltuklarımı 20 mayısta gidip tükanda görecez ok dicez 23 mayısta eve getircekler
beyaz eşyalarımda 23 mayısta gelecek
mobilyalarımda mayısın 2. haftası deniyor
ama benim evimde henüz su elektrik vs. yok temizlik fln yapılmadı
yetişmezse naparız bilmiyorum o tarafın büyükleri bi ara ailesi ile oturacağımızı söyledi ama ben istemem evliliğimin ilk günlerini başka yerde yaşamayı + evime gelinliğimle girmek isterim
bu evin yetişmemesi durumunu kafama takmaktan bisürü rahatsızlık çıktı başıma
şu sıralar daha bi relaxım yada kendimi kandırıyorum
hakkımızda hayırlısı
Arsima öldürcem seni artıkklava: amma stres yaptın haaa hepsi olur yaa olmasada kafanızı sokacak kadar olsun be kızım ne dert edion detaylar sonradan tamamlanır kuşum biz geliriz sana temiz<liğe merak etmee
Arsima, walla ilk düşündüğümü söyledim. Ayrıca kayınvalidenlere gitme fikri olmaz asla olmaz. Ev olmazsa ilk gece otelde kalabilirsiniz. Sonra balayına gidiceksiniz zaten ondan sonrasıda Allah büyük.
Evi teslim etsinlerde temizlik kolay, su elektrik olmasada kendi evine git.
:tomato:
şuan detaylar dahil herşey ok
evi beklioz ama inşaattamı oturam :roflol::roflol::roflol:
birşey sormak istıyorum porland 24 parca yemek takımı 65.00 tl sizce fiyatı uygun mu????
İnşallah tatlım seve seve yardımcı olurum.
Arsima ev ne zaman teslim edilicek, koltuklar ne zaman gelicek nasıl rahatsın böyle ya yetişmezse napcanız.
hayatım, nasılsın seni görmüyordum uzun zamandır selam sabah yok evlendim geldim farkında bilem değilsin
Saol hayatımm a.s. Daha güzelleri senin olsun yerimseniben
m.sevdam canım naptın fotoğrafçı işini yoktun ne zamandır konuşmadık merak ettim
canım fotografcı işi biraz askıda gibi yani istediğimiz fotografçı düğün günümüzde dolu.düğünden sonra çekim yapalım diyor ama onuda ben istemiyorum.Nişanlımın kuzenleri de güzel ve farklı foto çekiyorlar nişanlımda olmazsa onları ayarlarız diyor şaşırmış ve kararsız bi durumdayım canımsizce ne yapmalıyım ?
bence düğünden sonra çekim olmaz ya başka fotoğrafçılarla görüşün bi kere yaşıcaksınız o günü riske atmayın nişanlının kuzunlerinin tecrübesi varmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?