evet canım riske girmek istemiyorum işte. kuzenleri çok güzel fotolar yakılıyorlar profesyonel makina var ellerinde.onlar olursa daha doğal pozlar olur diyor nişanlım ama bilmiyorum artık.nişanlım bile çok doğal pozlar yakalar.eline makinayı alınca harika eserler çıkar ortaya
slıkon kek kalıbı bende aldm ama daha kullanmdm ıyısır umarm
Teşekkür ederim canım Şenizsulfat aldıklarını iyi günlerde kullan canım
sulfat gule gule kullan cnm
o yorgan 90 tl mıydı
böyle bi imkanın varsa değerlendir o zaman bide tanıdığın insanlar tarafından fotoğrafının çekilmeside belki pozlarda daha güzel karelerin yakalanmasını sağlayabilir canım inşallah istediğin gibi olur
canım eşyaların gelmiş hayırlı olsun kuzucuğum çok sevindim senin adına:1hug:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dün misafirler vardı geç girdim ama herkesgitmişti kaydirigubbakcemile3
ARsimacımm hayırlı olsunn ne güzell sonunda karar vermişinizz hihoyyyt
Kızlar dünde benimm mobilyalarımm geldii
Ayyy çok mutlu oldumm.Annemler felan oturdular bi süree sanki misafirliğe gelmişler gibi hissettimm senağlama
Yanlış salon koltuklarımdan birinin rengini yanlış getirmişler Çok üzgünüm çoook değişicek bişede tam olsa şaşarımm benneyaptımki
Bu arada eccu evin çok sade ve huzur verici Allah huzur,mutluluk içinde bir ömür boyu oturmayı nasip etsinn :Saruboceq:
Tubiss kına ve düğün fotolarını gördüm..Çok tatlı olmuşsun maşallahhAllah bizede o günleri göstersinn :Saruboceq:
Hemşomm banyo takımına dicek bişe yokk.KK el birliği ile güzel bir seçim yapmışızz kaydirigubbakcemile3
Tek kelimeyle :lepi:
Müebbetsevdam gelinliğini ve kınalığını çok merak ettimmHayırlısı olsun canım :1hug:
Glcn dün gelinliğini koymuşun ben göremedimm senağlama
Aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsa affola herkes yeni cicilerini iyi günlerde kullansın yerimseniben
canım benim stres yapmaya değmez diye söyledik dün sana. bak nişanlınla gidp koltukları halletmişisniz. ya ben napıyım evimi düğünden sonra kurucam şaka gibi dimi :roflol: bizde öyle hayal kuruyorduk ev hazır olur bizi bekler diyorduk. çıkmadı lojman mecbur bekliycez düğünden sonra bekar hayatı gibi 1 hafta ordu evinde 1 hafta aşkımın şimdiki bekar evinde kalıcaz:roflol: düşününce akıl almıyor ama napalım öldürelimmi brbirimizi. sonra ev çıkacak badana boya temizlik eşya gelsin yerleşsin ohooooo asıl düğünden sonra benim tüm iş. ben yokken beni unutmayın temem miii :a015:
sağol kuzum
ay evet öyleyim ve her seferinde aramızda bu konuda sorun çıkınca
aman napim yetişmezse yetişmez bundan sonra bende takmıcam diyorum
sonra bi bakıyorum yine bişeylerle ilgileniyorum :tomato:
dün nişanlımda dedi bu kadar takma ama elimde değil
herşey kusursuz güzel ve çabuk olsun istiyorum
önceden evlilikle ilgli hayaler kurarken düğünden 1ay önce evi bitirip kapımızı kitlicektik hep öyle derdik
şimdi 1,5 ay kaldı daha evimiz bile teslim edilmedi ya
ben çatlıyorum kafamçokkarıştı
:teytey:
İyiiim demek isterdim ama regli olayı bugün birinci günü sersem gibi dolaşıoyorum evde anlıycan keyfim yok yanii
COLOR]
yarın saat 1 de nikahım var kızlar yarın bu saatlerde evli olucamhihoyyyt
sulfatcım ıı gnlerde kullan tatlım
sulfatçımm cicilerini güle güle kullan bitaneciğimmmŞeniz
evet canım bi yönden de onu düşünüyorum.birde kayseriden ankaraya giderken yolda arabada yemekte her an kareleyebilir kuzenleri inşallah güzel fotolar ortaya çıkar.
sen de düşünüyormusun peki canım fotografcı ?
sulfat hayırlı olsun canım aldıkların
canım ben esra hanım veya müjgan hanım olsun istiyorum:Saruboceq:
daha çok zaman var ama ben şimdiden araştırmaya başladım aceleye gelsin istemiyorum
zaten önceden anlaşmak lazım baksana günleri dolu oluyo falan
bizim herhangi bi yakınımız yok malesef fotoğrafla ilgilenen.bide ben sitelerini inceleyince ikisinede hayran kaldım çok güzel işler yapmışlar inşallah 2sinden biri çeker benim fotoğraflarımı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?