Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Geçen hafta ütü masamı aldım koçtaştan onu ekliyim

Geçtiğimiz gün aldığım tantitoni slikon kek kalıbım

Çok istediğim taç mikrofiber yorganımı aşkım alıp bana sürpriz yapmış :asigim:

böyle bi imkanın varsa değerlendir o zaman bide tanıdığın insanlar tarafından fotoğrafının çekilmeside belki pozlarda daha güzel karelerin yakalanmasını sağlayabilir canım inşallah istediğin gibi olur

Parpalımm

senin mobilyana uygun kaşmir = egzotik grubundan 0029,0031

bide royalde var böyle düz yatay yata çizgileri var..

Ya biraz işim var parpalım çok detaylı bakamıyorum :1no2:

slıkon kek kalıbı bende aldm ama daha kullanmdm ıyısır umarm

Umarım iyidir canım, züccaciyelerde pazarlarda 5 liraya vardı ama güvenip alamadım. :1no2:
sulfat aldıklarını iyi günlerde kullan canım
Teşekkür ederim canım Şeniz

sulfat gule gule kullan cnm
o yorgan 90 tl mıydı

Sağool böcüğüm. Evet nişanlımla birlikte sormuştuk 90 taksitli, 80 peşin olur demişti. O da peşin almıştır büyük ihtimalle yerimseniben

evet canım bi yönden de onu düşünüyorum.birde kayseriden ankaraya giderken yolda arabada yemekte her an kareleyebilir kuzenleri inşallah güzel fotolar ortaya çıkar.

sen de düşünüyormusun peki canım fotografcı ?

sulfat hayırlı olsun canım aldıkların

canım eşyaların gelmiş hayırlı olsun kuzucuğum çok sevindim senin adına:1hug:
canım benim stres yapmaya değmez diye söyledik dün sana. bak nişanlınla gidp koltukları halletmişisniz. ya ben napıyım evimi düğünden sonra kurucam şaka gibi dimi :roflol: bizde öyle hayal kuruyorduk ev hazır olur bizi bekler diyorduk. çıkmadı lojman mecbur bekliycez düğünden sonra bekar hayatı gibi 1 hafta ordu evinde 1 hafta aşkımın şimdiki bekar evinde kalıcaz:roflol: düşününce akıl almıyor ama napalım öldürelimmi brbirimizi. sonra ev çıkacak badana boya temizlik eşya gelsin yerleşsin ohooooo asıl düğünden sonra benim tüm iş. ben yokken beni unutmayın temem miii :a015:
İyiiim demek isterdim ama regli olayı bugün birinci günü sersem gibi dolaşıoyorum evde anlıycan keyfim yok yanii
COLOR]

canım benim geçmiş olsun bianecik kuzucuğumŞenizgl çorba pişiriyim sanaa:1hug:

böcükçüm sizinkiler gitmiş allah kavuştursun balım :1hug: işi iyi tarafından bak ne güzel evlendiğinde kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kız oldun. onlar yokken kendi kendini yetiştirdin yerimseniben

ulfatçımm cicilerini güle güle kullan bitaneciğimmmŞeniz

yarın saat 1 de nikahım var kızlar yarın bu saatlerde evli olucamhihoyyyt

Hayırlısı olsun canım, benim de 20 nisanda jet hızıyla olmuştu kaydirigubbakcemile3 Ama formaliteydi bizim için hala bekar sayıyoruz kendimizi :roflol: Zaten o kadar kısa sürüyor ki bişey anlamıyorsun :1closedeyes:Sizin niye düğünden önce sizin de tayin vs ile mi ilgili mi?

Sülfat ütü mASAN GAzella sanırım canım, biz alırken onlar çok pahalıydı sonra vileda marka da kampanya varmış ütü msası 3 tane masa kılıfı ve çamaşır askılığı 100ytl idi o dönem leventin de ihtiyacı vardu almıştık hemen kullanıyo hatta canım.

cicilerini güle güle kullan ...

canım ben esra hanım veya müjgan hanım olsun istiyorum:Saruboceq:
daha çok zaman var ama ben şimdiden araştırmaya başladım aceleye gelsin istemiyorum
zaten önceden anlaşmak lazım baksana günleri dolu oluyo falan
bizim herhangi bi yakınımız yok malesef fotoğrafla ilgilenen.bide ben sitelerini inceleyince ikisinede hayran kaldım çok güzel işler yapmışlar inşallah 2sinden biri çeker benim fotoğraflarımı:Saruboceq:

Burcu hoşgeldin kuzucum kendimi evde tatlı detoksuna soktum bugün çorba felan kesmez beni budurmda ama teşekkür edrim tatlşkom..

Dark angel hayırlı olsun canımmmmm

bende esra hanımı istiyordum işte ama doluymuş öyle olunca kaldı inşallah seninkini istediğin birisi kareler canım. müjgan hanıma bakmadım ben.esra hanım ve oktay beyle görüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…