Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Parpalımm

senin mobilyana uygun kaşmir = egzotik grubundan 0029,0031

bide royalde var böyle düz yatay yata çizgileri var..

Ya biraz işim var parpalım çok detaylı bakamıyorum :1no2:

teşekkür ederim betacım önemli değil

Burcu hoşgeldin kuzucum kendimi evde tatlı detoksuna soktum bugün çorba felan kesmez beni budurmda ama teşekkür edrim tatlşkom..

Dark angel hayırlı olsun canımmmmm

beta kaşmirin 0029 egzotik o model benimde gözüme çarpmıştı gerçekten güzel teşkkür ederim ilgine kuzum

çok cici çok güzel olmuş emeklerine sağlık göz nuğru resmen

muabbet sevdam çok hoş güle güle kulaln ini

İnşallah canım çok teşekkür ederim...

müeebbet sevdam inş yolunda gider istediğin kişiyi ayarlarsın cnım, gelin setinide güle güle kullan

amin inşallah ayarlayabilirim canım. sağol gülüm daha güzelleri de senin olsun :)

müebbet sevdam işçiliği mükemmel görünüyor bu cicilerin...

evet canım kadının işçiliği çok güzel. iğne oyası zaten ne olursa olsun çok zarif yapılıyor...

çok cici çok güzel olmuş emeklerine sağlık göz nuğru resmen

sağol canım evet öyleler insan kullanmaya kıyamaz sanırım :)

Müebbet sevdam çok güzel insan yatmaya kıyamazz

evet canım ya bende öyle düşünüyorum o kadar zarif yapılmış ki nasıl kullanırım diye soruyorum kendime

m.sewdam çok hoş olmuş ii gnlerde ttlım

sağol canım çok teşekkür ederim daha güzelleri de senin ve sizlerin olsun inşallah kızlar

bakalım ne olacak
bekleyip görecem
şuan elimden bişe gelmiyor
düşünmekte istemiyorum
çünkü sırf bunun yüzünden mide ağrıları çok çektim
herşey olacağına varır

Çok fazla takılma iyi düşün ki iyi olsun.

Sağol tatlım benim, hayırlısıyla sende atlatırsın inşallah Şeniz

sulfat; iyi günlerde kullan canım.

yarın saat 1 de nikahım var kızlar yarın bu saatlerde evli olucamhihoyyyt

hayırlı olsun canım.

MüebbetSevdam; çok güzel mutluluk ve huzurla yatın kocişinle.
Çok büyük bir el emeği.

dark angel darısı başımıza hayırlı olsun cnm
m.sevdam cnm cok güzel iyi günlerde kullamanız dileğiyle.çok şık

KIZLARR YARDIMMMM
uff ya ben nişanda ilk dans müziğini ilhan şeşen sen benim şarkılarımsında karar vermiştik ama yine kararsız kaldım.türkçe şarkı istiyorum ama bunun dışında sizce ne alternatif olabilir çok karar değiştiriyorum yaa fisfisfis

mrb kızlar aranızda çubuk blender seti alan varmı hangi markayı öneriyorsunuz ya arzum almayı düşünüyorum bende ama.birde bu doğrayıcılar et çekmiyor demi.sadece sebze.bende robot almak istemiyorum mutfakta çok kalabalık sevmiyorum pratik şeyler olsun hemen diyorum ama akıl veriseninz sevinirim.kaydirigubbakcemile5

bende yorganımızı bu model ve bu marka aldım canım kaydirigubbakcemile5

m.sevdam tek kelimeyle bayıldım.çok güzel ya insan bunları kullanmaya kıyamaz gerçekten iğne oyası çok zarif duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…