Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bunlar koltuklar

Bunlar royalden
bunu bizzat yakından gördüm çizgili olan yerler tüylü ve parlıyor çok güzel :asigim:

Bunlarda kaşmir

Bunlar Gümüşsuyu

Bunlarda Saray

baberko ben senin yerinde olsam kesinlikle buram buram bir aşk şarkısı çalardım ama yabancı düşünüyorum ben, sözlerini sadece aşkımla ben anlasak yeter bizim için diye düşünüyoruz.........

Geçen hafta ütü masamı aldım koçtaştan onu ekliyim
Hemşomm güle güle kullan cicileriini yerimseniben
Bende kek kalıbı aldım ama teflon.Silikonlar çok sallanıyormuş korktum dökerim diye kaydirigubbakcemile3
canım eşyaların gelmiş hayırlı olsun kuzucuğum çok sevindim senin adına:1hug:
Saol burçişimm Şeniz
kızlar bunlarda yeni yaptırdığımız iğne oyası gelin seti
baza çarşafı

Ayy harikaa çok beğendimm :lepi: İnsan bunları kullanmaya kıyamaz
Yaptırdınızmı canım ? Çok güzel olmuş :asigim:
royalda bunumu diysin beta
ivettt :lepi: Bak bakalım bu kadar halının içindede beğenmezsen eğer kaydirigubbakcemile3
KK çeyizcilerine oylamaya sundumm kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim bitanem Şeniz evet gazella canım, gerçekten pahalı geldi bana 100 liraya aldım ama çok sağlam bişeye benziyor. Koçtaşta tüm ütü masalarına tek tek baktık bunda karar kıldık. Ama sonradan pişman oldum, acele etmişim çünkü nişanlımın özel ders öğrencisinin babası granit ütü masası fabrikasının sahibi, daha uyguna getirebilirdi, neyse deyip iade etmedim bunu. Ama çamaşır kurutmalık ve pazar arabasını granitten alcaz yerimseniben

iyi günlerde kullan canım hepsini

Sağol bitanem a.s.
sulfat; iyi günlerde kullan canım.

Teşekkürler canım Şeniz

sulfatçım cicilerini güle güle kullan

Sağol güzelim a.s.

bende yorganımızı bu model ve bu marka aldım canım kaydirigubbakcemile5

Güle güle kullanalım kaydirigubbakcemile5

Bende arzum var ama henüz kullanmadım.

Eudorabetacım bunlar benim düşüncelerim canım gösterdiğin halıların herbirini yakından gördüm. Gümüşsuyundakiler olmaz,
Royalden 1 numara uyar,
kaşmir ortadaki salon için uygun değil ben onu antreme aldım, 1 numarasıda klasik gibi 3 numara uyar.
Sarayın 4. olanı uyar benim salon halımada çok benziyor, 3 numarada olabilir.

melek cnm ben açıkçası kıymayıda çekerim diye aldım çekmezse patlatırım onu yere ama daha hiç kullanmadım 2,5 ay sonra inşallahh

kızlar bende pasta kesilirken ne tarz bir şey çalmalı onu düşünemiyorum. hani asta gelinle damadın önüne gelirken ne çalsın. böyle eğlenceli ve sevimli bir şey olmalı ama nee

Hemşom ben de teflon kalıplardan da alıcam mutlaka, riske atamam :roflol: Dün metroda gördüm 4 lü teflon kalıplar vardı kampanyalı ama ben iyice aşık olduğumdan kartımı evde bırakmışım, bişeycik alamadım :çok üzgünüm:

Halılardan royal ve sarayın ilk modellerini beğendim :1rolleyes:
Müebbetsevdam nasıl güzel bir takımdır öyle, çok beğendim. ıyi günlerde kullan Şeniz

cant help falling in love -elvis presley

you were always on my mind - elvis presley

are you lonesome tonight - elvis presley

wonderful tonight - eric clapton

right here waiting - richard marx

lady in red - chris de burgh

girl - the beatles

unchained melody - the righteous brothers

alison - elvis costello

love me tender - elvis presley

careless whisper - george michael

I'd Do Anything For Love - meat loaf

unforgetable - nat king cole

Billy Joel - For the Longest Time

Bonnie Tyler - Total Eclipse of The Heart

Diana Ross and Lionel Richie - My Endless Love

Foreigner - I Want To Know What Love Is

Marc Almond & Gene Pitney - Something's Gotten Hold Of My Heart

evanescence - my immortal

bABerko bir arkadaşımda düğün cd si yapmıiştı bu parçalarla bi bak belki beğenicen şeyler olabilir.

kızlar bende pasta kesilirken ne tarz bir şey çalmalı onu düşünemiyorum. hani asta gelinle damadın önüne gelirken ne çalsın. böyle eğlenceli ve sevimli bir şey olmalı ama nee

Ahhh burcum ben de bişey bulamadım pastaya. Nişanımız öyle aceleye gelmişti ki giriş müziği dışında bişey hazırlamamıştık. Orkestradaki adam pasta içeri girerken hareketli sözsüz bir müzik çaldı, biz pastayı kesmeye hazırlanırken de müziği romatik bir parçaya çevirdi. Allahtan adam tecrübeliydi, yoksa kimbilir ne çalardı başkası -tatlicadiarzu-

pashminacım cok saol cnmm şimdi hepsini tek tek dinlemeye başlıyorum :)) burcucum bende daha karar vermedim ama sanırım onu orkestraya bırakıcam ama harektli olarak bond girls ( born ) victory remix. bu güzel bi dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…