baberko ben senin yerinde olsam kesinlikle buram buram bir aşk şarkısı çalardım ama yabancı düşünüyorum ben, sözlerini sadece aşkımla ben anlasak yeter bizim için diye düşünüyoruz.........
Hemşomm güle güle kullan cicileriini yerimsenibenGeçen hafta ütü masamı aldım koçtaştan onu ekliyim
Saol burçişimm Şenizcanım eşyaların gelmiş hayırlı olsun kuzucuğum çok sevindim senin adına:1hug:
kızlar bunlarda yeni yaptırdığımız iğne oyası gelin seti
baza çarşafı
ivettt :lepi: Bak bakalım bu kadar halının içindede beğenmezsen eğer kaydirigubbakcemile3royalda bunumu diysin beta
bulurmusun bana buram buram aşk şarkısı((
bulurmusun bana buram buram aşk şarkısı((
Melek
arzum saprona max'a bi bak şekerimm
Sülfat ütü mASAN GAzella sanırım canım, biz alırken onlar çok pahalıydı sonra vileda marka da kampanya varmış ütü msası 3 tane masa kılıfı ve çamaşır askılığı 100ytl idi o dönem leventin de ihtiyacı vardu almıştık hemen kullanıyo hatta canım.
cicilerini güle güle kullan ...
iyi günlerde kullan canım hepsini
sulfat; iyi günlerde kullan canım.
sulfatçım cicilerini güle güle kullan
bende yorganımızı bu model ve bu marka aldım canım kaydirigubbakcemile5
mrb kızlar aranızda çubuk blender seti alan varmı hangi markayı öneriyorsunuz ya arzum almayı düşünüyorum bende ama.birde bu doğrayıcılar et çekmiyor demi.sadece sebze.bende robot almak istemiyorum mutfakta çok kalabalık sevmiyorum pratik şeyler olsun hemen diyorum ama akıl veriseninz sevinirim.kaydirigubbakcemile5
kızlar bende pasta kesilirken ne tarz bir şey çalmalı onu düşünemiyorum. hani asta gelinle damadın önüne gelirken ne çalsın. böyle eğlenceli ve sevimli bir şey olmalı ama nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?