Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canımsın beta ya valla bak çok duygulandım kızlar şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız içina.s.

Ben öyle set halinde baktım ama bulamadım :1no2: annemde çok inceliyorum diye kendi kafasına göre bana kek kalıbı,yemek masası örtüsü ve çelik süzgeç almış kaydirigubbakcemile3 sana kalsa sen beğenemezsin kolay kolay diyor kaydirigubbakcemile3

Pasta keserken...

Kenan Doğulu - Gelinim

sevgimi yücelttin
gülüşüme layıksın artık
Gel bana var bana melodim
Olacaksın gelinim

Güneşimi hak ettin
Sewgime layıksın artık
Gökyüzü gözlüm uzan bana
Seni ister kaderim

Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel
Bu yüreği başkası çözemez

sevgimi yücelttin
gülüşüme layıksın artık
Gel bana var bana melodim
Olacaksın gelinim

güneşimi hak ettin
sewgime layıksın artık
Gökyüzü gözlüm uzan bana
Seni ister kaderim

Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel

Telli duvaklı gelinlikler
Görmedi hiç böyle taze
Dualar ediyor bebekler
Kavuşmalı bak bu bedenler

Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel

kızlar bende pasta kesilirken ne tarz bir şey çalmalı onu düşünemiyorum. hani asta gelinle damadın önüne gelirken ne çalsın. böyle eğlenceli ve sevimli bir şey olmalı ama nee

Burcum çorba için teşkür ederim aaama bneni tatlı kesio bugün canım çikolata kazanının içine düşşem yetmez bana bugün.

Senin içinde şarkı bakalım keyifli çoşkulu bişeyler bulayım gönderirim sanada

Sulfat yaa inanamıyorum haa dün annemle metrodaydık fackelmann ın teflon kalıplarını diosun dimi canım aldım aldım bıraktım bende onları karar veremedim evde de hiç kullanmadık kelepçeli falan taşar maşar dedim fiyatlerı çok uygındıu dimi???
Bana biraz uzun olanı küçük geldi bir bayan daha vardı bunun için fırın çalıştırdığımıza değemz dedi hatta annem de düşünelim belki alırız dedi sonra koyduk yerine

Birde F&D nin ayaklı cam servisleri indirimdeydi gördünmü bilmiyorum ama hoşuma gitti bizimde ama koymaya yerimiz yok cuma anneaneeme giderken alcaz çeyizlerin bir kısmını oraya koydum.Bi bak fd leere
[/QUOTE]

evet canım aynen onlar 20 küsurlu bişeydi fiyatı. Tam da bi gün öncesi başka bir züccaciye de başka bir marka 4 lü set sormuştum 48 demişlerdi o nedenle uygun geldi. Vala kek filan yaparken artık yarım ölçü yapcam yoksa ikimiz de şişeriz:roflol:. Küçük kalıp öyle değerlendirilebilir. Bakıcam ben de cuma tekrar

ya kızlar bende dıyımsıze ben su tupperlerdan almsıtım ama çokdegıl meğersem saklama kapı ınsana nekadar çok lazım oluyormuş yaaa aklınzıd abulunusn

Kızlar yaa benim halam geldi senağlama
Ve düğüne 2 ay kaldı.Ben d.kontrol şeyslerinden kullanma zamanım geldimi ?
Yaa bu konuda siz napıcaksınız son kararınız nedirr senağlama

he vallahi allahtan tecrübeliymiş yoksa güme gitmekte vardı işin ucunda kafamçokkarıştı
pashminacım cok saol cnmm şimdi hepsini tek tek dinlemeye başlıyorum :)) burcucum bende daha karar vermedim ama sanırım onu orkestraya bırakıcam ama harektli olarak bond girls ( born ) victory remix. bu güzel bi dinle
tamam tatlım bakıyorum. genelde yabancı düşünmüyorum herkes bizimle aynı duyguları paylaşsın diye ama pasta kesilirken neden olmasına.s hemen bakıcam

aslında bu şarkıyı çok severiz bende aşkımda :1rolleyes:

ay ne kadar sevinirim bilemezsin canımm :sm_cool:

birşey sormak istıyorum porland 24 parca yemek takımı 65.00 tl sizce fiyatı uygun mu????

cnm ben marketten 49 tlye almıştım

canım hapı halanın gelişinin 5.gününde alıyomuşsun bende alıcam hatta yarın gitmek istiyorum doktora halam bizdede saolsun kaydirigubbakcemile3
artık alma vaktimiz geldi

ben de öyleyim arsima bir sürü çıktı almıştım..neyi aldıysak attım..:)
çantam çok ağır yaaa yüklerle geziyorum valla:)

aynen kaydirigubbakcemile3

arsima hayırlı olsun canımgamyoncuiremsu

sağol kuzum Şeniz

ne ka romantikiz :)
peki bıcıbıcıyı soğuk suylamı yapalım kaydirigubbakcemile3
neyse kötü düşünmeyelim ben inanıyorum yetişcek
belki son ana gelecek ben stresten sıyırcam ama yetişcek :dance::dance::teytey:

kızlar ben bazen puanlama yapamıyorum sizde de bu sorun oluyor mu ?

bazen oluyor ama bu sorun değil
bi kişiye paun verdikten sonra bilmem kaç kişiye daha vermelisinki ona yine verebilesin
sorun böylemi

sağol çok düşüncelsin :roflol:

Geçen hafta ütü masamı aldım koçtaştan onu ekliyim

iyi günlerde kullan

yarın saat 1 de nikahım var kızlar yarın bu saatlerde evli olucamhihoyyyt

ay ne güzel
ne giyeceksin Şeniz

vu beterin beteri varmış :1shok:

kızlar bunlarda yeni yaptırdığımız iğne oyası gelin seti

iyi günlerde kullan Şeniz

Çok fazla takılma iyi düşün ki iyi olsun.

Şeniz

ben bu şarkıyı duydum ama bi kadın söylüyordu o kadar güzeldiki
bulursam dans şarkısı yaparım ama bulamadım

ben phılıps aldım ama daha kullanmadım

kızlar bende pasta kesilirken ne tarz bir şey çalmalı onu düşünemiyorum. hani asta gelinle damadın önüne gelirken ne çalsın. böyle eğlenceli ve sevimli bir şey olmalı ama nee

ben buldum inanılmaz hareketli
acaba diyorum pastayı keserken müziğin ritmine uyarsam pasta ne hale gelir

shantel - borino oro(doğru yazdım inşallah)

cnm ben marketten 49 tlye almıştım
canım hapı halanın gelişinin 5.gününde alıyomuşsun bende alıcam hatta yarın gitmek istiyorum doktora halam bizdede saolsun kaydirigubbakcemile3
artık alma vaktimiz geldi

Bende ilk günü alınıyor diye duydum :uhm: Ayy doktora gitmeyede çekiniyorum :1no2: Ne edicem nerelere gidicem ben pöfff -tatlicadiarzu-

kafamçokkarıştı

oyy geçmiş olsun bebişimm :1hug:
ben doğum kontrol hağı kullanmayı düşünmüyorum en azından ilk bebişim olana kadar.
kime sorsam danışsam tehlikeli dedi. burda da uzun sayfalar boyunca arkadaşlarla konuştuk bu meseleyi hatırlarsınız arsimada bayağı aydınlatmıştı bizi. yerimseniben
bizde eşim korunacak. :CüvCüv: sadece ilk gece ertesi gün hapı kullanıcam böyle karar verdim. adetim tam düğün günüme denk geliyor bu şekilde bir düzenle giderse. ama ben haziran ayında bir hafta erteleyici kullanıcam ki temmuz ayında düzeni değişip 1 hafta sonra gelsin. böylece düğünü ve balayını kurtarmış oluyorum. artık kesinleşmiş olan planım budur kuzucuğum. uzun araştırmalarım sonucunda böyle yapmaya karar verdim malesef

cnm 2ay erken gıbı 1ay once kesınbaşla doktora gıt ılk kez kullancaklar adetın 1.günü kullanıyor

Bende ilk günü alınıyor diye duydum :uhm: Ayy doktora gitmeyede çekiniyorum :1no2: Ne edicem nerelere gidicem ben pöfff -tatlicadiarzu-

canım doğum kontrol hapı kullanacaksan kesinlikle kendi fikrne göre gidip alıp kullanma.
arsimadan hatırla oda kullanacaktı doktor uygun görmedi
sakınn sakınn.... süprizzzzz

Betam git bir doktora canım, ben kullanıcam canım ama mayıs sonu gidicem doktora. Ona göre kullanıcam. Daha önce sivilcem için kullanmıştım doktor kontrolünde. Bir sıkıntı yaşamadığım için kullanmayı planlıyorum, erkeklere güvenmiyorum delikafadulden

dıttt yanşıl cevap 5.gün degıl bende öyel dusunup 4.günü 1ay varken duguen gıtıtm doktora dedıkı 1.gunu almazsan ılkkullananlar ıcın hıc faydası yok dugunden once baslayamadım mecburen. kıan gunu hastalandım yutmaya basladm ılk gunelrde mide bulnatısı yaptıgı ıcın onceden baslamak daha ıyı
doktorada gıdıp dıceksınki ben evlenıcem cocuk dusunmuyoruz hangı koruma yontemını uygun goruyorsunuz
burcu valal planını bozumuyum ama erkekler pek ıstemez o yontemı cnmmm:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…