Hemşom ben de teflon kalıplardan da alıcam mutlaka, riske atamam :roflol: Dün metroda gördüm 4 lü teflon kalıplar vardı kampanyalı ama ben iyice aşık olduğumdan kartımı evde bırakmışım, bişeycik alamadım :çok üzgünüm:
Halılardan royal ve sarayın ilk modellerini beğendim :1rolleyes:
Müebbetsevdam nasıl güzel bir takımdır öyle, çok beğendim. İyi günlerde kullan Şeniz
Hemşom ben de teflon kalıplardan da alıcam mutlaka, riske atamam :roflol: Dün metroda gördüm 4 lü teflon kalıplar vardı kampanyalı ama ben iyice aşık olduğumdan kartımı evde bırakmışım, bişeycik alamadım :çok üzgünüm:
Sulfat yaa inanamıyorum haa dün annemle metrodaydık fackelmann ın teflon kalıplarını diosun dimi canım aldım aldım bıraktım bende onları karar veremedim evde de hiç kullanmadık kelepçeli falan taşar maşar dedim fiyatlerı çok uygındıu dimi???
Bana biraz uzun olanı küçük geldi bir bayan daha vardı bunun için fırın çalıştırdığımıza değemz dedi hatta annem de düşünelim belki alırız dedi sonra koyduk yerine
Birde F&D nin ayaklı cam servisleri indirimdeydi gördünmü bilmiyorum ama hoşuma gitti bizimde ama koymaya yerimiz yok cuma anneaneeme giderken alcaz çeyizlerin bir kısmını oraya koydum.Bi bak fd leere
kızlar bende pasta kesilirken ne tarz bir şey çalmalı onu düşünemiyorum. hani asta gelinle damadın önüne gelirken ne çalsın. böyle eğlenceli ve sevimli bir şey olmalı ama nee
canımsın beta ya valla bak çok duygulandım kızlar şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız içina.s.
he vallahi allahtan tecrübeliymiş yoksa güme gitmekte vardı işin ucunda kafamçokkarıştıAhhh burcum ben de bişey bulamadım pastaya. Nişanımız öyle aceleye gelmişti ki giriş müziği dışında bişey hazırlamamıştık. Orkestradaki adam pasta içeri girerken hareketli sözsüz bir müzik çaldı, biz pastayı kesmeye hazırlanırken de müziği romatik bir parçaya çevirdi. Allahtan adam tecrübeliydi, yoksa kimbilir ne çalardı başkası -tatlicadiarzu-
tamam tatlım bakıyorum. genelde yabancı düşünmüyorum herkes bizimle aynı duyguları paylaşsın diye ama pasta kesilirken neden olmasına.s hemen bakıcampashminacım cok saol cnmm şimdi hepsini tek tek dinlemeye başlıyorum :)) burcucum bende daha karar vermedim ama sanırım onu orkestraya bırakıcam ama harektli olarak bond girls ( born ) victory remix. bu güzel bi dinle
aslında bu şarkıyı çok severiz bende aşkımda :1rolleyes:Pasta keserken...
Kenan Doğulu - Gelinim
sevgimi yücelttin
gülüşüme layıksın artık
Gel bana var bana melodim
Olacaksın gelinim
Güneşimi hak ettin
Sewgime layıksın artık
Gökyüzü gözlüm uzan bana
Seni ister kaderim
Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel
Bu yüreği başkası çözemez
sevgimi yücelttin
gülüşüme layıksın artık
Gel bana var bana melodim
Olacaksın gelinim
güneşimi hak ettin
sewgime layıksın artık
Gökyüzü gözlüm uzan bana
Seni ister kaderim
Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel
Telli duvaklı gelinlikler
Görmedi hiç böyle taze
Dualar ediyor bebekler
Kavuşmalı bak bu bedenler
Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel
Burcum çorba için teşkür ederim aaama bneni tatlı kesio bugün canım çikolata kazanının içine düşşem yetmez bana bugün.
Senin içinde şarkı bakalım keyifli çoşkulu bişeyler bulayım gönderirim sanada
birşey sormak istıyorum porland 24 parca yemek takımı 65.00 tl sizce fiyatı uygun mu????
Kızlar yaa benim halam geldi senağlama
Ve düğüne 2 ay kaldı.Ben d.kontrol şeyslerinden kullanma zamanım geldimi ?
Yaa bu konuda siz napıcaksınız son kararınız nedirr senağlama
ben de öyleyim arsima bir sürü çıktı almıştım..neyi aldıysak attım..:)
çantam çok ağır yaaa yüklerle geziyorum valla:)
arsima hayırlı olsun canımgamyoncuiremsu
Düğüne kadar yetişir be canımm korkma oturmazsanız inşaate en fazla su elekt. bağlanmaz artık elk. olmaması romantik bir ortam yaratsada su olmadığını varsayarsak .............
Neyse biz dua edelim elk. ve suda yetişsin en olmadı elk. yetişmesin ama su kesinlikle bağlansın sucuyu sıkıştırın kuşum
kızlar ben bazen puanlama yapamıyorum sizde de bu sorun oluyor mu ?
ıyıkı bişi dedık ha vurmayan kalmadı
patronum ozmn aman cok cok var dıodu bı baktıkı bu ay 1.yıl dönumu olmuş
herseyde halolur
arsıma hasta etme kendını ınş bıtcek evde olmadı bıze gelın bız cıkarıs evden:roflol:
Geçen hafta ütü masamı aldım koçtaştan onu ekliyim
yarın saat 1 de nikahım var kızlar yarın bu saatlerde evli olucamhihoyyyt
canım benim stres yapmaya değmez diye söyledik dün sana. bak nişanlınla gidp koltukları halletmişisniz. ya ben napıyım evimi düğünden sonra kurucam şaka gibi dimi :roflol: bizde öyle hayal kuruyorduk ev hazır olur bizi bekler diyorduk. çıkmadı lojman mecbur bekliycez düğünden sonra bekar hayatı gibi 1 hafta ordu evinde 1 hafta aşkımın şimdiki bekar evinde kalıcaz:roflol: düşününce akıl almıyor ama napalım öldürelimmi brbirimizi. sonra ev çıkacak badana boya temizlik eşya gelsin yerleşsin ohooooo asıl düğünden sonra benim tüm iş. ben yokken beni unutmayın temem miii :a015:
kızlar bunlarda yeni yaptırdığımız iğne oyası gelin seti
Çok fazla takılma iyi düşün ki iyi olsun.
KIZLARR YARDIMMMM
uff ya ben nişanda ilk dans müziğini ilhan şeşen sen benim şarkılarımsında karar vermiştik ama yine kararsız kaldım.türkçe şarkı istiyorum ama bunun dışında sizce ne alternatif olabilir çok karar değiştiriyorum yaa fisfisfis
mrb kızlar aranızda çubuk blender seti alan varmı hangi markayı öneriyorsunuz ya arzum almayı düşünüyorum bende ama.birde bu doğrayıcılar et çekmiyor demi.sadece sebze.bende robot almak istemiyorum mutfakta çok kalabalık sevmiyorum pratik şeyler olsun hemen diyorum ama akıl veriseninz sevinirim.kaydirigubbakcemile5
kızlar bende pasta kesilirken ne tarz bir şey çalmalı onu düşünemiyorum. hani asta gelinle damadın önüne gelirken ne çalsın. böyle eğlenceli ve sevimli bir şey olmalı ama nee
cnm ben marketten 49 tlye almıştım
canım hapı halanın gelişinin 5.gününde alıyomuşsun bende alıcam hatta yarın gitmek istiyorum doktora halam bizdede saolsun kaydirigubbakcemile3
artık alma vaktimiz geldi
Kızlar yaa benim halam geldi senağlama
cnm 2ay erken gıbı 1ay once kesınbaşla doktora gıt ılk kez kullancaklar adetın 1.günü kullanıyorKızlar yaa benim halam geldi senağlama
Bende ilk günü alınıyor diye duydum :uhm: Ayy doktora gitmeyede çekiniyorum :1no2: Ne edicem nerelere gidicem ben pöfff -tatlicadiarzu-
Bende ilk günü alınıyor diye duydum :uhm: Ayy doktora gitmeyede çekiniyorum :1no2: Ne edicem nerelere gidicem ben pöfff -tatlicadiarzu-
kafamçokkarıştı
oyy geçmiş olsun bebişimm :1hug:
ben doğum kontrol hağı kullanmayı düşünmüyorum en azından ilk bebişim olana kadar.
kime sorsam danışsam tehlikeli dedi. burda da uzun sayfalar boyunca arkadaşlarla konuştuk bu meseleyi hatırlarsınız arsimada bayağı aydınlatmıştı bizi. yerimseniben
bizde eşim korunacak. :CüvCüv: sadece ilk gece ertesi gün hapı kullanıcam böyle karar verdim. adetim tam düğün günüme denk geliyor bu şekilde bir düzenle giderse. ama ben haziran ayında bir hafta erteleyici kullanıcam ki temmuz ayında düzeni değişip 1 hafta sonra gelsin. böylece düğünü ve balayını kurtarmış oluyorum. artık kesinleşmiş olan planım budur kuzucuğum. uzun araştırmalarım sonucunda böyle yapmaya karar verdim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?