Bakkkk yaaaa çok üzüldüm arsimacım.ama üzülme bak düşüyor yavaş yavaş değerlerin.ama ilk dr un ilk gece kolaymı zor mu olcak demiş ya ona keşke bir baktırsaydın çünkü bir topikte okumuştum bir kız da böyle baktırmış onun çatısı darmış ve zor olabilir demiş bir merhem gibi bişey verdiğini yazmıştı.sende bir öğrenmiş olurdun yani canım ve böyle bişey varsa hiç canın yanmazdı.
arsima öbür sorunu bilemıyceğim kullanmadık:1no2:
kızlar bence geciktirici kullanmayın.bir sonraki adet çok sancılı geçiyormuş diye duydum ben.
arsima ben senin doktorunun dediği şeyi doktora teklif edicem kontrol etsin zaten korkuom rahatlatır bari beni
Arsima kocan tecrübeliyse ve ben bu işi o yöntemi kullanarak hallederim derse ne kalıoo ki geriye mebur güvencen canım kapıycan artık gözlerini....
arsima ben senin doktorunun dediği şeyi doktora teklif edicem
Arsima kocan tecrübeliyse ve ben bu işi o yöntemi kullanarak hallederim derse ne kalıoo ki geriye mebur güvencen canım kapıycan artık gözlerini....
arsima o soruna gelince hiç duymadım açıkçası ya ama zaten gerginken bide onu istemem açıkçası
pasminam kuzum sivilcemi sıkmaya gitmiştimm:roflol:
:roflol::hooray:
pasminam kuzum sivilcemi sıkmaya gitmiştimm:roflol:
parminam ve diğer kızlarrrrrr buldum pasta şarkımııııı çok eğlenceliiii :roflol:
yasemin kumral bim bam bomm :sm_cool:
hırsından çatlasın düşmanlar benimde artık bir kocam varrrrrrr:roflol::roflol:
gene derin mevzular içinde çeyiz güzellerimmm:))
valla ben hap aldm ılkgunler midemi çok bulandırdı sımdı bişey yok sadece cıldım kurudu biras bide goguslerde hassasıyet yaptı
çok şükür şimddlk bişey yokk
kafamçokkarıştı
oyy geçmiş olsun bebişimm :1hug:
ben doğum kontrol hağı kullanmayı düşünmüyorum en azından ilk bebişim olana kadar.
kime sorsam danışsam tehlikeli dedi. burda da uzun sayfalar boyunca arkadaşlarla konuştuk bu meseleyi hatırlarsınız arsimada bayağı aydınlatmıştı bizi. yerimseniben
bizde eşim korunacak. :CüvCüv: sadece ilk gece ertesi gün hapı kullanıcam böyle karar verdim. adetim tam düğün günüme denk geliyor bu şekilde bir düzenle giderse. ama ben haziran ayında bir hafta erteleyici kullanıcam ki temmuz ayında düzeni değişip 1 hafta sonra gelsin. böylece düğünü ve balayını kurtarmış oluyorum. artık kesinleşmiş olan planım budur kuzucuğum. uzun araştırmalarım sonucunda böyle yapmaya karar verdim malesef
cnm 2ay erken gıbı 1ay once kesınbaşla doktora gıt ılk kez kullancaklar adetın 1.günü kullanıyor
canım doğum kontrol hapı kullanacaksan kesinlikle kendi fikrne göre gidip alıp kullanma.
arsimadan hatırla oda kullanacaktı doktor uygun görmedi
sakınn sakınn.... süprizzzzz
Betam git bir doktora canım, ben kullanıcam canım ama mayıs sonu gidicem doktora. Ona göre kullanıcam. Daha önce sivilcem için kullanmıştım doktor kontrolünde. Bir sıkıntı yaşamadığım için kullanmayı planlıyorum, erkeklere güvenmiyorum delikafadulden
dıttt yanşıl cevap 5.gün degıl bende öyel dusunup 4.günü 1ay varken duguen gıtıtm doktora dedıkı 1.gunu almazsan ılkkullananlar ıcın hıc faydası yok dugunden once baslayamadım mecburen. kıan gunu hastalandım yutmaya basladm ılk gunelrde mide bulnatısı yaptıgı ıcın onceden baslamak daha ıyı
doktorada gıdıp dıceksınki ben evlenıcem cocuk dusunmuyoruz hangı koruma yontemını uygun goruyorsunuz
burcu valal planını bozumuyum ama erkekler pek ıstemez o yontemı cnmmm:1rolleyes:
çok anlamlı olur bence :)
Bu konu beni geriyo fazlasıyla henüz tam karar verebilmiş değilim,
aslında karar verdim doğum kontrol hapı kullanmayacaktım aşkım korunacaktı,
ama ya erkenden bebis olursa diye korkuyorum ben yine de bi doktora gitsem mi? :1no2:
geciktirici beni korkutuyo açıkcası;?
ayrıca erkegın krounam yontemınde bide şey var kesın degıl oyontemler korunanlarn bebişi çokgecikmiyor bilesiniz :ecrin_bebek:
burcu özgem ve betacım gelinliği görmedik demissiniz ama itiraf etmeliyim ki dün gün boyu canım sıkkındı bu yüzden.
hepimizin zevkleri farklı farklı ve beklediğim yorumları alamayınca canım sıkıldı
olumlu seylerde söylendi gerci özellikle Esmy'cim saolsun :)
yeniden koymaya çekiniyorum açıkcası, bikaç olumsuz sey de daha duyarsam
bayıla bayıla aldığım gelinliğimden soğuycam diye...
gene derin mevzular içinde çeyiz güzellerimmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?