Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arsima kocan tecrübeliyse ve ben bu işi o yöntemi kullanarak hallederim derse ne kalıoo ki geriye mebur güvencen canım kapıycan artık gözlerini....

doğumdan biliyorum anam ve ablamında öyle benimde öyledir kanımca ama onlar sorun yaşamadı inş. bende yaşamam
ya bide kadın çok ısrar etti
ben o gün baktırmayınca
adetin ilk günü gel hem bakarım hemde ilacı veririm dedi
adetin ilk günü nası bakcan dedim
kan beni bozma dedi cadı gibi bi kahkaha attı ben tırstım

arsima öbür sorunu bilemıyceğim kullanmadık:1no2:

sağol canm

kızlar bence geciktirici kullanmayın.bir sonraki adet çok sancılı geçiyormuş diye duydum ben.

hmm şimdi kullansam düğünden sonraki kötü geçer demek :)
ama ya arkama geçerse kafamçokkarıştı

arsima ben senin doktorunun dediği şeyi doktora teklif edicem kontrol etsin zaten korkuom rahatlatır bari beni

ben psikolojik olarak çatala oturamam

pasminam kuzum sivilcemi sıkmaya gitmiştimm:roflol:

parminam ve diğer kızlarrrrrr buldum pasta şarkımııııı çok eğlenceliiii :roflol:

yasemin kumral bim bam bomm :sm_cool:

hırsından çatlasın düşmanlar benimde artık bir kocam varrrrrrr:roflol::roflol:

arsima ben senin doktorunun dediği şeyi doktora teklif edicem

Buket sana katılıorum benim çikolata kistim var ve 6 ayda bir ultrasona girmek zorundayım evleneceğime yakın aşkım da bende detaylı muayeneden geçiçez şimdilik çocuk istemiyıruz ama kısmet ederse allah 3-4 sene sonra istiyoruz bana kalsa hemen yaparım çok istiyorum amaişte maddi bakımdan ve evliliğn oturması açosından böyle düşündük.

valla ben hap aldm ılkgunler midemi çok bulandırdı sımdı bişey yok sadece cıldım kurudu biras bide goguslerde hassasıyet yaptı
çok şükür şimddlk bişey yokk

Arsimacım, burcunun atlattığı gibi yaparsan daha iyi olur. Zorlanmamış olursunuz.
Adetliyken bakayım demiş çünkü o zaman daha net oluyormuş, ama alttan muayne edemez

Ben geciktiri değil düzenleyicii aldım, ama fayda etmedi ayn döngümde regli oldum daha uzun sürü ve az az geldi ben haptan oldu diye düşünüyorum.

Nazar, aynı hapı kullandı onda sorun olmadı.

Çatalda da bir şey yok ben bir kaç kez tecrübe ettim, kendinize korku vermeyin.

çatının dar olmasıyla ilk gecenin zor geçmesi mevsunu ilk kez duyuyorum, bildiğim doğumda darlık sorun olur.

ılk gece rahat olup kasılmadıkça sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Arsima kocan tecrübeliyse ve ben bu işi o yöntemi kullanarak hallederim derse ne kalıoo ki geriye mebur güvencen canım kapıycan artık gözlerini....

ı ıh
ikimizde ilkiz
ve mecburen pre...

arsima o soruna gelince hiç duymadım açıkçası ya ama zaten gerginken bide onu istemem açıkçası

bende istemem ama başka çaremiz yok ki
bi dönem ilaç kullansam desem kendimi riske atamam

pasminam kuzum sivilcemi sıkmaya gitmiştimm:roflol:

sıkma iz kalacak
Allah seni davul e tmesin şarkıya bak :roflol:

:roflol::hooray:

Ayyy çatlak arkadaşım benimmm.(kızmıyosun dimi böyle dedim diye samimiyetimize güveniyorum)
bende dedim nerde bu kız yazmıo neyse bulduğuna sevindimm içine sindiyse tamamdır tatlım :lepi: :lepi::1hug:

burcu özgem ve betacım gelinliği görmedik demissiniz ama itiraf etmeliyim ki dün gün boyu canım sıkkındı bu yüzden.
hepimizin zevkleri farklı farklı ve beklediğim yorumları alamayınca canım sıkıldı
olumlu seylerde söylendi gerci özellikle Esmy'cim saolsun :)
yeniden koymaya çekiniyorum açıkcası, bikaç olumsuz sey de daha duyarsam
bayıla bayıla aldığım gelinliğimden soğuycam diye...

tubişe katılyorum kasmayın iş kocada bitiyorrrr kaydirigubbakcemile5 tövbe tövbe

valla ben hap aldm ılkgunler midemi çok bulandırdı sımdı bişey yok sadece cıldım kurudu biras bide goguslerde hassasıyet yaptı
çok şükür şimddlk bişey yokk

aslında hap+prezervatif çifte koruma kızlar kesin çözüm hem terübesizler için bazı şeyler aşılmış olur .

Vücudun uygunmuş demkki esmy cim

cnm 2ay erken gıbı 1ay once kesınbaşla doktora gıt ılk kez kullancaklar adetın 1.günü kullanıyor

canım doğum kontrol hapı kullanacaksan kesinlikle kendi fikrne göre gidip alıp kullanma.
arsimadan hatırla oda kullanacaktı doktor uygun görmedi
sakınn sakınn.... süprizzzzz

ayrıca erkegın krounam yontemınde bide şey var kesın degıl oyontemler korunanlarn bebişi çokgecikmiyor bilesiniz :ecrin_bebek:

Tüm yazılanlara göreee karar verdimm yarın doktora gidicem :1ninca:
ben öyle orama buramam baktırmam ama :1ninca: Çok üzgünüm çoook

bende ilk gün :ecrin_bebek: zedelerden olmak istemiyorum :1no2: Ve kocacığımada güvenemem :mymeka: Ondan dediğiniz gibi önce bi doktora gidimm benimm bi derdim var diyimm kaydirigubbakcemile3

Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaştığınız içinde çoookk teşekkür ederimm :enbuyukkk:

kız deli kimse kötu demedı renk farkı var gıbı dedı
benımde etegın dısıdnakı saten kırık beyaz ıcı bembeyazdı ben dedım kzıa bune böyle felan ama ogun kimse niye öyle bu demedı
sende aynı bensın etkılenıp cokbegenerek aldıgın şeyden soğuyabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…