Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çokmuş

hım iyiki almamışım :)
baberkonun eklediğini görünce tahmin ettim seninde öyledir diye :)

ben yanyana dizicem
üstüste koyunca almak zor olur
rafları bunlara göre çizdim ben

benimkiler bunlardan işte yalnız üstünde türkçe yazıyor ve kapaklarında yuvarlak camlar yok sırf bambu işte kazık yediğim kavanozlar -tatlicadiarzu-

Şeniz

Arsima, kavanozlarımız aynı canım içine kuru gıdaları koyunca çok şirin oluyorlar.

:lepi:

hersey bitti sanırım
babamlar düğünü eylule ıstıyorlar
allahım çok ama çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmm

hersey bitti sanırım

morçilek canım ağustos 21 ramazan sizin en geç ekim en erken ağustos başı yapmanız lazım düğünü benimde geçen yıl ekimde oluyordu düğünüm ben istemedim hiç üzülme canım:teselli: nişanlım o zamanlar geçer mi bu zaman diyordu bak şimdi 1,5 ay kaldı geçiyor geçiyoor baba evinin tadını çıkar :sm_cool::sm_cool:

hersey bitti sanırım

Neden öyle istiyorlar, sakin ol ve öyle konuşun. Damat ne diyor bu duruma.

Esmycim, çalışıyorum canım, bizi yemeğe almadılar daha onlar aldıktan sonra ben onları alırım diye düşünüyorum.
Menü bize göre iyi basit yemekler, araya seytinyağlı taze fasülye yada barbunya yapabilirsin veya bir gün önceden dolma yapabilirsin. Közlenmiş kırmızı biber alabilirsin veya biber kavurup yoğurtlu tercihe göre sarımsaklı olarak yapabilirsin.

hersey bitti sanırım

nohutlu pilav yapcamıcınde nohut olacak
araya sebze yada zaytnyağlı sıkıstırmıyımmı
cnm ben senın kadar marıfetlı deyılımli ooo sen bitirmisisn olayı

bende once onların almasını bekledım kımseden sec cıkmadı barbunya olabılırm orya kozlenmıs patlıcan kırmızı bıber alcam hazır ama

süper menüü..
çupra sonrası bi de kavun dilimlesen rakının yanına misss..
ama mevsimi değil

hersey bitti sanırım

hayırdır kuzum ne oldu anlamadım :uhm:

hiii evlenmesem mi
obez olurum Allah muhafaza

bende once onların almasını bekledım kımseden sec cıkmadı barbunya olabılırm orya kozlenmıs patlıcan kırmızı bıber alcam hazır ama

Bende hazır olarak düşünerek dedim zaten kaydirigubbakcemile3

minik ya canım kavun çekti resmen kokusu burnuma geldi ohh mis gibi

yapacak çoookkk işim var ben oturuorum bilg başında ütüm var dağ gibi yaaaa offf evi süpürmem lazım toz almam lazım yaaa beyaz mobilya güzel duruoda çok toz gösterio deli olcammm

vallamı :1shok:
ben sırf bu yüzden wengeden vazgeçtim senin renge döndüm

aynısını benim kuzenimde yaptı aynı yastayız kardesim gibi :) krem renk yada beyaz giyerim diye tutturdu
bende baktım bas edemiyorum " eğer sen krem renk giy benim düğünüme
bende seninkine gelinlikle gelmezsem ne oluym" dedim
:teytey:

evt geçti onunkiler..
1 tane krem verdi içine antibiyotik katılan bişey
1 solusyon birini sabah birini akşam sür demiş...şimdi hiç yok

benimde 4 tanee kaynım var hiç görümcem yok sırnaşık şey

benim iki görümcem 5 de kaynım var :) nasılaamaaa
hic düsünmezdim bu kadar çokkardesli biriyle evlenmeyi en fazla iki kardes diyodum yine büyük konustum benneyaptımki

bugun dr gtcem
çillerım ve sıvılcelerım ıcn
acep ordan alcam ılacları ssk karsılar mı
bıde cıldıyeye gtcem demı

benimde sivilcem olmazdı hic ama yaklasık iyi aldır yanak cevremde sivilce-cikler cıkmaya basladı
doktora gittim bana benzamisin krem verdi alkol ve birsey katılarak hazırlanıyor,
bi de solüsyon bi de normal bi antibiyotik kurutsun diye
düzenli kullanıyorum azalma oldu ama kökten bitmedi tabi ufacık tefecik var
tavsiye ederim
ismini yazarım istersen sana,
:teselli:

GLCNN cok tsk ederım cnm once dr gıdem gelınce sana yazarım bakalım aynı ılac mı sımdık yazarsan kafam karısık tatlım
benımkı kökten gıdr ınş yaa zaten cok az cıkıyo ama gtmemesı gözumu korkuttu ozellıkle çiller ıcn gıdıyorum

hehehheh malesef evet henüz mevsimi değil ama mezeler var acılı ezme, şaksuka,haydari,fava yapıcam bide peynir tabağı yapıcam ee yeter rakının yanına

ayy acıktım mı ne öğlen oldu mu ki
yapacak çoookkk işim var ben oturuorum bilg başında ütüm var dağ gibi yaaaa offf evi süpürmem lazım toz almam lazım yaaa beyaz mobilya güzel duruoda çok toz gösterio deli olcammm

beni korkutuyosun ev isleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…