45 liraymış
canım sakın metal alma kuzenim 10 aylık evli ve metal kavanoz aldığı için 1000000 pişman mutfakta yemeğin buharıyla mahvolmuş izler kalmış su izi gibi silince yarı çıkıyormuş yarı çıkmıyormuş belki o kalitesiz metal aldı bilemiyorum ama yinede benden sana bi fikir ben beyaz porselen aldım kapakları bambu çok şık duruyor ama epey tuzlu oldu -tatlicadiarzu-
canım ben bunları çok beğenmiştim:asigim:
hatta bi tane fazla alırım içini şeker le doldururum mutfak masasında hep durur
gelen çocuklara veririm diyodum
ama istifleme konusunda kapakları düz değil ya üst üste koyamam diye almadım
senin almana sevindim ama çok beğendim çünkü
büyük boyları iyi mi erzak için?
benimkiler bunlardan işte yalnız üstünde türkçe yazıyor ve kapaklarında yuvarlak camlar yok sırf bambu işte kazık yediğim kavanozlar -tatlicadiarzu-
Arsima, kavanozlarımız aynı canım içine kuru gıdaları koyunca çok şirin oluyorlar.
hersey bitti sanırım
babamlar düğünü eylule ıstıyorlar
allahım çok ama çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmm
hersey bitti sanırım
hersey bitti sanırım
hersey bitti sanırım
cnm gayet güzel bence pilav yapacakmısın?? Tavuk patates in yanına tabakta güzel durur şöyle tel şehriyeli ohh mis. Benimde yarın akşam kocişimin ark gelio ızgara çupra yapıcam mezeler yapıcam bol yeşillikli bi salata ortaya ee rakıda var daha ne olsun dimi
hersey bitti sanırım
neden öyle istiyorlar, sakin ol ve öyle konuşun. Damat ne diyor bu duruma.
Esmycim, çalışıyorum canım, bizi yemeğe almadılar daha onlar aldıktan sonra ben onları alırım diye düşünüyorum.
Menü bize göre iyi basit yemekler, araya seytinyağlı taze fasülye yada barbunya yapabilirsin veya bir gün önceden dolma yapabilirsin. Közlenmiş kırmızı biber alabilirsin veya biber kavurup yoğurtlu tercihe göre sarımsaklı olarak yapabilirsin.
cnm gayet güzel bence pilav yapacakmısın?? tavuk patates in yanına tabakta güzel durur şöyle tel şehriyeli ohh mis. benimde yarın akşam kocişimin ark gelio ızgara çupra yapıcam mezeler yapıcam bol yeşillikli bi salata ortaya ee rakıda var daha ne olsun dimi
hersey bitti sanırım
o kiloyu şöle aldım efenimmmm eşim açma böreği çok sever bende özellikle hafta sonları yaparım o uyurken sabah erkenden kalkıp hamur açıorum:ecrin_bebek: sonrada mideye indirioruzzz onun boğazı hiç durmadığı için bende yiyorum onunla malesef 53 kilo oldum.)))
bende once onların almasını bekledım kımseden sec cıkmadı barbunya olabılırm orya kozlenmıs patlıcan kırmızı bıber alcam hazır ama
hehehheh malesef evet henüz mevsimi değil ama mezeler var acılı ezme, şaksuka,haydari,fava yapıcam bide peynir tabağı yapıcam ee yeter rakının yanına
nohutlu pilav yapcamıcınde nohut olacak
araya sebze yada zaytnyağlı sıkıstırmıyımmı
cnm ben senın kadar marıfetlı deyılımli ooo sen bitirmisisn olayı[/QUOTE
önden mercimek çorbası
sonra börekler
tavuk patates nohutlu pilav
zetinyağlı bişey yapabilirsin taze fasülye çok güzel şimdi tam zamanı zeytinyağlı yap
yalnız şu tavuk pilav ve patates yani ana yemeğin hepsi biraz kuru şeyler yaa yanına komposto yapabilirsin güzel gider esmacım
sğol cnm ALLAH yardımcım olsn ıns
yapacak çoookkk işim var ben oturuorum bilg başındaütüm var dağ gibi yaaaa offf evi süpürmem lazım toz almam lazım yaaa beyaz mobilya güzel duruoda çok toz gösterio deli olcammm
Burcuuuuu canım, yine cici şeyler almışsın, özellikle kırmızı ev elbisesinin rengi harika. İyi günlerde kullan canım Şeniz
Tobi ne şirin şeyler almışsın, fiyatları da çok uygun. Güzel günlerde kullan. Bu arada elbise konusu kapandı ama ben de fikrimi söylim bence de farklı bir renk al. Kuzenim ısrarla beyaz veya krem giymek istiyordu benim düğünümde ama ben izin vermedim kötükedihüso Dün bile şansını deneyip sordu, hayııııııııııııırrrrrrrrrrr dedimklava:
evt geçti onunkiler..
1 tane krem verdi içine antibiyotik katılan bişey
1 solusyon birini sabah birini akşam sür demiş...şimdi hiç yok
benimde 4 tanee kaynım var hiç görümcem yok sırnaşık şey
bugun dr gtcem
çillerım ve sıvılcelerım ıcn
acep ordan alcam ılacları ssk karsılar mı
bıde cıldıyeye gtcem demı
hersey bitti sanırım
hehehheh malesef evet henüz mevsimi değil ama mezeler var acılı ezme, şaksuka,haydari,fava yapıcam bide peynir tabağı yapıcam ee yeter rakının yanına
yapacak çoookkk işim var ben oturuorum bilg başındaütüm var dağ gibi yaaaa offf evi süpürmem lazım toz almam lazım yaaa beyaz mobilya güzel duruoda çok toz gösterio deli olcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?