yaa hemde nasılllll bir gün silmeee vay halineee sanki hiç silmemişim gibi beyaz ya herşeyi belli ediooo. ben artık şey yapıorum elektrik süpürgesinin toz alma aparatını takıom önce tozları çekiom sonra siliom öbür türlü tozlar yerine oturuo tekrardan
cnm ya cok uzudlm hep olan cocuklara oluyor arada kalıyorlar yaa2 ay oldu nışanlanalı bızımkılerı 1 kere mı ne aradılaar.babamlar çok kırgın.bwn aılemden ayrı yasıyorum.allahım ço kkarışıkk hersey.babam agırdan aldıklarını cok da heveslı olmadıklarını düşünüo.
Damat ne desin babam böle ıstedıkten sonra.bişi diyemez
ben işleri bu hale getırınceye kadar ne çileler çektım
yeter artık çıldırmak uzereyımmmmmmmmm
herkes haklı herkessssss
2 ay oldu nışanlanalı bızımkılerı 1 kere mı ne aradılaar.babamlar çok kırgın.bwn aılemden ayrı yasıyorum.allahım ço kkarışıkk hersey.babam agırdan aldıklarını cok da heveslı olmadıklarını düşünüo.
damat ne desin babam böle ıstedıkten sonra.bişi diyemez
herkes haklı herkessssss
sadece arayıp su tarıhte düğün yapalım mı deselr bıle yeterdı ama yapmadılar.saygıda kusur etmıyorum elımden gelenı yapıyorum
işler nasılo bu hale geldı.ben nerde hata yapıyorum
o kadar mutsuzum kı anlatamam
hiçbirsey elımde degıl
ben hep ii anlaşırlar dıye hayal etmıştım
nişanlanmamız buıle 3 yılı aldı ben hersey ıcın sabrettım.bazen atsam su yuzuu hepsi gecer dıyorum ama o da olmuyo.2 tane görümcemın evlenmesını bekledım.sıra bızdeyken.sonra bebekleri oldu doğmasını sonra 40 ı çıksın dıye bekledm
aılemın de sabrı tastı ne olacak şimdiiii ne
o kadar mutsuzum kı anlatamam
hiçbirsey elımde degıl
ben hep ii anlaşırlar dıye hayal etmıştım
nişanlanmamız buıle 3 yılı aldı ben hersey ıcın sabrettım.bazen atsam su yuzuu hepsi gecer dıyorum ama o da olmuyo.2 tane görümcemın evlenmesını bekledım.sıra bızdeyken.sonra bebekleri oldu doğmasını sonra 40 ı çıksın dıye bekledm
aılemın de sabrı tastı ne olacak şimdiiii ne
2 ay oldu nışanlanalı bızımkılerı 1 kere mı ne aradılaar.babamlar çok kırgın.bwn aılemden ayrı yasıyorum.allahım ço kkarışıkk hersey.babam agırdan aldıklarını cok da heveslı olmadıklarını düşünüo.
damat ne desin babam böle ıstedıkten sonra.bişi diyemez
herkes haklı herkessssss
hiçbir sey
babasına karsı ağzını acıp tek kelıme söylemez o
olsun dıyor olsun sadece bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?