Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ama gamze siyah daha bter cnmya

2 ay oldu nışanlanalı bızımkılerı 1 kere mı ne aradılaar.babamlar çok kırgın.bwn aılemden ayrı yasıyorum.allahım ço kkarışıkk hersey.babam agırdan aldıklarını cok da heveslı olmadıklarını düşünüo.
damat ne desin babam böle ıstedıkten sonra.bişi diyemez
ben işleri bu hale getırınceye kadar ne çileler çektım
yeter artık çıldırmak uzereyımmmmmmmmm
herkes haklı herkessssss

sadece arayıp su tarıhte düğün yapalım mı deselr bıle yeterdı ama yapmadılar.saygıda kusur etmıyorum elımden gelenı yapıyorum
işler nasılo bu hale geldı.ben nerde hata yapıyorum

cnm ya cok uzudlm hep olan cocuklara oluyor arada kalıyorlar yaa

o kadar mutsuzum kı anlatamam
hiçbirsey elımde degıl
ben hep ii anlaşırlar dıye hayal etmıştım
nişanlanmamız buıle 3 yılı aldı ben hersey ıcın sabrettım.bazen atsam su yuzuu hepsi gecer dıyorum ama o da olmuyo.2 tane görümcemın evlenmesını bekledım.sıra bızdeyken.sonra bebekleri oldu doğmasını sonra 40 ı çıksın dıye bekledm
aılemın de sabrı tastı ne olacak şimdiiii ne

sadece arayıp su tarıhte düğün yapalım mı deselr bıle yeterdı ama yapmadılar.saygıda kusur etmıyorum elımden gelenı yapıyorum
işler nasılo bu hale geldı.ben nerde hata yapıyorum

peki nişanlın ne diyor

morcilek cnm üzüldüm ama düğün tarihiniönce sen nişanlınla kararlaştır sonra o ailesine desin.Kabul ederlerse sende sizinkilere danış olur mu diye tamam derlerse yer ayarlayın.Bzide öyle oldu mesela ben sıkıştırdım nişanlımı bewlirleyelim yer kalmayacak diyna kalsa hala belli değildi oda ailesine söyledi biz bu tarihi istiyorz diye onlarda kabul ettiler aileler haberdar edildi ve yer ayarlandı.

hiçbir sey
babasına karsı ağzını acıp tek kelıme söylemez o
olsun dıyor olsun sadece bu

görümcenin bebekleri olacak diye neden beklettiler ki onu anlamadım..

üzüldüm kuzum ya
ama bi sakin olmaya çalış üzme kendini
elbet çözümlenir

ya arayıp sormamaları çok sıkıntı.iş benden çıktı artık.babamı üzgün görmeye dayanamıyoruummmmmmm

tatlım belki henüz hazır değillerdir. sen durumu damattan öğren sonra ailene söylersin.
yani işte hazır olmadıkları için aramaya çekinmişler falan diye.

damat ne desin babam böle ıstedıkten sonra.bişi diyemez
dama bunu kimin babası için dedi anlamadım.

bebek doğsun 40 ı çıksın
işte.bılmıyorum
arada kaldım iyice
atım su yüzüüüüü
olsun bitsin

kimse kimseyi beklemek zorunda değil bu biraz maddi duruma bakıyo morçilekçim sanırım karşı taraf pek sıkı fıkı olmak istemiyor nişanlın ne düşünüyor bu konuda aslında dümen bizim elimizde yani çiftlerin aileleri idare etmekte ikisine düşüyor nşanlınada çok iş düşüyor

hiçbir sey
babasına karsı ağzını acıp tek kelıme söylemez o
olsun dıyor olsun sadece bu

ailesi sana karşı nasıllar...

belki atrılırsınız diye uzatıyo olabilirlermi acaba..

Karamsar yaklaştım kusura bakma canım ama evlendikten sonra üzülmendense şimdi bunları bilemek en iyisidir bence

her ıkısı ıcın de.çok ataerkıl bı aıle
çok iyiler ama baba ne derse o
fikrimiz yok bizim

canım senin konuşacağın tek kişi nişanlın bence oda ailesiyle konuşacak ve aldığınız kararları onlara ileticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…