Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bana karsı çok ıyıler.aslında onlara göre hiç bi sıkıntı yok.ama babamın sabrı tastı.
benım de
nışanlım çok ıyı ama saygı konusunda fazla abartılıdır.babası ıle siz lı bizlı konusur.
işler çok karıştı
herkes böle mı evlenıoooooooo

off çok zor ya bence uygun dille nişanlın ailesiyle konuşmalı başta da sen nişanlınla ne istediğini konuş

ya arayıp sormamaları çok sıkıntı.iş benden çıktı artık.babamı üzgün görmeye dayanamıyoruummmmmmm

cnm ya allah bı çıkar yol gostersın inş
aılenın uzulmesıne dayanmıyorsun cok normal bu

bencede nişanlınla hemen konuşmalısın..

neden tarih belirlenmiyo bunu sor belki maddi olarak uygun değiller söylemeye çekiniyolar belli olmaz canım
önce konuş üzme kendini

sakınleşmelıyım sanırım
ben eylulu beklemek ıstemıyorum .zatenn tek yasıyorum ve bıktım artıkk.beklemekten yoruldum gücüm kalmadı

bizim tarih belirlemizde şöyle oldu önceden hep nişanlım askerden gelinceki yaz derdik
neyse askerliğin bitmesine az kalmıştı
dediki haziranın ikinci yada üçüncü haftası evlenelim sen sec dedi
adetime göre ikinci haftayı sectim (gerçi değişen bişe olmadı adetim kaydı düğün gününe)
ben annemlere söledim onlar siz ne zaman isterseniz dediler
sonra bigün onlarda kahvaltı yapıyorduk biz böyle düşündük siz ne dersiniz dedik
onlarda uygun gördü
nişanlımın teskere aldığı gün düğün gününü aldık
daha sonra ailece geldiler konuştular yapılacakları

hiçbir sey
babasına karsı ağzını acıp tek kelıme söylemez o
olsun dıyor olsun sadece bu

klava:

görümcenin bebekleri olacak diye neden beklettiler ki onu anlamadım..

iyiki onların düğnü beklemediler klava:

Canım üzüldüm şimdi yaaa, burda en büyük iş nişanlına düşüyor bence. Aradaki dengeyi onun kurması, yani sizin birlikte kurmanız gerekiyor

3 senedemi bıktın bence sen iyice bunalmışsın ben 2004 ten beri bekliyorum lütfen sirkelen kendine gel su akar yolunu bulur konuş bence biran önce nişanlınla oda yavaştan ailesini hazırlasın yaş kaç bu arada

ya arayıp sormamaları çok sıkıntı.iş benden çıktı artık.babamı üzgün görmeye dayanamıyoruummmmmmm

:teselli::teselli:

bebek doğsun 40 ı çıksın
işte.bılmıyorum
arada kaldım iyice
atım su yüzüüüüü
olsun bitsin

olmaz öyle hemen onu düşünme
önce çözüm bulmaya çalışalım
en son çare o

her ıkısı ıcın de.çok ataerkıl bı aıle
çok iyiler ama baba ne derse o
fikrimiz yok bizim

bu kötü tabi yasakkelime

herkeste bazı sorunlar oluyor kuzum
kimsenin sorunsuz evlendiğini görmedim

sizlerı de sıktım kızlar kusura bakmayın

yok be canım
sen üzülme yeter biz seni dinler derdine deva olmaya çalışırız

ben yemeğe gidiyorum kısçeler

morçileğim üzülme olurmu
dua et hakkınızda hayırlısı olması için

tamam babasına karşı konuşmasın nişanlın
ama fikrinide belirtsin yani o kadar da olmaz ki...

ne sıkması canım tabiki derdimizi dinlicez birbirimizin yardımcı olmaya çaılışıcaz:teselli:

bebek doğsun 40 ı çıksın
işte.bılmıyorum
arada kaldım iyice
atım su yüzüüüüü
olsun bitsin

tatlım, nişanlının ailesinden bir beklentisi varmı? yoksa ikinizmi yapacaksanız?
ikiniz yapacaksanız tarihi herşeyi ayarlamak size kalıyor.
Ailesi yapacak ise de maddi durumları falan nedir ne zaman olabilir nişanlının oturup ailesi ile görüşmesi gerekiyor.
Sizin istediğiniz bir zaman var ise ailesiyle o zamana kadar hazırlanabilirlermi konuşması gerekiyor.
Yani herşey nişanlında bitiyor.

:içelim:

morçilek cnm üzülme diyecem ama sonuna kadar haklısın
arada kalan sensin herkes kafasına göre hareket edemez. onu bekle bunu bekle tamamda ömür geçiyo.
nişanlın maddi durumdan ötürü bekletiyosa bile kayınpederin babanı arayıp görüşsün ve babanın aklındaki soru işaretleri gitsin

ya onlar ve benımkıler yapacaklar.biz de para yok.ben ankarada yasıyorum aılem baska sehırde nışanlımla aynı iş yerındeyız babam buna cok bozuluo.nışanlımın aılesı se burda.
benı ıstedıklerı zaman bıle tartışma olmuştu.
babam neden böle oldu.çok uzadı bu iş fakan demişti.yüregim agzıma gelmıştı.allahım ne zor bu işler.evet sakınleşmelıyım
hersey olacaına varacak.hazıran sonu dıye beklerken eylul çok uzak.akşama nışanlım babamı arayacak konustum.aılelerın farklı olmasından kaynaklanıo.babam kız babası olduumu anlamadım gidip biz mı ısteyeceız bıloe dıordu
allahım bana yardım et.sakın sakın bitsin bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…