herkesın cıldıne ıyı gelen sıze gelmeyebılıroyuzden sakın tavsıyelı krem kullanmayın cılt kendını zor yenıler hatta hıc yenılemezse böle olursunuz-tatlicadiarzu-
ben burda cok okudum yok arapkızı kremıymış nan aldım baktım ıcnde ne kullanma kağıdı ne tarıh var nerde uretıldığı bıle yok allah korusun cahıl ınsan cok önce dr gt cnm10 tl muayne devlet hastenelrınde beles
ewet hazırları daha ucuz ama dediğin gibi basitler... tül olurda şöle olur...2kat olmalı..içindeki kınayı koyduğun poşet görünmez mi?görünsün diosan olur...kelebek olur,çiçek olur,kumaştan kalp kesersin,nazar boncuğunuda kapatma yerine doğru takarsın...çoook seçenek var...ne bilem nikah şekeri gibi kutular var..onlardan alıp içine kınayı koyarsın..yaa hazırlar daha mı ucuz olur diyosun?
ekonomik ve şık olsun diyorum ama?bilmem hazırlar da çok basit .
ben beyaz tülden istiyorum mesela üzerine de silikonla bi kelebek yada dediğin gibi nazar boncuğu taksam?
yaa hazırlar daha mı ucuz olur diyosun?
ekonomik ve şık olsun diyorum ama?bilmem hazırlar da çok basit .
ben beyaz tülden istiyorum mesela üzerine de silikonla bi kelebek yada dediğin gibi nazar boncuğu taksam?
aşkım safir çamlıca evlerinden istiyor ben ev sıcak olsun güneş görsün neresi olursa olsun diom ayıptır sölemesi çok üşütüümdekışın falan wc'ye gitmeye üşenirim kıçım donuyor diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:konyayı da biliyorsun ocak şubat çekilmez oluyor -tatlicadiarzu-nasip bakalım tutarsak sana yazarım evi a.s.
Walla hiç mac duymadım canım ben :uhm: Olmadı inglot var ordakilere sorayım bii :uhm:
Walla sorma bende hap kullanma taraftarı değilim ama kocişide pek güvenmiyorum :1no2:
2 ay önceden kullanıcam duruma göre yan etkisi olursa bırakıcam Çok üzgünüm çoook
Banada koca korusun benden kendiinii :mymeka: kaydirigubbakcemile3
Tamam canımm saol a.s.
Walla hiç mac duymadım canım ben :uhm: Olmadı inglot var ordakilere sorayım bii :uhm:
Walla sorma bende hap kullanma taraftarı değilim ama kocişide pek güvenmiyorum :1no2:
2 ay önceden kullanıcam duruma göre yan etkisi olursa bırakıcam Çok üzgünüm çoook
Banane koca korusun benden kendiinii :mymeka: kaydirigubbakcemile3
Tamam canımm saol a.s.
Kızlar kına işini erkek tarafı yapmıyormu?? Siz kendinizmi hazırlayacaksınız????
valla dr amca dedı krem ıste yatarken sürceksın
:1shok: yok nan beım öle cok çillerımde yok resmımı yakından ceker eklerım bı ara
HAYATIM sende böyleysen bız napak:1closedeyes: sakın ol ama huyun aynı ben ılla ellıycem kokluycam dokuncam öle alcamkaydirigubbakcemile3
BETA makyajlar ığrenc dersem kızmazsın demı okadr para alıyolar hıc guzel deıl bence kızlar guzel ama onlar makyajı yapamamışlar
sonucta makyaj guzel olsa ne çirkınler guzel oluyo
ayrıca saol hemen alam ondan dermışım sıvılceler ıcn kaydirigubbakcemile3
fikrinize ihtiyacım var
becerebilir miyim ben bu işi?
http://www.kadinlarkulubu.com/kina-gecesi/276440-kina-kesesi.html
CAnım spirali doğum yapan kişilere takıyolar..Walla korkuyorum ben ilk geceden ondan tedbirli olmam lazım :1ninca: Evet burda inglot var sürekli alış veriş yapıyomda :1ninca: Ama ordakilere hiç sormadım makyaj yapıyolarmı :uhm: Araştırıcam bakalım onuda..inglot ta süper..park grubunun içinde nine west vs onlar makyaj yapmıo sanırsan satışı var sadece...tekin acardaki makyöjlerde iyi yapıo..ilaç konusundada sen biliin canım kilo amamak için spiral kullananda çok
mac en iyi makyaj :lepi: süper makyaj :lepi: ben duydum :lepi:
hatta makyaj sbitleyicisini istiyorum ama kocaelide hiç bir yerde bulamıyorum 35 lira falan bir şeymiş :çok üzgünüm:
zaten bütün mayaj malzemeleri mineral içerikli bu mac in. ama makyajıda 300 falan yapıyorlardı en son duyduğumda yerimsenibenbeni aşar ama şu sabitleyiciyi bulabilsem :çok üzgünüm:
sağol hemşom
bu dediğin evler sancak tarafındaki evler mi
kışın bez bağlasın aşkın sana üşümezsin falla kaydirigubbakcemile3
kızlar benim elim yatkın sölemesi ayıp güvenirimdekaydirigubbakcemile5...çocukluk arkadaşımın gelin makyajını ben yaptım...erkek tarafı makyöje gidilcek sanıodu bizde o para ile mac in en güzel ürünelrini aldık..sabitleyicilerinden,pigmentlerinden,pudrası,kapatıcısı,allık,rimel,3 çeşitte far,ve ruj aldık...herkez makyaja hayran kaldı...hem ürünlerde kankamda kaldı 2 yıldır bitiremedim dio...bende kendi makyajını kendim yapacam..kardeşimin balo makyajınıda ben yapıcam..kendinize güveniosanız ürünelri alın ve siz yapın..yüzünüzü sizden ii kimse tanıyamaz
Test yapmadı.Sadece konuştukAnlamadım öylece konuştuk sadece Çok üzgünüm çoook
göz makyajlari güzel hosuma gitti kayit edecem ama 200 ytl cok bence.. gerek varmi masaja zaten yeterince uzun sürüyor sacin yapilmasi ben o stresst zatan rahat olamam yani masajdan bir sey anlamam..ben fotograflari begenmedim makyajdan mi yoksa fotografdaki bayandan mi kaynaklaniyor bilemedim :ecrin_bebek:. kirpikler güzel ama... ama bunuda kirpileri aldiktan sonra her isinden anlayan kuaför yapistirir.... paylastigin icin cok saol canim
canım 2 sene pekiştirici kullandım yerimseniben
sonra çıkarttım
ilk başta 6 ay gece gündüz kullandım. sonra sade gece kullandım. sonra bir gece var bir gece yok yaptım. sonra 2 gece yok bir gece var oldu sonra attımmm :lepi:
relaxx kuzum eminim süper olucak herşey..aaa olmaz ya..güven tamamda ben provasız getmem...bi arkadaşım m.a.c te biri tekin acarda yaptırdı...önden prova aldılar...
aşkım safir çamlıca evlerinden istiyor ben ev sıcak olsun güneş görsün neresi olursa olsun diom ayıptır sölemesi çok üşütüümdekışın falan wc'ye gitmeye üşenirim kıçım donuyor diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:konyayı da biliyorsun ocak şubat çekilmez oluyor -tatlicadiarzu-nasip bakalım tutarsak sana yazarım evi a.s.
mac en iyi makyaj :lepi: süper makyaj :lepi: ben duydum :lepi:
hatta makyaj sbitleyicisini istiyorum ama kocaelide hiç bir yerde bulamıyorum 35 lira falan bir şeymiş :çok üzgünüm:
zaten bütün mayaj malzemeleri mineral içerikli bu mac in. ama makyajıda 300 falan yapıyorlardı en son duyduğumda yerimsenibenbeni aşar ama şu sabitleyiciyi bulabilsem :çok üzgünüm:
Glcnn ve Fmk canlarr alıntıdaki resimleri silerseniz sevinirim..
Şimdi kadıncağız güzel makyajını burda görmesin kaydirigubbakcemile3
REsimleri silicem akşama sengözlerimebaksanab
Evett bende hiç beğenmedimm :dilcikar: Ablamın nişanında gittiğimiz yerde daha güzel yapmışlardı sengözlerimebaksanab
kızlar benim elim yatkın sölemesi ayıp güvenirimdekaydirigubbakcemile5...çocukluk arkadaşımın gelin makyajını ben yaptım...erkek tarafı makyöje gidilcek sanıodu bizde o para ile mac in en güzel ürünelrini aldık..sabitleyicilerinden,pigmentlerinden,pudrası,kapatıcısı,allık,rimel,3 çeşitte far,ve ruj aldık...herkez makyaja hayran kaldı...hem ürünlerde kankamda kaldı 2 yıldır bitiremedim dio...bende kendi makyajını kendim yapacam..kardeşimin balo makyajınıda ben yapıcam..kendinize güveniosanız ürünelri alın ve siz yapın..yüzünüzü sizden ii kimse tanıyamaz
Kızlar kına işini erkek tarafı yapmıyormu?? Siz kendinizmi hazırlayacaksınız????
ay annem sen 14 Haziran'da gelsene bi istanbul'a biletini biz alırık. hem Arsima'nın hem benim makyajı çıkarırsın aradan :roflol: :lepi: :roflol: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?