Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aman kız ben çok takmıorum çillerimi zaten:))
bide kızlar renkli kavanozların arasında lastik gibi bişi var bişi olmaz yani kırılır fln demişsinizde:)

yaa hazırlar daha mı ucuz olur diyosun?
ekonomik ve şık olsun diyorum ama?bilmem hazırlar da çok basit .
ben beyaz tülden istiyorum mesela üzerine de silikonla bi kelebek yada dediğin gibi nazar boncuğu taksam?
ewet hazırları daha ucuz ama dediğin gibi basitler... tül olurda şöle olur...2kat olmalı..içindeki kınayı koyduğun poşet görünmez mi?görünsün diosan olur...kelebek olur,çiçek olur,kumaştan kalp kesersin,nazar boncuğunuda kapatma yerine doğru takarsın...çoook seçenek var...ne bilem nikah şekeri gibi kutular var..onlardan alıp içine kınayı koyarsın..

yaa hazırlar daha mı ucuz olur diyosun?
ekonomik ve şık olsun diyorum ama?bilmem hazırlar da çok basit .
ben beyaz tülden istiyorum mesela üzerine de silikonla bi kelebek yada dediğin gibi nazar boncuğu taksam?

Glcncimm böyle ağzı büzgülü keseler satılıyor..Rengarenk bende onlardan alıp poşetli kınalarıda içine koyucam üstünede dediğim gibi yine pakette rengarenk kelebekler satılıyor onlardan alıp silikon tabancayla yapıştırmayı düşünüyorum :uhm:
Ben bi kemeraltını araştırıcam yerimseniben
Sende dediğin gibi yaparsan hem daha ucuz olur dediğin gibi..

sağol hemşom
bu dediğin evler sancak tarafındaki evler mi

kışın bez bağlasın aşkın sana üşümezsin falla kaydirigubbakcemile3

inglot ta süper..park grubunun içinde nine west vs onlar makyaj yapmıo sanırsan satışı var sadece...tekin acardaki makyöjlerde iyi yapıo..ilaç konusundada sen biliin canım kilo amamak için spiral kullananda çok

mac en iyi makyaj :lepi: süper makyaj :lepi: ben duydum :lepi:
hatta makyaj sbitleyicisini istiyorum ama kocaelide hiç bir yerde bulamıyorum 35 lira falan bir şeymiş :çok üzgünüm:
zaten bütün mayaj malzemeleri mineral içerikli bu mac in. ama makyajıda 300 falan yapıyorlardı en son duyduğumda yerimsenibenbeni aşar ama şu sabitleyiciyi bulabilsem :çok üzgünüm:

Kızlar kına işini erkek tarafı yapmıyormu?? Siz kendinizmi hazırlayacaksınız????

canım kişilere göre değişiyor...kına nişan benim bildiğim kıza aittir...birkaç arkadaşımın kınasında hiç erkek gelmemişti...bazısında da herşeyi erkek tarafı yaptı..tam kına yakılacağ zaman kınayı erkek tarafı getirdi erkeklerde vardı eğlencede..bende anlamıom yöreye adete göre değişiyor galiba..ama kınayı kaynana gelinin eline sürüyor ve altın koyuyor o değişmior heralde..

çilli bom bom bommmm amannnn çilliiiiiiiiiii çilli de yavrum çilliiii. ya ben çok severim çil keşke bende de azcık olsa kaydirigubbakcemile5

valla hazırlar var 100 tane 10 TL. hiççç uğraşma derim

kızlar benim elim yatkın sölemesi ayıp güvenirimdekaydirigubbakcemile5...çocukluk arkadaşımın gelin makyajını ben yaptım...erkek tarafı makyöje gidilcek sanıodu bizde o para ile mac in en güzel ürünelrini aldık..sabitleyicilerinden,pigmentlerinden,pudrası,kapatıcısı,allık,rimel,3 çeşitte far,ve ruj aldık...herkez makyaja hayran kaldı...hem ürünlerde kankamda kaldı 2 yıldır bitiremedim dio...bende kendi makyajını kendim yapacam..kardeşimin balo makyajınıda ben yapıcam..kendinize güveniosanız ürünelri alın ve siz yapın..yüzünüzü sizden ii kimse tanıyamaz

inglot ta süper..park grubunun içinde nine west vs onlar makyaj yapmıo sanırsan satışı var sadece...tekin acardaki makyöjlerde iyi yapıo..ilaç konusundada sen biliin canım kilo amamak için spiral kullananda çok
CAnım spirali doğum yapan kişilere takıyolar..Walla korkuyorum ben ilk geceden ondan tedbirli olmam lazım :1ninca: Evet burda inglot var sürekli alış veriş yapıyomda :1ninca: Ama ordakilere hiç sormadım makyaj yapıyolarmı :uhm: Araştırıcam bakalım onuda..

Evet süpermiş ürünleri..Ama İzmirde satışları yok.İstanbulda ve ankara var diye biliyorum bende..İstanbulda arkadaşların falan varsa rica etsen yollamazlarmı :uhm:

sağol hemşom
bu dediğin evler sancak tarafındaki evler mi

kışın bez bağlasın aşkın sana üşümezsin falla kaydirigubbakcemile3

evet canım medaşın yanında hemen real civarı evler çok güzel ama salonu falan kocaman mutfağı da öyle dur resim bulabilirsem ekliyim üstelik bireysel kombi :1rolleyes:

ay annem sen 14 Haziran'da gelsene bi istanbul'a biletini biz alırık. hem Arsima'nın hem benim makyajı çıkarırsın aradan :roflol: :lepi: :roflol: :lepi:

Test yapmadı.Sadece konuştuk Anlamadım öylece konuştuk sadece Çok üzgünüm çoook

karaciğere bakmadan kullandırtmasaydı keşke

kız masaj değil
vücut makyajı yapıyormuş

o pekiştirici dediğin
damak şeklinde olan şeymi
dişlerin önünde düz tel arka dişlere kenetli

relaxx kuzum eminim süper olucak herşey..aaa olmaz ya..güven tamamda ben provasız getmem...bi arkadaşım m.a.c te biri tekin acarda yaptırdı...önden prova aldılar...

bigün föne gitmiştim
kızın biri gelin makyajı için konuşuyordu prova istiosan bana gelme dedi :roflol:

bilmemi
musluklar bile donuyor
hatta evde olsamda sana souktan donan çamaşır resmini göstersem :roflol:

o nası bişe kız
sürüonmu sıkıyonmu
napıon
ablama düğünde porselen etmişlerdi o ka ağladı ama makyjı akmadı
sadece nikahta tebrik sırasında çok öptükleri için yanaklarında ki allık gitti
onuda tazerlersek sorun olmaz
ya bide öle öpmeseler ne ka güzel olur
ben öpülmeyi hiç sevmem :1closedeyes:

Kızlar kına işini erkek tarafı yapmıyormu?? Siz kendinizmi hazırlayacaksınız????

:) herseyi kendimiz yaptığımız gibi bunu da kendimiz yapıcaz :teytey:

resmı bugn deıl aksama ancak koyarım cunku ark koycam evde pc yok ama o resmı kaybetmemem lazımkı farkı görcez hep bırlıkte

HAYATIM bende de yok dencek kadr az aksam bakarsın koyunca resme delı msın dersın ama taktım bıkere aksam olsada ılacları kullansam

ay annem sen 14 Haziran'da gelsene bi istanbul'a biletini biz alırık. hem Arsima'nın hem benim makyajı çıkarırsın aradan :roflol: :lepi: :roflol: :lepi:

ahahha ilahi kız burda olsan yapardım ne var kuşum...ikinizede...ahha çok güldüm..arsimacım boşver o zaman nie provaya kızıo anlamadım da nese..resimler nasıl beğendiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…