Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beta yeni yazabildim o makyajlar ne öyle bence o kadar paraya değmez.kuaförüne yaptır bencede.benimde haftaya kuaförüm yapıcak mac le yaparsa 35 liraymış normal karışık malzemelerle yaparsa 25 liraymış. suda akmayan mac 75 liraymış. ama benimki nişan için olcak.gelin makyajı değil gelin paketide 200 demişlerdi

bence gelin makyajı olabildiğince sade ama kalıcı olmalı...bende makyajımı kendim yapıcam
abimin nişaında kız ve ablası kuaförde yaptırdı ben kendim yaptım
sonradan silip bana yaptırdılar onlarda :roflol:

böcük benimde çok yok ama güneş çok dokunuyo bana kaşıntı yapıyo çok açık tenliyim ben çıkıyo filan
ondan istiyorum vichy 30 faktör iyi diyorsanız onu bi araştırayım

evet canım medaşın yanında hemen real civarı evler çok güzel ama salonu falan kocaman mutfağı da öyle dur resim bulabilirsem ekliyim üstelik bireysel kombi :1rolleyes:

dıştan gördüm güzeldi ama biz kule tarafından istiyoruz
ikimizinde işyerine yakın olması için
hemde bireysel kombi istiyoruz ama kule tarafında da biliyordun genelde merkezi ısıtma :1no2:

vışşş :1shok:

ay annem sen 14 Haziran'da gelsene bi istanbul'a biletini biz alırık. hem Arsima'nın hem benim makyajı çıkarırsın aradan :roflol: :lepi: :roflol: :lepi:

:roflol::roflol::roflol:

ahahha ilahi kız burda olsan yapardım ne var kuşum...ikinizede...ahha çok güldüm..arsimacım boşver o zaman nie provaya kızıo anlamadım da nese..resimler nasıl beğendiniz mi

Şeniz
bende bilmiyorum niye kızıo
kendine güveniyor herhal
ben bu kuaförden önce başka yere gidiyordum
biraz ucuk kaçık bi adamdı
böle sacı yaparken şekilden şekle girerdi değişik bi tip ama inanılmaz yapıyordu
ablam evlenirkene kına günü o başka yere gitti ben her zamanki kuaförümüze nese ablam geldiki iğrenç ötesi bişe :)
sonra benim kuaför birini aradı acil buraya gel acil vakka var die adam bi ettiki biz :1shok:
sonra düğünde de o geldi bizim kuaföre süper yapıyo
o dönemlerde kral tv deki sunucuların makyözü idi
benim kendi kuaförümde kanal d deki bazı dizilerin kuaförlük işini ediodu öyle kapadı tükanı şimdi bizde ona devam ediok
adam geçenlerde gidiyordu rizeye temelli ne ka üzüldüm anlatamam
takıldım peşine :roflol: arıyom gidiom sürekli fln
şükürki vazgeçti kaydirigubbakcemile5

Wayy böyle becerikli hatunlarada hastayımm Yafs sen niye İzmirde değilsin :1no2:

canım yok benimkiler şeffaf pekiştiriciydi sabit değil. odediğinden aşkım kullandı yerimseniben sonra söktüler. benimkisi seffaf dişi çevreleyen jelatin gibi dışardan dikkatli bakmayınca anlaşılmayan ama sıkıntı veren bir şeydi a.s

canım evet işte bende diyorum ki benim 2 gibi falan bitecek makyaj sonra dışarda çekimdi ,gelen giden öependi, evden çıkarkenki ağlamaydı derken makyaj falan kalmayacak:1no2: mac böyle fısfıs gibi ilk sıktığında yüzünü gerginlik hissi veriyor ama makyajın üstüne görünmez bir film tabaka oluşturuyor. böylece bozulmuyor. nette araştır bak kullananlar çok memnun. brde elite markasının var sabitleyicisi gene fıs fıs şeklinde. oda 20 lira falan. onun içinde iyi yorumlar var ama alacaksan mac öneririm. yerimseniben
zaten mac in tüm ürünler mneral içerikli yerimseniben naturel görünüm veren malzemeler.

bizim hala daha belli değil yarın gelicekmiyiz gelmicekmiyiz hhep son dakka offoff

zeysb senin eklediğin fotolar süper bende de sivilceler var ama makyajla kapanırmı kızlar onlar geçmezse???

Ben hayatta yapapmam kendime sen hamaratsın demekki bide düğün ünü imnkanı yok elim ayağıma dolanır palyoça gibi olurum
...

BÖCÜK cüm 2dk güneşe çıksam..hemen çil çıkıo benimde ..takmıom artık..koruyucu sürüorum..
ARSİMA insan alıştığı eyrden vazgeçmek istemimm bende öleyim
MİNİK 30 iii
BETACIM saol kuşum..anası babası çalışıp tek büyünce böle oluo sanırsam...tek başına kalıosun..ahah
ESMY tatil kız ne işiii
ya kızlar resimleri silinmmii adres gösterii ya..bide şöle toplu alıntı nasıl yapıosunuz banada öğretin?

canım normaderm kullan kim kullandısa işe yaradı...ama kapatıcılarla herşey kapanıyor...ewet doru diosun o heyecanla boş boş konuşuorumda.. bende yapamıyabilirim hihihi...

benimki de sabit değil
arka damak kısmı şeffaf dişlerin önünde düz bi tel geçiyor
ve ben onu her akşam yemeğinden sonra takmak zorundayım
ama ben napıom yatarken takıyorum :icecream:
2 yıl takacan dedi 1 yıl bitti ama evlenince zor olacak
çünkü peltek konuşuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…