- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evet canım medaşın yanında hemen real civarı evler çok güzel ama salonu falan kocaman mutfağı da öyle dur resim bulabilirsem ekliyim üstelik bireysel kombi :1rolleyes:
aha bakın 5 numaralı kızdakı kadr çilim hıc olmadı cok deıl demı
kızlar benim elim yatkın sölemesi ayıp güvenirimdekaydirigubbakcemile5...çocukluk arkadaşımın gelin makyajını ben yaptım...erkek tarafı makyöje gidilcek sanıodu bizde o para ile mac in en güzel ürünelrini aldık..sabitleyicilerinden,pigmentlerinden,pudrası,kapatıcısı,allık,rimel,3 çeşitte far,ve ruj aldık...herkez makyaja hayran kaldı...hem ürünlerde kankamda kaldı 2 yıldır bitiremedim dio...bende kendi makyajını kendim yapacam..kardeşimin balo makyajınıda ben yapıcam..kendinize güveniosanız ürünelri alın ve siz yapın..yüzünüzü sizden ii kimse tanıyamaz
ay annem sen 14 Haziran'da gelsene bi istanbul'a biletini biz alırık. hem Arsima'nın hem benim makyajı çıkarırsın aradan :roflol: :lepi: :roflol: :lepi:
ahahha ilahi kız burda olsan yapardım ne var kuşum...ikinizede...ahha çok güldüm..arsimacım boşver o zaman nie provaya kızıo anlamadım da nese..resimler nasıl beğendiniz mi
kızlar benim elim yatkın sölemesi ayıp güvenirimdekaydirigubbakcemile5...çocukluk arkadaşımın gelin makyajını ben yaptım...erkek tarafı makyöje gidilcek sanıodu bizde o para ile mac in en güzel ürünelrini aldık..sabitleyicilerinden,pigmentlerinden,pudrası,kapatıcısı,allık,rimel,3 çeşitte far,ve ruj aldık...herkez makyaja hayran kaldı...hem ürünlerde kankamda kaldı 2 yıldır bitiremedim dio...bende kendi makyajını kendim yapacam..kardeşimin balo makyajınıda ben yapıcam..kendinize güveniosanız ürünelri alın ve siz yapın..yüzünüzü sizden ii kimse tanıyamaz
karaciğere bakmadan kullandırtmasaydı keşke
kız masaj değil
vücut makyajı yapıyormuş
o pekiştirici dediğin
damak şeklinde olan şeymi
dişlerin önünde düz tel arka dişlere kenetli
o nası bişe kız
sürüonmu sıkıyonmu
napıon
ablama düğünde porselen etmişlerdi o ka ağladı ama makyjı akmadı
sadece nikahta tebrik sırasında çok öptükleri için yanaklarında ki allık gitti
onuda tazerlersek sorun olmaz
ya bide öle öpmeseler ne ka güzel olur
ben öpülmeyi hiç sevmem :1closedeyes:
zeysb senin eklediğin fotolar süper bende de sivilceler var ama makyajla kapanırmı kızlar onlar geçmezse???
Ben hayatta yapapmam kendime sen hamaratsın demekki bide düğün ünü imnkanı yok elim ayağıma dolanır palyoça gibi olurum...
canım yok benimkiler şeffaf pekiştiriciydi sabit değil. odediğinden aşkım kullandı yerimseniben sonra söktüler. benimkisi seffaf dişi çevreleyen jelatin gibi dışardan dikkatli bakmayınca anlaşılmayan ama sıkıntı veren bir şeydi a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?