- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
BÖCÜK cüm 2dk güneşe çıksam..hemen çil çıkıo benimde ..takmıom artık..koruyucu sürüorum..
ARSİMA insan alıştığı eyrden vazgeçmek istemimm bende öleyim
MİNİK 30 iii
BETACIM saol kuşum..anası babası çalışıp tek büyünce böle oluo sanırsam...tek başına kalıosun..ahah
ESMY tatil kız ne işiii
ya kızlar resimleri silinmmii adres gösterii ya..bide şöle toplu alıntı nasıl yapıosunuz banada öğretin?
beta yeni yazabildim o makyajlar ne öyle bence o kadar paraya değmez.kuaförüne yaptır bencede.benimde haftaya kuaförüm yapıcak mac le yaparsa 35 liraymış normal karışık malzemelerle yaparsa 25 liraymış. suda akmayan mac 75 liraymış. ama benimki nişan için olcak.gelin makyajı değil gelin paketide 200 demişlerdi
benimki de sabit değil
arka damak kısmı şeffaf dişlerin önünde düz bi tel geçiyor
ve ben onu her akşam yemeğinden sonra takmak zorundayım
ama ben napıom yatarken takıyorum :icecream:
2 yıl takacan dedi 1 yıl bitti ama evlenince zor olacak
çünkü peltek konuşuyorum :)
koca yokmu kız sende...yap yap ben bunları daha önceden izleyip kopmuştum çok matrak...ben cok beğendım en azından değişık bısı ya bende mı yapsam böle bısı ne:roflol: tabı once koca şart
ben cok beğendım en azından değişık bısı ya bende mı yapsam böle bısı ne:roflol: tabı once koca şart
aşkım burda olsa dans kursuna gidecek bu kadar iddialı olmasada değişik bir konsept hazırlayacaktık böcük biliyorsun bizden beklenir :roflol: ama malesef burda değil :çok üzgünüm:
:1shok: :1shok: :1shok:
ben böle bişi yapsam amcamlar küçük dilini yutarlar
Baberko Gelin paketine çok uygun demişler.Nerede kuaförün? ben sordum Altunizade de bir kuaföre daha önce arkadaşım gelin başını yaptırmıştı 400tl dediler. arkadaşımada 250Tl demişlerdi ama uyduruk tokalar takmıştı saçına onlarla 350tl verip çıkmışlardı.
aynen bende öyleydm kuzum :roflol:
ama benim aşkımda 3 sene tel kullanmış o yüzden bu konuda çok anlayışlıydı.
ben çok utanırdım o önemsemezdi. :roflol:
mesela dışarda yemek yemek istemezdim braketler varken o bunu blirdi anlardı dışarda yerdik dişimden marulları temizlerdi :roflol: bööööö :roflol::roflol::roflol:
düşün benim dişlerim telliyken aşık oldu bana :roflol:
aşkım burda olsa dans kursuna gidecek bu kadar iddialı olmasada değişik bir konsept hazırlayacaktık böcük biliyorsun bizden beklenir :roflol: ama malesef burda değil :çok üzgünüm:
resmı bugn deıl aksama ancak koyarım cunku ark koycam evde pc yok ama o resmı kaybetmemem lazımkı farkı görcez hep bırlıkte
HAYATIM bende de yok dencek kadr az aksam bakarsın koyunca resme delı msın dersın ama taktım bıkere aksam olsada ılacları kullansam
ahahha ilahi kız burda olsan yapardım ne var kuşum...ikinizede...ahha çok güldüm..arsimacım boşver o zaman nie provaya kızıo anlamadım da nese..resimler nasıl beğendiniz mi
yarın bnm gıbı calısan kaç kişi varr
aynen bende öyleydm kuzum :roflol:
ama benim aşkımda 3 sene tel kullanmış o yüzden bu konuda çok anlayışlıydı.
ben çok utanırdım o önemsemezdi. :roflol:
mesela dışarda yemek yemek istemezdim braketler varken o bunu blirdi anlardı dışarda yerdik dişimden marulları temizlerdi :roflol: bööööö :roflol::roflol::roflol:
düşün benim dişlerim telliyken aşık oldu bana :roflol:
ben istemem böyle ya
ama kursa gidip uygun bi dans stili isterim
nişanlımda istiyor maddi acıdan zorlanmazsak gidicez bakalım artık
Allah yardımcın olsun kuzum borcunu çabuk ödersin..inşallah ailenede kavuşursun..yahu çeyiz nie alıosun koca yoksa ben anlamadım nişanlı vs değilmisin kızımmmm:bbo:yok koca aman sımdık derdım basımdan askı 1980 tl borc var ceyıs lıstesı kabarık yuzumde sıvılce var anamdan uzak babamdan uzakım kocayı çekemem sonra gelsın:roflol:
burcu benım kankamda kullanmıştı tellı turna dıodum :roflol: ama kız hıc ıstemedı annesı zorladı kz gunlerce ağladıdıslerıde cok duzgundu sonra cabuh cıkarsınlar dıe bıkac kez amelıyat oldu cok acıydı yaa gunlerce yemek yemedı cok uzulmuştm değişen bıseyde olmadı onda
Baberko Gelin paketine çok uygun demişler.Nerede kuaförün? ben sordum Altunizade de bir kuaföre daha önce arkadaşım gelin başını yaptırmıştı 400tl dediler. arkadaşımada 250Tl demişlerdi ama uyduruk tokalar takmıştı saçına onlarla 350tl verip çıkmışlardı.
zeysb mq yazıyo canım sağ tarafta onlara basıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?