Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben cok beğendım en azından değişık bısı ya bende mı yapsam böle bısı ne:roflol: tabı once koca şart

bızım patron ne tatılıyakında kompletatılyapcaz dedı

Baberko Gelin paketine çok uygun demişler.Nerede kuaförün? ben sordum Altunizade de bir kuaföre daha önce arkadaşım gelin başını yaptırmıştı 400tl dediler. arkadaşımada 250Tl demişlerdi ama uyduruk tokalar takmıştı saçına onlarla 350tl verip çıkmışlardı.

bunlarda hoşuma gitti...çok doğallar..yüzler aydınlık..abartı yok..kusurlar örtülmüş ve güzel yerler vurgulanmış...sağlıklı bir görüntü

aynen bende öyleydm kuzum :roflol:
ama benim aşkımda 3 sene tel kullanmış o yüzden bu konuda çok anlayışlıydı.
ben çok utanırdım o önemsemezdi. :roflol:
mesela dışarda yemek yemek istemezdim braketler varken o bunu blirdi anlardı dışarda yerdik dişimden marulları temizlerdi :roflol: bööööö :roflol::roflol::roflol:
düşün benim dişlerim telliyken aşık oldu bana :roflol:

yok koca aman sımdık derdım basımdan askı 1980 tl borc var ceyıs lıstesı kabarık yuzumde sıvılce var anamdan uzak babamdan uzakım kocayı çekemem sonra gelsın:roflol:

burcu benım kankamda kullanmıştı tellı turna dıodum :roflol: ama kız hıc ıstemedı annesı zorladı kz gunlerce ağladı dıslerıde cok duzgundu sonra cabuh cıkarsınlar dıe bıkac kez amelıyat oldu cok acıydı yaa gunlerce yemek yemedı cok uzulmuştm değişen bıseyde olmadı onda

aşkım burda olsa dans kursuna gidecek bu kadar iddialı olmasada değişik bir konsept hazırlayacaktık böcük biliyorsun bizden beklenir :roflol: ama malesef burda değil :çok üzgünüm:

sızde kılıç kuşananındır dıye bı dans yapın -tatlicadiarzu- ne bıem askere gtcek bısıler olsunkaydirigubbakcemile3
ayy keske olsada yapsanız gercı hala umudum var senden yana :jeyyar:
patron elıme iş verdı ve yarın calısıyok off off

:1shok: :1shok: :1shok:

ben böle bişi yapsam amcamlar küçük dilini yutarlar

ben istemem böyle ya
ama kursa gidip uygun bi dans stili isterim
nişanlımda istiyor maddi acıdan zorlanmazsak gidicez bakalım artık

canım ben bağlarbaşında biyerden fiyat aldım (kauförüm rizeye taşınacak diye)
350 dediler ve kadının makyajı çok güzel zaten ödül fln almış ama saçlarını beğenmedim (internet sayfalarından baktım)
eğer kuaförün yoksa düğünün benden sonraysa benim resimlere bakar karar verirsin benim ki için

ana benimkide öyleydi
ben gülmezdim o rahat et derdi
yemekten sonra tellerime bakardı bişe varmı diye
ama ben yinede fırçalamadan rahat edemezdim bana hemen fırçalamam için imkan sağlardı
ben 1 yıl taktım

aşkım burda olsa dans kursuna gidecek bu kadar iddialı olmasada değişik bir konsept hazırlayacaktık böcük biliyorsun bizden beklenir :roflol: ama malesef burda değil :çok üzgünüm:

ay dans kursu süper olurdu canım yaa...bir kaç hareket öğrenmek lazım bencede....bakın bu makyajda pek cici kızın saçıda öle...burnu büyük olmasına rağmen saç ve makyajla o büyük burun göze batmıyor...

takma bebişim takma güzeldir benceŞeniz

ahahha ilahi kız burda olsan yapardım ne var kuşum...ikinizede...ahha çok güldüm..arsimacım boşver o zaman nie provaya kızıo anlamadım da nese..resimler nasıl beğendiniz mi

güleceğine çözüm üret:mymeka: :roflol:

yarın bnm gıbı calısan kaç kişi varr

ben de

burcu bunu okuyunca şu fıkra geldi aklıma (bu arada iğrençsiniz :mymeka:)

Aşk paylaşmaktır ama fazla abartmaya da gerek yok :)

Soğuk bir kış akşamı, Mc Donalds'ın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar.Derken amca, kasaya gidip 1 hamburger,1 büyük boy patates ve bir büyük Cola almış.Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye Bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş,sonra bütün patatesleri tek tek sayarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş. Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyomuş. Derken bir de bakmışlar ki teyzenin önünde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş. Sonunda orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:
-Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadim lütfen izin verin size bir menü kendim ısmarlayayım.
Yaşlı amca:
- Teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz.60 yıldır evliyiz ve herşeyimizi işte böyle paylaşırız demiş.Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüş:
-Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz,?

Yaşlı teyze cevap vermiş :
-Dişleri bekliyorum...!!

ben istemem böyle ya
ama kursa gidip uygun bi dans stili isterim
nişanlımda istiyor maddi acıdan zorlanmazsak gidicez bakalım artık

ben bi maaşlanayımda bizde istiyoruz latin danslarına gitmeyi

burcum bi çılgın olarak senden değişik bişiler bekliyoruz zatenn :jeyyar:

Allah yardımcın olsun kuzum borcunu çabuk ödersin..inşallah ailenede kavuşursun..yahu çeyiz nie alıosun koca yoksa ben anlamadım nişanlı vs değilmisin kızımmmm:bbo:

bahçelievlerde cnm

HAYATIM canım napayım ya ist gibi şeherdesin orası süper..mac var orda ah ben ist olacamdaaaaaa neseee..her marka orda her yenilik orda..indirimelr orda..butikler orda..en güzel gelin olma şansın varrrrrr araştır kız...delirtme benii..sakın aman telaştayım deme araştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…