sızde kılıç kuşananındır dıye bı dans yapın -tatlicadiarzu- ne bıem askere gtcek bısıler olsunkaydirigubbakcemile3
ayy keske olsada yapsanız gercı hala umudum var senden yana :jeyyar:
patron elıme iş verdı ve yarın calısıyok off off
karaciğere bakmadan kullandırtmasaydı keşke
kız masaj değil
vücut makyajı yapıyormuş
:roflol::roflol:
keske bende oynamasini bilseydim bakalim dügünde ne yapcam delikafadulden
Aşk paylaşmaktır ama fazla abartmaya da gerek yok :)
ben bi maaşlanayımda bizde istiyoruz latin danslarına gitmeyi
burcum bi çılgın olarak senden değişik bişiler bekliyoruz zatenn :jeyyar:
Allah yardımcın olsun kuzum borcunu çabuk ödersin..inşallah ailenede kavuşursun..yahu çeyiz nie alıosun koca yoksa ben anlamadım nişanlı vs değilmisin kızımmmm:bbo:
sılınenler olıyy ya yoksa daha cokböcük kızzz bu arada msj sayına baktım da aboooooooooooo
:1rolleyes:maeslef umutların bu doğrultuda boşa çıkacak kuzum :roflol:
başka yerlerden fetedcez gönülleri :lepi:
yarın bende çalışmayanlardanım yupppiiii:lepi:
:roflol::roflol:
keske bende oynamasini bilseydim bakalim dügünde ne yapcam delikafadulden
hemşom al evin iç görüntüsü bireysel kombi sıcak su ve tüpte doğalgaz, 3 oda 1 salon
ARSİMA:düğün dansı die gitmicen işte normal kurs gibi yazılıcan bir akç ay önce..50ye bile kurs var ankarada..
BÖCÜĞÜM:ne dulu ya hayırlısı olsun.. inşallah iyi bir kısmet çıkar canım..ben inanıyorum....
böcük evlenirken bi kına gecesi yaparız dillere destan bütün çeyiz güzelleri gelir :))
nexus bizim burda kızlar avrupa yakası dimi.benim arkadasım kına sacını yaptırmıştı çok hoşuma gitmişti.
böcük evlenirken bi kına gecesi yaparız dillere destan bütün çeyiz güzelleri gelir :))
biz nişandan önce biriyle konuştuk.bize ders vericekti 10 saat toplam 300 lira demişti 14 saat olursa 350 demişti.ama özel ders.
[Arsima bende Muhittin yuşan'a sordum güzel yapmışlardı arkadaşımın saçını ve makyajını benim düğünüm 4Temmuz'da. Sanırım oraya yaptıracağım. Konuşmaya gideceğim hafta içi ayrıyetten fiyat çıkarmamaları için.
ARSİMA:düğün dansı die gitmicen işte normal kurs gibi yazılıcan bir akç ay önce..50ye bile kurs var ankarada..
BÖCÜĞÜM:ne dulu ya hayırlısı olsun.. inşallah iyi bir kısmet çıkar canım..ben inanıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?