Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

maeslef umutların bu doğrultuda boşa çıkacak kuzum :roflol:
başka yerlerden fetedcez gönülleri :lepi:

Aşk paylaşmaktır ama fazla abartmaya da gerek yok :)

karşıda nerede oturuyorsun bilmiyorum ama bana orada bi kuaför önerdiler
nexus diye bi bak istersen
fuarda da fotocu gördüm inceledim süper bayıldım uzak olmasa giderdim yakınsa değerlendir
foto ufkun

ben bi maaşlanayımda bizde istiyoruz latin danslarına gitmeyi

burcum bi çılgın olarak senden değişik bişiler bekliyoruz zatenn :jeyyar:

5 saatlik düğün dansı dersleri 500 tl cikmiş

Allah yardımcın olsun kuzum borcunu çabuk ödersin..inşallah ailenede kavuşursun..yahu çeyiz nie alıosun koca yoksa ben anlamadım nişanlı vs değilmisin kızımmmm:bbo:

dulum artıkkaydirigubbakcemile3 sözlumden ayrıldım temmuzda cok oldu kısmet olunca kafam karısıyo:1closedeyes:

ay sinir oluyo ya tatil günü çalışmak..çalışanlara kolay gelsin kızmasınlar...

hemşom al evin iç görüntüsü bireysel kombi sıcak su ve tüpte doğalgaz, 3 oda 1 salon
mutfağı

banyosu

salon

oturma odası

ARSıMA:düğün dansı die gitmicen işte normal kurs gibi yazılıcan bir akç ay önce..50ye bile kurs var ankarada..
BÖCÜĞÜM:ne dulu ya hayırlısı olsun.. inşallah iyi bir kısmet çıkar canım..ben inanıyorum....

:roflol::roflol:
keske bende oynamasini bilseydim bakalim dügünde ne yapcam delikafadulden

Şeniz

kız bende bilmiyorum
sırf bundan ötürü kına istemedim gelini zorla oynatırlar diye ama annem olmaz kına olacak dedi :)

hemşom al evin iç görüntüsü bireysel kombi sıcak su ve tüpte doğalgaz, 3 oda 1 salon

kadınhanlı emlakmı delikafadulden

nexus bizim burda kızlar avrupa yakası dimi.benim arkadasım kına sacını yaptırmıştı çok hoşuma gitmişti.

onada vakit lazım kısçem
benim nişanlım sürekli şehir dışına gidiyur iş için

biz nişandan önce biriyle konuştuk.bize ders vericekti 10 saat toplam 300 lira demişti 14 saat olursa 350 demişti.ama özel ders.

[

canım ben bağlarbaşında biyerden fiyat aldım (kauförüm rizeye taşınacak diye)
350 dediler ve kadının makyajı çok güzel zaten ödül fln almış ama saçlarını beğenmedim (internet sayfalarından baktım)
eğer kuaförün yoksa düğünün benden sonraysa benim resimlere bakar karar verirsin benim ki için

Arsima bende Muhittin yuşan'a sordum güzel yapmışlardı arkadaşımın saçını ve makyajını benim düğünüm 4Temmuz'da. Sanırım oraya yaptıracağım. Konuşmaya gideceğim hafta içi ayrıyetten fiyat çıkarmamaları için.

nexus bizim burda kızlar avrupa yakası dimi.benim arkadasım kına sacını yaptırmıştı çok hoşuma gitmişti.

hı hı orda canım
banada birisi çok övdü oraya git dedi ama ben tırstım göze alamadım
trafiğe fln kalırsam :)
çünkü benim nikahım kadıköyde

böcük evlenirken bi kına gecesi yaparız dillere destan bütün çeyiz güzelleri gelir :))

kaydirigubbakcemile5
:dance::dance::dance::teytey:

biz nişandan önce biriyle konuştuk.bize ders vericekti 10 saat toplam 300 lira demişti 14 saat olursa 350 demişti.ama özel ders.

hım iyiymiş
nerede bu vatandaş :)
bizede verse ders

aa şok ahaha..kendime güldüm..nese..:))
arsimacım canım evde prova yapın sizde başbaşa

Son düzenleme:

inş. iyi fiyat verirler cnım Şeniz

bende ınanıyorum hayrlısı olsun:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5
:dance::dance::dance::teytey:

hım iyiymiş
nerede bu vatandaş :)
bizede verse ders[/COLOR][/QUOTE]

şirinevlerdeydi cnm yine avrupa yakası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…