Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamze korkaklarla ne işimiz olar:1closedeyes: kız tarafı bastrmalı erkek tarafını
 
Yarın giderim diye planlamıştım ama çalışıyorum gidemeyeceğim. Sanırım haftaya anca gidebiliriz. Ama muhakkak gidip fiyat alıcam. Haber veririm
 

ben bi maaşlanayımda bizde istiyoruz latin danslarına gitmeyi

burcum bi çılgın olarak senden değişik bişiler bekliyoruz zatenn :jeyyar:
bakalım neler neler olacak :1rolleyes:

iyi akşamlar herkese gittim ben

ayy varyaa ödlüm senin fıraya yaa resmen koptummmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi güle güle balımmmŞeniz
 
görüşürük canım..çalışmıozda nie görücemişcez bakem..evde pc varrr...kaçaman benden hihihi..öptüm

ben evdeyken giremiyorumda :)
yiğenim bilgisayara dalıyor :roflol:
ondan kendimi evde bilgisayar acılmaz diye yazdım kafama :roflol:
 
sapol cnm zahemt oldu
güzel ev huzurla mutlulukla oturun inş

rica ederim hemşom ne zahmetikaydirigubbakcemile5 bakalım olacak mı daha iyi bir ev bulamazsak bu evdeyiz ama nasıl ısıtıcaz onu düşünüyorum neyse mayıs sonunda belli olacak artık aminnn canım :Saruboceq::1hug:
 
Dün ve bugün çok cicoş şeyler aldım kızlar. Ama ağır olduğundan yeni evimin kapısını açıp attım içeri, ama haftasonu kardeşim getirir eklerim. Sadece bu üçü elimde kaldı kaydirigubbakcemile3

Tantitoni kesme tahtası



Geçen gün siyah beyaz cips tabağı almıştım, kocişime de almak istemiştim kırmızı-beyaz kalmamıştı bugün aldım



Bu da dış kapımın üstündeki duvara asacağım nazar bocuğum, tabii bu kadar kocaman değil


 
Gelin makyajında önemli olan gelini zarif, masum gösterebilmektir. Bundan dolayı gelin makyajı son derece natürel olmalı, sadece gelinin güzelliğini ortaya çıkarmalıdır.

Moda renkler saflığın simgesi beyaz ve pembenin tonları. Gelinlere yapılan makyajda da moda renkler tercih ediliyor. Ayrıca, gelin makyajınızı belirleyen en önemli unsurlar gelinliğin ve saç modelinin yanı sıra düğünün gerçekleşeceği mekandır.Hoş bir kır düğünü planlıyorsanız ve romantik, havalarda uçuşan bir gelinlik giyecekseniz ağır tonlarda uygulayacağınız bir makyaj iyi bir tercih olmayacaktır.

Mükemmel bir makyajın en önemli sırrı pürüzsüz, temiz bir cilde sahip olmaktır. Bu nedenle gelin adayının nikahtan en az bir hafta öncesinde cilt bakımı yaptırması yararlı olacaktır.

Güzel bir gelin makyajının sırları:

*Çok parlak renkler yerine mat tonları kullanın. Yoksa resimlerde pırıl pırıl parlayabilirsiniz!

*Fondöteninizi boyun renginize uyan natürel tonlarda seçmelisiniz.

*Yuvarlak bir yüze sahipseniz allığı, elmacık kemiklerinin altından şafaklara doğru ve şakaklara sürerek daha ince gösterebilirsiniz. Köşeli bir yüzde ise allık, elmacık kemiklerinin üzerine ve çenenin alt-yan sınırına sürülmeli.

*Gözler yüzün en dikkat çekici bölgelerinden biridir. Göz makyajınızı yaparken açık renk farınızı göz kapağına sürdükten sonra, gölge yapacağınız renkte far ile göz kapağının bitiminden kaşa paralel çukurluğa hafifçe sürün.

*Kirpikler... Bakışlarınıza yoğunluk veren dolgun kirpikler için yapışkanlı ve son derece natürel duran takma kirpikler kullanabilirsiniz. Böylece çok daha etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz.

*Dudaklarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız rujunuzu uygun renkte bir dudak kalemi ile ortadan uçlara doğru dudaklarınızı çevreleyin. Dudaklarınız ince ise açık renk rujlar kullanarak dudağınızı daha dolgun gösterebilirsiniz. Aynı şekilde kalın dudaklar da koyu renkli rujla daha ince gösterilebilir. Gelinlerin ruj seçiminde dikkat etmesi gereken özellik ise kalıcılık. Uzmanlar düğün boyunca kalıcılığın sağlanması için rujun altına bir kat pudra sürülmesini tavsiye ediyor. Diğer bir ipucu ise dudaklarda gece boyu canlı bir görünüm için tam dudakların ortasına parlatıcı sürmeleri.

Son olarak gittiğiniz Kuaför ya da güzellik Salonlarının makyaj için kullandıkları ürünlerin kendini ispatlamış markaların makyaj malzemeleri olduğundan emin olunuz.Yüzünüzü işin ehli olmayan kimseye teslim etmeyiniz! Yüzünüze makyaj yapacak elemanın gerçekten bu konuda eğitim aldığından emin

güzel bilgiler kızlar....bende kaçıorum.....öptüm çok herkezi...kaydirigubbakcemile
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…