rica ederim hemşom ne zahmetikaydirigubbakcemile5 bakalım olacak mı daha iyi bir ev bulamazsak bu evdeyiz ama nasıl ısıtıcaz onu düşünüyorum neyse mayıs sonunda belli olacak artık aminnn canım :Saruboceq::1hug:
Dün ve bugün çok cicoş şeyler aldım kızlar. Ama ağır olduğundan yeni evimin kapısını açıp attım içeri, ama haftasonu kardeşim getirir eklerim. Sadece bu üçü elimde kaldı kaydirigubbakcemile3
Tantitoni kesme tahtası
Geçen gün siyah beyaz cips tabağı almıştım, kocişime de almak istemiştim kırmızı-beyaz kalmamıştı bugün aldım
Bu da dış kapımın üstündeki duvara asacağım nazar bocuğum, tabii bu kadar kocaman değil
pek ciciler canım gider ayak güle güle kullan diip dideyim...bu tabakları nerden buluyorsunuz kızlar...kk da her kız bunlardan almış bi bende yokkaydirigubbakcemile3 çok güzeller ama...ben heçç görmedim banada tiyo verin kaç kuruş nereden alabilirim...nazarlık hastasıyım bende çok beğendim Allah nazardan korusun:1hug:
yaa bizde alalım arsimacım bende çok beğendim....o filliler her yerde var ben gördüm..geçen çağdaşta bile vardı...takı tuku satan yerlerdede oluyor..ne üniforması ay pek cahilim kız ben....şu pijamalardan mı?
bende de yok üzülme :)
ama şükürki üniformam var
bu güzeldi :lepi:böcükk damat korkmasın aşiret gibi bunlar diekaydirigubbakcemile3
gamze korkaklarla ne işimiz olar:1closedeyes: kız tarafı bastrmalı erkek tarafını
sıvılceler ıcn yazıyorum kızlar bakın ama dr danısmadan almayın
locasalene sbh aksam
tretin sbh aksam
cleocin t sadece gece kullanım
=Eudorabeta;6632215]Kızlar alıntı yapmazsanız sevinirim...Akşama silicem resimlerii !
Bu arada profosyönel makyözle konuştum demiştim yaa.fotolar bugün geldi maille..
200 TL yapıyormuş.Bunun içine kirpik ekleme,vücut makyajıda dahilmiş..
Nasıl sizce ? Fiyat ve makyajlar.ıstediğin makyajları bana mail at ona göre makyajına karar veririz dedi.
iştee bunlar..
ben bu makyajları beğenmedim öle ahım şahım bir şey yok. ben yapsam daha güzel olur
hakkınızda hayırlısı
sulfat cicilerini güle güle kullan
o filişkoları nereden buldun
ya siz izmirliler beni delirteceksiniz :dilcikar:
pek ciciler canım gider ayak güle güle kullan diip dideyim...bu tabakları nerden buluyorsunuz kızlar...kk da her kız bunlardan almış bi bende yokkaydirigubbakcemile3 çok güzeller ama...ben heçç görmedim banada tiyo verin kaç kuruş nereden alabilirim...nazarlık hastasıyım bende çok beğendim Allah nazardan korusun:1hug:
neyse gidiyorum artık
giderkende izmirlileri protesto ediyorum :dilcikar:
sulfatımmm çok cici şeyler almışsın diğerlerinide bekliyorum heycanla kuzucuğummm:)
Songa ben alcam da nerden alcaz bu sene osym nin sitesindeki dosyalar açılmıo bende bi yazabilirmisin başvurular için ne yapmamız gerekio canım????
minik ve songa gördünüzmü kızlar????
sulfatt güle güle kullan :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?