Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hakkınızda hayırlısı

sulfat cicilerini güle güle kullan
o filişkoları nereden buldun
ya siz izmirliler beni delirteceksiniz :dilcikar:

pek ciciler canım gider ayak güle güle kullan diip dideyim...bu tabakları nerden buluyorsunuz kızlar...kk da her kız bunlardan almış bi bende yokkaydirigubbakcemile3 çok güzeller ama...ben heçç görmedim banada tiyo verin kaç kuruş nereden alabilirim...nazarlık hastasıyım bende çok beğendim Allah nazardan korusun:1hug:

bende de yok üzülme :)
ama şükürki üniformam var

bende de yok üzülme :)
ama şükürki üniformam var
yaa bizde alalım arsimacım bende çok beğendim....o filliler her yerde var ben gördüm..geçen çağdaşta bile vardı...takı tuku satan yerlerdede oluyor..ne üniforması ay pek cahilim kız ben....şu pijamalardan mı?

sıvılceler ıcn yazıyorum kızlar bakın ama dr danısmadan almayın

locasalene sbh aksam
tretin sbh aksam
cleocin t sadece gece kullanım

böcük cleosin t yi ben de kullanıyorum ve bir hatada baya işe yaradı bende sende de hemen etki gösterir bence.
bir de tretini az kullan onun soyma etkisi varmış bana da verdi doktor ama elimdekiler bitince kullancam ben gece yatarken sürücem onu.
az kullanılacakmış ve yedirerek sürecekmişsin kuruma olursa nemlendirci sür temem mia.s

ay o çılgın düğündeki gelinin gelinliğinin üstü süpermiş:))
bide bende yarın çalışıom öbürgünde çalışıom hep çalışıom:)))))))

Canım, sağol Şeniz 5 liraya aldım ben bu tabakları. Züccaciyelerde var bakarsan görürsün mutlaka yerimseniben Nazarlığımı da 5 liraya aldım. Aslında bazı yerlerde 3 lira olanalrı da vardı ama çok küçük ve dandiktiler kaydirigubbakcemile3

neyse gidiyorum artık
giderkende izmirlileri protesto ediyorum :dilcikar:

Protesto etme, göndereyim sana da, özelden yaz adresini

sulfatımmm çok cici şeyler almışsın diğerlerinide bekliyorum heycanla kuzucuğummm:)

Teşekkür ederim kuzucuğum:))) Eklicem en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…