Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sülfat güle güle kullan canım aldıklarını kesme tahtası olmayan mutfağa giremem herhalde ben şakkıdı

arkadaşlar kusura bakmayın az önce arkadaşım vardı da yanlışlıkla onun nikiyle yazmışım :)özürrrr

coğu gıtmış herkese gule gule bende badem yıyom sıvılce yaparmıkı:roflol:
lepı kız anlattı ama nasıl kullancamı ustune bılem yazdırdım ınş işe yarar
sulfat o tahtanın markasını nerden alabılırık ıyı bı marka sanırsam gecende baska ürününü almıştın
hepsı harıka ı gunlerde kullan
zeysb o cıps tabağından bendede var 5 tl japon pazarları varya onlarda cok yada 1 tllık halk pazarları zuccacıyelerde falan

Ayyy bana da ver badem Sağol canım geçen aynı markanın slikon kalıbını almıştım. Kalıbı ykm den aldım, tantitoninin bütün ürünleri var, ama kesme tahtasını züccaciyeden aldım

Ayyy bana da ver badem Sağol canım geçen aynı markanın slikon kalıbını almıştım. Kalıbı ykm den aldım, tantitoninin bütün ürünleri var, ama kesme tahtasını züccaciyeden aldım

verem hepsı senın olsun
burda bı abla var malatyalı saolsun getırır zaten baya kalabalık bı yer 80 kısıyle calısıyom bazıları cok ıyı ozellıkle olgun annem yasındakı kadınlarkaydirigubbakcemile3
ben ykm ne onu bılem unuttumkaydirigubbakcemile3 aylardır ceyıs almıyom ama ınş bu aydan sonra tam gaz

Bende düğün makyajının sade olmasından yanayım.kuaförlerin yaptıklarını beğenmiyorum.valla bazılarını maymuna çeviriyorlar resmen ya.en iyisi kendimiz yapmamız yada bilen akraba ya da arkadaşa yaptırmamız

olur sanada verrım ben yemesemde olur svılce yapar:roflol:
ı aksmlar kızlar yarın gene gelcem

:içelim:

aa benim kalplerim iki olmuşş oleyy biri ben beri aşkım olsunn
:asigim:

kızlarrr benden de sze bi tavsiye gelsinn eğer profesyonel makyaj yaptırmak istiyorsanız mac makyaj uzmanları var aman tanrım varya sanat eseri gibi yapıolar ama iyi para alıolar

evet ya gamzenin dediği fikir çok iyi.bence evlenecek arkadaş bir de gidip MAC ile konuşsun

demin bi yolcum geldi yarın kapalısınız dedi yok acığız dedim ee resmi tatil dediler bize tatil yok dedim adamcağızda ozaman parasını verirler dedi o da yok dedim aslında olurda dedi işlerine gelmez dedi patronumda duydu ohhh olsunn :jeyyar:hihoyyyt

songa anladım canım teşkür ederim
Sulfat hızlandırdın tabi çeyiz alışverilerini güzelmiş ciclerin canım..

Hım 2 ve 10 i beğendim yerimseniben

karaciğere bakmadan kullandırtmasaydı keşke

Walla çok şükür bişeyim yok karaciğerdede Amma iş haa bi hap kullancaz her yerime bakacaklarmı -tatlicadiarzu-

:) herseyi kendimiz yaptığımız gibi bunu da kendimiz yapıcaz :teytey:
Walaa o kadar parayı verene kadar kursa giderim kaydirigubbakcemile3
ığrençç -tatlicadiarzu- Bakalım randevu alıcam ablamın nişanında duvağını alınca gel 1 hafta önce prova yapalım modelde karar kılalım demişti..Ama o sıralarda sezon açılıyor yoğun olurda yapamazsa -tatlicadiarzu- Neysem bize yakın bi yerler araştırayım kaydirigubbakcemile3 Olmadı kuaförlerde oturur kalkarım gelin elbet gelirr bakarım bende kaydirigubbakcemile3 Ahh bizim burda MAC olsaa
Walla ben kullandım çok memnumumm :lepi: Bitti geçen yıl balayına gitmeden alıcam tekrar yerimseniben
Ben bunun yabancı versiyonunu izlemiştim kaydirigubbakcemile3
Sen tek kala kala kendini makyaja vermişin kaydirigubbakcemile3
aşkım burda olsa dans kursuna gidecek bu kadar iddialı olmasada değişik bir konsept hazırlayacaktık böcük biliyorsun bizden beklenir :roflol: ama malesef burda değil :çok üzgünüm:
Bi tek halay çekmesini biliyorum o kadarr :teytey:
Senin filllerini,kesme tahtanı yesinlerr Şeniz Alış verişe verdin kendini hemşomm kaydirigubbakcemile3 Gel kuaför araştıralımm :mymeka:
neyse gidiyorum artık
giderkende izmirlileri protesto ediyorum :dilcikar:
Kıskançççç Arsimaa Kıskannçç :dilcikar: Bizim burdada Mac yok :dilcikar:
ben bu makyajları beğenmedim öle ahım şahım bir şey yok. ben yapsam daha güzel olur
Bende beğenmedimm Çok üzgünüm çoook Bende daha güzellerini yaparım kaydirigubbakcemile3
canım bu kızın gelinliğide süper resmi aldığın bloga her gün giriyorum..ve çok sevdiğim bir yer...
Sendemii yerimseniben Bende takılıyorum orauya süreklii.Ebru destanın makyajıı nasıl süperr dimi zeysb :lepi:

Son düzenleme:

Senin filllerini,kesme tahtanı yesinlerr Şeniz Alış verişe verdin kendini hemşomm kaydirigubbakcemile3 Gel kuaför araştıralımm :mymeka:

Geldim hani nerdesin :mymeka: Vala alışverişe verdim bundan sonra hergün bu sayfada bişey görebilirsiniz benden. Böyle olmıcak gaza bastım kaydirigubbakcemile3

cnm ben buna bayıldım yaa :asigim: nerden aldın acaba?? :asigim:a.s.

Canım izmirde bi züccaciyeden aldım 5 liracık. ıstanbuldasın sanırım ordaki arkadaşların da çoğu aldı:))

songa anladım canım teşkür ederim
Sulfat hızlandırdın tabi çeyiz alışverilerini güzelmiş ciclerin canım..

Hılznadırdım canım yaaa, bi baktım takvimime 100 ü bile kaçırmışım 95 gün diyo yaaaa :1shok: Daha ortada elle tututlur bişey yok kaydirigubbakcemile3

Geldimm geldimm hummalı saç,makyaj modelleri arayış içersindeyim kaydirigubbakcemile3
Hala karar veremedim nerede yaptırıcam saçımı,başımı diye -tatlicadiarzu-
öff öffff :1no2:

Geldimm geldimm hummalı saç,makyaj modelleri arayış içersindeyim kaydirigubbakcemile3
Hala karar veremedim nerede yaptırıcam saçımı,başımı diye -tatlicadiarzu-
öff öffff :1no2:

Benim saça gelene kadar daha gelinliğim hiç bir şeyim yok -tatlicadiarzu- Ondan pek telaş etmedim daha bakalım belki yine şebnem olur yine onları delirtirim kaydirigubbakcemile3 Ya da araştırcam işte arkadaşlarıma filan da sorcam haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…