sülfat güle güle kullan canım aldıklarını kesme tahtası olmayan mutfağa giremem herhalde ben şakkıdı
coğu gıtmış herkese gule gule bende badem yıyom sıvılce yaparmıkı:roflol:
lepı kız anlattı ama nasıl kullancamı ustune bılem yazdırdım ınş işe yarar
sulfat o tahtanın markasını nerden alabılırık ıyı bı marka sanırsam gecende baska ürününü almıştın
hepsı harıka ı gunlerde kullan
zeysb o cıps tabağından bendede var 5 tl japon pazarları varya onlarda cok yada 1 tllık halk pazarları zuccacıyelerde falan
Ayyy bana da ver bademSağol canım geçen aynı markanın slikon kalıbını almıştım. Kalıbı ykm den aldım, tantitoninin bütün ürünleri var, ama kesme tahtasını züccaciyeden aldım
bence gelin makyajı olabildiğince sade ama kalıcı olmalı...bende makyajımı kendim yapıcam
abimin nişaında kız ve ablası kuaförde yaptırdı ben kendim yaptım
sonradan silip bana yaptırdılar onlarda :roflol:
böcük benimde çok yok ama güneş çok dokunuyo bana kaşıntı yapıyo çok açık tenliyim ben çıkıyo filan
ondan istiyorum vichy 30 faktör iyi diyorsanız onu bi araştırayım
olur sanada verrım ben yemesemde olur svılce yapar:roflol:
ı aksmlar kızlar yarın gene gelcem
Bende düğün makyajının sade olmasından yanayım.kuaförlerin yaptıklarını beğenmiyorum.valla bazılarını maymuna çeviriyorlar resmen ya.en iyisi kendimiz yapmamız yada bilen akraba ya da arkadaşa yaptırmamız
kızlarrr benden de sze bi tavsiye gelsinn eğer profesyonel makyaj yaptırmak istiyorsanız mac makyaj uzmanları var aman tanrım varya sanat eseri gibi yapıolar ama iyi para alıolar
Hım 2 ve 10 i beğendim yerimseniben
karaciğere bakmadan kullandırtmasaydı keşke
Walaa o kadar parayı verene kadar kursa giderim kaydirigubbakcemile3
:) herseyi kendimiz yaptığımız gibi bunu da kendimiz yapıcaz :teytey:
ığrençç -tatlicadiarzu- Bakalım randevu alıcam ablamın nişanında duvağını alınca gel 1 hafta önce prova yapalım modelde karar kılalım demişti..Ama o sıralarda sezon açılıyor yoğun olurda yapamazsa -tatlicadiarzu- Neysem bize yakın bi yerler araştırayım kaydirigubbakcemile3 Olmadı kuaförlerde oturur kalkarım gelin elbet gelirr bakarım bende kaydirigubbakcemile3 Ahh bizim burda MAC olsaabeta yeni yazabildim o makyajlar ne öyle bence o kadar paraya değmez.kuaförüne yaptır bencede.benimde haftaya kuaförüm yapıcak mac le yaparsa 35 liraymış normal karışık malzemelerle yaparsa 25 liraymış. suda akmayan mac 75 liraymış. ama benimki nişan için olcak.gelin makyajı değil gelin paketide 200 demişlerdi
Walla ben kullandım çok memnumumm :lepi: Bitti geçen yıl balayına gitmeden alıcam tekrar yerimsenibenbence gelin makyajı olabildiğince sade ama kalıcı olmalı...bende makyajımı kendim yapıcam
abimin nişaında kız ve ablası kuaförde yaptırdı ben kendim yaptım
sonradan silip bana yaptırdılar onlarda :roflol:
böcük benimde çok yok ama güneş çok dokunuyo bana kaşıntı yapıyo çok açık tenliyim ben çıkıyo filan
ondan istiyorum vichy 30 faktör iyi diyorsanız onu bi araştırayım
Ben bunun yabancı versiyonunu izlemiştim kaydirigubbakcemile3
Sen tek kala kala kendini makyaja vermişin kaydirigubbakcemile3BÖCÜK cüm 2dk güneşe çıksam..hemen çil çıkıo benimde ..takmıom artık..koruyucu sürüorum..
ARSıMA insan alıştığı eyrden vazgeçmek istemimm bende öleyim
MıNıK 30 iii
BETACIM saol kuşum..anası babası çalışıp tek büyünce böle oluo sanırsam...tek başına kalıosun..ahah
ESMY tatil kız ne işiii
ya kızlar resimleri silinmmii adres gösterii ya..bide şöle toplu alıntı nasıl yapıosunuz banada öğretin?
Bi tek halay çekmesini biliyorum o kadarr :teytey:aşkım burda olsa dans kursuna gidecek bu kadar iddialı olmasada değişik bir konsept hazırlayacaktık böcük biliyorsun bizden beklenir :roflol: ama malesef burda değil :çok üzgünüm:
Senin filllerini,kesme tahtanı yesinlerr Şeniz Alış verişe verdin kendini hemşomm kaydirigubbakcemile3 Gel kuaför araştıralımm :mymeka:Dün ve bugün çok cicoş şeyler aldım kızlar. Ama ağır olduğundan yeni evimin kapısını açıp attım içeri, ama haftasonu kardeşim getirir eklerim. Sadece bu üçü elimde kaldı kaydirigubbakcemile3
Tantitoni kesme tahtası
Geçen gün siyah beyaz cips tabağı almıştım, kocişime de almak istemiştim kırmızı-beyaz kalmamıştı bugün aldım
Bu da dış kapımın üstündeki duvara asacağım nazar bocuğum, tabii bu kadar kocaman değil
Kıskançççç Arsimaa Kıskannçç :dilcikar: Bizim burdada Mac yokneyse gidiyorum artık
giderkende izmirlileri protesto ediyorum :dilcikar:
Bende beğenmedimm Çok üzgünüm çoook Bende daha güzellerini yaparım kaydirigubbakcemile3ben bu makyajları beğenmedim öle ahım şahım bir şey yok. ben yapsam daha güzel olur
Sendemii yerimseniben Bende takılıyorum orauya süreklii.Ebru destanın makyajıı nasıl süperr dimi zeysb :lepi:canım bu kızın gelinliğide süper resmi aldığın bloga her gün giriyorum..ve çok sevdiğim bir yer...
Dün ve bugün çok cicoş şeyler aldım kızlar. Ama ağır olduğundan yeni evimin kapısını açıp attım içeri, ama haftasonu kardeşim getirir eklerim. Sadece bu üçü elimde kaldı kaydirigubbakcemile3
Geçen gün siyah beyaz cips tabağı almıştım, kocişime de almak istemiştim kırmızı-beyaz kalmamıştı bugün aldım
cnm ben buna bayıldım yaa :asigim: nerden aldın acaba?? :asigim:a.s.
Senin filllerini,kesme tahtanı yesinlerr Şeniz Alış verişe verdin kendini hemşomm kaydirigubbakcemile3 Gel kuaför araştıralımm :mymeka:
cnm ben buna bayıldım yaa :asigim: nerden aldın acaba?? :asigim:a.s.
songa anladım canım teşkür ederim
Sulfat hızlandırdın tabi çeyiz alışverilerini güzelmiş ciclerin canım..
Geldimm geldimm hummalı saç,makyaj modelleri arayış içersindeyim kaydirigubbakcemile3Geldim hani nerdesin :mymeka: Vala alışverişe verdim bundan sonra hergün bu sayfada bişey görebilirsiniz benden. Böyle olmıcak gaza bastım kaydirigubbakcemile3
Canım izmirde bi züccaciyeden aldım 5 liracık. İstanbuldasın sanırım ordaki arkadaşların da çoğu aldı:))
Geldimm geldimm hummalı saç,makyaj modelleri arayış içersindeyim kaydirigubbakcemile3
Hala karar veremedim nerede yaptırıcam saçımı,başımı diye -tatlicadiarzu-
öff öffff :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?