Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ıyyy ben bi daha o pis yere gitmem Çok üzgünüm çoook Heleki sezonda çok kalabalık olur orası herkes fabrikadan çıkmış gibi yapıyolar..Bide şirinyerde jale kuaför varmış orası temiz güzelmiş bak yerimseniben

bu arada ben hani beğendiğim modelleri modaevlerine sorucam dedim ya..
Millet çıldırmış 4 yere sordum 1.1000 TL dedi 2.600 dedi 3.700 4.750 dedi bi abiye için ben zaten gelinliği aldım 700 TL ye -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-vazgeçtim diktirmicem.Kemeraltına şöyle bi bakındık 2 tane abiye beğendim 2 side mor kaydirigubbakcemile3 Ablam şık şıkır bişe al bizde abiye giycez sen biraz farklı ol dedi.Ondan bitane giydim önü bol payetli lame mor bi abiyedi hakketen hoştu :asigim: 300 TL dedi.İstediğin her renginide yaparım dedi..ondan diktirmekten vazgeçtim :dilcikar:

iyi akşamlarrrr....

kızlar mutfak gerçleri için pazarlara bkın mutlaka..

bugün bizim komşu sebze bıçağını 1.5 tl şu sarımsak ezeceği gibi olan limon sıkacağınıda 3 tl ye almış
hatta ucuz diye aynısını bizede almış hihoyyyt

Evet jalede ben saçlarımı kestirdim birkaç kez, fön de çekildi ama gelin saçı bilmiyorum nasıl yapıyolar. Nişanlımın bekar evine yakın bir gün orda mı beklesem h.sonu kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok:Abiye fiyatları mı bunlar, ayol bunların krizden neyim haberi yok mu-tatlicadiarzu- Nerden beğendin sen abiyeyi

Neyse sebze bıçağında çok kazıklanmamışım dün 2 liraya aldım kaydirigubbakcemile3

Ben de kemeraltında şöyle bakındım bugün işim vardı. Kına keselerine göz attım, daha doğrusu kına kutularına kaydirigubbakcemile3 Ben sanırım kına için kutu, çerez için kese alcam. Çünkü klasik kına keseleri çok basitti. Kutular da rengarekti, 50 tanesi 12.5 dedi. Ama başka yerlede 100 lü filan vardı soramadım daha uygun olabilir

Hemşom yaaa bu arada sen doktora gittin ha bugün? Ben de 1 ay sonra gidicem. Yasmin mi verdi diane mi? Kullan bakalım nasıl olcak. Offff allahım ya bebiş korkusu sardı hepimizi kaydirigubbakcemile3

4 tane verdiğim fiyat beğendiğim modelin dikim fiyatları..
300 Tl olan hazır dikilmiş abiye fiyatı.
2 yerde beğendim biri şanlı modaeviydi diğerini hatırlamıyorm :bbo:

Bana mor yakışırmıı ? Az önce kendime mor makyaj yaptım fena durmadı hani kaydirigubbakcemile3

Evet hemşom yaa sen bi haftasonu bekle oralarda kaydirigubbakcemile3 Walla bak orasıda pek meşhurmuşş :uhm:

Betacım ben sana bi site vereyim orda dene makyajını :)

Hemşom yaaa bu arada sen doktora gittin ha bugün? Ben de 1 ay sonra gidicem. Yasmin mi verdi diane mi? Kullan bakalım nasıl olcak. Offff allahım ya bebiş korkusu sardı hepimizi kaydirigubbakcemile3

Evet yaa korka korka gittim kaydirigubbakcemile3 Aman görende cahal bişe sanacak beni :1ninca: Gittim konuştuk ettik sonra hap kullanmaya karar verdim.Yasmin verdi en az yan etkisi olan oymuş.11 de içicem bakalım ilk hapımı -tatlicadiarzu- öff aslında ilaçlarla haplarla hiç aram yok ben onları hergün nasıl hatırlayıp yutucam bilemiyorum :uhm: Anca düğüne etki yaparmış..HEmde bakalım nasıl etkisi olacak yan etkileri olursa bırakırım hem düğüne 1 ay kadar zaman kalır kıllanma,kilo alma vs.olursa diye zaten bünyem hemen kilo vermeye alışkın bi stres bi sıkıntı hemen otomatik olarak yemeden içmeden kesiliyorum :1no2:

Evlendikten sonrada 3-4 ay daha devam edicem.Sonrada koçiş korusun kendini :mymeka:
Öfff hemşom fala heç bana göre değil :1no2: 26 yaşındayım ama hiç bebek felan istemiyorum daha 23 günlük dünyalar güzeli minik yiğenim var onu seviyorum mıncıklıyorum yetiyor bana kaydirigubbakcemile3 bide kapı komşumuzunda kızı oldu onuda gidip arada kokluyom öpüyom yeterli oluyor kaydirigubbakcemile3

ben 30 yaşından önce bebek istemiyorumm Çok üzgünüm çoook

Evet bende erken düşünmüyom bebiş ama tabi kısmet herşeyin hayırlısı.ben ilaç kullanmak istemiyorum.bi ara başka problemlerden kullanmıştım ve söyliyim çok pis tüylenme yapıyor.sonrada kurtulamıyosun

Böyle demeyin yaa çok korkuyorumm senağlama Benim tüy kıl problemim yok.Bide başıma bu çıkmasın uğraşmayım sonra..Ben şimdiye kadar ağda yapmış bi insan değilim senağlama

gelin makyajinda smokey eyes hakkinda ne düsünüyorsunuz size bir kac örnek...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Fmk süperler
Ama en çok 4 ile 5 çok beğendim :lepi: Bende düğün makyajımı gri-siyah tonlarında düşünüyorum bana en çok o renkler gidiyor..

Smokey eyes çok güzel yaa :asigim:

Saol roselincimm a.s. Bide burda deneyeyim benim makyajlar hep naturel oluyor kaydirigubbakcemile3 Burda daha net görürüm en azından sırnaşık şey
Rica ederim betacım Şeniz

Böyle demeyin yaa çok korkuyorumm senağlama Benim tüy kıl problemim yok.Bide başıma bu çıkmasın uğraşmayım sonra..Ben şimdiye kadar ağda yapmış bi insan değilim senağlama

Ya korkutmak için demedm de ben bu problemi yaşadım ve halada yaşıyorum.tabi bünyeler farklı.sende aynı etkiyi oluşturacak diye bişey de yok elbet

Fmk canım ben smokey eyes seviyorum ben

eurobetacim ayni benim kafadansin koruma cocuk konusunda.. 28 yasindayim cocuk sahibi 30 da olmak istiyorum önce kendimize vakit ayirmamiz gerek haytimizi rayina oturturmamiz gerek diye düsünüyorum.. bende hap kulanmak istiyorum ilk aylarda sonra belki ara verir kocis korunur ama evligimin ilk ayarlinda ben korunmak istiyorum yan etgileri olmasa iki sene filan devamli kulanirim... önce bi hapa baslamam gerek ilk ay bulanti kanama yapiyormus sonra geciyormus diye biliyorum... anne olmayi da cok istiyorum ama ilerde allah kismet ederse saglikla gelir insallah

Bende az önce yaptığım smokey eyesımı göstereyim mi size kaydirigubbakcemile3
Sıcak sıcakk sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…