Benim saça gelene kadar daha gelinliğim hiç bir şeyim yok -tatlicadiarzu- Ondan pek telaş etmedim daha bakalım belki yine şebnem olur yine onları delirtirim kaydirigubbakcemile3 Ya da araştırcam işte arkadaşlarıma filan da sorcam haftaya
ıyyy ben bi daha o pis yere gitmem Çok üzgünüm çoook Heleki sezonda çok kalabalık olur orası herkes fabrikadan çıkmış gibi yapıyolar..Bide şirinyerde jale kuaför varmış orası temiz güzelmiş bak yerimseniben
bu arada ben hani beğendiğim modelleri modaevlerine sorucam dedim ya..
Millet çıldırmış 4 yere sordum 1.1000 TL dedi 2.600 dedi 3.700 4.750 dedi bi abiye için ben zaten gelinliği aldım 700 TL ye -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-vazgeçtim diktirmicem.Kemeraltına şöyle bi bakındık 2 tane abiye beğendim 2 side mor kaydirigubbakcemile3 Ablam şık şıkır bişe al bizde abiye giycez sen biraz farklı ol dedi.Ondan bitane giydim önü bol payetli lame mor bi abiyedi hakketen hoştu :asigim: 300 TL dedi.İstediğin her renginide yaparım dedi..ondan diktirmekten vazgeçtim :dilcikar:
iyi akşamlarrrr....
kızlar mutfak gerçleri için pazarlara bkın mutlaka..
bugün bizim komşu sebze bıçağını 1.5 tl şu sarımsak ezeceği gibi olan limon sıkacağınıda 3 tl ye almış
hatta ucuz diye aynısını bizede almış hihoyyyt
Evet jalede ben saçlarımı kestirdim birkaç kez, fön de çekildi ama gelin saçı bilmiyorum nasıl yapıyolar. Nişanlımın bekar evine yakın bir gün orda mı beklesem h.sonu kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok:Abiye fiyatları mı bunlar, ayol bunların krizden neyim haberi yok mu-tatlicadiarzu- Nerden beğendin sen abiyeyi
4 tane verdiğim fiyat beğendiğim modelin dikim fiyatları..
300 Tl olan hazır dikilmiş abiye fiyatı.
2 yerde beğendim biri şanlı modaeviydi diğerini hatırlamıyorm :bbo:
Bana mor yakışırmıı ? Az önce kendime mor makyaj yaptım fena durmadı hani kaydirigubbakcemile3
Evet hemşom yaa sen bi haftasonu bekle oralarda kaydirigubbakcemile3 Walla bak orasıda pek meşhurmuşş :uhm:
Hemşom yaaa bu arada sen doktora gittin ha bugün? Ben de 1 ay sonra gidicem. Yasmin mi verdi diane mi? Kullan bakalım nasıl olcak. Offff allahım ya bebiş korkusu sardı hepimizi kaydirigubbakcemile3
Betacım ben sana bi site vereyim orda dene makyajını :)
Evet bende erken düşünmüyom bebiş ama tabi kısmet herşeyin hayırlısı.ben ilaç kullanmak istemiyorum.bi ara başka problemlerden kullanmıştım ve söyliyim çok pis tüylenme yapıyor.sonrada kurtulamıyosun
Rica ederim betacım ŞenizSaol roselincimm a.s. Bide burda deneyeyim benim makyajlar hep naturel oluyor kaydirigubbakcemile3 Burda daha net görürüm en azından sırnaşık şey
Böyle demeyin yaa çok korkuyorumm senağlama Benim tüy kıl problemim yok.Bide başıma bu çıkmasın uğraşmayım sonra..Ben şimdiye kadar ağda yapmış bi insan değilim senağlama
Evet yaa korka korka gittim kaydirigubbakcemile3 Aman görende cahal bişe sanacak beni :1ninca: Gittim konuştuk ettik sonra hap kullanmaya karar verdim.Yasmin verdi en az yan etkisi olan oymuş.11 de içicem bakalım ilk hapımı -tatlicadiarzu- öff aslında ilaçlarla haplarla hiç aram yok ben onları hergün nasıl hatırlayıp yutucam bilemiyorum :uhm: Anca düğüne etki yaparmış..HEmde bakalım nasıl etkisi olacak yan etkileri olursa bırakırım hem düğüne 1 ay kadar zaman kalır kıllanma,kilo alma vs.olursa diye zaten bünyem hemen kilo vermeye alışkın bi stres bi sıkıntı hemen otomatik olarak yemeden içmeden kesiliyorum :1no2:
Evlendikten sonrada 3-4 ay daha devam edicem.Sonrada koçiş korusun kendini :mymeka:
Öfff hemşomfala heç bana göre değil :1no2: 26 yaşındayım ama hiç bebek felan istemiyorum daha 23 günlük dünyalar güzeli minik yiğenim var onu seviyorum mıncıklıyorum yetiyor bana kaydirigubbakcemile3 bide kapı komşumuzunda kızı oldu onuda gidip arada kokluyom öpüyom yeterli oluyor kaydirigubbakcemile3
ben 30 yaşından önce bebek istemiyorumm Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?