Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sulfatcım cicilerin hayırlı olsun

Sağol canım a.s.
sulfatcım aldıgın yeni cicileri ii gunlerde kullan tatlım
Şeniz

Allahım ya çıldırmış bunlar. Hazır almak en mantıklısı, yaa hayatım da bugün gelinliğiyle ilgili bişeyler yazmıştı. Ben de öyleyim herşeyin bitmişini somut halini görmek isterim. Şimdi portmanto ve koridara şifonyer gibi bişey yapılıyor. Ben dokuz doğururum o bitene dek. Renkler nasıl durur, tasarım nasıl olur diye. Manyak mıyım neyim, bu bana :mymeka: O nedenle kına elbisesini zaten kesin hazır alırım gelinliği bilemiyorum. Ben de bugün vitrinlerden baktım biraz, hep mor var bu sene. Ben yeşil istiyorum delikafadulden Jaleye de gideyim bir fiyat filan alayım yaaa merka ettim

Kızlar bana fikir verin nolur sizde.şimdi yatak ve yemek odası alcaz mobilya.beğendiğim modelleri seçmiştim ama şimdi nişanlım ödeme koşulları daha uygun biyer bulmuş ama foto çektirmemişler göremiyorum yani.napim sizce kendi seçtiğimemi yoksa nişanlımın yeni bulduğu mobilyalara mı evet desem???

Canım sen mobilyaları görmedin yani öyle mi :uhm: Az önce de yazdım ben bu konuda uyuzum galiba herşeyi görcem, içine sinerse tabii ki koşulları uygun olan yeri tercih et yerimseniben

offff ne zor işler bunlar bende ıstemıyorum 2 sene ama buyukte konusmak ıstemıyorumm
Hemde ne zorr Çok üzgünüm çoook

Evet canım bugün doktorda bana aynısını söyledi.Çokta hap kullanma dedi.Kocan korunsun dedi.Ben hem düğünden sonra çalışıcam inşallah iş bulursam ondan çocuk olursa hayatta çalışamam :1no2: Hem borçlarımız olacak bide üstüne çocuk -tatlicadiarzu-Nasıl olur bilmem senağlama

ewet canım bende takılıorum...makyajları aldığım blogada takılıorum...yelizide çok seviyom...ebrunun makyajı harikaaa çok beğendim caım..

nisanlinin dedigi yereki mobilyalara bir bak sonra karar verirsin beki ordakilerde senin begendigine yakindir... hem nisanlinin da gönlü olmus olur... begenmesen senin begendigin yerden alirsiniz

Canım sen mobilyaları görmedin yani öyle mi :uhm: Az önce de yazdım ben bu konuda uyuzum galiba herşeyi görcem, içine sinerse tabii ki koşulları uygun olan yeri tercih et yerimseniben

Ben bir takım beğendm.ama şimdi nişanlım başka yerde daha uygun ödeme koşulu olan bi yer bulmuş.ama işte nalesef foto çekmeye izin vermemişler.anlattığına göre istediğim fonksiyonları var ama işte görmeden içime sinmiyor napıcam bilmiyorum.illa seçtiğim model desem bu kezde maddi olarak sıkıntı olabilir.az taksit vs gibi problem olabilir.ufffff

nisanlinin dedigi yereki mobilyalara bir bak sonra karar verirsin beki ordakilerde senin begendigine yakindir... hem nisanlinin da gönlü olmus olur... begenmesen senin begendigin yerden alirsiniz

Ah ah görebilsem zaten sorun kalmicak.ama nişanlım istanbulda ben anadoludayım daha mart ayında gitmiştim istanbula

BETACIM aldığın cicileride ekliomusun pekii oraya sende...izmirli biri gelio aklıma blogtan nikini sölemimm:)fena değil çalış kız biraz daha hiihih...günlük mü bu...yok be çil mil..gayet hoşmuşun

Canım nişanlınla farklı şehirlerdesiniz sanırım, çok uzak mı? Yani gidip görme şansın yokmu fisfisfis İçine sinmiyordur görmediğin için haklısın kuzum. O zaman seçtiğin model için biraz pazarlık yapın indirim, taksit uzatma vs.

Adamlar tok satıcı beğendiğim modelde öyle taksit uzatma indirim vs yapcaklarını sanmıyorum.ben uzaktayım evet

Nasıll olmuşş :uhm:

BEnim elim hep hafife kaçıyor yapamıyom ben makyaj felan -tatlicadiarzu-

ilk önce cok hos bir bayan oldugunu söylemek istiyorum betacim ikincisi eviniz de güzelmis allah huzuru eksik etmesin..

ücüncüsü makyasin da bir acik ton bir de koyu ton kulanman gerek smokey eyes effektini yakalaman icin yanlar koyu olmali... akil vermesi kolay tabi bende daha iyi yapamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…