Sulfatcım cicilerin hayırlı olsun
Şenizsulfatcım aldıgın yeni cicileri ii gunlerde kullan tatlım
4 tane verdiğim fiyat beğendiğim modelin dikim fiyatları..
300 Tl olan hazır dikilmiş abiye fiyatı.
2 yerde beğendim biri şanlı modaeviydi diğerini hatırlamıyorm :bbo:
Bana mor yakışırmıı ? Az önce kendime mor makyaj yaptım fena durmadı hani kaydirigubbakcemile3
Evet hemşom yaa sen bi haftasonu bekle oralarda kaydirigubbakcemile3 Walla bak orasıda pek meşhurmuşş :uhm:
Bende az önce yaptığım smokey eyesımı göstereyim mi size kaydirigubbakcemile3
Sıcak sıcakk sengözlerimebaksanab
Kızlar bana fikir verin nolur sizde.şimdi yatak ve yemek odası alcaz mobilya.beğendiğim modelleri seçmiştim ama şimdi nişanlım ödeme koşulları daha uygun biyer bulmuş ama foto çektirmemişler göremiyorum yani.napim sizce kendi seçtiğimemi yoksa nişanlımın yeni bulduğu mobilyalara mı evet desem???
Hemde ne zorr Çok üzgünüm çoookoffff ne zor işler bunlar bende ıstemıyorum 2 sene ama buyukte konusmak ıstemıyorumm
eurobetacim ayni benim kafadansin koruma cocuk konusunda.. 28 yasindayim cocuk sahibi 30 da olmak istiyorum önce kendimize vakit ayirmamiz gerek haytimizi rayina oturturmamiz gerek diye düsünüyorum.. bende hap kulanmak istiyorum ilk aylarda sonra belki ara verir kocis korunur ama evligimin ilk ayarlinda ben korunmak istiyorum yan etgileri olmasa iki sene filan devamli kulanirim... önce bi hapa baslamam gerek ilk ay bulanti kanama yapiyormus sonra geciyormus diye biliyorum... anne olmayi da cok istiyorum ama ilerde allah kismet ederse saglikla gelir insallah
Hım 2 ve 10 i beğendim yerimseniben
Walla çok şükür bişeyim yok karaciğerdedeAmma iş haa bi hap kullancaz her yerime bakacaklarmı -tatlicadiarzu-
Walaa o kadar parayı verene kadar kursa giderim kaydirigubbakcemile3
İğrençç -tatlicadiarzu- Bakalım randevu alıcam ablamın nişanında duvağını alınca gel 1 hafta önce prova yapalım modelde karar kılalım demişti..Ama o sıralarda sezon açılıyor yoğun olurda yapamazsa -tatlicadiarzu- Neysem bize yakın bi yerler araştırayım kaydirigubbakcemile3 Olmadı kuaförlerde oturur kalkarım gelin elbet gelirr bakarım bende kaydirigubbakcemile3 Ahh bizim burda MAC olsaa
Walla ben kullandım çok memnumumm :lepi: Bitti geçen yıl balayına gitmeden alıcam tekrar yerimseniben
Ben bunun yabancı versiyonunu izlemiştim kaydirigubbakcemile3
Sen tek kala kala kendini makyaja vermişin kaydirigubbakcemile3
Bi tek halay çekmesini biliyorum o kadarr :teytey:
Senin filllerini,kesme tahtanı yesinlerr Şeniz Alış verişe verdin kendini hemşomm kaydirigubbakcemile3 Gel kuaför araştıralımm :mymeka:
Kıskançççç Arsimaa Kıskannçç :dilcikar: Bizim burdada Mac yok:dilcikar:
Bende beğenmedimm Çok üzgünüm çoook Bende daha güzellerini yaparım kaydirigubbakcemile3
Sendemii yerimseniben Bende takılıyorum orauya süreklii.Ebru destanın makyajıı nasıl süperr dimi zeysb :lepi:
Kızlar bana fikir verin nolur sizde.şimdi yatak ve yemek odası alcaz mobilya.beğendiğim modelleri seçmiştim ama şimdi nişanlım ödeme koşulları daha uygun biyer bulmuş ama foto çektirmemişler göremiyorum yani.napim sizce kendi seçtiğimemi yoksa nişanlımın yeni bulduğu mobilyalara mı evet desem???
Canım sen mobilyaları görmedin yani öyle mi :uhm: Az önce de yazdım ben bu konuda uyuzum galiba herşeyi görcem, içine sinerse tabii ki koşulları uygun olan yeri tercih et yerimseniben
nisanlinin dedigi yereki mobilyalara bir bak sonra karar verirsin beki ordakilerde senin begendigine yakindir... hem nisanlinin da gönlü olmus olur... begenmesen senin begendigin yerden alirsiniz
Ben bir takım beğendm.ama şimdi nişanlım başka yerde daha uygun ödeme koşulu olan bi yer bulmuş.ama işte nalesef foto çekmeye izin vermemişler.anlattığına göre istediğim fonksiyonları var ama işte görmeden içime sinmiyor napıcam bilmiyorum.illa seçtiğim model desem bu kezde maddi olarak sıkıntı olabilir.az taksit vs gibi problem olabilir.ufffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?