Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Nasıll olmuşş :uhm:

BEnim elim hep hafife kaçıyor yapamıyom ben makyaj felan -tatlicadiarzu-
kız dedim yaaa..fena deel die..çalış didimmm:jeyyar:günlük hoş ve sade bir makyaj olmuş....sen de hele yelize aldıklarını ekliomusun:sm_cool:

Evet hemşom hafif yapmışsın sen, elin değimişken biraz daha koyu olsun kaydirigubbakcemile3 Bu arada her zamanki gibi fıstık gibiyiz, sana da mor elbise yakışır yerimseniben

bide kaslarinin altinda beyaza yakin parlak bir far kulansan bide gözlerinin altina gözlerin daha da belirginlik kazanir

Evet hemşom hazırı en güzelii al çık yerimseniben bende yeşil istiyordum ama ablam giyicek ondan bende mor olsun dedim kaydirigubbakcemile3 Hem saçlarım koyu renk yakışırlar dediler sana bende ok olsun bakalım dedim.Bİde nişanlım yeşil kravat takmak istemiyor kaydirigubbakcemile3
Bence sende görr çaktırmadan çeki versin :1ninca:
BETACIM aldığın cicileride ekliomusun pekii oraya sende...izmirli biri gelio aklıma blogtan nikini sölemimm:)fena değil çalış kız biraz daha hiihih...günlük mü bu...yok be çil mil..gayet hoşmuşun
zeysbcim anlattıklarına göre senin eline su dökemem kaydirigubbakcemile3 çalşıyom bakalımm kaydirigubbakcemile3
ewet canım bende takılıorum...makyajları aldığım blogada takılıorum...yelizide çok seviyom...ebrunun makyajı harikaaa çok beğendim caım..
Yok ben aldıklarımı eklemiyorum.Sessiz takipcilerdenim beğendiklerime arada yorum yapıyorum yerimseniben

betacım wallla çok guselmıssın

Ayy canım benimm saols a.s. Paçoz halim ama napcen iştee yerimseniben

Betacım gördüm resmini :) maşallah ne tatlı kızsın.şimdi bence hoş olmuş ama renk olarak siyah kullanmalısın yada koyu gri.daha iyi yansıtır kendini.zaten dumanlı gözler demek oliyi ondan duman rengi yapmak daha güzel sonuç verir heral

Saol fmkcımm a.s. Aslında en alta beyaz sedefli bi far sürmüştüm üstede mor bi far :uhm:
Yafs benim ablam süper yapıyor ona gösterdim becerememişsin yine diyorr kaydirigubbakcemile3

3139 da canımm..
Evet hemşom hafif yapmışsın sen, elin değimişken biraz daha koyu olsun kaydirigubbakcemile3 Bu arada her zamanki gibi fıstık gibiyiz, sana da mor elbise yakışır yerimseniben
Sürüyorumm ama sankii yapışmıyor gözüme kaydirigubbakcemile3 Saol hemşom senin güzelliğin oo Şeniz
bide kaslarinin altinda beyaza yakin parlak bir far kulansan bide gözlerinin altina gözlerin daha da belirginlik kazanir
Çalışayımm bigün daha kaydirigubbakcemile3

Adamlar tok satıcı beğendiğim modelde öyle taksit uzatma indirim vs yapcaklarını sanmıyorum.ben uzaktayım evet

canim kirada mi oturacaksiniz kendi evinizmi olacak... eger kendi eviniz ise mutlaka begendigin mobilyalari al... seni cok iyi anlayabiliyorum görmeden etmeden bir seye evet demek zor heleki sen baska bir model bakip begendiysen.. aradaki fiyat farki nekadar bilemiyorum zor bir durum ama ölüm kalim meselesi degil üzülmene degmez, nisanlin bir kere daha sorsun rica etsin foto cekmeye calsin ozaman daha rahat karar verebilirsin yine izin vermezlerse gizli cekstin telefonla konusuyormus numarsi yapsin

Ben biraz daha makyaj topiğine takılayımm öğrenicem bu işi Çok üzgünüm çoook
Ablama sana gel yapayım diyorumm sen makyaj yapabiliyomusun diyor kaydirigubbakcemile3

kaş altına sürülen parlak beyaz far o bölgeyi bombeli gösterir..eskiden uygulanan bir yöntemdi..şimdi farı uygulamadan tüm göz kapağına far sabitleyici kullanılıo bölece far birikmiiitopak olmii..kaş altına ten makyajının aynısını yapmak daha doğru...özellikle göz kapağı ve kaş arası fazla açıksa far biraz devam ettirebilir..kedi gözü misali..ama o mesafe kapalıysa asla birşey sürülmemelidir..
göz altına far sürmekse:var olan çizgileri arttırır morumsu soluk yorgun bir ifade verir...cilde uygun kapatıcı daha uygundur...gözü büyük göstermek için içine beyaz kalem dışına siyah sürülmeli ve siyah kalem far fırçası ile dağıtılmalıdır..buda buğulu bir görünüm verir...bilinenin aksine gözün içine sürülen siyah kalem gözleri küçültür ve sert bir ifade katar...ay kuzum dayanamadıma.s.

Son düzenleme:

Kira canımcım ya.tuttum bu fikri konuşuyor numarası yap şak çek.inşallah çekebilir

Ben biraz daha makyaj topiğine takılayımm öğrenicem bu işi Çok üzgünüm çoook
Ablama sana gel yapayım diyorumm sen makyaj yapabiliyomusun diyor kaydirigubbakcemile3

Tatlım makyaj bölümünde ilarzu var onu takip et çok beğeniyom ben onun makyaj yapışını.ondan öğrenebiliriz.bende hiç iyi sayılmam makyaj konusunda

İyigeceler kıslarrrrrrr

İyi gecelerr...:1hug:

Kızlar bende kaçarr

Yarın erkenden gelinliği almaya gidicez nişanlımda benimle gelecek yarın tatil onada Çok üzgünüm çoook Şimdi beğendiğim abiyeyi göstericem kimbilir ne bahaneler bulacak öff yaa Çok üzgünüm çoook

Bide düğün ayakkabımı alıcam buraya merak edenlere koyarım yarın yerimseniben

Herkesee iyi gecelerr..Tatlıı rüyalarrr :a015:

hayır kısslar yaa dumanlı göz makyajı sadece gri ve siyahla yapılmazz...çık:1hug:

ay canım ya hadin kolay gelsin sağa...yarın ekle merak ediim ben öptüma.s.

:1shok: :uhm:

İyigeceler kıslarrrrrrr
İyi geceler canım, bi şekilde çeksin fotoyu da sen de gör, rahat etsin için yerimseniben
Haydi hemşom beraber kaçalım. Ben zaten bu balayı yüzünden yakında tırlatcam :roflol:. h.sonu rezervasyon yapcaz, yakın olsun bodruma gidelim dedik, otellere bakıyorum yaaa uçuyolar ya da çok şikayet var. Benim aklım sidede voyage sorgunda kaldı yaaa, bişey beğenemiyorum. Nişanlım da bir kere olcak içine sinsin oraya gidelim diyo. Tabii bana pragı unuttursun diye :1closedeyes: Ama pahalı diye bu sefer benim aklıma takılıyor. Neyse bakcam yarın öbür gün de artık. İyi geceler

saolsin gülümmm benim türkcem cok akici degil heldede yaziya dökmek anlatmak istedigimi beni biraz zorluyor... acik far la demek istedigim "highligter" yani parlak ama normal far gibi boya gibi durmuyor gözün altina ise fondatenin renginden biraz daha acik tonda "concealer" sürülünce cok güzel oluyor... kaydirigubbakcemile5

ay bende hep yanlış yaziimm..imla hatası yazım hatası hihhih...ewet bende concealer dan bahsettümdüü....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…