Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu hayrlı olsun davetıyen cnm
nıce yıllara ayrıca

arsıma nan ben onu alsa takamam takmamışla pek fark gıbı duruyo

teşekkür ederim böcüküm :1hug:

caniko herkes gitseee burcu K sız yapabilir mi :mymeka: yani herkes gitse bile ben burdayım merak etme sen seni de senin çocuğunuda gelin yapar uğurlarım :roflol:

ablam kınasında taktı
o kadar oynadı zıpladı hopladı ama onlar yerindeydi :)
aaa iyi o zaman ben bu konuyu düşüneyim :1rolleyes:

meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem

canım hayırlı uğurlu olsun Şeniz nikahlı nişanlılar kervanına hoşgeldin :lepi:

anladım güzelim.bilginiz olsun diye bişey söyliycem kızlar...bu ünlülerde açık ayakkabı giydiklerinde burunsuz çorap varmış onlardan giyiyolarmış.bence penti gibi büyük çorap mağazalarına bir sorun bakalım.burunsuz derken burnu var ama hani bir izi varya uç tarafta farklı olan renk haniii,işte orası yok.

:1shok: burda bı yağmur basladı
oysakı yaz gelmıstı sandım ınanılmaz yağıyo
en yakın otobus durağı 15 dk uzak bana ve dr asla yuzunu kollarını yıkama dedı: ben ne mok yıycem sımdık

evet canım biliyorum o çorapları ben yerimseniben arkadaşım giymişti onda gördüm ama gene belli ediyor yahu garip duruyor açık ayakkbıda. ben anneme keseyim burnununu dedm nişanda :roflol: annem olmaz yırtılır yukarı doğur dedi:roflol:

:1shok: burda bı yağmur basladı
oysakı yaz gelmıstı sandım ınanılmaz yağıyo
en yakın otobus durağı 15 dk uzak bana ve dr asla yuzunu kollarını yıkama dedı: ben ne mok yıycem sımdık

anaa böcük senin mesajı görünce havaya baktım buda da başlamış kızzz:1shok:

şekerim şemsiye falan al öyle çık

yok güzelim kesmek falan olmaz.yukarı doğru gidiverir valla :) ay birden düşündümde çok komik olur yaaa.

OKTARCIMM cnm bodrumda golden beachmerkeze(20 km uzaklıkta) ,sardunya petunya 10km,aquarıum(merkeze 18km) var.geç cvb verdim özürdilerimm :çok üzgünüm:

burcu semsıyeyı nerden alam bacı neysekı patron gotrcek benı

songa bende onlardan alcam ama bı turlu alamadım hep en buyuk boy vardı gule gule kullan

ben fasla sos yapmayıda bılmem nan napcam onun ıcne cok merak edıyom bı mantı sosu var suan aklımda baska ne olabılır çaklıt sosu faland olur demı

ben fasla sos yapmayıda bılmem nan napcam onun ıcne cok merak edıyom bı mantı sosu var suan aklımda baska ne olabılır çaklıt sosu faland olur demı

bir kere misafirliğe gitmiştik ev sahibi mantarlı krema sosu koymuştu makarna için herkes istediği kadar döküyordu yerimseniben kızartmalara domates sosuda olur. illaki olur bir şeyler yahu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…