- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
iyiyiz feyzacım sen nasılsın ?
şafak kaç :))))))
burcu hayrlı olsun davetıyen cnm
nıce yıllara ayrıca
arsıma nan ben onu alsa takamam takmamışla pek fark gıbı duruyo
aaa iyi o zaman ben bu konuyu düşüneyim :1rolleyes:
ablam kınasında taktı
o kadar oynadı zıpladı hopladı ama onlar yerindeydi :)
meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem
iyi akşamlar kızlar ben de çıkıyorum işten
öpüldünüz şekerler
muah :)))
canım iyice çorabın burnu görününce çirkin durur hoş ayakkabı görünmüyor ama çorap giyince kayganlaşıyorya ayak daha çok öne kayıyor benimkinin burnu açık birde o yüzden giymiycem. hee ama yanıma bir yedek babet birde çorap alırım her htimale karşı yerimseniben
evet 1 tane yeter bencede yerimseniben
allah iyiliğini versin böcük :roflol::roflol::roflol:
anladım güzelim.bilginiz olsun diye bişey söyliycem kızlar...bu ünlülerde açık ayakkabı giydiklerinde burunsuz çorap varmış onlardan giyiyolarmış.bence penti gibi büyük çorap mağazalarına bir sorun bakalım.burunsuz derken burnu var ama hani bir izi varya uç tarafta farklı olan renk haniii,işte orası yok.
:1shok: burda bı yağmur basladı
oysakı yaz gelmıstı sandım ınanılmaz yağıyo
en yakın otobus durağı 15 dk uzak bana ve dr asla yuzunu kollarını yıkama dedı: ben ne mok yıycem sımdık
meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem
5 ay sonrası nolcak valla herkes nışanlı sözlu taze gelın modunda ben kımlere gostercem şeylerımı ceyıslerımı bılmım
evet canım biliyorum o çorapları ben yerimseniben arkadaşım giymişti onda gördüm ama gene belli ediyor yahu garip duruyor açık ayakkbıda. ben anneme keseyim burnununu dedm nişanda :roflol: annem olmaz yırtılır yukarı doğur dedi:roflol:
ben fasla sos yapmayıda bılmem nan napcam onun ıcne cok merak edıyom bı mantı sosu var suan aklımda baska ne olabılır çaklıt sosu faland olur demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?