Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben geldiiiimmm hihoyyyt Geçmişin hepsini okuyamadım daha. Hayatım, teşekkür ederim canım cicilerime yaptığın yorum için Şeniz Arsimam birileri bişeyler eklese demişsin ben eklicem şimdi yerimseniben

Nişanlım fırında sütlaca bayıldığından illa alalım dediği güveç kaplarım

Nihayet aldığım mutfak tartım

12 li renkli meşrubat bardaklarım

Yine nişanlımın alalım diye tutturduğu çay bardaklarımız

Renkli çay bardaklarımız

Renkli kaselerimiz (bugün herşeyi rengarenk aldık, ikimiz de çok seviyoruz çünkü) kaydirigubbakcemile3

Kelepçeli 4 parçalı kek kalıplarım, tabii burdan çok belli olmuyor parçalar -tatlicadiarzu-

Son olarak kuru gıdalar için kaşıklar (ayyy bunlarda rengarekmiş şimdi farkettim) :roflol:

yahu damla dinçer'i 4 gündür bulamıyorum. damla dinçer sesimi duyuyon mu???????????????????

Burdayım ama canım kaç gündür yazmak istemiyor...Ama hep takipteyim yerimseniben Üfff çok isteksizim artık çeyiz falan canım istemiyoo.. Kafam karışık aklıma kötü şeyler geliyor... Nişanlımın bu ara biraz hayata bakışı değişti .Hiç bir şeyden mutlu olmuyorum diyor.Değmez hiç bişeye diyor.Ölsem çok güzel olurdu yaşayacağım herşeyi yaşadım böyle ölmek istiyorum ya üzülürsem ilerde diyor....Seninle bi alakası yok diyo bana.Ben kendimi kötü hissediyorum bu ilgisizliğinden kendide farkında .Öyle işteeee... Merak mı ettin bişimi sorcaktın

Son düzenleme:
Kızlar bu arada nihayet misafir yemek takımımı bugün aldım bernardodan hihoyyyt. Çok içime sindi, annem ve nişanlım da çok beğenince aldık hemen. Ptesi teslim edilcek, hemen eklerim buraya yorumlarınızı merak ediyoum.

burcu semsıyeyı nerden alam bacı neysekı patron gotrcek benı

songa bende onlardan alcam ama bı turlu alamadım hep en buyuk boy vardı gule gule kullan

teşekkür ederim böcüğüm.en küçük boyu da çok küçük.en büyük boyu da çok büyük.en iyisi bu ortanca :) migroslarda ve züccaciyelerde bulursun canım

Selammm kızlarr ben geldimm hihoyyyt
anlamadın mı kuzummmmmmmm...açık yazdım ama..sen dediğim şekülde bir dene...sonucu gör
Anladımda bu kadar bilginize şaşırdımm :1ninca: Maşallahh..
Hala karar veremedinmi hemşomm yaa klava: Aklın voyoge sideyse oraya gidin.Ama yakın olsun diyosan voyage turban var bodrumda orayı bi incele :uhm:
Banada doktor düğünden sonra 3-4 daha kullan sonra bırak eşin korunsun dedi kaydirigubbakcemile3 Bende fazla kullanmıcam ilk aylar sadece kullanıcam yerimseniben

sulfatçımm hepsi birbirinden cicii
renkli bardaklar süperr
birde bende istiyorum yahu güveçlerden. ben tek kişilik köfte güveçte çok severim kuzum. bak sende yaparsın. köfteleri diziyorsun domates biber. sonra onlar pişince çıkarıyorsun üstüne kızarmış patetes ve üstüne rendelenmiş kaşarrcokacimcoook sana lezzetini anlatamamm cokacimcoook

ben fasla sos yapmayıda bılmem nan napcam onun ıcne cok merak edıyom bı mantı sosu var suan aklımda baska ne olabılır çaklıt sosu faland olur demı

baerkocum teşekkür ederim.böcükcüm bunun içine limon suyu da koyabilirsin.salataya katılması için.şık olur kanımca naniknanik

Canım çok üstüne gitme biraz kendi haline bırak. Dönem dönem hepimizde olmuyor mu karmaşık duygular. Mutlaka benim de hiçbirşeyden mutlu olamadım dönemler olmuştur. Nişanlım da özellikle çok çalıştığı dönemlerde karamsar ruh hallerine bürünebiliyor. Biraz sakin olmaya ve üstüne gitmeden onu anlamaya çalış

canım bu meşrubat bardaklarının aynısının dondurma kasesini gördüm paşabahçenin sitesinde.çok heveslendim.güle güle kullan.hepsi çok hoş

aaa iyiki geri sayfaya dönmüşüm kız bunları kaçıracaktımm kaydirigubbakcemile3
he vallahi rengarenk ne güzel herşeyyy:1rolleyes:cıvıl cıvılll :sm_cool:

sulfatcım sizde bizim gibi renk hastasısınız canım :) bizde renkli şeyleri çok seviyoruz

Sağol bitanecim Şeniz Gaza bastım artık dedim ya hergün bişey eklicem yerimseniben Vala herşeyim rengarek oldu ama çoktandır istiyordum. Ayyy tarifin için teşekkürler yaparım kendime ve kocişime, köfteyi çok severiz. Dışarda satılıyordu aslında bunlardan 6 lı daha ucuz ama metrodan almış bulunduk :1rolleyes:

ayyy damlacımm çok zor bir durumda kalmışsın. kuzucum neden yazıp bizlerle paylaşmıyorusn. neden tek başına üstesinden gelmeye çalışıyorsun..:teselli: ıyamam hiç sana...
canım bize olmadı ama olan bir arkadşaı duymuştum. belkide evlilikten korkuyordur güzelim yaaa:sm_confused: hiç üstüne gitme elinde3n gelen desteği göster ve bence ne yap ne et doktora götür. sen böyle olunca ben çok üzülüyorum falan de.

Nişanlım fırında sütlaca bayıldığından illa alalım dediği güveç kaplarım
12 li renkli meşrubat bardaklarım
Hemşomm hoşgeldinn Şeniz Ayy ne güzel şeyler almışsınn yerimseniben
Hemşomm bu bardakları nereden aldınnn nolurr söylee :Saruboceq: Bunlardan arıyorum ben hep -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-Bide güveç kaplarını kaça aldın ? Bugün kemeraltında bende sordum..:uhm: 7,5 TL dedi.
Ayy çok karamsar olmuş hakkaten.Neyi var böyle yaa :uhm:

Çok şükürr :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 Ahh bidee balayı yerine karar verebilsen kaydirigubbakcemile3
Hepsini iyi günlerde kullan hemşomm Şeniz

sulfat cicilerine bayıldım bende..güle güle iyi günlerden kullanın inşallah..bende rengarenk seyler bayılıyorum amakoca adayımızın içi yaşlanmış hep tek renkleri sevio klava:

gerçi ona soran kim herşeyimi rengarenk yapcam inadına kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler kızlar(Burcu ve sülfat ).Devamını sildim biraz fikirlerim değişti şuan çk daha iyiyim... KAdın psikolojisi diye bir kitap okuyorum.Nevzat TARHAN'ın okudukça bazı şeyleri daha iyi anlıyorummm....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…