yahu damla dinçer'i 4 gündür bulamıyorum. damla dinçer sesimi duyuyon mu???????????????????
burcu semsıyeyı nerden alam bacı neysekı patron gotrcek benı
songa bende onlardan alcam ama bı turlu alamadım hep en buyuk boy vardı gule gule kullan
meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem
Anladımda bu kadar bilginize şaşırdımm :1ninca: Maşallahh..anlamadın mı kuzummmmmmmm...açık yazdım ama..sen dediğim şekülde bir dene...sonucu gör
Hala karar veremedinmi hemşomm yaaİyi geceler canım, bi şekilde çeksin fotoyu da sen de gör, rahat etsin için
Haydi hemşom beraber kaçalım. Ben zaten bu balayı yüzünden yakında tırlatcam :roflol:. h.sonu rezervasyon yapcaz, yakın olsun bodruma gidelim dedik, otellere bakıyorum yaaa uçuyolar ya da çok şikayet var. Benim aklım sidede voyage sorgunda kaldı yaaa, bişey beğenemiyorum. Nişanlım da bir kere olcak içine sinsin oraya gidelim diyo. Tabii bana pragı unuttursun diye.Ama pahalı diye bu sefer benim aklıma takılıyor. Neyse bakcam yarın öbür gün de artık. İyi geceler.
Banada doktor düğünden sonra 3-4 daha kullan sonra bırak eşin korunsun dedi kaydirigubbakcemile3 Bende fazla kullanmıcam ilk aylar sadece kullanıcam yerimsenibenkizlar dogum kontrol hapindan konu acilmisken biseyler yazmak istedim.
bende bu konuda cok kararsizim malesef, heleki yan etkilerini duyunca dahada karamsar oluyorum malesef, askimda diyor kullanmazsin ben korunurum diyor ama güvenemiyorum ben Allah'im en dogru zamanda hayirli bir evlat nasip eder insallah ama hemen istemiyorum ben
bugün bir arkadasimin yengesini gördüm, arkadasimi sordum nasil evliligi nasil gidiyor diye, 2 sene oldu evleneli oda. evliligi iyi gidiyorda bebek sorunu yasiyorlar dedi yengesi, bir sene kullanmis dogum kontrol hapini sonra birakmis simdi bir sened gecmis birakali hala yok bisey dedim cok uzun kullanmis, evet dedi yengesi normalde 6 aydan fazla tavsiye etmiyormus doktorlar cok riskliymis
Dün akşam makyaj yapmaya çalıştımda onu koydum kızlara kaydirigubbakcemile3beta resmını goremedım
sonrada sildim..
:dilcikar:
Şeniz
Kamera yokmuydu ?Bende video moduna alıyorum rahat rahat çekiyorum.Elimde tutuyorum düzgün bi şekilde kimsede çakmıyor kaydirigubbakcemile3
ben bi mobilya bakmaya gittim
yer 3 katlıydı biz ikinci katta bakarken müşteri geldi adam aşağıya indi bende salına salına çekmiştim hepsini
bigün bi elbise beğendim dedim resmini çekem ablama gösterip öle alırım
ablan gelsin öle baksın dedi
lohusa nas gelsin dedim çektirmedi yasakmış
sonra sitesine girdim baktım elbise orda kabak gibi
sitesinde görmesem gece gidip vitrinden çekecektim
Makyaj sitilleri ve paylaşım diye bir topik var ordan.İlarzu var süper makyaj videoları var.Çok cüzel göz makyajı yapıyor :asigim:günaydın kızlar hayırlı cumalar. ben de çalışıyorum ama nerden öğreniyosunuz makyaj yapmasını bana da söyleyinnnn
Kapatıcı canım.GÖz altı morluklarını kapatmaya yarıyor..yerimsenibenkızlar şu makyaj topiğinde concealer concealer diye bahsettikleri şey ne ya? ben pek makyaj yapmam da :))))))))) hadi bi deyüverin gıgılı arattırmayın bana
Iyyy ben avonun kullandım yamalık gibi oldu her yerim -tatlicadiarzu-Kızlar bişey sorucam. Ben solaryuma girmek istemiyorum(zararlı olduğu için) malum düğün temmuzda gelinliğin içindede peynir gibi olmak istemiyorum. Dove summer bronzlaştırıcı kullansam işe yararmı?? Gelinliğe bulaşma ihtimali falan olurmu topicte çamaşıra çıkıyor demişlerde
Bende beyazım ama güneşe çıkmamaya çalışıcam kaydirigubbakcemile3
BEn düğüne kadar ince tiril tiril gömleklerle gezicem kafamada bi şapka kaydirigubbakcemile3 Balayında zaten ciroz gibin olurum kaydirigubbakcemile3bende böyle düşünüyorum
hatta peynir olmaya razıyım ama ee tişört giymeye başlıcam kollarda amele yanığı olacak :)
onları napıcam bilmem
sally hansen sıksammı diye düşünüyorum bende
Sally hansenı bende duydum ama bacak spreyini vücut içindemi varmış :uhm:
Canım ben yeni inciden büstiyerli jartiyer takım aldım.Ama almasamda olurmuş.kızlar bişy sorucam gelinlik içine nasıl bir iç çamaşırı giymeyi düşünüyorsunuz.jartiyer falan mı giyilir ben hiç bilmiyorum.
Bide burcu dün nü de bir saten gecelik takımı gördüm sabahlığı,şortlu takımı falan hepsi içinde 125 tl dedi.Hatırladığım kadarıyla senin öyle bişeyin vardı sen nekakadara almıştın.
Öff çok rahatsız edici -tatlicadiarzu- Ama karnı yandaki fazlalıkları olanlar için bire bir çok güzel toparlıyor ve haliyle dik olmanı sağlıyor.Çünkü eğilemiyorsun kaydirigubbakcemile3
Üst büstiyer+çorabı+altı hepsini 90 TL ye aldık canım yerimseniben
Ama süper duruyor üste :jeyyar:
İstersen aldığımın resmini paylaşırım..yerimseniben
kafamçokkarıştı Yafs resim koyuyoruz buralara -tatlicadiarzu-ay kızlar özelime bir erkek tanışabilir miyiz diye mesaj attııııııı
imdatttt içimizde erkekkk varr imdattttttttttt
Erkeklerin girmesi yasak :enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile3 :roflol:burcu ne iş:jeyyar:
yakusukluysa keske baa gelseymış
Süper bi yazı daha önce okumuştum çok duygulanmıştım senağlamaEVLİLER OKUYUN... BEKÂRLAR DERS ALIN... ))
BEnce yok benneyaptımki Çünkü çıkarırken çok zorlandım kaydirigubbakcemile3kısslar bu jartiyer çoraplarının askılarının düşme olasılığı filan yokmu
BEn hayat87 var diye biliyorum :uhm:mayıs gelini varmı kızlar
Benim aldığım takımın arkası baya aşağıda sırtı açık bile olsa görülmezKızlar bende jartiyerli takım almıştım hemde çok ciciydi tubilikinki gibi.. ama gelinlik içinde ugun değilmiş gelinlikçi öyle demişti. ayrıca zaten benim gelinliği sırtı açık olacağından içine ne giyicem onuda bilmiyorum saldım çayıra mı yapcak bu gelinlikçi netcek CADIARZU
Sende arsimanın koyduklarından kullan :1ninca: Aama çok tuhaf onlarda :uhm:
Bizden istemediler :1no2:esmy sabah bi yolcum geldi balayı için davetiyesinin fotokopisini almak için istedim bi baktım sizinkinden davetiye elde daha bi hoş duruyo çok sevdim
Hayırlı olsun burçişimm :teytey: Biz daha davetiye listesi bile çıkarmadık kaydirigubbakcemile3canım o ne kuzugelinliğin içine mi dikiliyor...
o tutarmıki benim ikizleri
davetiyemiz bu gün baskıda kızlar.aşkım yarın alacak
Oooo bi düğünsüz evlenen daha kaydirigubbakcemile3 Siz bile bile evleniyosunuz garantiye alıyorsunuz işi sonra düğün dimi :jeyyar: Şaka şaka kaydirigubbakcemile3 Hayırlısı olsunn darkcımm Allah bi yastıkta kocatsın düğün günlerinide göstersin inşallahh :Saruboceq: HEpimizindee aminnn :Saruboceq:meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyim.resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem
Çok kullanışlı bunlar ben her boyundan aldım kaydirigubbakcemile3 Koleksiyon yapıcam kaydirigubbakcemile3kızlar bende bugün bu sosluktan aldım.ortadaki boyundan aldım.2,5 tl
Limon sıkarsın koyarsın,süt koyarsın, ne bilem illa konucak bişe bulunur -tatlicadiarzu-ben fasla sos yapmayıda bılmem nan napcam onun ıcne cok merak edıyom bı mantı sosu var suan aklımda baska ne olabılır çaklıt sosu faland olur demı
ben fasla sos yapmayıda bılmem nan napcam onun ıcne cok merak edıyom bı mantı sosu var suan aklımda baska ne olabılır çaklıt sosu faland olur demı
Burdayım ama canım kaç gündür yazmak istemiyor...Ama hep takipteyim yerimseniben Üfff çok isteksizim artık çeyiz falan canım istemiyoo.. Kafam karışık aklıma kötü şeyler geliyor... Nişanlımın bu ara biraz hayata bakışı değişti .Hiç bir şeyden mutlu olmuyorum diyor.Değmez hiç bişeye diyor.Ölsem çok güzel olurdu yaşayacağım herşeyi yaşadım böyle ölmek istiyorum ya üzülürsem ilerde diyor....Seninle bi alakası yok diyo bana.Ben kendimi kötü hissediyorum bu ilgisizliğinden kendide farkında . Dr gidelim dedim ben halledicem dedi. Dünde ne olduysa arkadaşıyla bişey olmuş sanırım arkdaşı anlattı kalbini kırmış biraz en güvendiği arkadaşı hemde msn iletisi yıllladır dinçer damladır değiştirip boşşş yazmış çok fena oldum.... Sordum yalnız kalmak istiyorum dedi üstelemedim.Öğlen de canlı bir sesle nasılsın diye sordum hiç bişey yokmuş gibi alınganlık yada hesap sorma gibi bişi yapmadım ne zamana kadar böyle olcak bakalım...Sizede oldumu hiç böyle ?
Renkli çay bardaklarımız
Renkli kaselerimiz (bugün herşeyi rengarenk aldık, ikimiz de çok seviyoruz çünkü) kaydirigubbakcemile3
Kelepçeli 4 parçalı kek kalıplarım, tabii burdan çok belli olmuyor parçalar -tatlicadiarzu-
Son olarak kuru gıdalar için kaşıklar (ayyy bunlarda rengarekmiş şimdi farkettim) :roflol:
Renkli çay bardaklarımız
Renkli kaselerimiz (bugün herşeyi rengarenk aldık, ikimiz de çok seviyoruz çünkü) kaydirigubbakcemile3
Kelepçeli 4 parçalı kek kalıplarım, tabii burdan çok belli olmuyor parçalar -tatlicadiarzu-
Son olarak kuru gıdalar için kaşıklar (ayyy bunlarda rengarekmiş şimdi farkettim) :roflol:
sulfatçımm hepsi birbirinden cicii
renkli bardaklar süperr
birde bende istiyorum yahu güveçlerden. ben tek kişilik köfte güveçte çok severim kuzum. bak sende yaparsın. köfteleri diziyorsun domates biber. sonra onlar pişince çıkarıyorsun üstüne kızarmış patetes ve üstüne rendelenmiş kaşarrcokacimcoook sana lezzetini anlatamamm cokacimcoook
Hemşomm hoşgeldinn Şeniz Ayy ne güzel şeyler almışsınn yerimseniben
Ayy çok karamsar olmuş hakkaten.Neyi var böyle yaa :uhm:Burdayım ama canım kaç gündür yazmak istemiyor...Ama hep takipteyim yerimseniben Üfff çok isteksizim artık çeyiz falan canım istemiyoo.. Kafam karışık aklıma kötü şeyler geliyor... Nişanlımın bu ara biraz hayata bakışı değişti .Hiç bir şeyden mutlu olmuyorum diyor.Değmez hiç bişeye diyor.Ölsem çok güzel olurdu yaşayacağım herşeyi yaşadım böyle ölmek istiyorum ya üzülürsem ilerde diyor....Seninle bi alakası yok diyo bana.Ben kendimi kötü hissediyorum bu ilgisizliğinden kendide farkında . Dr gidelim dedim ben halledicem dedi. Dünde ne olduysa arkadaşıyla bişey olmuş sanırım arkdaşı anlattı kalbini kırmış biraz en güvendiği arkadaşı hemde msn iletisi yıllladır dinçer damladır değiştirip boşşş yazmış çok fena oldum.... Sordum yalnız kalmak istiyorum dedi üstelemedim.Öğlen de canlı bir sesle nasılsın diye sordum hiç bişey yokmuş gibi alınganlık yada hesap sorma gibi bişi yapmadım ne zamana kadar böyle olcak bakalım...Sizede oldumu hiç böyle ?
Kızlar bu arada nihayet misafir yemek takımımı bugün aldım bernardodan hihoyyyt. Çok içime sindi, annem ve nişanlım da çok beğenince aldık hemen. Ptesi teslim edilcek, hemen eklerim buraya yorumlarınızı merak ediyoum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?