canım bu meşrubat bardaklarının aynısının dondurma kasesini gördüm paşabahçenin sitesinde.çok heveslendim.güle güle kullan.hepsi çok hoş
aaa iyiki geri sayfaya dönmüşüm kız bunları kaçıracaktımm kaydirigubbakcemile3
he vallahi rengarenk ne güzel herşeyyy:1rolleyes:cıvıl cıvılll :sm_cool:
sulfatcım sizde bizim gibi renk hastasısınız canım :) bizde renkli şeyleri çok seviyoruz
Hemşomm hoşgeldinn Şeniz Ayy ne güzel şeyler almışsınn yerimseniben
Hemşomm bu bardakları nereden aldınnn nolurr söylee :Saruboceq: Bunlardan arıyorum ben hep -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-Bide güveç kaplarını kaça aldın ? Bugün kemeraltında bende sordum..:uhm: 7,5 TL dedi.
Çok şükürr :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 Ahh bidee balayı yerine karar verebilsen kaydirigubbakcemile3
Hepsini iyi günlerde kullan hemşomm Şeniz
sulfat cicilerine bayıldım bende..güle güle iyi günlerden kullanın inşallah..bende rengarenk seyler bayılıyorum amakoca adayımızın içi yaşlanmış hep tek renkleri sevioklava:
gerçi ona soran kim herşeyimi rengarenk yapcam inadına kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler kızlar.Ya benim yapım böyle derdimi sıkıntımı kimseye anlatamam birtek onun çok yakın arkadaşıyla paylaşırım kardeş gibiler ki bende öyle oldum artık... Evlilik diye sık boğaz etmiyorum zaten bizim 4 yıl oldu başlayalı... Ciddi sorunlarımız olmadı çok şükür.Saygımızıda yitirmedik.Ben çabuk vazgeçerim bişey olsun hep kötü anlarım.Üzüldüğümüde söyledim seni çok seviyorum diye sarıldı ama ölene kadar dedi sonra sevememki dedi.. Öncede böyle derdi çok mutluyum ölsem bu tadıyla kalsa ... Evdeyim ve gülüyorum kimse bilmiyor ...
bugun nevresim takımlarımı aldım cıvıl cıvıl yarın resimlerini eklerim :asigim: gerçi sizler o dönemleri aşmışsınızdır ama olsun kaydirigubbakcemile3Teşekkür ederim canım, yok allahtan benimki de öyle seviyor. Sevmese de alırdım kaydirigubbakcemile3
bugun nevresim takımlarımı aldım cıvıl cıvıl yarın resimlerini eklerim :asigim: gerçi sizler o dönemleri aşmışsınızdır ama olsun kaydirigubbakcemile3
İyi günlerde kullan canım. Yok daha ben alcam bi kaç tane, aşmadım kaydirigubbakcemile3
Öff metro çok uzak bize -tatlicadiarzu- Bakayım gidebilirsem alayım bende yerimsenibenCanım benim bardakları uzun süredir ben de arıyordum. Nihayet bugün metroda buldum. 12 li takım halinde satılıyor her renkten ikişer tane, büyük de değiller çok şirin yerimsenibensanırım 12 liraydı öyle bişi. Bak benle dalga geçiyor yaaa balayı için :mymeka: Balayına karar vercez kızım ptesi mecbur rezervasyon yapcaz :dilcikar: bakalım artık son karar yarın akşam kaydirigubbakcemile3
Bende alıcam onlardan fırında sütlaçta süper olurr bidee cokacimcoookaman hemşom asıl soruna cevap vermemişim güveç kaplarını da metrodan aldım değişik çeşitleri vardı tam sırlı, yok bilmem neli, bu tam sırlı 8 liraydı galiba. toplu alınca tek tek fiyatlarını unutuyorum hep, faturaya da kdv siz yazıyolar yaa matematik özürlüyüm :roflol: Bu arada sen aldın mı ayakkabını, gelinliğini?
m.sevdam nasıl bi pike yaptıklarına göre değişir canım fiyatı..malzeme olarak ne kullanacaklar ??[/COLOR]
bence 4 ıcıngayet ıy ıcok pahalı onalr ama 4 tane nıeye yaptırdın cokfazla degılmı
Diğer pikeleride ekle ilk eklediğin çok güzeldi
canım nasıl bir malzeme kullanacaklar bilmiyorum yani ismini bilmiyorum ben kalitesi güzeldi annem baktı.farbası pullu şeridi felan hepsi onlardan. bir tane pikenin üstü puldan işlemeli o 210 lira tutuyor diğer ikisi 180 diğeri 150 kayınvalide için olan.
canım kendime 5 takım pike yaptırdım 2 sini aldım 3ünü yaptırdım 1 tane de kayınvalideme yaptırıyorum işte. benim ve nişanlımın misafir gelecek akrabamız çok fazla.maaşallahı var ikimizin de :) öyle olunca gelenlere de vereceğim kullanmaları için
kıslar buarada kuaförümü de ayarladım kına başını 50 ye gelin başını 70 e yapacak indirimli hali :) bu yükte kalktı üstümden şükür.
Diğer pikeleride ekle ilk eklediğin çok güzeldi
Walla kuaför işinide çok iyiye halletmişinn yerimseniben Walla çok iyi fiyat vermişler :lepi:
Renkli çay bardaklarımız
Renkli kaselerimiz (bugün herşeyi rengarenk aldık, ikimiz de çok seviyoruz çünkü) kaydirigubbakcemile3
Kelepçeli 4 parçalı kek kalıplarım, tabii burdan çok belli olmuyor parçalar -tatlicadiarzu-
Son olarak kuru gıdalar için kaşıklar (ayyy bunlarda rengarekmiş şimdi farkettim) :roflol:
pikeciden gelsinde canım gelince hepsini ekleyeceğim inşallah :) teşekkür ederim.
evet canım ya bende çok şaşırdım birde 1.sınıf bir kuaför bir arkadaşım götürdü onun vesilesi ile uygun fiyatı söylediler daha da yaparız düğün zamanı dediler kaydirigubbakcemile5
Buda çok şıkmış...Acep hemşom bundan mı aldı :uhm:
İyi günlerde kullan aybike yerimseniben Bu arada sen buralara takılırmıydın sengözlerimebaksanab
BEn seni hep makyaj bölümünde görüyodum sırnaşık şey
Bebişin nasıl kaç aylık oldun ?
hehe tanıyan biri çıktı hemenkaydirigubbakcemile3
artık makyaj topiğine fazla uğramıyorum malum zamanla ilgi alanları değişiyor..
internette gezerken yemek takımımın resmini gördüm burası aklıma geldi
tek tek çekmek zor geldiği için eklemedim daha önce ama burayı da takip ediyorumsengözlerimebaksanab
bebiş elh iyi 2 gün sonra 16 haftalık olacak 10 mayısta muayene var bakalım belki cinsiyetini de öğreniriz artık.(10 mayıs eşimle ikimizin doğum günü o güne özel hediyesi olur belki bebişin )hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?