Öff metro çok uzak bize -tatlicadiarzu- Bakayım gidebilirsem alayım bende yerimseniben
Dalga geçmiyom hemşom kızma hemen :1no2: Ama artık karar vermelisin pazartesi bak üstünden bi yük daha kalkacak sengözlerimebaksanab
Bende alıcam onlardan fırında sütlaçta süper olurr bidee cokacimcoook
Yaaa ayakkabılarımı alamadım senağlama Daha gelmemiş bugün işçi bayramı diye getirmemişler Çok üzgünüm çoook Yarın anca gelirmiş..Bende öff olmadı şimdi KK ya eklicektim dedim.Ayakkabıyı aldığımız yerde nişanlımın arkadaşı çalışıyor sürekli oradan alışveriş yapıyoruz.Oda nişanlımda ne KK sı yaa dediler kaydirigubbakcemile3 Nişanlım sonra çaktı yaa abi bunun bi klubü vardaa orası karışık işler bunlar dedi kaydirigubbakcemile3
Gelinliğimi aldımmBeğenmediğim alt kısmını söyledimm saolsun çok ilgilendiler.Düzelttiler oraya bi hareket kattılar..Kollarıda açık olmasın diye kol takıldı çok içime sindi :asigim: Bİde bana yanları işlemeli değişik bir duvak bulmuş saolsun önce güpürlü duvak vermişti ama gelinlikte çok ışıltı ve güpür olunca çok boğdu çok şık işlenmiş değişik bir duvak getirdi çok güzel yaa :asigim: Bide biz sadece gelinliği ve duvağın fiyatını vermiştik..Oda teslim almaya gittiğimizde poşetin içine el çiceği+kese+gelinliiğin önüne hareket kattığı çiceğin aynısından saçım için çicek eklemiş bunlarda benim hediyem demezmii :asigim: Zaten fiyatta epey bi hediye yapmıştıı ama çok duygulandım senağlama Bu sefer içime çok sindi :asigim: Eve geldim giydim annem babamda gördü babam çok duygulandıı işte şimdi kızım kelebek oldu dedi senağlama ayy çok duygulandım yinee senağlama
Gerçektende iyi fiyat vermiş.ınşallah içine siner inşallah biizimkide uygun bi fiyat verir yerimseniben
inşallah canım.canım ya ben senin gelinliğini görmedim ekledin mi sen ?
valla benim bildiğim eklemedi..yada ekleyip hemen silmişte olabilir..betaaaaa hadi duy sesimiz de ekliver gelinliğini...
nere gitti bu kız yaeklemediyse de çekip eklesin evinde anlaşılan gelinlik
valla canım mesaj yazdım..cevrim içi gorunuyo ama ..nerelere daldı bu kız anlamadım:)))
kızzz sen çok zekiisnnnn..hemececik caktın olayı:sm_cool::sm_cool::sm_cool:gelinliğinin fotosunu mu çekiyor acaba :lepi:
kızzz sen çok zekiisnnnn..hemececik caktın olayı:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Birileri benimi çağırdıı kaydirigubbakcemile3
GElinliğimimi merak ettinizz :uhm:
Ama yeni halini çekmedik kii :1no2:
kızzz sen çok zekiisnnnn..hemececik caktın olayı:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tutmadı sanırım gayseri zekam
kıs cadı olsun hangi hali varsa ekle görelim
tutmadı sanırım gayseri zekam
kıs cadı olsun hangi hali varsa ekle görelim
kaydirigubbakcemile3 Amanda amann neler düşünüyolar kaydirigubbakcemile3 Uykunuz gelmedimi sizin bakimmm sengözlerimebaksanab
Kızlar gerçekten yeni halini çekmedim..Foto makinemde nişanlımda :1no2:
İsterseniz ilk eklediğim resmi koyayım :uhm:
iyi akşamlar
sulfatcım sende olmasan ceyıs gorcegıms yok aldıklarını ıı gunlerde kullan hepsı bırbırınden tatlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?