Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burçiş,hamide gördüm sizi sengözlerimebaksanab
Gülpembeee sen nerelerdesin kuzumm kaydirigubbakcemile

canım yaa herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim :1hug:
hayırlı olsun kuzum çok sevindim senin adına... a.s.
darısı başımıza

betam yaa ancak gecmişi okuyabildim ..iki gundur giremiyordum...gelinlik işini halletmene coks evindim..guzel jest yapmış gelinlikçi..ayakkabılarını da sabırsızlıkla beklemekteyimyerimseniben..bende platform isityorum seninkine bakayım eğer hoşuma giderse bende ordan alırım..
sülfat aldıgın renkli bardaklardan,kaşıklardan bende almıştım..ama senin kasıkların rengarenk ne guselll benimki tek renk(((
lhnzdly ben sinop merkezdenim..sanıırm esmynin kuzenisin..ayancıklısın sanırım..

burcişşş kızzz hafta sonuna da bişi kalmadı..sen şimdik yerinde de duramazsın..yerim seni ben yerim yerimmhihoyyyt

Gerçektende iyi fiyat vermiş.ınşallah içine siner inşallah biizimkide uygun bi fiyat verir yerimseniben

inşallah canım.canım ya ben senin gelinliğini görmedim var mı resmi felan ? benim gelinlikçide o bahsettiklerini hediye ettiklerini söyledi bakalım inşallah güzel olur hepsi canım.geçen gün bende ayakkabı baktım platform topuk 110 liradan 65 e düşmüş pazarlık ile 50 ye alacam inşallah

Son düzenleme:
Birileri benimi çağırdıı kaydirigubbakcemile3
GElinliğimimi merak ettinizz :uhm:

Ama yeni halini çekmedik kii :1no2:

kızzz sen çok zekiisnnnn..hemececik caktın olayı:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 Amanda amann neler düşünüyolar kaydirigubbakcemile3 Uykunuz gelmedimi sizin bakimmm sengözlerimebaksanab

Kızlar gerçekten yeni halini çekmedim..Foto makinemde nişanlımda :1no2:

İsterseniz ilk eklediğim resmi koyayım :uhm:

iyi akşamlar

sulfatcım sende olmasan ceyıs gorcegıms yok aldıklarını ıı gunlerde kullan hepsı bırbırınden tatlu

ahh ahh uykum gelmez olurmu .seni bekliiyos bisde....

iyi akşamlar

sulfatcım sende olmasan ceyıs gorcegıms yok aldıklarını ıı gunlerde kullan hepsı bırbırınden tatlu

valla haklıısn pınar herkes kurudu ..yani en azından ben oyleyim tam takır kuru bakırımÇok üzgünüm çoook..hadi gozun aydın cok cok az kalmışş 11gun nedirki hemencecik gecer diyecem ama bu gunler tum askerliğe bedel oluyo

Bu ilk halii ama üzerinde değişiklikler oldu...
Güpür kol takıldı pelerin tarzında arkası üçgen oldu..

Etek kısmını hiç beğenmemiştim.O toplandı büzgü olan yere çok güzel bi çicek eklendi ordaki hava değişti birden..

Duvağım taşlı çok değişik üzerinde minik taşlı güller var..

Parlayan tüle biraz daha ışıltı eklendi..
Resimde çok donuk ama ışıkta çok güzel üstü ışıl ışıll :asigim:

Son düzenleme:
gördüm gördüm oleyyyyyyyy
kıs beta çok güzelllll zaten fotoda hiç bi taş gözükmüyor canlı olarak ışıl ışıl duruyordur eminim. allah mutlulukla giydirsin canım.içine sindirsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…