Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Birileri benimi çağırdıı kaydirigubbakcemile3
GElinliğimimi merak ettinizz :uhm:

Ama yeni halini çekmedik kii :1no2:
yaa ben görmedim durrrrrrrrr
yemek takımım :bernardo dan "black eagle"
canım iyi günlerde kullan bernardoyu bende beğeniyorum pek ciciler..
ewet ya kısa dönem kalkıo diolar...ama burası tr hemen çıkmaz üzülme...

canım hepsi süper iyi günlerde kullan...yemek takımında eminim güzeldira.s.

sen bu halini begenmediysen ve şimdiki halini begendiysen ortaya sahaaneeebir gelinlik çıktı desene..valla bu hali bile benim çok hoşuma gittii..ama duvak sanıırm yeni hali daha güzel olur bu biraz boğmuş gibi gelinliği..gelinliğe bakınca da o buzgulu kıısmda insanın gozu bişiler arıyo..çiçek güzel olmuştur eminim...güle güle giy canım..inşallah hersey istediğimiz gibi olur...hakediyoruz biz mutlu olmayı(((
bu arada fizikte fizik haniii

Son düzenleme:

yok canım sendede wardır bırseyler. walla koca aylar gectı su 11 gecermı bılmıyorum heycandan oluyorum
betacım resımdekı sensın sanırım fızıgıne hayran kaldım çok gusel olmuş :lepi:

canım çok hoş gelinliğin Allah huzurla mutlulukla giymeyi nasip etsn inşallah...

betacım pek cici olmuşun..kolları bu haliylede güzel nie tül taktırdın kızCADIARZU düzeltilmiş haliinide ekleeeee

Saoll canımm beğenmene sevindimm a.s. Evet foto makinesiyle anca bu kadar ama yaka ve bel kısmı işlemeli.En çok o kısmı beğendim zaten kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Çok pimpirikliyim hamide ya bi taktımki kafayı oraya sorma.Ama o kısmı düzgünce toplattım ve çok güzel bi çicek takıldı.Duvakta olmadı daha farklı bi duvak verdi ben şimdiye kadar görmedim kimsede öyle bi duvak :uhm: Kayınvalidem gelince onun içinde giyicem o zaman çeker koyarım yerimseniben Beğenmenede çok sevindimm :1hug: Şeniz
yok canım sendede wardır bırseyler. walla koca aylar gectı su 11 gecermı bılmıyorum heycandan oluyorum
Pınarcım evet benim canımm a.s. Walla en güzel bu gelinlik üstüme cuk diye oturdu ve içime sinmişti..Boyumda bu kadar uzun değil platform üzerindeyim yerimseniben
canım çok hoş gelinliğin Allah huzurla mutlulukla giymeyi nasip etsn inşallah...

Saol canımm cümlemizi :Saruboceq: İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz yerimseniben

ışıl ışıl parlayacaksın o gece..ahh ahh biz kızlar niye boyleyizkii ..taktımı takıyoruz işteeee..kafaya koyduysak illa yapacaz onu....olsun iyiki de boyleyiz ama :)))
sen onceden koymuşmuydun yaa elimden geldiğince gecmişe goz atmaya calışıyorum ama gormemişim seni..yoksa boyle guzel fiziğe sahip bi gelin gozden kaçarmı...tüü tüü tüüü maşşalalhhhhhhhhhh

betacım pek cici olmuşun..kolları bu haliylede güzel nie tül taktırdın kızCADIARZU düzeltilmiş haliinide ekleeeee

Benim başımda kıskanç bi nişanlı varr Çok üzgünüm çoook O kollar illa kapanacak dedi bizde kol arayış içine girdik.Ama çok hafiften güpürlü kol omuzlardan düşürdüler

Bunun daha bi kısası gibi düşünün :uhm:

betacnm maşallah gelinlik çok yakışmış gerçekten maşllah fiziğinde çok gerçekten.

bu arada jartiyerinide merak ettim koysanaaaa

bende beğendiğim glinlik resmini koymak istiyrum ama beceremiyorum ya hata veriyo

alıyordum ama şimdik alamıyorum tarih yaklaştıkça, evi kurmaya başladıkça eksikler daha cok kendini gösteriyor...elinde olan para belli hangi birini alacağımı bilmiyorum..üstelik hepte gozum pahalı seylere ilişiyo(((
geçer canım geçer düşün birde nişanlının heyecanınıalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

anladım kuşum..Allah mesut etsin sağlıkla neşeyle giy o gün inşallah..ama kuşum el çiçeğin yapma olmasın sakın taze çiçek olsun..bide içine, süper duran kaymayan düşmeyen güzel bir iç çamaşırı aldınmı üst kısım daha da güzel durur..o gece süper olucağına inanıyorum canıma.s.:1hug:

beta canım gelinliği sana teslim ettiler mi şimdiden??
Evet canım zaten hazır aldım üzerinde bi kaç değişiklik oldu işte..Benim istediğim modele yakın bi model giydirdiler bu kadar güzel olmadı üstüme bide boyumu çok kısa gösterdi.Zaten çok uzun değilim 1.60 boyum 53 kiloyum.Bu daha bi uzun gösterdi bide üstü cuk diye oturdu bedenime..Benim istediğim bunun gibi yine üstü ama altı kırpık kırpık tül olsun istiyordum ama bende güzel durmadı öylee :1no2:

Başka yere fotomu koymuyorum kii kaydirigubbakcemile3 Yok kız manken gibim değilim.Standart türk kızıyım kaydirigubbakcemile3 Platform topuklarla boyu uzatmaya çalışıyorum işte

canım ben ne nişanlıyım ne sözlü :)))) allah kısmet ederse 15 agustos dusunuyorus bakarsın daha oncede olur ikimisde heycandan ölüyorus

hımmmm hayal ediyorumdaa hoş birsey olacagı bellii..iyi düşünmüş gelinlikçin ..benimki değilde benimkinin ailesi biraz tutucu ..benim iki düğün olacak ..istanbuldaki düğünde malesef bolero tarzı birsey giyeceğim..fisfisfisfisfisfis

...............................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…