yaa ben görmedim durrrrrrrrrBirileri benimi çağırdıı kaydirigubbakcemile3
GElinliğimimi merak ettinizz :uhm:
Ama yeni halini çekmedik kii :1no2:
canım iyi günlerde kullan bernardoyu bende beğeniyorum pek ciciler..
ewet ya kısa dönem kalkıo diolar...ama burası tr hemen çıkmaz üzülme...Sorumluluk zor geliyor sanırım...ışyerinde en yakın arkadaşı işi bıraktı işleri iki katına çıktı.Askerlik konusu var bide kısa dönem kalkacak diye bir haber yayınlandı ne zaman kalkar bilmiyorum ama bu yaz kesin gitmesi gerektiğini anladı.Aof okuyoruz bi yandan son senesi.Eğer uzun dönem yaparsa iş hayatı çok riskli çünkü yazılım müh. sürekli gelişen bi ortamda bu kadar uzak kalmamalı iş hayatından .Bi yandan para biriktirmeye çalışıyoruz ama zor çünkü babası krizden etkilendi kardeşi ünide ve dersanede olan var onların masraflarınıda üstleniyor bazen ... Öff yazarken içim karardı ... Sanırım askerlik ve arkadaşı dün onu üzdü...
Renkli çay bardaklarımız
Renkli kaselerimiz (bugün herşeyi rengarenk aldık, ikimiz de çok seviyoruz çünkü) kaydirigubbakcemile3
Kelepçeli 4 parçalı kek kalıplarım, tabii burdan çok belli olmuyor parçalar -tatlicadiarzu-
Son olarak kuru gıdalar için kaşıklar (ayyy bunlarda rengarekmiş şimdi farkettim) :roflol:
Kızlar bu arada nihayet misafir yemek takımımı bugün aldım bernardodan hihoyyyt. Çok içime sindi, annem ve nişanlım da çok beğenince aldık hemen. Ptesi teslim edilcek, hemen eklerim buraya yorumlarınızı merak ediyoum.
valla haklıısn pınar herkes kurudu ..yani en azından ben oyleyim tam takır kuru bakırımÇok üzgünüm çoook..hadi gozun aydın cok cok az kalmışş 11gun nedirki hemencecik gecer diyecem ama bu gunler tum askerliğe bedel oluyo
Saoll canımm beğenmene sevindimm a.s. Evet foto makinesiyle anca bu kadar ama yaka ve bel kısmı işlemeli.En çok o kısmı beğendim zaten kaydirigubbakcemile3gördüm gördüm oleyyyyyyyy
kıs beta çok güzelllll zaten fotoda hiç bi taş gözükmüyor canlı olarak ışıl ışıl duruyordur eminim. allah mutlulukla giydirsin canım.içine sindirsin inşallah...
kaydirigubbakcemile3 Çok pimpirikliyim hamide ya bi taktımki kafayı oraya sorma.Ama o kısmı düzgünce toplattım ve çok güzel bi çicek takıldı.Duvakta olmadı daha farklı bi duvak verdi ben şimdiye kadar görmedim kimsede öyle bi duvak :uhm: Kayınvalidem gelince onun içinde giyicem o zaman çeker koyarım yerimseniben Beğenmenede çok sevindimm :1hug: Şenizsen bu halini begenmediysen ve şimdiki halini begendiysen ortaya sahaaneeebir gelinlik çıktı desene..valla bu hali bile benim çok hoşuma gittii..ama duvak sanıırm yeni hali daha güzel olur bu biraz boğmuş gibi gelinliği..gelinliğe bakınca da o buzgulu kıısmda insanın gozu bişiler arıyo..çiçek güzel olmuştur eminim...güle güle giy canım..inşallah hersey istediğimiz gibi olur...hakediyoruz biz mutlu olmayı(((
bu arada fizikte fizik haniii
Pınarcım evet benim canımm a.s. Walla en güzel bu gelinlik üstüme cuk diye oturdu ve içime sinmişti..Boyumda bu kadar uzun değil platform üzerindeyim yerimsenibenyok canım sendede wardır bırseyler. walla koca aylar gectı su 11 gecermı bılmıyorum heycandan oluyorum
betacım resımdekı sensın sanırım fızıgıne hayran kaldım çok gusel olmuş :lepi:
canım çok hoş gelinliğin Allah huzurla mutlulukla giymeyi nasip etsn inşallah...
Saoll canımm beğenmene sevindimm a.s. Evet foto makinesiyle anca bu kadar ama yaka ve bel kısmı işlemeli.En çok o kısmı beğendim zaten kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Çok pimpirikliyim hamide ya bi taktımki kafayı oraya sorma.Ama o kısmı düzgünce toplattım ve çok güzel bi çicek takıldı.Duvakta olmadı daha farklı bi duvak verdi ben şimdiye kadar görmedim kimsede öyle bi duvak :uhm: Kayınvalidem gelince onun içinde giyicem o zaman çeker koyarım yerimseniben Beğenmenede çok sevindimm :1hug: Şeniz
Pınarcım evet benim canımm a.s. Walla en güzel bu gelinlik üstüme cuk diye oturdu ve içime sinmişti..Boyumda bu kadar uzun değil platform üzerindeyim yerimseniben
Saol canımm cümlemizi :Saruboceq: ınşallah hepimiz çok mutlu oluruz yerimseniben
Saol canımm cümlemizi :Saruboceq: İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz yerimseniben
betacım pek cici olmuşun..kolları bu haliylede güzel nie tül taktırdın kızCADIARZU düzeltilmiş haliinide ekleeeee
yok canım sendede wardır bırseyler. walla koca aylar gectı su 11 gecermı bılmıyorum heycandan oluyorum
betacım resımdekı sensın sanırım fızıgıne hayran kaldım çok gusel olmuş :lepi:
Evet canım zaten hazır aldım üzerinde bi kaç değişiklik oldu işte..Benim istediğim modele yakın bi model giydirdiler bu kadar güzel olmadı üstüme bide boyumu çok kısa gösterdi.Zaten çok uzun değilim 1.60 boyum 53 kiloyum.Bu daha bi uzun gösterdi bide üstü cuk diye oturdu bedenime..Benim istediğim bunun gibi yine üstü ama altı kırpık kırpık tül olsun istiyordum ama bende güzel durmadı öylee :1no2:beta canım gelinliği sana teslim ettiler mi şimdiden??
ışıl ışıl parlayacaksın o gece..ahh ahh biz kızlar niye boyleyizkii ..taktımı takıyoruz işteeee..kafaya koyduysak illa yapacaz onu....olsun iyiki de boyleyiz ama :)))
sen onceden koymuşmuydun yaa elimden geldiğince gecmişe goz atmaya calışıyorum ama gormemişim seni..yoksa boyle guzel fiziğe sahip bi gelin gozden kaçarmı...tüü tüü tüüü maşşalalhhhhhhhhhh
alıyordum ama şimdik alamıyorum tarih yaklaştıkça, evi kurmaya başladıkça eksikler daha cok kendini gösteriyor...elinde olan para belli hangi birini alacağımı bilmiyorum..üstelik hepte gozum pahalı seylere ilişiyo(((
geçer canım geçer düşün birde nişanlının heyecanınıalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?