Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Saol ovegcimm a.s.
Tamam onuda koyarımm yerimseniben

Bende canlı çicek istiyorum.Ama saolsunlar çicek verdiler hatıra olarak saklayayım diye :asigim: Bakalım canlı beyaz gül buketi veya zambak istiyorum daha onlarıda araştırmadım :uhm: İç çamaşırı aldım ama almasamda olurmuş :1no2: Bende göbek yok zaten üstüm ince ama büstiyer çok kastı beni Çok üzgünüm çoook
betacım boyun kaç senın ?

1.60 pınarcım..yerimseniben Çok uzun değilim anlıcan minyon tipliyim kaydirigubbakcemile3 nişanlım 1.85 ona yetişmeye çalışıyorum düğünde yoksam normal hayatta pek önemsemem Çok üzgünüm çoook

BEnimkinide gizli çıtçıtlı yaptılar sende öyle yaptır yerimseniben Hiç belli olmuyor yoksa giyerken çok zorlanırdım..:bbo:

senin gelinlikte güzelmiş betanın dediği gibi kırpık kırpık tüllerden...ama analmadıgım üst kısmında enine doğru işlemeler falanmı var acaab resimdenmi oyle gozukuyo....alacakmısın kesin..karar verdinmi...

OVEGCıM yok kız resim bekliyorum bende..hadin ekle...
HAMıDE canım bazı aileler neden böle bende anlamıyorum yaa..insan bir kere evleniyorum die giymek istiyor her yakışanı...ama 2 düğünde süpermiş kız..
darısı sizlere kızlar bir an önce gelinliğinize kavuşursunuz inşallahta resimlerinizi görürüz..ben evlenene kadar gelinlik moda olmaktan çıkıcak..şalvar birde duvak olurmuş ahahhaa beyaz şalvar üstüne işlemeli bistüyer nasıl amadelikafadulden

lilyum süper tatlım saçınada bir dene koydurursun..üstün derken kuşum memişleri demiştim..daha dolgun dik ve güzel gösteren çamaşırlar var özellikle abiye ve gelinlikler için..

canım gelinliğin çok güzel çok hoş.sana da yakışmış.canlı olarak nasıl duruyor merak ettim.benim gördüğüm tüllüler pek hoş durmamışlardıda :S

şimdi gördümmmmmmm..fena değilmiş canım ya..o işlemeler çok koyu duruo gibi belki resimdendir...bide fazla kabarık değil mi..giymeden anlaşılmaz gerçi senin denemen ve yakıştırman önemli:lepi:

vay vay vayy hayale bak beeeeeedelikafaduldenseni gidi seniii... belki tek düğün olmadıgı için tepki vermedim yoksa yıkardım ortalığı :jeyyar yuzden kızmıyorum nişanlımın ailesine sonuçta onların akrabaları,yakınlrı mutaassıp yasam sürüyorlar..kayınvalidem ve kayınpederim hacı onların taraftaki düğünde straplez tarzı bir gelinlik giymem gercekten tuhaf olacaktı..biizm memlekette straplez obur düğünde boleroludelikafadulden

Canım orda ayağımda gelincikte giydiğim topuklu bi ayakkabı vardı ama platform değil normal topuklu bide üstüne çıktığım tahta gibi bişe var ondan boyum çok uzun gözüküyor.

Aldığım platformlar 19 puntoluk :1ninca: Yani düşün sen artık nişanlımın burnuna kadar geldim bide saçım yapılcak hihoyyyt

hoom kremmiş..ovegcim:beyaz al yaaa..bembeyaz olun be o akşamalkisalkisalkis..resimdeki senmisin kuşum?sensen tam oturmuş yakışmış vücuduna..

betacım çokta kısa degılsın dun gordum senı sekermı seker bır kıssın allah herseyı gonlune gore wersın

BEnimkinide gizli çıtçıtlı yaptılar sende öyle yaptır yerimseniben Hiç belli olmuyor yoksa giyerken çok zorlanırdım..:bbo:

aaaa güzel fikirmiş..yaa inşalah biizm gelinlikçide yapabilir ..sen gelinliğin resimlerini eklerken kol resimlerinin detaylı halini de eklermiisn..ama hemen silme kuzum yaaa..goremiyorum ((ayakkabılarını sabırsızlıkla bekliyorum kuuzm...hadi iyi geceler size..bol muhabbetler...

hamide evet üstünde işlemeler var cnm.

zeyb canım evet işte krem o yüzden bende tereddüt ediyorum kırık beyaz istiyorum gelicek dediler gidip bi ona bakıcam bende krem istemiyorum evet resimdeki benim kabarıklığı tam istediğim gibi.kabarık seviyorum ben cnm

müebbetsevdam yorumlar için teşekkür edrim .bende kabarık çk model denedim altı hareketli ama bu ne çok abartı nede çok sade.içime sindi model olarak

hmmm anladım canım. akkanı da eklesene benimde topuklu bulmam lazım ben 175 nişanlım 195 boyunda arada ki farkı kapatmam lazım

bu arada iyi günlerde kullanın aldıklarınızı :)

Teşekkürler a.s.

Canım çok sevindim yaaa içine sinmesine, darısı başımıza inşallah. Gelinlikçinin yaptğı jest de çok anlamlıymış ,saolsun. Babam beni gelinlikle görünce ne olur bilmem senağlama

cnm rengarenk dösemişinnn hepsini gule gule kullann cnmm...
Evet cıvıl cıvıl aldık,kaydirigubbakcemile3 sağol

yemek takımım :bernardo dan "black eagle"

Çok güzel bir takım, çok beğeniyorum. İyi günlerde kullan

Sağol canım Şeniz

iyi akşamlar

sulfatcım sende olmasan ceyıs gorcegıms yok aldıklarını ıı gunlerde kullan hepsı bırbırınden tatlu

Teşekkür ederim pınarcım. Daha eklenecek çok şey var ama yeni evimde kaldı. H.içi eklerim artık fırsat buldukça.

Sağol canım, evet ben beğendim yemek takımımı, çok içime sindi. Sade bişey öyle istiyordum zaten :lepi:

Sen bu azimle nişanlına yetişir geçersin bile kaydirigubbakcemile3 Bu arada benim yemek takımım eklenenden değil. Bunu çok beğendim ama pahalı 1.200 civarıydı galiba :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
hamide evet üstünde işlemeler var cnm.

müebbetsevdam yorumlar için teşekkür edrim .bende kabarık çk model denedim altı hareketli ama bu ne çok abartı nede çok sade.içime sindi model olarak

önemli olan senin içine sinmesi canım.allah mutlulukla giydirsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…