Saol ovegcimm a.s.betacnm maşallah gelinlik çok yakışmış gerçekten maşllah fiziğinde çok gerçekten.
bu arada jartiyerinide merak ettim koysanaaaa
bende beğendiğim glinlik resmini koymak istiyrum ama beceremiyorum ya hata veriyo
Bende canlı çicek istiyorum.Ama saolsunlar çicek verdiler hatıra olarak saklayayım diye :asigim: Bakalım canlı beyaz gül buketi veya zambak istiyorum daha onlarıda araştırmadım :uhm: İç çamaşırı aldım ama almasamda olurmuş :1no2: Bende göbek yok zaten üstüm ince ama büstiyer çok kastı beni Çok üzgünüm çoookanladım kuşum..Allah mesut etsin sağlıkla neşeyle giy o gün inşallah..ama kuşum el çiçeğin yapma olmasın sakın taze çiçek olsun..bide içine, süper duran kaymayan düşmeyen güzel bir iç çamaşırı aldınmı üst kısım daha da güzel durur..o gece süper olucağına inanıyorum canıma.s.:1hug:
betacım boyun kaç senın ?
hımmmm hayal ediyorumdaa hoş birsey olacagı bellii..iyi düşünmüş gelinlikçin ..benimki değilde benimkinin ailesi biraz tutucu ..benim iki düğün olacak ..istanbuldaki düğünde malesef bolero tarzı birsey giyeceğim..fisfisfisfisfisfis
Evet canım zaten hazır aldım üzerinde bi kaç değişiklik oldu işte..Benim istediğim modele yakın bi model giydirdiler bu kadar güzel olmadı üstüme bide boyumu çok kısa gösterdi.Zaten çok uzun değilim 1.60 boyum 53 kiloyum.Bu daha bi uzun gösterdi bide üstü cuk diye oturdu bedenime..Benim istediğim bunun gibi yine üstü ama altı kırpık kırpık tül olsun istiyordum ama bende güzel durmadı öylee :1no2:
/QUOTE]
anladım canım. bizde verdik ama haziran gibi alacağız inşallah. siz gelinliğini ne kadar aldınız canım ? birde burada altında ayakkabı var mı yok mu ? boyun baya uzun durmuşta. uzun gözükmekte gelinliğinin de payı büyük.ben böyle birşey denemek istedim ama olmadı
yine de içime sinen beğendiğim gelinlik oldu çok sevinçliyim bu yüzdenkırpık tülleri boşver canım bu çok yakışmış sana ben çok beğendim delikafadulden
yapabildim galiba kızlar resmi koymayı becerebildiysem bende yorumları bekliyorum .Beğendiğim gelinlik bu aysira marka ama bu krem kırık beyazını düşünüyorum
http://img24.imageshack.us/img24/7929/glnlk.jpg
Saol ovegcimm a.s.
Tamam onuda koyarımm yerimseniben
Bende canlı çicek istiyorum.Ama saolsunlar çicek verdiler hatıra olarak saklayayım diye :asigim: Bakalım canlı beyaz gül buketi veya zambak istiyorum daha onlarıda araştırmadım :uhm: İç çamaşırı aldım ama almasamda olurmuş :1no2: Bende göbek yok zaten üstüm ince ama büstiyer çok kastı beni Çok üzgünüm çoook
1.60 pınarcım..yerimseniben Çok uzun değilim anlıcan minyon tipliyim kaydirigubbakcemile3 nişanlım 1.85 ona yetişmeye çalışıyorum düğünde yoksam normal hayatta pek önemsemem Çok üzgünüm çoook
yapabildim galiba kızlar resmi koymayı becerebildiysem bende yorumları bekliyorum .Beğendiğim gelinlik bu aysira marka ama bu krem kırık beyazını düşünüyorum
şimdi gördümmmmmmm..fena değilmiş canım ya..o işlemeler çok koyu duruo gibi belki resimdendir...bide fazla kabarık değil mi..giymeden anlaşılmaz gerçi senin denemen ve yakıştırman önemli:lepi:
OVEGCİM yok kız resim bekliyorum bende..hadin ekle...
HAMİDE canım bazı aileler neden böle bende anlamıyorum yaa..insan bir kere evleniyorum die giymek istiyor her yakışanı...ama 2 düğünde süpermiş kız..
darısı sizlere kızlar bir an önce gelinliğinize kavuşursunuz inşallahta resimlerinizi görürüz..ben evlenene kadar gelinlik moda olmaktan çıkıcak..şalvar birde duvak olurmuş ahahhaa beyaz şalvar üstüne işlemeli bistüyer nasıl amadelikafadulden
Canım orda ayağımda gelincikte giydiğim topuklu bi ayakkabı vardı ama platform değil normal topuklu bide üstüne çıktığım tahta gibi bişe var ondan boyum çok uzun gözüküyor.anladım canım. bizde verdik ama haziran gibi alacağız inşallah. siz gelinliğini ne kadar aldınız canım ? birde burada altında ayakkabı var mı yok mu ? boyun baya uzun durmuşta. uzun gözükmekte gelinliğinin de payı büyük.ben böyle birşey denemek istedim ama olmadı
yine de içime sinen beğendiğim gelinlik oldu çok sevinçliyim bu yüzdenkırpık tülleri boşver canım bu çok yakışmış sana ben çok beğendim delikafadulden
BEnimkinide gizli çıtçıtlı yaptılar sende öyle yaptır yerimseniben Hiç belli olmuyor yoksa giyerken çok zorlanırdım..:bbo:
Canım orda ayağımda gelincikte giydiğim topuklu bi ayakkabı vardı ama platform değil normal topuklu bide üstüne çıktığım tahta gibi bişe var ondan boyum çok uzun gözüküyor.
Aldığım platformlar 19 puntoluk :1ninca: Yani düşün sen artık nişanlımın burnuna kadar geldim bide saçım yapılcak hihoyyyt
hadi hayırlısı güzelimmm
bu arada iyi günlerde kullanın aldıklarınızı :)
Öff metro çok uzak bize -tatlicadiarzu- Bakayım gidebilirsem alayım bende yerimseniben
Dalga geçmiyom hemşom kızma hemen :1no2: Ama artık karar vermelisin pazartesi bak üstünden bi yük daha kalkacak sengözlerimebaksanab
Bende alıcam onlardan fırında sütlaçta süper olurr bidee cokacimcoook
Yaaa ayakkabılarımı alamadım senağlama Daha gelmemiş bugün işçi bayramı diye getirmemişler Çok üzgünüm çoook Yarın anca gelirmiş..Bende öff olmadı şimdi KK ya eklicektim dedim.Ayakkabıyı aldığımız yerde nişanlımın arkadaşı çalışıyor sürekli oradan alışveriş yapıyoruz.Oda nişanlımda ne KK sı yaa dediler kaydirigubbakcemile3 Nişanlım sonra çaktı yaa abi bunun bi klubü vardaa orası karışık işler bunlar dedi kaydirigubbakcemile3
Gelinliğimi aldımmBeğenmediğim alt kısmını söyledimm saolsun çok ilgilendiler.Düzelttiler oraya bi hareket kattılar..Kollarıda açık olmasın diye kol takıldı çok içime sindi :asigim: Bİde bana yanları işlemeli değişik bir duvak bulmuş saolsun önce güpürlü duvak vermişti ama gelinlikte çok ışıltı ve güpür olunca çok boğdu çok şık işlenmiş değişik bir duvak getirdi çok güzel yaa :asigim: Bide biz sadece gelinliği ve duvağın fiyatını vermiştik..Oda teslim almaya gittiğimizde poşetin içine el çiceği+kese+gelinliiğin önüne hareket kattığı çiceğin aynısından saçım için çicek eklemiş bunlarda benim hediyem demezmii :asigim: Zaten fiyatta epey bi hediye yapmıştıı ama çok duygulandım senağlama Bu sefer içime çok sindi :asigim: Eve geldim giydim annem babamda gördü babam çok duygulandıı işte şimdi kızım kelebek oldu dedi senağlama ayy çok duygulandım yinee senağlama
Evet cıvıl cıvıl aldık,kaydirigubbakcemile3 sağolcnm rengarenk dösemişinnn hepsini gule gule kullann cnmm...
betam yaa ancak gecmişi okuyabildim ..iki gundur giremiyordum...gelinlik işini halletmene coks evindim..guzel jest yapmış gelinlikçi..ayakkabılarını da sabırsızlıkla beklemekteyimyerimseniben..bende platform isityorum seninkine bakayım eğer hoşuma giderse bende ordan alırım..
sülfat aldıgın renkli bardaklardan,kaşıklardan bende almıştım..ama senin kasıkların rengarenk ne guselll benimki tek renk(((
lhnzdly ben sinop merkezdenim..sanıırm esmynin kuzenisin..ayancıklısın sanırım..
iyi akşamlar
sulfatcım sende olmasan ceyıs gorcegıms yok aldıklarını ıı gunlerde kullan hepsı bırbırınden tatlu
yaa ben görmedim durrrrrrrrr
canım iyi günlerde kullan bernardoyu bende beğeniyorum pek ciciler..
ewet ya kısa dönem kalkıo diolar...ama burası tr hemen çıkmaz üzülme...
canım hepsi süper iyi günlerde kullan...yemek takımında eminim güzeldira.s.
Canım orda ayağımda gelincikte giydiğim topuklu bi ayakkabı vardı ama platform değil normal topuklu bide üstüne çıktığım tahta gibi bişe var ondan boyum çok uzun gözüküyor.
Aldığım platformlar 19 puntoluk :1ninca: Yani düşün sen artık nişanlımın burnuna kadar geldim bide saçım yapılcak hihoyyyt
hamide evet üstünde işlemeler var cnm.
müebbetsevdam yorumlar için teşekkür edrim .bende kabarık çk model denedim altı hareketli ama bu ne çok abartı nede çok sade.içime sindi model olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?