Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oww kızım hacılarmışşşş...iyi yapmışsın..ne güzel yaa..darısı benim kaynanama hacı olur inşallah delikafadulden hem değişik olur iyi yapmışsın..saçınıda farklı yaptırsın işte..süper..Allah mesut etsin canıma.s.

evet en guzel tarafı da o:))) biirnde acık biirnde topuz yaptıracam ama sac rengi konuusnda kararsızım acaba ikisinde de aynı renkmi yaptırsam..Allah senide,hepimiz de mutlu mesau etsin canım.:Saruboceq:

kızz betaa 19 punto kaç cm oluyooo..bunlar ayakkabıları kendimi yapıyo..niye bekledin o kadar...ayy uykum geldii ama bi turlu bırakıp gidemiyorum..beyas show da basladı((yarın işte var..off offfff..ve acayip yorgunumda....

çok hoşmuş beta ay bende böyle bişey alıyım bu hem toparlar hemde yazın terletmez ince bişey.Bazıları çok kalın duruyo hadi güle güle kullan
müebbetsevdm saol cnm allah hepimizw mutlulukla giymeyi nasip etsin.kızlar sizde yaşadınız gelinlik giymek çok güzel bir duygu insan içinde kendini prenses gibi hissediyo:)

Hamide betanın gelinliğini alıntı etmişsin sildin mi bilmiyorum, sayfaları okurken gördüm canım. Siler misin? Ayyyy hemşom yerine takip ediyorum kaydirigubbakcemile3

lilyum süper tatlım saçınada bir dene koydurursun..üstün derken kuşum memişleri demiştim..daha dolgun dik ve güzel gösteren çamaşırlar var özellikle abiye ve gelinlikler için..
Kuzum benimki kolları açık diye kızıyor.Bide göğüs dekoltesi eklersek ohoo açık olan yerler tümden kapanırr kaydirigubbakcemile3 Yok kuzum almimm ben sengözlerimebaksanab
betacım çokta kısa degılsın dun gordum senı sekermı seker bır kıssın allah herseyı gonlune gore wersın
Ayy canım o senin şekerliğinnn Şeniz Aminn cümlemizee inşallahh :Saruboceq:
Senide tez zamanda askerine kavuştursun nişanlığının resimlerini görme şansımız olur inşallahhh...:Saruboceq:
Ama minyon tipliyim pınarım kimse inanmıyor 26 olduğuma kaydirigubbakcemile3

Tamam canımm eklerim yerimseniben Ahh o ayakkabıları alacaktım bugün sözdee Çok üzgünüm çoook

hmmm anladım canım. akkanı da eklesene benimde topuklu bulmam lazım ben 175 nişanlım 195 boyunda arada ki farkı kapatmam lazım

Canım sevdacımm kızım 1.75 mişsin ben o boya ulaşabilmek için kocaman topuklar giydim kaydirigubbakcemile3 Anam sende yanii ama seninde nişanlın maşallah basketbolcu falanmı :uhm:

canlarım güzel haberlerim var sizlerealkisalkisalkis
bugün perdelerimizi hallettik..gözümde öyle çok büyüyordu ki hamdolsun bitti ..
siparişler verildi..
salonum,oturma odam ,yatak odam mutfağım ,şark odamız hepsi tamam ..
şark odama delik işi storlardan aldım çok şeker oldualkisalkisalkis
mutfağıma da stor aldım..
inşAllah evim yerleşince resimlerini eklerim hemen..

kesinliklee:)))))

müebbetsevdm saol cnm allah hepimizw mutlulukla giymeyi nasip etsin.kızlar sizde yaşadınız gelinlik giymek çok güzel bir duygu insan içinde kendini prenses gibi hissediyo:)

evet canım ya. hele o giyipte perdeyi aralayıp sevdiceğinizin karşısına çıkmak :asigim: Allah herkese yaşatsın inşallah

ow pek hoşmuşşşşşş :dance:
Kız alıntıyıı siliverr :1ninca: Reklam olmayalımm kaydirigubbakcemile3 Erkek varmış zatii :uhm:

canım çok guselmiş yaa...markası ne bunun..ne kadara aldın..
Hamidem alıntıları silsene reklam olmimm kaydirigubbakcemile3
Markası yeni inci 90 TL aldım tam set..

Hamide betanın gelinliğini alıntı etmişsin sildin mi bilmiyorum, sayfaları okurken gördüm canım. Siler misin? Ayyyy hemşom yerine takip ediyorum kaydirigubbakcemile3
Oyy yirimmm senii Şeniz

amin canım sağola.s.
ay kuzum sen bilin...dekolte demedim beee basık göstermesin die havalı dursun die dedim ama jartiyerinde dediğim işi görüralkisalkisalkis

hayırlı olsun canım...ne güzel Allah mesut etsin..ya bu devirde çok zor işler bunlar hele krizde..neseki bitmiş..resimlerinide ekle canımdelikafadulden

Canım sevdacımm kızım 1.75 mişsin ben o boya ulaşabilmek için kocaman topuklar giydim kaydirigubbakcemile3 Anam sende yanii ama seninde nişanlın maşallah basketbolcu falanmı :uhm:

yok kıs basketbolcu değil hem genlerinde var hemde gelişim zamanında basketbol ile çok ilgilenmiş halen topu duruyor cocuğum oynayacak benim gibi uzun olacak diyor :roflol: işte bende o yüzden topuklu düşünüyorum.hotiç te bi tane gördüm spor ayakkabısı ama arkası dolgu topuk çok rahattı nişanlım istemedi :a015:

hayırlı olsun canım..bende hallettim çok şükür..bir evi odanın rengiyle perde gosteriyomuş bunu farkettim..çocuk odası maviydi zaten içime hiç sinmemişti perdeleri takıncada daha da bi çirkin durmuştu..nişanlımı ikna ettim ve odanın rengini değiştirdik hemen odanın havası değişti...

Hemşom ne süpeeeer bişey öyle :jeyyar:

:jeyyar: Üsttede çok hoş duruyoo :asigim:
Walla eski zamanlardaki kadınlar neden hep dik yürürlermiş yeni anladım.Bunu giyince yamuk durma gibi bi şansınız yok.İllaki dimdik yapıyor sizi.Ve karın bölgesini acaip toplarlıyor..Ama göbek sorununuz yoksa bunada pek gerek yok..yerimseniben

başıyazmalı kız evinin resimlerini merakla bekliyoruz perdelerin hayırlı olsun evin önemli halladilmesi gerekenlerinden.Allah o dönemlere gelmeyi bizede nasi etsin.ne ev belli ne eşya

beta bende çok topuklu bişey alıcam ayakkabı olarak yoksa çok küçük kalıcam nişanlımın yannda seninkini görelimde fikir olsun

ayy ne güzel canım allah mutlulukla kullandırsın inşallah.
inşallah bizde bu ay içerisinde halledeceğiz. TAÇ ve LİNENS ten baktık birisi 1200 çıkardı birisi 1000 çıkardı fiyat olarak.hepsi katlamalı perde.mutfağımda bambu perde dedik.bakalım işte inşallah halledeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…