vay vay vayy hayale bak beeeeeedelikafaduldenseni gidi seniii... belki tek düğün olmadıgı için tepki vermedim yoksa yıkardım ortalığı :jeyyaryuzden kızmıyorum nişanlımın ailesine sonuçta onların akrabaları,yakınlrı mutaassıp yasam sürüyorlar..kayınvalidem ve kayınpederim hacı onların taraftaki düğünde straplez tarzı bir gelinlik giymem gercekten tuhaf olacaktı..biizm memlekette straplez obur düğünde boleroludelikafadulden
oww kızım hacılarmışşşş...iyi yapmışsın..ne güzel yaa..darısı benim kaynanama hacı olur inşallah delikafadulden hem değişik olur iyi yapmışsın..saçınıda farklı yaptırsın işte..süper..Allah mesut etsin canıma.s.
Ovegcimm bak ben böyle aldımm..
canım çok guselmiş yaa...markası ne bunun..ne kadara aldın..
Kuzum benimki kolları açık diye kızıyor.Bide göğüs dekoltesi eklersek ohoo açık olan yerler tümden kapanırr kaydirigubbakcemile3 Yok kuzum almimm ben sengözlerimebaksanablilyum süper tatlım saçınada bir dene koydurursun..üstün derken kuşum memişleridemiştim..daha dolgun dik ve güzel gösteren çamaşırlar var özellikle abiye ve gelinlikler için..
Ayy canım o senin şekerliğinnn Şeniz Aminn cümlemizee inşallahh :Saruboceq:betacım çokta kısa degılsın dun gordum senı sekermı seker bır kıssın allah herseyı gonlune gore wersın
Tamam canımm eklerim yerimseniben Ahh o ayakkabıları alacaktım bugün sözdee Çok üzgünüm çoookaaaa güzel fikirmiş..yaa inşalah biizm gelinlikçide yapabilir ..sen gelinliğin resimlerini eklerken kol resimlerinin detaylı halini de eklermiisn..ama hemen silme kuzum yaaa..goremiyorum((ayakkabılarını sabırsızlıkla bekliyorum kuuzm...hadi iyi geceler size..bol muhabbetler...
hmmm anladım canım. akkanı da eklesenebenimde topuklu bulmam lazım ben 175 nişanlım 195 boyunda arada ki farkı kapatmam lazım
çok hoşmuş beta ay bende böyle bişey alıyım bu hem toparlar hemde yazın terletmez ince bişey.Bazıları çok kalın duruyo hadi güle güle kullan
müebbetsevdm saol cnm allah hepimizw mutlulukla giymeyi nasip etsin.kızlar sizde yaşadınız gelinlik giymek çok güzel bir duygu insan içinde kendini prenses gibi hissediyo:)
müebbetsevdm saol cnm allah hepimizw mutlulukla giymeyi nasip etsin.kızlar sizde yaşadınız gelinlik giymek çok güzel bir duygu insan içinde kendini prenses gibi hissediyo:)
Kız alıntıyıı siliverr :1ninca: Reklam olmayalımm kaydirigubbakcemile3 Erkek varmış zatii :uhm:ow pek hoşmuşşşşşş :dance:
çok hoşmuş beta ay bende böyle bişey alıyım bu hem toparlar hemde yazın terletmez ince bişey.Bazıları çok kalın duruyo hadi güle güle kullan
Hamidem alıntıları silsene reklam olmimm kaydirigubbakcemile3canım çok guselmiş yaa...markası ne bunun..ne kadara aldın..
Oyy yirimmm senii ŞenizHamide betanın gelinliğini alıntı etmişsin sildin mi bilmiyorum, sayfaları okurken gördüm canım. Siler misin? Ayyyy hemşom yerine takip ediyorum kaydirigubbakcemile3
Ovegcimm bak ben böyle aldımm..
amin canım sağola.s.evet en guzel tarafı da o:))) biirnde acık biirnde topuz yaptıracam ama sac rengi konuusnda kararsızım acaba ikisinde de aynı renkmi yaptırsam..Allah senide,hepimiz de mutlu mesau etsin canım.:Saruboceq:
kızz betaa 19 punto kaç cm oluyooo..bunlar ayakkabıları kendimi yapıyo..niye bekledin o kadar...ayy uykum geldii ama bi turlu bırakıp gidemiyorum..beyas show da basladı((yarın işte var..off offfff..ve acayip yorgunumda....
ay kuzum sen bilin...dekolte demedim beee basık göstermesin die havalı dursun die dedim ama jartiyerinde dediğim işi görüralkisalkisalkisKuzum benimki kolları açık diye kızıyor.Bide göğüs dekoltesi eklersek ohoo açık olan yerler tümden kapanırr kaydirigubbakcemile3 Yok kuzum almimm ben sengözlerimebaksanab
Ayy canım o senin şekerliğinnn Şeniz Aminn cümlemizee inşallahh :Saruboceq:
Senide tez zamanda askerine kavuştursun nişanlığının resimlerini görme şansımız olur inşallahhh...:Saruboceq:
Ama minyon tipliyim pınarım kimse inanmıyor 26 olduğuma kaydirigubbakcemile3
Tamam canımm eklerim yerimseniben Ahh o ayakkabıları alacaktım bugün sözdee Çok üzgünüm çoook
Canım sevdacımm kızım 1.75 mişsin ben o boya ulaşabilmek için kocaman topuklar giydim kaydirigubbakcemile3 Anam sende yanii ama seninde nişanlın maşallah basketbolcu falanmı :uhm:
canlarım güzel haberlerim var sizlerealkisalkisalkis
bugün perdelerimizi hallettik..gözümde öyle çok büyüyordu ki hamdolsun bitti ..
siparişler verildi..
salonum,oturma odam ,yatak odam mutfağım ,şark odamız hepsi tamam ..
şark odama delik işi storlardan aldım çok şeker oldualkisalkisalkis
mutfağıma da stor aldım..
inşAllah evim yerleşince resimlerini eklerim hemen..
Canım sevdacımm kızım 1.75 mişsin ben o boya ulaşabilmek için kocaman topuklar giydim kaydirigubbakcemile3 Anam sende yanii ama seninde nişanlın maşallah basketbolcu falanmı :uhm:
siparişler verildi..
Hemşom ne süpeeeer bişey öyle :jeyyar:
siparişler verildi..
hayırlı olsun canım...ne güzel Allah mesut etsin..ya bu devirde çok zor işler bunlar hele krizde..neseki bitmiş..resimlerinide ekle canımdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?